Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu t3sti duymustm. Ama hic doktor bahsetm3di. Heryerde olmuyor galiba

Benim bu sefer bel agrımadı. Hafıf hafif kasık ağrım oldu ve karın ağrısı gibi hafif ağrılar. Ve gece kac sefer tuvalete gittiğini hatırlamıyorum .Ertesi gun de doktora gittim işte doğurdum:)

Ayaga kalkinca da cis gbi hissediyorum gelmiyor sanki bilemedim nisan vs yok. Uzaninca dha cok gelir dediler ayaktayken bebegin kafasi tikac gibi kapatirmis diye
Ananas o mukuslu akıntıyı bayağı artırıyor. Ama böyle cok yiyeceksin. Meyve suyu ise yaramıyor. Eğer o nisansa benden bayağı geliyor ama su namına tık yok .Ne rahim ağzı yapmışım maşallah

Bende hep varrr ama yinede bekliyorum
Bende de var .hatta bir gün 6 dakika sürdü aha dedim bu sefer oldu doguruyorum .yokkk yokk
Hani şu hasip ile nasip filmi vardı da erken doğurmak için arazi aracıyla tarlada dört dönüyorlardi ya dün öyle bir otobüse bindim .Takır tukur .o bile hayretmedi.
Ben ümidi kestim .zaten surda 3 gün kaldı

Annemle aynı mahalledeyiz hergün bende zaten

Benim bu sefer bel agrımadı. Hafıf hafif kasık ağrım oldu ve karın ağrısı gibi hafif ağrılar. Ve gece kac sefer tuvalete gittiğini hatırlamıyorum .Ertesi gun de doktora gittim işte doğurdum:)
Benim ki yalancı zaten bence hiç şüphelenmedim başka şeyden

Benim de oldu birkaç gün sürdü ama geçti zorlanıyoruz artık ya kolay değil. Şimdi de maşallahım var bazen hamile olduğumu unutuyorum o derece. Sadece bayır inip çıkamıyorum onu da yapmama gerek yok Allahtan.

Aynen zaten dediğin gibi 3 gün kaldı artık yürüye yürüye gidicez doğuma rahat bi şekildr sevdiler yerlerini bunlar

Sağlıkla gelsin bebisson 1 gün o zaman
Ay evet ya çok heycanlı hareketlerinin eskiye nazaran azaldigini soyledim birde suyu azalmaya baslamis endise edilcek durumda degil ama salıdan öteye gidemezmisiz dedi snra pazartesiye alalim dedi her nasip vaktine esir cok duygusalim inanamiyorum sonuna geldigime

Garmastan Pomat al hemen geçer o minnoş dötüde öp ısırıyo gibi yap ama ısırma ay yerim

Bide bıraktığın memeden başlarsan emzirmeye (yani en son solu emzirdiysen bir sonraki seansta yine solla başlayıp sonra diğerine geçeceksin) kilo alımı daha iyi olur canım. Hep farklı memeyi verince sadece ilk sütü içiyormuş (sulu olup su ihtiyacını karşılayan) Bu sefer yağlı kısımdan daha az emdiği için doysa bile sık uyanıp daha sık emme ihtiyacı hissedip çok da kilo alamıyomuş.
Aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…