- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.461
Ayni benBana bi sey oldu bu ara.. tüm gün yatıp tv izliyorum yemek yapmaya bile eşimin işten gelmesine bi saat kala kalkıyorum öyle bi halsizlik bitkinlik puff buradaki mesajları okumaya bile üşeniyorum bu enerji patlaması kaçıncı haftada geliyor millet Ev temizliyor benim evi poh götürüyor
Merhaba Op.doktor Gürkan Gürsoy sizin doktor kimMerhaba canım ben de şişli memorialdayım doktorun kimdi acaba?
Ohooo sen salmışsın herseyi boyle olmazki kalkk bi yuruyus yap o yokus dedigin yerler sana normal dogum yaptirir bakBana bi sey oldu bu ara.. tüm gün yatıp tv izliyorum yemek yapmaya bile eşimin işten gelmesine bi saat kala kalkıyorum öyle bi halsizlik bitkinlik puff buradaki mesajları okumaya bile üşeniyorum bu enerji patlaması kaçıncı haftada geliyor millet Ev temizliyor benim evi poh götürüyor
Bana dedi ki bebeğin normal dogumla gelmesini niye istiyoruz? Vajinadan gecerken annesinin faydalı mikroplarını alsın yutsun diye, sonra neden bebeği direk annesinin göğsüne koyup kordonu gec kesiyoruz? Annesinin tenindeki mikroplari da alsın diye hem de bu sırada kordondaki tüm kan bebeğe geçsin bebek daha güçlü daha tok başlasın diye. Sonra da hemen kolostrum alsın emsin istiyoruz ki annesinden hazır bağışıklık antikorlar alsın.Oh oh ne güzeelbiz ssvd ler 40 a kadar beklemesek muhteşem olur zaten gerginiz daha çok geriliyoruz o yaptığı test ne için?
Gelmiş geçmiş olsun. Bence çok ciddi bir alerji olayı yaşamışsınız. Yerinde olsam aklimdayken o gün yedigi içtiği her seyi ve kullandığı her ilacı kenara uzunca not ederdim. Ileride ayni sekilde olsun olmasin tekrar yasayabilecegin bir durum. Baska alerji ataklari gecirirse onlari da ayni sekilde kendince kayıt altina alirsan, neyin vücuduna böylesi dokunduğunu bulabilirsin. Barsak kanamasına yol açabilecek bir alerji durumu az da bir şey değil. Takipte kalmak önemli.TeşekkürlerEvet çok sükür hersey temiz ogun tavuk yedik omu zehirledi diyoruz ama bize birsey olmadi veya tarihi gecmis vs degildi oglumun alerjik ve hasas bi bunyesi var inan bizde neoldugunu bilmiyoruz ama geldi gecti bidaha olmaz insAllah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun zaten kesinlikle not aliyorum ogün dikkatimi çeken tek şey tavuktu ama tavukta sürekli yedigi birsey farkli hicbirsey yemedi. İlac dersen kara listeme eklendi zaten maalesefki ilk reaksiyon gosterdigi ilac degil baska ilaclarada baska tepkiler verdi vucudu alerjik cocuk cok zor takipteyim umarim tekrar ayni durumu yaşamam rabbim kimseyede yaşatmasın..Gelmiş geçmiş olsun. Bence çok ciddi bir alerji olayı yaşamışsınız. Yerinde olsam aklimdayken o gün yedigi içtiği her seyi ve kullandığı her ilacı kenara uzunca not ederdim. Ileride ayni sekilde olsun olmasin tekrar yasayabilecegin bir durum. Baska alerji ataklari gecirirse onlari da ayni sekilde kendince kayıt altina alirsan, neyin vücuduna böylesi dokunduğunu bulabilirsin. Barsak kanamasına yol açabilecek bir alerji durumu az da bir şey değil. Takipte kalmak önemli.
