- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.521
Benim annem de öyle çok titiz hem yapmaz ben yapamam der hem rahat vermez hep söylenir taki ben yapıp bitirene kadar o da beğenmezHastanede kardeşini karnımdan alacaklar küçük olduğun iç
Bana dün dr bayram temizliği yapcam deyip yorma kendini dedi bol bol dinlen dedi ki bebek daha yukarıda haftam da 35.
Yavaş yavaş toz alma mutfak temizleme işlerimi yapıyorum beni en çok mutfak zorluyor dolap ocak fayanslar tezgah vs derken 1 günümü yiyor resmen ve birkaç güne yine her yer kirleniyor çıldırıyorum. Dip köşe temizlik yapamam ama perdelerimin yıkanması lazım haftaya eşimle hallederiz mutfak halıma tava devrilince tüm yıkamaya gidilecekler toplu halde gitmiş oldularMutfağa kilim aldım en rahatı bişey mi döküldü at yıka kurut ser ama işte kayıyor küçük çocuklu eve göre değil benim işimi görüyor. Ben asıl doğuma giderken zorlanacağım herşeyi yıkayıp temiz bırakmam lazım çocuklara yiyecek bişeyler hazırlayıp bırakmam lazım falan baya yorulacağım ama eve gelince birkaç gün kafam rahat olsun en azından. Annem çok titizdir ama elini sürmez bana kalk yap der rahat vermez çenesiyle diğerlerinde hastaneden eve geldiğim gibi bavul boşalttırıp çamaşır yıkattırdı bana
Biz aynısımdan 400 tane aldık
Maşallah sizeKızlar güzel mesajlarniz icin çok tesekkur ederim
Kontrolden geliyorum güncelleme yapalim pazartesi saat 4 te miniğime kavusuyorumyoncambenim canim tarih 27 haziran oldu müsait olunca güncelleyebilirsen sevinirim
Ben lansinoh aldim ama garmastan alsam mı yoksa gerekirsemi alsam karar veremiyorum. Bide emzirme eğitiminde söylemişlerdi bunu yağlı süt için bıraktığınız memeden emzirin diye çokta mantıklı çünkü memede biriken sulu ilk sütmus. Hatta bazı durumlarda elle sağım sonra emzirme bile öneriliyormusGarmastan Pomat al hemen geçero minnoş dötüde öp ısırıyo gibi yap ama ısırma ay yerim
Bide bıraktığın memeden başlarsan emzirmeye (yani en son solu emzirdiysen bir sonraki seansta yine solla başlayıp sonra diğerine geçeceksin) kilo alımı daha iyi olur canım. Hep farklı memeyi verince sadece ilk sütü içiyormuş (sulu olup su ihtiyacını karşılayan) Bu sefer yağlı kısımdan daha az emdiği için doysa bile sık uyanıp daha sık emme ihtiyacı hissedip çok da kilo alamıyomuş.
Aklında olsun
İlk süt ön sütBen lansinoh aldim ama garmastan alsam mı yoksa gerekirsemi alsam karar veremiyorum. Bide emzirme eğitiminde söylemişlerdi bunu yağlı süt için bıraktığınız memeden emzirin diye çokta mantıklı çünkü memede biriken sulu ilk sütmus. Hatta bazı durumlarda elle sağım sonra emzirme bile öneriliyormus
Benim de şimdi daha iyi zatenBenim de oldu birkaç gün sürdü ama geçti zorlanıyoruz artık ya kolay değil. Şimdi de maşallahım var bazen hamile olduğumu unutuyorum o derece. Sadece bayır inip çıkamıyorum onu da yapmama gerek yok Allahtan.
O zaman bi sonraki haftaya da ben doğurayım ya gelsin çok sabırsızlanıyorumYok yaaaa haftaya salı başlıyo hergün 1i doğum yapıcaz,
Uzmanlar böyle diyor.Kızlar ben bu emzirme olaylarına çok takılmıyorum çünkü her bebek iki meme emmiyor. Benim kızım tek meme 10 dk emerdi. Ve ayda 1 kilo civarı alırdı. Hiç öyle ön süt yağlı süt hesabı yapmadım. Demekki o da kişiden kişiye değişiyor.
