- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.481
Yok yaaaa haftaya salı başlıyo hergün 1i doğum yapıcaz,Napıyonuz hamişler ve annişler? Hani kimse doğurmuyor mu ya?
Hastanede kardeşini karnımdan alacaklar küçük olduğun içSurrender doğum yaptiginda yaninda kim kaldi canim kizin yanindamiydi yaninda kaldimi buyuk olan ben oglum yanimda kalsn istiyorum sanirim cok duygusal yaklasiyorum esimde olurmu sende rahat edemezsn oda diyor ama yanimda kalsn beni baska bir bebekle birakp gitms gbi hissetmesin istiyorum bu konuda düşüncesi olan varmı bi akıl verin
Bana dün dr bayram temizliği yapcam deyip yorma kendini dedi bol bol dinlen dedi ki bebek daha yukarıda haftam da 35.Esimde öyle diyor yat yapabildiğin kadar diyo
Benim halılar yıkamaya gidecek daha , perdeler yikanacak eşim asacak, pencereler dolaplar falan silinmiycek tekim çünkü amaaan kalsın ne yapalım doğum sonrası iyileşince yavaş yavaş temizlerim evimi inşallah
Bacım o yokuşu normalde çıkamıyorum suan hiç çıkamam delirdin mi
Artık doğurmak istiyorum valla ananas aldırdım geldim dün biri yazmış diye, hurma yiyorum, spor pilates yürüyüş. Ama benim bebe daha kanalda bile değilNapıyonuz hamişler ve annişler? Hani kimse doğurmuyor mu ya?
Ah daha önce çocuğu olan analarHastanede kardeşini karnımdan alacaklar küçük olduğun iç
Bana dün dr bayram temizliği yapcam deyip yorma kendini dedi bol bol dinlen dedi ki bebek daha yukarıda haftam da 35.
Yavaş yavaş toz alma mutfak temizleme işlerimi yapıyorum beni en çok mutfak zorluyor dolap ocak fayanslar tezgah vs derken 1 günümü yiyor resmen ve birkaç güne yine her yer kirleniyor çıldırıyorum. Dip köşe temizlik yapamam ama perdelerimin yıkanması lazım haftaya eşimle hallederiz mutfak halıma tava devrilince tüm yıkamaya gidilecekler toplu halde gitmiş oldularMutfağa kilim aldım en rahatı bişey mi döküldü at yıka kurut ser ama işte kayıyor küçük çocuklu eve göre değil benim işimi görüyor. Ben asıl doğuma giderken zorlanacağım herşeyi yıkayıp temiz bırakmam lazım çocuklara yiyecek bişeyler hazırlayıp bırakmam lazım falan baya yorulacağım ama eve gelince birkaç gün kafam rahat olsun en azından. Annem çok titizdir ama elini sürmez bana kalk yap der rahat vermez çenesiyle diğerlerinde hastaneden eve geldiğim gibi bavul boşalttırıp çamaşır yıkattırdı bana
Bayıldım bayıldım bana özelden sayıları vs atma şansın olur muBuda benim elimden geldigince
Eline emeğine sağlık harika yapmışsın valla tebrik ediyorumBuda benim elimden geldigince
Yeni gördüm hayırlısı olsunTam okuyamadım mesajları. Hepinize cokk tesekkur ederimyanlış alarmmis. Hatta dün acilde yapilan muayenede olan açıklık vs de çıkmadı. Artık nasıl baktilarsa
Kanama dünkü muayene kaynaklı
Nst de sancı yok, rahimde yumuşama bile yok
Hele ayaga kalk devami gelcekmi ,kiz niye uzaniyorsun akan aksin gününde gelmis allahim deli edecek bu karilar beniTuvalette idrarımı bosalttım 40 45 saniye sonra tekrar bi sıvı bosaldi idrar mi amniyotik su mu bilmiyorum uzandim devami yok ne ki bu :)
Ayaga kalkinca da cis gbi hissediyorum gelmiyor sanki bilemedim nisan vs yok. Uzaninca dha cok gelir dediler ayaktayken bebegin kafasi tikac gibi kapatirmis diyeHele ayaga kalk devami gelcekmi ,kiz niye uzaniyorsun akan aksin gününde gelmis allahim deli edecek bu karilar beni
Gelen gelirdi simdiyeAyaga kalkinca da cis gbi hissediyorum gelmiyor sanki bilemedim nisan vs yok. Uzaninca dha cok gelir dediler ayaktayken bebegin kafasi tikac gibi kapatirmis diye
Vallahi 40 a 41 e kadar mecalim kalır insallah. O an bi güc gelse bari ıkınacak halim kalmayacak gibi geliyorEvet etrafımda 2 3 tane gebe var.Ilk doğumu olanlara bakıyorum genelde 39 40 41 e kadar bir sorunları yoksa bekliyorlar.Bunlarin içinde sporunu yapan ,açılmayı hızlandırıcı şeyler yapanlar var . İkinci çocuğu olanlar var onlar da 37 38 de dogurdular.sancilari çok hızlı geldi bir anda pat diye dogurdular .Bu grupta da öyle. Genelde muayeneye gidip doguranlar 2.cocugu olanlar
İlkinde çok açılma olmuyor anladığım. Ben sezaryen olmasam benim cocuk doğmaz ben adım kadar eminim
Ay iste ne bileyim yoksa dusununce kimler kimler doguruyor bebek büyüyor bi sekilde diyorum da bi yanim da böyle evhamlıNeden heder olsun bebek ya görmüyo musun kimler kimler doğup büyütüyor benim de 3. olmasına rağmen bir bilinmezlik var tabi sanki ilk gibi hissediyorum zor gelir mi başedebilir miyim ağlar mı vs ama doğunca bir düzene gireceğiz Allahın izniyle...
Az az aksin diye bekliyorum da yok yanlis alarm heraldeGelen gelirdi simdiyeakacak amniyon sıvısı karinda durmazmis
Ben olsam kurcalarım gelsin diyeHele ayaga kalk devami gelcekmi ,kiz niye uzaniyorsun akan aksin gününde gelmis allahim deli edecek bu karilar beni
Ben olsam korkarımBen olsam kurcalarım gelsin diye
Çok mantıklı ama bu testi ilkinde de şimdi de istemedi doktorlar ya ondan merak ettim ben deBana dedi ki bebeğin normal dogumla gelmesini niye istiyoruz? Vajinadan gecerken annesinin faydalı mikroplarını alsın yutsun diye, sonra neden bebeği direk annesinin göğsüne koyup kordonu gec kesiyoruz? Annesinin tenindeki mikroplari da alsın diye hem de bu sırada kordondaki tüm kan bebeğe geçsin bebek daha güçlü daha tok başlasın diye. Sonra da hemen kolostrum alsın emsin istiyoruz ki annesinden hazır bağışıklık antikorlar alsın.
Bunların hepsi gerçekleşirse bebek hayata bağışıklık anlamında oldukça güçlü başlamış oluyor tabii, ben de o yüzden ssvd için uğraşıyorum
Ama dedi ki bebeğin anne vajinasinda karşılaşmasını istemediğimiz mikroplar da var, bunun başında beta grubu streptokoklar geliyor. Bunun için test yapıcaz.
Eğer varsa ilaç falan kullanıcam herhalde, o kısmı sormak aklıma gelmedi.
Ben de ilk kez yaptırdım. 50 tl bişey hani pahalı da değil.Çok mantıklı ama bu testi ilkinde de şimdi de istemedi doktorlar ya ondan merak ettim ben de
Sorayım ben de bunu biBen de ilk kez yaptırdım. 50 tl bişey hani pahalı da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?