Umarım tek seferlik bir şey olsun, allah bir daha yasatmasin.Ilk yazdığın mesaji okurken seninle bir yaşamış kadar oldum, çok gecmiş olsun
Hemşire bir arkadaşım var, çocuğuna bazi ilaclar dokunuyor. Doktor doktor gezdiler hiç de bir şey bulunmadı. Kimi zaman abarttiklari bile söylendi. Kadıncağız tablo yapmis ilaclari. Iclerindeki her türlü maddeyi ekleyip karsilastirmali elemiş. Olayın sonunda dokunan her ilacın içinde bulunan bir madde bulmuş. Ama o da nasil desem, hic bir anlami olmaya bir madde, ilacı bir arada tutsun diye eklenmiş ilaç etkisi olmayan çok önemsiz bir madde. Şimdi piyasadaki tüm ilaçları teek tek araştırıp kullanıyorlar. Alerji zor cidden.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun zaten kesinlikle not aliyorum ogün dikkatimi çeken tek şey tavuktu ama tavukta sürekli yedigi birsey farkli hicbirsey yemedi. İlac dersen kara listeme eklendi zaten maalesefki ilk reaksiyon gosterdigi ilac degil baska ilaclarada baska tepkiler verdi vucudu alerjik cocuk cok zor takipteyim umarim tekrar ayni durumu yaşamam rabbim kimseyede yaşatmasın..
Buda benim elimden geldigincebitti kske elim yatkin olsada burdaki bütün bebislere yapip bitane hediye etsem
Yaa bu ne ? ne kadar güzel yapmışsınbitti kske elim yatkin olsada burdaki bütün bebislere yapip bitane hediye etsem
Yok yokkk yaaaa lak lak , normal doğuran olmadığı sürece salıya kadar doğum yokİyi hadi öyle yapayım bari önemli bişey yoksa bitmiyordoğuran yok demi.
Hftaya bugun kollarımda evimize gelicek olmak cidden heyecanlandırıyoGözün aydın canım seninde zamanın az kaldı artık kavuşacaksınız ateş beyle güzel ilerlesin sürecin insallahbenimde aşağı doğru baskılar var bundan sebep demekki.
Dualarımız seninle hadi hayırlısı olsunGünaydın kızlar. Kanamam oldu ama çok değil. Hastaneye geçeceğim. Duanizi eksik etmeyin
Ay çok güzel bayıldımbitti kske elim yatkin olsada burdaki bütün bebislere yapip bitane hediye etsem
Esimde öyle diyor yat yapabildiğin kadar diyoYanlız değilsin
Ve ben çok memnunum halimden
Doğunca zaten hem uykusuz , yorgun olucaz varsın yatalım anasını satayım
Benim halılar yıkamaya gidecek daha , perdeler yikanacak eşim asacak, pencereler dolaplar falan silinmiycek tekim çünkü amaaan kalsın ne yapalım doğum sonrası iyileşince yavaş yavaş temizlerim evimi inşallahAyni benhic enerjim yok ama ev temizligi tamam.halilar yıkandı ama 10 gün sonra falan sericem.Onun dışında bazen yemek yemeye bile takatim kalmiyo sankii.Ben de o enerji ne zaman gelecek merakla bekliyorum
Bacım o yokuşu normalde çıkamıyorum suan hiç çıkamam delirdin miOhooo sen salmışsın herseyi boyle olmazki kalkk bi yuruyus yap o yokus dedigin yerler sana normal dogum yaptirir bak
Bendede var o salmislik agirlastik bide ama salmamaya calisyorum yinede
Iyi panda gibi gez evin icinde yuvalana yuvarlanaEsimde öyle diyor yat yapabildiğin kadar diyo
Benim halılar yıkamaya gidecek daha , perdeler yikanacak eşim asacak, pencereler dolaplar falan silinmiycek tekim çünkü amaaan kalsın ne yapalım doğum sonrası iyileşince yavaş yavaş temizlerim evimi inşallah
Bacım o yokuşu normalde çıkamıyorum suan hiç çıkamam delirdin mi
Bu sefer cidden doğru çıkamazssınBacım o yokuşu normalde çıkamıyorum suan hiç çıkamam delirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?