- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.501
Bu t3sti duymustm. Ama hic doktor bahsetm3di. Heryerde olmuyor galibaBana dedi ki bebeğin normal dogumla gelmesini niye istiyoruz? Vajinadan gecerken annesinin faydalı mikroplarını alsın yutsun diye, sonra neden bebeği direk annesinin göğsüne koyup kordonu gec kesiyoruz? Annesinin tenindeki mikroplari da alsın diye hem de bu sırada kordondaki tüm kan bebeğe geçsin bebek daha güçlü daha tok başlasın diye. Sonra da hemen kolostrum alsın emsin istiyoruz ki annesinden hazır bağışıklık antikorlar alsın.
Bunların hepsi gerçekleşirse bebek hayata bağışıklık anlamında oldukça güçlü başlamış oluyor tabii, ben de o yüzden ssvd için uğraşıyorum
Ama dedi ki bebeğin anne vajinasinda karşılaşmasını istemediğimiz mikroplar da var, bunun başında beta grubu streptokoklar geliyor. Bunun için test yapıcaz.
Eğer varsa ilaç falan kullanıcam herhalde, o kısmı sormak aklıma gelmedi.
Benim bu sefer bel agrımadı. Hafıf hafif kasık ağrım oldu ve karın ağrısı gibi hafif ağrılar. Ve gece kac sefer tuvalete gittiğini hatırlamıyorum .Ertesi gun de doktora gittim işte doğurdum:)Ay ben bugün çok kötü uyandım ya sabahtan beri belim ağrıyor ama regl ağrısı olandan. Geçiremedim bir türlüKalçama bacaklarıma kadar yayılıyor. Arada kasılmam da geliyor o zaman daha kötü oluyor bel ağrım. Bu yalancı sancılar böyleyse doğum sancısında vurun bana epidurali derim heralde şimdi ılık bir duş alcam geçse bari
Bende hep varrrBenim bu sefer bel agrımadı. Hafıf hafif kasık ağrım oldu ve karın ağrısı gibi hafif ağrılar. Ve gece kac sefer tuvalete gittiğini hatırlamıyorum .Ertesi gun de doktora gittim işte doğurdum:)
Ananas o mukuslu akıntıyı bayağı artırıyor. Ama böyle cok yiyeceksin. Meyve suyu ise yaramıyor. Eğer o nisansa benden bayağı geliyor ama su namına tık yok .Ne rahim ağzı yapmışım maşallahAyaga kalkinca da cis gbi hissediyorum gelmiyor sanki bilemedim nisan vs yok. Uzaninca dha cok gelir dediler ayaktayken bebegin kafasi tikac gibi kapatirmis diye
Herkeste farkli oluyor demek ki. Burada allahın her günü kaşık ağrısı yaşayanlarda oldu. Ben bir kez yaşadım o da doğumdan 1 gün önceydiBende hep varrrama yinede bekliyorum
Bende de var .hatta bir gün 6 dakika sürdü aha dedim bu sefer oldu doguruyorum .yokkk yokkBende hep varrrama yinede bekliyorum
Annemle aynı mahalledeyiz hergün bende zatenAh daha önce çocuğu olan analarCanlarım biri yeni gelcek ama aklı bir yerden evdekinde Yaparsın sen eşinde yardım edecek bak oh hepsini bi günde yapma, buzluğa yemek yap yavaş yavaş koy madem gelince kolay olur çıkartır yerseniz. Ayrıca kız annen madem yardım etmeyecek neden geliyor gelmesin
Benim ki yalancı zaten benceBenim bu sefer bel agrımadı. Hafıf hafif kasık ağrım oldu ve karın ağrısı gibi hafif ağrılar. Ve gece kac sefer tuvalete gittiğini hatırlamıyorum .Ertesi gun de doktora gittim işte doğurdum:)
Benim de oldu birkaç gün sürdü ama geçti zorlanıyoruz artık ya kolay değil. Şimdi de maşallahım var bazen hamile olduğumu unutuyorum o derece. Sadece bayır inip çıkamıyorum onu da yapmama gerek yok Allahtan.Ay ben bugün çok kötü uyandım ya sabahtan beri belim ağrıyor ama regl ağrısı olandan. Geçiremedim bir türlüKalçama bacaklarıma kadar yayılıyor. Arada kasılmam da geliyor o zaman daha kötü oluyor bel ağrım. Bu yalancı sancılar böyleyse doğum sancısında vurun bana epidurali derim heralde şimdi ılık bir duş alcam geçse bari
Aynen zaten dediğin gibi 3 gün kaldı artık yürüye yürüye gidicez doğuma rahat bi şekildrBende de var .hatta bir gün 6 dakika sürdü aha dedim bu sefer oldu doguruyorum .yokkk yokk
Hani şu hasip ile nasip filmi vardı da erken doğurmak için arazi aracıyla tarlada dört dönüyorlardi ya dün öyle bir otobüse bindim .Takır tukur .o bile hayretmedi.
Ben ümidi kestim .zaten surda 3 gün kaldı
Yaaa cok guzel budaBuda benim elimden geldigince
Bebekler bayram tatilini bekliyo sanırımNapıyonuz hamişler ve annişler? Hani kimse doğurmuyor mu ya?
Biz aynısımdan 400 tane aldık2 no bio naturel sleepy iç bantları koparsam bile bacağını sıkıyor
Acayip iz yapıyor. . İyi ki 34 adet almışım sadece .
Evet bel bol ama bacaklar acayip sıkıyor
Sağlıkla gelsin bebisKızlar güzel mesajlarniz icin çok tesekkur ederim
Kontrolden geliyorum güncelleme yapalim pazartesi saat 4 te miniğime kavusuyorumyoncambenim canim tarih 27 haziran oldu müsait olunca güncelleyebilirsen sevinirim
Ay evet ya çok heycanlı hareketlerinin eskiye nazaran azaldigini soyledim birde suyu azalmaya baslamis endise edilcek durumda degil ama salıdan öteye gidemezmisiz dedi snra pazartesiye alalim dedi her nasip vaktine esirSağlıkla gelsin bebisson 1 gün o zaman
Bize hamiliegin başından beri oluyor böyle hisler .. dediğin gibi inşallah hepsi mutluluğa dönüşüp geçip gidecek hayırlısı ile kucağımıza alalımBana da oluyor ama doğunca iyi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?