- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.401
Günaydın,insallah ciddi bisey değildirGünaydın kızlar. Kanamam oldu ama çok değil. Hastaneye geçeceğim. Duanizi eksik etmeyin
Ben duru granül sabun kullandım canım temiz içerikli olduğu için içime sindi mis gibi de kokuyor. Diğer kıyafetlere de denedim ama leke çıkartmada öyle aman aman bi artısını görmedim. Bi de granül sabunları sıcak suda eritip öyle makinaya koyun diyorlar yoksa makinanın bazı giderlerini tıkıyormuş zamanla. Aklınızda bulunsun..Kızlar bebelerinizin kıyafetini hangi deterjanla yıkadınız? Granül sabun mu yoksa sıvı bebek deterjanıyla falan mı?
Hayırlı haberlerle bekliyoruzGünaydın kızlar. Kanamam oldu ama çok değil. Hastaneye geçeceğim. Duanizi eksik etmeyin
Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah canımGünaydın kızlar. Kanamam oldu ama çok değil. Hastaneye geçeceğim. Duanizi eksik etmeyin
Hayır olsun inşallahyoncambenim kuzum rüyamda seni gördüm
Sana oturmaya geliyormuşum, sen pencerede bekliyorsun, eşin de yola çıkmış yolda bekliyor binanın girişini bulamam diye
Sonra eşin siz yalnız oturun, ben gidiyorum sana evi göstermek için indim, malum yonca artık pek hareket edemiyor dedi
Sen de pencereden bağırıyorsun gel gel buradayım bekliyorum diye.
Ama evinin yanında okul yoktu, ben de acaba yonca değil de topikten başkasına mı geldim diye şüpheye düştüm, eve bir türlü giremedim
Yok canım sadece gözlemleyin dedi tahlillerde sknti olmadigi icin tesekkur ederim bu arada :)Çoook geçmiş olsun canım. Tahlillerin temiz çıkmasına sevindim. Ekstra bi şey dedi mi doktorunuz?
Güzel haberlerle gel inşallah ♥
Bu ara her şeyi okumaya yetişemiyorum valla maşallahınız var kızlaralıntılıyorum sonra bi bakıyorum konu geçmiş güzel bir hafta sonu olsun haftaya temmuzun ilk haftasonu olacak
TeşekkürlerTekrar geçmiş olsun, neden olmuş o zaman. Bağırsakları zorlayan bir şey mi oldu acaba? Neyseki tahliller temiz. İllaki kendini belli ederdi bi değerle.
Umarim hersey yolundadir ve saglikla kavusursunuz güzel haberleriniz bekliyoruz inşAllahGünaydın kızlar. Kanamam oldu ama çok değil. Hastaneye geçeceğim. Duanizi eksik etmeyin
Muayene olmamismiydin dün sen ondan olmuştur bence. Bana da muayene yaptığında doktor kanama olabilir ama fazla olursa gel demişti. Korkma bence bir sıkıntı yoktur inşallah.Günaydın kızlar. Kanamam oldu ama çok değil. Hastaneye geçeceğim. Duanizi eksik etmeyin
Bana da oluyor arada normaldir bu kaygılar korkular birbirimize sora sora geçireceğiz bu süreçleri merak etmeHerkes öyle diyor. Inşallah öyle olur. Kimler kimler anne oluyor yahu diyorum kendime ama gece gece neyin perisi bu geldi aklmı bulandırdı
Canım ne oldu ki tam olarak anlayamadım. Kan filan yazmışsın ama kaçırdımTeşekkürlerEvet çok sükür hersey temiz ogun tavuk yedik omu zehirledi diyoruz ama bize birsey olmadi veya tarihi gecmis vs degildi oglumun alerjik ve hasas bi bunyesi var inan bizde neoldugunu bilmiyoruz ama geldi gecti bidaha olmaz insAllah
GünaydınlarGünaydın, nabıyonuz len teletabisler
4 bucuk yasinda oglumu ilk kez kullandgi bir ilactan snra yatakta belden asagi kanlar icinde bulmustum canim iki gun once buyuk tuvaletini idrarini da yapms baygin yatiyordu ondan bahsediyorumCanım ne oldu ki tam olarak anlayamadım. Kan filan yazmışsın ama kaçırdım
Nasıl gidiyor bebısle yaşam?Günaydınlar
Bizi birak sende havadisler :) nasilsin iyimisin sezeryan agrin hafifledimi baya bebisin nasil iysinizdir inşAllahGünaydın, nabıyonuz len teletabisler
Çok şükür geçmiş olsun. Kan az ise çatlak mi var acaba makat bölgesinde diye düşündüm ama. Bir şey bulamadılar iyi var. Çok geçmiş olsun tekrar canım.4 bucuk yasinda oglumu ilk kez kullandgi bir ilactan snra yatakta belden asagi kanlar icinde bulmustum canim iki gun once buyuk tuvaletini idrarini da yapms baygin yatiyordu ondan bahsediyorumAma şuan iyi ve hersey yolunda çok şükür
Çok teşekkür ederimÇok şükür geçmiş olsun. Kan az ise çatlak mi var acaba makat bölgesinde diye düşündüm ama. Bir şey bulamadılar iyi var. Çok geçmiş olsun tekrar canım.
Bebişle biraz zorNasıl gidiyor bebısle yaşam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?