- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.441
Hepinize çok teşekkür ederim inanin bu açıdan hiç bakmadım hep yanimda olsn ilk kardesini o kucaklasin dedim ama gercekten ameliyat sonrasi ne halde olacagim belli degil beni o halde gormek psikolojisini bozabilir cidden dogumu anltnca bile anne ölecekmisin dedi asla boyle birsey soracgi aklma gelmezdi en iyisi ikinci gunu gelmesi olacakBende bu konuyu çok düşündüm, çok zor bir konu bence.. benimde oğlum 4 yaşında ve bana çok düşkün ve çok dikkatli. Beni o an kötü görürse ömür boyu unutmaz ve bu kardeşiyle ilişkisini de çok etkiler diye düşünüyorum.
Bu güne kadar hiç bırakmadım oğlumu anneme dahil..
Şimdi de düşündük eşimle, bir teyzemiz var yan apartmanda oraya gitmeyi çok seviyor ve çok rahat duruyor orda. Ameliyat planlı olursa (gece su gelir sancı olur vesayre acil gitmek gerekmezse yani) ameliyat sabahı eşim bir hediyeyle oğlanı teyzeme bırakacak. Sonrada annem babam eşim ben hastaneye geçeriz. Ameliyat sonrası saat 2-3 gibi (Allah planlı nasip ederse) eşim eve döner oğlumuzu alır ilgilenir gezdirir akşamda yatırır. Yatınca bizimki kalkmıyor birdaha, başında yine teyzem kalır inşallah eşimde geri hastaneye gelir. Benimde yanımda annem eşim kalmış olacak.
Annemin bel fıtığı var maalesef oğluma bakamıyorum çok aşırı hareketli çünkü bizimki. Annem hastanede bebekle ilgilenir eşimde benimle.. yani ilk gün çok ağır oluyor inşallah düşündüğümden daha hafif olur daha rahat geçer ama ilk gün planlamasını bu şekilde düşündüm. Hastane evimize çok uzak 50 dk sürüyor o yüzden plan proje şart ayrıca oğlum beni ilk gün görsün istemiyorum. Her halukarda ameliyat sonrası insanın hali farklı oluyor. Ama ikinci gün sabahsı gelecek yavrucum
Şayet umduğumdan daha iyi olursam bebişin bakımını eşimle yaparız annem döner oğlanı gece bekler..
Hediye alma sebebi de o gün onun mutluluğu ile beni çok aramaz inşallah biraz oyalanır enazından
Çok geçmiş olsun canım her şey temiz çıkmış Allahtan bir şey olmamış çok şükürBugün oğlumu dr götürdüm ilactan diye düşündüğüm şeyin ilaçla kesinlikle alakası olmadığını söylediler ilk kez başıma geldi ve ilacı içtikten 3.4 saat sonra olunca doğal olarak ona bağlamıştım ilaçtan olmadığını duyunca daha çok yıkıldım nedense ve saatlerce ağladım hastane ortasında aklımdan bin tane senaryo geçti tam doğuma 1 hafta kala oğlumun başına gelmeyen kalmadı resmen doğum haftamın bukadar berbat geçeceği asla aklıma gelmezdi biryandan oğlumun tahlillerine koşuşturdum bir yandan ağlamaktan sitres ve üzüntüden kasılmalarım olmaya başladı bebek hareketlerini hissetmiyordum iyce hissiyat gitti karnım taş gibi olmaya başladı oğlumdan kan idrar ve kaka tahlili aldılar hepsi tertemiz