Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim annem de öyle çok titiz hem yapmaz ben yapamam der hem rahat vermez hep söylenir taki ben yapıp bitirene kadar o da beğenmez kızımda lohusaligimi zehir etmişti o yüzden tek olmak çok daha iyi

Ben lansinoh aldim ama garmastan alsam mı yoksa gerekirsemi alsam karar veremiyorum. Bide emzirme eğitiminde söylemişlerdi bunu yağlı süt için bıraktığınız memeden emzirin diye çokta mantıklı çünkü memede biriken sulu ilk sütmus. Hatta bazı durumlarda elle sağım sonra emzirme bile öneriliyormus

İlk süt ön süt
Bebek uzun emerse yağlı süte ulaşıyor.
Yanlış hatırlamıyorsa 15 dk içinde ılkinde öyle hatırlıyorum.

Pompa ile ön sütü sağıp döken var .

Bir de ben 2 gögsü sağıyorum ve sonra 2 göğsü emzırıyorum . Kafama gore takılıyorurum işte .
Çok şükür uzunca emiyor problem yok

Benim de şimdi daha iyi zaten hem de ne zorlanmak artık Bazı günler hiç enerjim de olmuyor

Uzmanlar böyle diyor.
Yoksa ben de yapmadım. bu hâlde onun hesabını mi yapicam. Emsin
Süt olsun da .
Sağıyorum, ardından emzırıyorum. Sağdığım sütü de 2 saat sonra verıyorum
Bu sayede göğüslerim dinlenmiş oluyor .

Bazılarının sütü aşırı yağlı oluyor . AAşırıyarıyor

Benim annem de öyle çok titiz hem yapmaz ben yapamam der hem rahat vermez hep söylenir taki ben yapıp bitirene kadar o da beğenmez kızımda lohusaligimi zehir etmişti o yüzden tek olmak çok daha iyi
Ayy sorma en güzeli ailelere uzak olmak kaynanayı aratmıyor bana annem.
Onun sayesinde robot süpürge ve çamaşır kurutma makinesi sahibi oldum çünkü çenesi durmuyor. Ya süpürdüğüm evi tekrar süpürttürür beğenmez ya da o an halim vaktim yoksa da zorlar kalk süpür diye.
Çamaşırı da asmaya yer kalmamıştır kalanları da yıka diye tutturur yada aksine yıkanması lazımken asacak yer yok diye ille yıkama der falan.
Büyük temizlik yapılması gerekir elini sürmez gider temizlikçi tutarsın yaptığını beğenmez arkadan kendisi yapar olan verdiğin paraya olur vs vs daha bir sürü şey...
Herşeyime karışıyor yani kendi evi gibi
3.yü öğrendiğinde napalım Allah vermiş bakarız doğur falan dedi şimdi diyor ki elimi bile sürmem. Kafadan kontak biraz yani

Neyle sağıyorsun canım sütü elektrikli mi manuel mi
Birde ne kadar çıkıyor mesela

Benim de şimdi daha iyi zaten hem de ne zorlanmak artık Bazı günler hiç enerjim de olmuyor
Benim de bir günüm bir günümü tutmuyor bazen aşağıda çok ağrı hissediyorum, bazen belim karnım ağrıyor, bazen sırtımdan yukarı cayır cayır yanıyorum, bazen midem çok yanıyor, bazen yattığım yerden kalkacak halim olmuyor bu böyle uzar gider... Ama bu aralar maşallah çok iyiyim son haftalarda Allah kuvvet veriyor galiba işimizi gücümüzü halledelim diye.

Tabi evet Görkem hanım yavaş kilo alımında asla hemen mamayı önermiyodu tüm bunları yaptıktan sonra hala percentil iyi değilse deneriz demişti bizim hemen düzelmişti.

Bende almadım şuan her eczanede var nasılsa, yara olduğu an eşimden rica ederim alır diye düşündüm, yara olduğunda ondan başka iyileştiric3k bişi yok biliyorum . Gümüş kapağa çok güveniyorum şuan

Neyle sağıyorsun canım sütü elektrikli mi manuel mi
Birde ne kadar çıkıyor mesela
Elektrikli canim. Manüel ile bana gore zor oluyor.
Dün 30 cc çıktı mesela. Ardından hemen emzirdim göğüsleri tamamen boşaltmak icin. 2,5 saat içinde de sağdığımı verdım .

Göğüs ne kadar boş olursa o kadar süt dolar :) göğüsü dolu bırakmamaya calısıyorum

Bugün sabahtan beri adet sancısı gibi sancılar giriyor belime ve kasığıma. Gerçi şimdi baya azaldı. Ama sonunda emzik ve biberonu da kaynattım geçen de çamaşırım ıslak diye çantamı hazırlamayı tamamlamıştım. Böyle şeyler olmasa o motivasyonu bulamayacaktım valla ya

Sadece park beşiği yatak odasına alıp hazırlamam(yatak siparişim sonunda geldi) ve puset ile küçük beşiğin paketini açmam lazım. 2 ay oldu geleli açıp bakmadık ya

Annelik akıl işi degil herseyi kafana takacaksın bir dogsun 2.5 yaşında kızım var hala her seyini kafama takarım cok tatlı olmasalar böyle minnoş minnoş anneciğim seni seviyorum demesi falan olmasa aklı olan yapmaz yaptımıda vazgeçemiyorsun degişik bir döngü böyle böyle büyüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…