Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bebelerinizin kıyafetini hangi deterjanla yıkadınız? Granül sabun mu yoksa sıvı bebek deterjanıyla falan mı?
Ben duru granül sabun kullandım canım temiz içerikli olduğu için içime sindi mis gibi de kokuyor. Diğer kıyafetlere de denedim ama leke çıkartmada öyle aman aman bi artısını görmedim. Bi de granül sabunları sıcak suda eritip öyle makinaya koyun diyorlar yoksa makinanın bazı giderlerini tıkıyormuş zamanla. Aklınızda bulunsun..

Hayır olsun inşallah , yonca pek hareket edemiyo lafı tam bana göre cidden edemiyorum artık manası ne acaba gelip eve girememek fln

Yok canım sadece gözlemleyin dedi tahlillerde sknti olmadigi icin tesekkur ederim bu arada :)

Tekrar geçmiş olsun, neden olmuş o zaman. Bağırsakları zorlayan bir şey mi oldu acaba? Neyseki tahliller temiz. İllaki kendini belli ederdi bi değerle.
Teşekkürler Evet çok sükür hersey temiz ogun tavuk yedik omu zehirledi diyoruz ama bize birsey olmadi veya tarihi gecmis vs degildi oglumun alerjik ve hasas bi bunyesi var inan bizde neoldugunu bilmiyoruz ama geldi gecti bidaha olmaz insAllah

Günaydın kızlar. Kanamam oldu ama çok değil. Hastaneye geçeceğim. Duanizi eksik etmeyin
Muayene olmamismiydin dün sen ondan olmuştur bence. Bana da muayene yaptığında doktor kanama olabilir ama fazla olursa gel demişti. Korkma bence bir sıkıntı yoktur inşallah.

Canım ne oldu ki tam olarak anlayamadım. Kan filan yazmışsın ama kaçırdım

Canım ne oldu ki tam olarak anlayamadım. Kan filan yazmışsın ama kaçırdım
4 bucuk yasinda oglumu ilk kez kullandgi bir ilactan snra yatakta belden asagi kanlar icinde bulmustum canim iki gun once buyuk tuvaletini idrarini da yapms baygin yatiyordu ondan bahsediyorum Ama şuan iyi ve hersey yolunda çok şükür

4 bucuk yasinda oglumu ilk kez kullandgi bir ilactan snra yatakta belden asagi kanlar icinde bulmustum canim iki gun once buyuk tuvaletini idrarini da yapms baygin yatiyordu ondan bahsediyorum Ama şuan iyi ve hersey yolunda çok şükür
Çok şükür geçmiş olsun. Kan az ise çatlak mi var acaba makat bölgesinde diye düşündüm ama. Bir şey bulamadılar iyi var. Çok geçmiş olsun tekrar canım.

Nasıl gidiyor bebısle yaşam?
Bebişle biraz zor oturup kalkmakta biraz zorlanıyorum hala. Yan yatarken zorlanıyorum. Hareket etmezsem çok açım yok ama hareket etmek zulüm, ama dikiş yeri değil acıyan. Karnımın içi. Bebiste sürekli emmek istiyor maşallah senin durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…