çıktı çok sükür rahatladım o ara nst yede baglandm bebiste son anda haraket etmeye başladı yoksa yatış yapip takip edeceklerdi o kanlı senaryo aklimdan gitmesede hala kafamda soru isareti kalsada tahlillerin temiz cikmasi beni mutlu etti Allahim beterinden korusun cümlemizin cocugunu insAllah ilaçla alakası yokmuş yani nekadr inanasım gelmesede . Şimdi ben bir gidiyorum topiği okuyabildigim kadar okuyup gelecegim baya birikmis
Bayıldımbitti kske elim yatkin olsada burdaki bütün bebislere yapip bitane hediye etsem
Saol canim benim Allah razi olsun butun tahliller yapildi temiz ckti ya daha iyim zaten Allahim beterinden korusun tüm cocuklariÇok geçmiş olsun canım her şey temiz çıkmış Allahtan bir şey olmamış çok şükürya kum döktü ya da ilaçla alakalı ama ispatlanmış bir yan etki değil belki de üzülme artık
Çok teşekkür ederimBayıldımnasıl yeteneklisin maşallah
Kayınvalıdem kaldı canim. Normal doğum icin bisi diyemem ama bence sezeryan icin çocuklara uygun ortam degil. Sürekli hemşire geliyor bısıler yapıyor sana :)Surrender doğum yaptiginda yaninda kim kaldi canim kizin yanindamiydi yaninda kaldimi buyuk olan ben oglum yanimda kalsn istiyorum sanirim cok duygusal yaklasiyorum esimde olurmu sende rahat edemezsn oda diyor ama yanimda kalsn beni baska bir bebekle birakp gitms gbi hissetmesin istiyorum bu konuda düşüncesi olan varmı bi akıl verin
Ben kesinlikle bakarak da yapamıyorum yok yani o yetenekÇok teşekkür ederimyoutubeden izleyerek yaptim tek bildigim zincir cekmek aslında birde kac kez söküp yaptim bilseniz dogurmadan başardim ama
NaayırAnteplililili doğurdun mu ?
Dün baya ağrıyordu sağdım biraz. Sağdıktan sonra emzirdim göğüs ucu yumuşadığı icin. Kremlerim güzelce ikisini de. Sonraki beslenme saatinde sağdıgımı ezmdırdım.Yok canım gaz yukarda onu biliyorum.Benim miyomlar vardı ya onun canım onun acısı benimde bir göğüs yara oldu. Çok acıyor. Sadece ucunu almaya çalışıyor o sebeple mahvetti.
Aşk olsun beeeenn
Biz iki aileden de ayrı şehirde yaşıyoruz. Bu yüzden doğuma insallah eşim ile gideceğim, doğuma giderken annemi ariycam inşallah o gelecek , kv yi hemen istemedim 1 hafta sonra da kv ye gel derim .Kızlar doğuma kimlerle gideceksiniz? Benim kendi annem çocuklarımla kalacağı için gelmeyecek sabah çok erken saatte gideceğimiz için çocukları da alıp götürmeyeceğim. Geriye bi kayınvalide kalıyor ama onu da hiç istemiyorum götürmek. Sadece eşimle gitsem çok mu garip olur? Milletin videolarında görüyorum bütün sülale hastanede ne bilim iyice kimsesiz gibi mi olur? Bir de bebeği önce veriyorlar ya bebekle odaya gitse beni karşılayamıcak eşim gerçi oda belli bende ayık olursam odada karşılasın yani çokta önemli değil ama ne bilim.
