- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.541
Canım sağdığın sütü biberonla mı veriyorsun yoksa kaşık mı şırınga m. Biberona alışırsa emmez falan diyorlarElektrikli canim. Manüel ile bana gore zor oluyor.
Dün 30 cc çıktı mesela. Ardından hemen emzirdim göğüsleri tamamen boşaltmak icin. 2,5 saat içinde de sağdığımı verdım .
Göğüs ne kadar boş olursa o kadar süt dolar :) göğüsü dolu bırakmamaya calısıyorum
Ayy bizi anlattınAyy sorma en güzeli ailelere uzak olmak kaynanayı aratmıyor bana annem.
Onun sayesinde robot süpürge ve çamaşır kurutma makinesi sahibi oldum çünkü çenesi durmuyor. Ya süpürdüğüm evi tekrar süpürttürür beğenmez ya da o an halim vaktim yoksa da zorlar kalk süpür diye.
Çamaşırı da asmaya yer kalmamıştır kalanları da yıka diye tutturur yada aksine yıkanması lazımken asacak yer yok diye ille yıkama der falan.
Büyük temizlik yapılması gerekir elini sürmez gider temizlikçi tutarsın yaptığını beğenmez arkadan kendisi yapar olan verdiğin paraya olur vs vs daha bir sürü şey...
Herşeyime karışıyor yani kendi evi gibi
3.yü öğrendiğinde napalım Allah vermiş bakarız doğur falan dedi şimdi diyor ki elimi bile sürmem. Kafadan kontak biraz yani
Benimki de Figen Taşer Güney, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallahMerhaba Op.doktor Gürkan Gürsoy sizin doktor kim
Biberon canim.Canım sağdığın sütü biberonla mı veriyorsun yoksa kaşık mı şırınga m. Biberona alışırsa emmez falan diyorlar
Aminnn inşallah canımBenimki de Figen Taşer Güney, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Hahah bende paçami ayirir beklerdimBen olsam kurcalarım gelsin diye
Ama sen fazla rahatsinBugün sabahtan beri adet sancısı gibi sancılar giriyor belime ve kasığıma. Gerçi şimdi baya azaldı. Ama sonunda emzik ve biberonu da kaynattımgeçen de çamaşırım ıslak diye çantamı hazırlamayı tamamlamıştım. Böyle şeyler olmasa o motivasyonu bulamayacaktım valla ya
Sadece park beşiği yatak odasına alıp hazırlamam(yatak siparişim sonunda geldi) ve puset ile küçük beşiğin paketini açmam lazım. 2 ay oldu geleli açıp bakmadık ya
İnşallah canım sütün bol olsunIlkınde de aynı şekilde ilerledim hic problem yaşamadım.
İlk 5 ay sağdım, emzirdim.
5.ay sonrasında sadece emzirdim ve 28 ay sürdü.
Herkes kendine gore ilerliyor benim de ilerleme şeklim bu. Bunda da problem yaşamayacağım insallah.
Zaten bu işin böyle olacagini bilmek beni bu hale getiriyor göz göre göre bile bile yine de anne olmak istiyoruzAnnelik akıl işi degil herseyi kafana takacaksın bir dogsun 2.5 yaşında kızım var hala her seyini kafama takarım cok tatlı olmasalar böyle minnoş minnoş anneciğim seni seviyorum demesi falan olmasa aklı olan yapmaz yaptımıda vazgeçemiyorsun degişik bir döngü böyle böyle büyüyorlar
3. Ve beklenmedik olunca böyle oluyor yaAma sen fazla rahatsin3. Bebe rahatligi diyorum boyle oluyo demekki
Yok yok
Ahh aynı anneannem gibi. Arnavut mu yoksa annenHastanede kardeşini karnımdan alacaklar küçük olduğun iç
Bana dün dr bayram temizliği yapcam deyip yorma kendini dedi bol bol dinlen dedi ki bebek daha yukarıda haftam da 35.
