Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hastanede kardeşini karnımdan alacaklar küçük olduğun iç
Bana dün dr bayram temizliği yapcam deyip yorma kendini dedi bol bol dinlen dedi ki bebek daha yukarıda haftam da 35.
Yavaş yavaş toz alma mutfak temizleme işlerimi yapıyorum beni en çok mutfak zorluyor dolap ocak fayanslar tezgah vs derken 1 günümü yiyor resmen ve birkaç güne yine her yer kirleniyor çıldırıyorum. Dip köşe temizlik yapamam ama perdelerimin yıkanması lazım haftaya eşimle hallederiz mutfak halıma tava devrilince tüm yıkamaya gidilecekler toplu halde gitmiş oldular Mutfağa kilim aldım en rahatı bişey mi döküldü at yıka kurut ser ama işte kayıyor küçük çocuklu eve göre değil benim işimi görüyor. Ben asıl doğuma giderken zorlanacağım herşeyi yıkayıp temiz bırakmam lazım çocuklara yiyecek bişeyler hazırlayıp bırakmam lazım falan baya yorulacağım ama eve gelince birkaç gün kafam rahat olsun en azından. Annem çok titizdir ama elini sürmez bana kalk yap der rahat vermez çenesiyle diğerlerinde hastaneden eve geldiğim gibi bavul boşalttırıp çamaşır yıkattırdı bana

Ah daha önce çocuğu olan analar Canlarım biri yeni gelcek ama aklı bir yerden evdekinde Yaparsın sen eşinde yardım edecek bak oh hepsini bi günde yapma, buzluğa yemek yap yavaş yavaş koy madem gelince kolay olur çıkartır yerseniz. Ayrıca kız annen madem yardım etmeyecek neden geliyor gelmesin

Yeni gördüm hayırlısı olsun

Tuvalette idrarımı bosalttım 40 45 saniye sonra tekrar bi sıvı bosaldi idrar mi amniyotik su mu bilmiyorum uzandim devami yok ne ki bu :)
Hele ayaga kalk devami gelcekmi ,kiz niye uzaniyorsun akan aksin gününde gelmis allahim deli edecek bu karilar beni

Hele ayaga kalk devami gelcekmi ,kiz niye uzaniyorsun akan aksin gününde gelmis allahim deli edecek bu karilar beni
Ayaga kalkinca da cis gbi hissediyorum gelmiyor sanki bilemedim nisan vs yok. Uzaninca dha cok gelir dediler ayaktayken bebegin kafasi tikac gibi kapatirmis diye

Vallahi 40 a 41 e kadar mecalim kalır insallah. O an bi güc gelse bari ıkınacak halim kalmayacak gibi geliyor belki de sancının etkisiyle vucüda bi güc gelir kim bilir.
Ay iste ne bileyim yoksa dusununce kimler kimler doguruyor bebek büyüyor bi sekilde diyorum da bi yanim da böyle evhamlı

Çok mantıklı ama bu testi ilkinde de şimdi de istemedi doktorlar ya ondan merak ettim ben de

Ay ben bugün çok kötü uyandım ya sabahtan beri belim ağrıyor ama regl ağrısı olandan. Geçiremedim bir türlü Kalçama bacaklarıma kadar yayılıyor. Arada kasılmam da geliyor o zaman daha kötü oluyor bel ağrım. Bu yalancı sancılar böyleyse doğum sancısında vurun bana epidurali derim heralde şimdi ılık bir duş alcam geçse bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…