Canım benim sıkacak yoktu meyvebar tarzı taze sıkım yerleri araştırdım bi iki yer buldum ama bi tanıdıkta varmış sagolsun kargoyla yolladı doğum sonrası bebek görmeye gelince geri alırım dedi . Evde sıkacak olmadan suyu çıkarmak havuç için malesef mümkün değilHavuç suyunu hazır mı aldın yoksa Kati meyve sıkacağıyla mi sıktın? Kati meyve sikacagim yok, farklı bir yol bulmam gerek
Allah im masaallah bayıldım yahuubitti kske elim yatkin olsada burdaki bütün bebislere yapip bitane hediye etsem
Benim 34 haftada 2 cm açılma %60 silinme var. Çok çok normal dedi. İlk doğumdan sonra açıklık normal kabul ediliyor. Silinmeden bebeğin kanala girmesi aslinda. Yani bebek kanala yerlestikce rahim ağzı kısalıyor tam yerleşme 100de 100 deniliyor gibi haftamiza göre çok normal. Benim sancim çıktı dün 2 tane 70 lerde buda normal kabul ediliyor düzenli değil ve ilerlemiyor diye.Kızlar selammmönceki mesajlari okuyamadım direkt yazayım dedim. Şok halindeyim çünkü şimdi geldim konrtolden iki kez 25 dk ara ile sancı çıktı ama benim hiçbir şeyim yok. Gayet de iyiyim hatta. Ne vajinada baski, ne kasılma ne sancı. Dr vajinal muayene etti 2cm açıklık ve yüzde 50 silinme dedi. 2 cm açıklık normalmiş, önceden doğum yaptığım için. Silinme de rahimin doğuma hazırlandığıni gösterirmis. Yorma kendini dinlen dedi, bebek hareketlerini sayacagiz. Kanama veya su gelmesi durumunda gel dedi. Sormayı unutmuşum da iki gündür epey yordum kendimi acaba ondan mı oldu ki
Kiz sen niye aktif degilsin bu aralar ,sanki dpgum yaptin bebenle vakit geçiriyon ,zaten dogunca burada cok aktif olamiycan bu aralar bari aktifleşAşk olsun beeeenn
Biz iki aileden de ayrı şehirde yaşıyoruz. Bu yüzden doğuma insallah eşim ile gideceğim, doğuma giderken annemi ariycam inşallah o gelecek , kv yi hemen istemedim 1 hafta sonra da kv ye gel derim .
Canım benim sıkacak yoktu meyvebar tarzı taze sıkım yerleri araştırdım bi iki yer buldum ama bi tanıdıkta varmış sagolsun kargoyla yolladı doğum sonrası bebek görmeye gelince geri alırım dedi . Evde sıkacak olmadan suyu çıkarmak havuç için malesef mümkün değil
Allah im masaallah bayıldım yahuu
Yaparsın emin olMaşallah eşim yardımcı olur diye dusunuyorum da iş başa gelince görcez aslında kendime guveniyorum yaparm diyordum gece gece evham perisi tuttu nedendir bilmiyorum garip dogrusu.
Bana bi sey oldu bu ara.. tüm gün yatıp tv izliyorum yemek yapmaya bile eşimin işten gelmesine bi saat kala kalkıyorum öyle bi halsizlik bitkinlik puff buradaki mesajları okumaya bile üşeniyorum bu enerji patlaması kaçıncı haftada geliyor millet Ev temizliyor benim evi poh götürüyorKiz sen niye aktif degilsin bu aralar ,sanki dpgum yaptin bebenle vakit geçiriyon ,zaten dogunca burada cok aktif olamiycan bu aralar bari aktifleş
Ben bunları bildiğim halde o kadar panik yaptım ki anlatamamBenim 34 haftada 2 cm açılma %60 silinme var. Çok çok normal dedi. İlk doğumdan sonra açıklık normal kabul ediliyor. Silinmeden bebeğin kanala girmesi aslinda. Yani bebek kanala yerlestikce rahim ağzı kısalıyor tam yerleşme 100de 100 deniliyor gibi haftamiza göre çok normal. Benim sancim çıktı dün 2 tane 70 lerde buda normal kabul ediliyor düzenli değil ve ilerlemiyor diye.
Yanlız değilsinBana bi sey oldu bu ara.. tüm gün yatıp tv izliyorum yemek yapmaya bile eşimin işten gelmesine bi saat kala kalkıyorum öyle bi halsizlik bitkinlik puff buradaki mesajları okumaya bile üşeniyorum bu enerji patlaması kaçıncı haftada geliyor millet Ev temizliyor benim evi poh götürüyor
Merhaba canım ben de şişli memorialdayım doktorun kimdi acaba?Hayır birde NST 800 TL tüp bebek tedavisini orada yaptirdigim için 300 tl' ye düşüyor ama neredeyse bir muayene parası üstelik her hafta muayene ve NST' ye gidiyorum muayenede 10 gün içinde 2 muayene olduğu için bir kez muayene parası ödüyorum NST her hafta ödüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?