Yavaş yavaş toz alma mutfak temizleme işlerimi yapıyorum beni en çok mutfak zorluyor dolap ocak fayanslar tezgah vs derken 1 günümü yiyor resmen ve birkaç güne yine her yer kirleniyor çıldırıyorum. Dip köşe temizlik yapamam ama perdelerimin yıkanması lazım haftaya eşimle hallederiz mutfak halıma tava devrilince tüm yıkamaya gidilecekler toplu halde gitmiş oldularMutfağa kilim aldım en rahatı bişey mi döküldü at yıka kurut ser ama işte kayıyor küçük çocuklu eve göre değil benim işimi görüyor. Ben asıl doğuma giderken zorlanacağım herşeyi yıkayıp temiz bırakmam lazım çocuklara yiyecek bişeyler hazırlayıp bırakmam lazım falan baya yorulacağım ama eve gelince birkaç gün kafam rahat olsun en azından. Annem çok titizdir ama elini sürmez bana kalk yap der rahat vermez çenesiyle diğerlerinde hastaneden eve geldiğim gibi bavul boşalttırıp çamaşır yıkattırdı bana
Ayy bir deli benimki değil bereket. Benim yüzüm ne kendi ne de eşimin ailesinden gülmedi yine de işte silemiyorsun bu dünyadaki sınavım da bu benim sıkıntıdan stresten içime atmaktan baya hastalıklar geçirdim Allah beterinden korusun cennete girersem bunlara tahammülümden gireceğim ya da isyan ede ede cehennemlik olacağım bu dünyayı zehir ettiler öbür dünyayı da etmeseler diyorum. Bakalım bunlara ek bir de bebekle daha da mı batacağım yoksa iyi mi gelecek bende bilmiyorum Allah dağına göre kar verirmiş yaşayıp göreceğim.Ayy bizi anlattınbenimki hep çocuğa karşıydı tüp bebek tedavisi görüyordum napcaksin bebeği benimkilerden ne hayır gördüm çocuk boş der bebegim erken doğdu yardım yerine dünyayı burnumdan getirdi 40 gün stresten sinirden bir damla süt gelmedi yinede sagiyordum 5 cc çıkıyordu biriktirip veriyordum 11 ay boyunca ona bile karışıyordu anam örretmen eski kafalı hep bir hükümdarlık sürmek istiyor bizde çok problem yaşıyoruz şimdi bana yaptıkları aklına geliyor haksızlık yaptığı geleyim bakayım diyor bir daha mı problem yaşayayım
Valla tam bilmiyorum ama bence gavurluk varAhh aynı anneannem gibi. Arnavut mu yoksa annen
Aslında zamanları belli de biz bilemiyoruz iste canim,yeter ki sağlıkla gelsin zaten haftan da gayet iyi ,riske atmadan gelsin minnosunAy evet ya çok heycanlı hareketlerinin eskiye nazaran azaldigini soyledim birde suyu azalmaya baslamis endise edilcek durumda degil ama salıdan öteye gidemezmisiz dedi snra pazartesiye alalim dedi her nasip vaktine esircok duygusalim inanamiyorum sonuna geldigime
Bende daha e bebeke gitcem de araba kurdurtcam allahtan daha zamanım var. Ufak bi anne yanı aldım gerisini düşünmedim bile zaten evde yer yok yavrulu yatağa mı atarım kıyamaz birlikte mi yatarım yatsam nerede yatarım off eve bile fazla 3. ÇocukAma sen fazla rahatsin3. Bebe rahatligi diyorum boyle oluyo demekki
Senle ben bu modda konuşa konuşa doğurcaz hala kabullenemedik sanki Allah affetsinBende daha e bebeke gitcem de araba kurdurtcam allahtan daha zamanım var. Ufak bi anne yanı aldım gerisini düşünmedim bile zaten evde yer yok yavrulu yatağa mı atarım kıyamaz birlikte mi yatarım yatsam nerede yatarım off eve bile fazla 3. Çocuk
Hastanede kardeşini karnımdan alacaklar küçük olduğun iç
Allahallah bir gun önce şu şu var deyipte geri hepsi nasil yok oluyo tövbeeYok yokins en az 1 hafta daha verdim kendime. Hatta on gün bugün sabahtan kanama olunca kendi Dr um ve ebemle görüştüm. Tekrar vajinal muayene yapıldı. Açıklık ve silinme yok dedi. Ayrıca nst de hiç sancım çıkmadı şükür dün kendi kendimi panikten dogurtacaktim
Ayy valla beni anlatıyorsun kendimi bildim bileli ailemle uğraşıyorum herkesin her yükünü her haltini ben çektim o kadar sabırlı biriydim ki vallahi artık hiç bir şeye hiç kimseye tahammül edemiyorum aman ben kirmayayim kimseyi uzmeyeyim derken kendimi hiç önemsemedim ailesiyle sınav olmak çok zor çok güç bazen diyordum ki Allah'ım bana nasıl bir anne nasıl bir aile nasip ettin ilahiyat okumasaydim hayatımın iman,inanç evresi daha kotu olabilirdi Allah korusunAyy bir deli benimki değil bereket. Benim yüzüm ne kendi ne de eşimin ailesinden gülmedi yine de işte silemiyorsun bu dünyadaki sınavım da bu benim sıkıntıdan stresten içime atmaktan baya hastalıklar geçirdim Allah beterinden korusun cennete girersem bunlara tahammülümden gireceğim ya da isyan ede ede cehennemlik olacağım bu dünyayı zehir ettiler öbür dünyayı da etmeseler diyorum. Bakalım bunlara ek bir de bebekle daha da mı batacağım yoksa iyi mi gelecek bende bilmiyorum Allah dağına göre kar verirmiş yaşayıp göreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?