Ayy sorma en güzeli ailelere uzak olmak kaynanayı aratmıyor bana annem.Benim annem de öyle çok titiz hem yapmaz ben yapamam der hem rahat vermez hep söylenir taki ben yapıp bitirene kadar o da beğenmezkızımda lohusaligimi zehir etmişti o yüzden tek olmak çok daha iyi
Neyle sağıyorsun canım sütü elektrikli mi manuel miUzmanlar böyle diyor.
Yoksa ben de yapmadım.bu hâlde onun hesabını mi yapicam. Emsin
Süt olsun da .
Sağıyorum, ardından emzırıyorum. Sağdığım sütü de 2 saat sonra verıyorum
Bu sayede göğüslerim dinlenmiş oluyor .
Bazılarının sütü aşırı yağlı oluyor . AAşırıyarıyor
Benim de bir günüm bir günümü tutmuyor bazen aşağıda çok ağrı hissediyorum, bazen belim karnım ağrıyor, bazen sırtımdan yukarı cayır cayır yanıyorum, bazen midem çok yanıyor, bazen yattığım yerden kalkacak halim olmuyor bu böyle uzar gider... Ama bu aralar maşallah çok iyiyim son haftalarda Allah kuvvet veriyor galiba işimizi gücümüzü halledelim diye.Benim de şimdi daha iyi zatenhem de ne zorlanmak artık Bazı günler hiç enerjim de olmuyor
Daha var senin yaaa bekle 1-2 hafta dahaO zaman bi sonraki haftaya da ben doğurayım ya gelsin çok sabırsızlanıyorum
Tabi evet Görkem hanım yavaş kilo alımında asla hemen mamayı önermiyodu tüm bunları yaptıktan sonra hala percentil iyi değilse deneriz demişti bizim hemen düzelmişti.Ben lansinoh aldim ama garmastan alsam mı yoksa gerekirsemi alsam karar veremiyorum. Bide emzirme eğitiminde söylemişlerdi bunu yağlı süt için bıraktığınız memeden emzirin diye çokta mantıklı çünkü memede biriken sulu ilk sütmus. Hatta bazı durumlarda elle sağım sonra emzirme bile öneriliyormus
Ayy güncellerim tabi canım hayırlı olsunKızlar güzel mesajlarniz icin çok tesekkur ederim
Kontrolden geliyorum güncelleme yapalim pazartesi saat 4 te miniğime kavusuyorumyoncambenim canim tarih 27 haziran oldu müsait olunca güncelleyebilirsen sevinirim
Elektrikli canim. Manüel ile bana gore zor oluyor.Neyle sağıyorsun canım sütü elektrikli mi manuel mi
Birde ne kadar çıkıyor mesela
Youtubeden izleyerek yaptik bizde benimde aklimda degil videoyu bulursam link atayimBayıldım bayıldım bana özelden sayıları vs atma şansın olur mu
Saol canim benimAyy güncellerim tabi canım hayırlı olsun
Annelik akıl işi degil herseyi kafana takacaksın bir dogsun 2.5 yaşında kızım var hala her seyini kafama takarım cok tatlı olmasalar böyle minnoş minnoş anneciğim seni seviyorum demesi falan olmasa aklı olan yapmaz yaptımıda vazgeçemiyorsun degişik bir döngü böyle böyle büyüyorlarVallahi 40 a 41 e kadar mecalim kalır insallah. O an bi güc gelse bari ıkınacak halim kalmayacak gibi geliyorbelki de sancının etkisiyle vucüda bi güc gelir kim bilir.
Ay iste ne bileyim yoksa dusununce kimler kimler doguruyor bebek büyüyor bi sekilde diyorum da bi yanim da böyle evhamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?