- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.421
Bebiş gayet iyi ve mutlu bence. Gaz olayı daha başlamadığını dusunuyorum cunku cok uysal görünüyor suanBizi birak sende havadisler :) nasilsin iyimisin sezeryan agrin hafifledimi baya bebisin nasil iysinizdir inşAllah
O karın içi ağrısı bence gaz canim. Bende de var . Aynen şikayetleriniz aynı. Onun disinda problem yokBebişle biraz zoroturup kalkmakta biraz zorlanıyorum hala. Yan yatarken zorlanıyorum. Hareket etmezsem çok açım yok ama hareket etmek zulüm, ama dikiş yeri değil acıyan. Karnımın içi. Bebiste sürekli emmek istiyor maşallah senin durumlar nasıl
Çok geçmiş olsun çok korkunç olmuş gerçekten, Allah birdaha göstermesin4 bucuk yasinda oglumu ilk kez kullandgi bir ilactan snra yatakta belden asagi kanlar icinde bulmustum canim iki gun once buyuk tuvaletini idrarini da yapms baygin yatiyordu ondan bahsediyorumAma şuan iyi ve hersey yolunda çok şükür
Bıraktıgın yerden dewamkeGünaydın, nabıyonuz len teletabisler
MaşAllahBebiş gayet iyi ve mutlu bence. Gaz olayı daha başlamadığını dusunuyorum cunku cok uysal görünüyor suan
Akla kara meydana 15 gunde çıkacak
Çok tatlı japonum benim. Minnoş döt
Sezeryan ağrım koltuktan kalkarken oluyor. Sabitken ağrım olmuyor .
Ara sıra hafif sızlama oluyor. Genel olarak iyiyim şükür
Bol bol emzırıyorum. Gögüs ucu yarası oldu . Kremini almadım gerekli bulmuyorum :)
Çünkü memeyi silmeden emzırmem .
O yüzden evde bepanten vardı onu kullanıyorum işe yarıyor. Krem sürdüğüm göğüsü bor müddet emzırmıyorum.sonrasında ıslak mendille güzelce siliyorum.
Kızımda mahvolmuştum ilk zamanlar. Bu öyle değil gibi. İnşallah değil-dir
Çok bal
Çok uykucu
Memeye cok düşkün
Şuan gayet yolunda her şey
Darısı sizlere
Çok teşekürler amin inşAllahÇok geçmiş olsun çok korkunç olmuş gerçekten, Allah birdaha göstermesin
Boşver bırak gel önemli bişi yokKız anal yavaş gidin yetişemiyorum bu ne hız4535 deyim daha ben okumadan da gelemiyorum merakdan kan gündür yetişemedim işim gücüm vardı diye
Yani benim çocuğum yok daha ama ilerde 2. Çocğumda beni öyle yatakda görsün istemem belki korkar bişi oldu sanar fln. Yinede sen bilirsinn tabi yanında istiyosan alSurrender doğum yaptiginda yaninda kim kaldi canim kizin yanindamiydi yaninda kaldimi buyuk olan ben oglum yanimda kalsn istiyorum sanirim cok duygusal yaklasiyorum esimde olurmu sende rahat edemezsn oda diyor ama yanimda kalsn beni baska bir bebekle birakp gitms gbi hissetmesin istiyorum bu konuda düşüncesi olan varmı bi akıl verin
İyi hadi öyle yapayım bari önemli bişey yoksa bitmiyorBoşver bırak gel önemli bişi yok
Böyle hiç düşünmemiştim ama süreci anlttim zaten anne kardesim nerden gelecek diye sordugunda ağzından çıkar flan diyinceYani benim çocuğum yok daha ama ilerde 2. Çocğumda beni öyle yatakda görsün istemem belki korkar bişi oldu sanar fln. Yinede sen bilirsinn tabi yanında istiyosan al
İyiyiz çok şükür canım birbirimize alışmaya çalışıyoruzÇok teşekkür ederimsen nasilsin iyimisin bebisin nasil
Evet canım öyle o zaman demekki.ozellerde bakiyolar sanırım ama devlette son zamanda sanırım hayırlısı artık.Canim gebe okulundaki ebe bahsetmisti artık çatı muayenesi kalktı doğum başladığı esnasında açıklığa bakmak iciin kontrol yapılıyor demişti
Amin canım benim hepimizin kolaylıklar la geçsin inşallahKorkanin ne oglu olurmuş ne kızı
Sende doguracan bi şekilde hayirli guzel bi dogumun olsun insallah canim
Gözün aydın canım seninde zamanın az kaldı artık kavuşacaksınız ateş beyle güzel ilerlesin sürecin insallahNts normal çıktı çocuğun kilosu değişmemiş bi haftada aynı 3450 grm normal artık boyuda 52 cm
Kafası hala 41 haftalık, baskı yapıyo dimi kasıklara dedi evet dedim, önde gidiyo diye mecbur 1 hafta daha sabret dedi, bende kötü birşeymi dedim, hayır sadece doğum şeklini değiştirir zaten sende sezeryan istiyodun sorun olmaz dedi.
