Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hepinize çok teşekkür ederim inanin bu açıdan hiç bakmadım hep yanimda olsn ilk kardesini o kucaklasin dedim ama gercekten ameliyat sonrasi ne halde olacagim belli degil beni o halde gormek psikolojisini bozabilir cidden dogumu anltnca bile anne ölecekmisin dedi asla boyle birsey soracgi aklma gelmezdi en iyisi ikinci gunu gelmesi olacak vallahi ikilemdeydim çok yardimci oldunuz saolun kizlar

Çok geçmiş olsun canım her şey temiz çıkmış Allahtan bir şey olmamış çok şükür ya kum döktü ya da ilaçla alakalı ama ispatlanmış bir yan etki değil belki de üzülme artık

Çok geçmiş olsun canım her şey temiz çıkmış Allahtan bir şey olmamış çok şükür ya kum döktü ya da ilaçla alakalı ama ispatlanmış bir yan etki değil belki de üzülme artık
Saol canim benim Allah razi olsun butun tahliller yapildi temiz ckti ya daha iyim zaten Allahim beterinden korusun tüm cocuklari

Kayınvalıdem kaldı canim. Normal doğum icin bisi diyemem ama bence sezeryan icin çocuklara uygun ortam degil. Sürekli hemşire geliyor bısıler yapıyor sana :)
Benınkı öyle hissetmedi ama bu çocuğa göre değişebilir.

Yok canım gaz yukarda onu biliyorum. Benim miyomlar vardı ya onun canım onun acısı benimde bir göğüs yara oldu. Çok acıyor. Sadece ucunu almaya çalışıyor o sebeple mahvetti.
Dün baya ağrıyordu sağdım biraz. Sağdıktan sonra emzirdim göğüs ucu yumuşadığı icin. Kremlerim güzelce ikisini de. Sonraki beslenme saatinde sağdıgımı ezmdırdım.

Bikaç gün sızlar sonra alısacak böyle böyle ☺

Zaten sen ben @dofh @ssevilll @M-elek37 bindik bir alamete
Aşk olsun beeeenn
Biz iki aileden de ayrı şehirde yaşıyoruz. Bu yüzden doğuma insallah eşim ile gideceğim, doğuma giderken annemi ariycam inşallah o gelecek , kv yi hemen istemedim 1 hafta sonra da kv ye gel derim .
Havuç suyunu hazır mı aldın yoksa Kati meyve sıkacağıyla mi sıktın? Kati meyve sikacagim yok, farklı bir yol bulmam gerek
Canım benim sıkacak yoktu meyvebar tarzı taze sıkım yerleri araştırdım bi iki yer buldum ama bi tanıdıkta varmış sagolsun kargoyla yolladı doğum sonrası bebek görmeye gelince geri alırım dedi . Evde sıkacak olmadan suyu çıkarmak havuç için malesef mümkün değil
bitti kske elim yatkin olsada burdaki bütün bebislere yapip bitane hediye etsem
Allah im masaallah bayıldım yahuu

Benim 34 haftada 2 cm açılma %60 silinme var. Çok çok normal dedi. İlk doğumdan sonra açıklık normal kabul ediliyor. Silinmeden bebeğin kanala girmesi aslinda. Yani bebek kanala yerlestikce rahim ağzı kısalıyor tam yerleşme 100de 100 deniliyor gibi haftamiza göre çok normal. Benim sancim çıktı dün 2 tane 70 lerde buda normal kabul ediliyor düzenli değil ve ilerlemiyor diye.

Kiz sen niye aktif degilsin bu aralar ,sanki dpgum yaptin bebenle vakit geçiriyon ,zaten dogunca burada cok aktif olamiycan bu aralar bari aktifleş

Kiz sen niye aktif degilsin bu aralar ,sanki dpgum yaptin bebenle vakit geçiriyon ,zaten dogunca burada cok aktif olamiycan bu aralar bari aktifleş
Bana bi sey oldu bu ara.. tüm gün yatıp tv izliyorum yemek yapmaya bile eşimin işten gelmesine bi saat kala kalkıyorum öyle bi halsizlik bitkinlik puff buradaki mesajları okumaya bile üşeniyorum bu enerji patlaması kaçıncı haftada geliyor millet Ev temizliyor benim evi poh götürüyor

Ben bunları bildiğim halde o kadar panik yaptım ki anlatamam sabah kendi drumu ve ebemi görene kadar da sakinlesemedim. Tansiyon fırladı

Yanlız değilsin
Ve ben çok memnunum halimden
Doğunca zaten hem uykusuz , yorgun olucaz varsın yatalım anasını satayım

Merhaba canım ben de şişli memorialdayım doktorun kimdi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…