Kan verdimm doğum için 680 tl para ödedim 3 tüp kanaa başımdan kaynar sular döküldüama doğum parasından düşülcek diyince kendime anca geldim
1temmuz sabah 7de yatışım yapılcak hayırlısıyla
Oy maşallah minnoş japonaBebiş gayet iyi ve mutlu bence. Gaz olayı daha başlamadığını dusunuyorum cunku cok uysal görünüyor suan
Akla kara meydana 15 gunde çıkacak
Çok tatlı japonum benim. Minnoş döt
Sezeryan ağrım koltuktan kalkarken oluyor. Sabitken ağrım olmuyor .
Ara sıra hafif sızlama oluyor. Genel olarak iyiyim şükür
Bol bol emzırıyorum. Gögüs ucu yarası oldu . Kremini almadım gerekli bulmuyorum :)
Çünkü memeyi silmeden emzırmem .
O yüzden evde bepanten vardı onu kullanıyorum işe yarıyor. Krem sürdüğüm göğüsü bor müddet emzırmıyorum.sonrasında ıslak mendille güzelce siliyorum.
Kızımda mahvolmuştum ilk zamanlar. Bu öyle değil gibi. İnşallah değil-dir
Çok bal
Çok uykucu
Memeye cok düşkün
Şuan gayet yolunda her şey
Darısı sizlere
Yok canım gaz yukarda onu biliyorum.O karın içi ağrısı bence gaz canim. Bende de var . Aynen şikayetleriniz aynı. Onun disinda problem yok
Insallah bu tamamen gözden birşey kaciririm da benim yuzumden yanlş bişey olur geç kalmiş olurum psikolojisi. Bir canlinin yaşam sorumlulugu bizde gibi sanki. Kendim hakkimda bi durum olsa sallamam vallahi.Hayırlısıyla 38 i geçsin tabiinormal açıklık 1cm mis. Benim iki çıktı. O da normalmiş. Aslında sadece vajinal muayeneyi önerdi ben de kabul ettim. Belki de kabul etmesem haberim bile olmayacaktı bunlardan. İns kendimi dinleyip durmam
Anladm. O zaman evet ıkınmak da zarar verebilir kesi de. Cok gecmiş olsun. Kronik rahatsizliklar hayatin her aşamasında çikıyor karşısına insanın. Kronik bir rahatsizligi olmayan da yok gibibişey. Allah kolaylık versn.Yok benim sadece makat catlagi yok, bagirsaklarimla ilgili kronik rahatsizligim var, kesi atilmamasi gerekiyordu ama muhtemelen atilmasi gerekecekti, riske atamadik.
Bende bu konuyu çok düşündüm, çok zor bir konu bence.. benimde oğlum 4 yaşında ve bana çok düşkün ve çok dikkatli. Beni o an kötü görürse ömür boyu unutmaz ve bu kardeşiyle ilişkisini de çok etkiler diye düşünüyorum.Böyle hiç düşünmemiştim ama süreci anlttim zaten anne kardesim nerden gelecek diye sordugunda ağzından çıkar flan diyinceanlatma geregi duydum onun nasil dunyaya geldigini anlttm tekrar burami kesecekler kardesin ordan gelecek ama korkacak hic birsey yok krem surecegiz ilac icicem ve hemen gecicek dedim ikna oldu ama yinede kesilme konusuna biraz karşi agzimdan cikmasi ona daha mantikli geliyor
Maşallah eşim yardımcı olur diye dusunuyorum da iş başa gelince görcez aslında kendime guveniyorum yaparm diyordum gece gece evham perisi tuttu nedendir bilmiyorum garip dogrusu.Canım benim de 9 yaş oldu bebelerin arasında. Biraz açım var ama bu bebekte daha iyiyim. Diğerinde yardımsız bebeğe bakamadım. Annem bana baktı kv bebeğe. Öyle durumdaydım. İlk yikamasini bile kendim yapamadım. Ama şimdi acıma rağmen bebeğime kendim bakıyorum. Kimseye ihtiyaç hissetmeden. Eşim sürekli yanımda gerçi ama o bebeğe değil bana bakıyor.Nazar degmesin ama bu sefer daha kolay olacak gibi hissediyorum.
Senin ilk ama yinede evhama kapılma yapacağını dusun. Bende o zaman gereksiz korkmuş ve evham yapmışım. Şimdi kendime kızıyorum. O zaman da yapsrmisim aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?