Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım sağdığın sütü biberonla mı veriyorsun yoksa kaşık mı şırınga m. Biberona alışırsa emmez falan diyorlar

Ayy bizi anlattın benimki hep çocuğa karşıydı tüp bebek tedavisi görüyordum napcaksin bebeği benimkilerden ne hayır gördüm çocuk boş der bebegim erken doğdu yardım yerine dünyayı burnumdan getirdi 40 gün stresten sinirden bir damla süt gelmedi yinede sagiyordum 5 cc çıkıyordu biriktirip veriyordum 11 ay boyunca ona bile karışıyordu anam örretmen eski kafalı hep bir hükümdarlık sürmek istiyor bizde çok problem yaşıyoruz şimdi bana yaptıkları aklına geliyor haksızlık yaptığı geleyim bakayım diyor bir daha mı problem yaşayayım

Canım sağdığın sütü biberonla mı veriyorsun yoksa kaşık mı şırınga m. Biberona alışırsa emmez falan diyorlar
Biberon canim.
Ilkınde de aynı şekilde ilerledim hic problem yaşamadım.
İlk 5 ay sağdım, emzirdim.
5.ay sonrasında sadece emzirdim ve 28 ay sürdü.
Herkes kendine gore ilerliyor benim de ilerleme şeklim bu. Bunda da problem yaşamayacağım insallah.

Ama sen fazla rahatsin 3. Bebe rahatligi diyorum boyle oluyo demekki

İnşallah canım sütün bol olsun Bende tüm yöntemleri denicem inşallah sütümde hemen gelir de sıkıntı yaşamam.

Zaten bu işin böyle olacagini bilmek beni bu hale getiriyor göz göre göre bile bile yine de anne olmak istiyoruz

Yok yok ins en az 1 hafta daha verdim kendime. Hatta on gün bugün sabahtan kanama olunca kendi Dr um ve ebemle görüştüm. Tekrar vajinal muayene yapıldı. Açıklık ve silinme yok dedi. Ayrıca nst de hiç sancım çıkmadı şükür dün kendi kendimi panikten dogurtacaktim

Ahh aynı anneannem gibi. Arnavut mu yoksa annen

Ayy bir deli benimki değil bereket. Benim yüzüm ne kendi ne de eşimin ailesinden gülmedi yine de işte silemiyorsun bu dünyadaki sınavım da bu benim sıkıntıdan stresten içime atmaktan baya hastalıklar geçirdim Allah beterinden korusun cennete girersem bunlara tahammülümden gireceğim ya da isyan ede ede cehennemlik olacağım bu dünyayı zehir ettiler öbür dünyayı da etmeseler diyorum. Bakalım bunlara ek bir de bebekle daha da mı batacağım yoksa iyi mi gelecek bende bilmiyorum Allah dağına göre kar verirmiş yaşayıp göreceğim.

Aslında zamanları belli de biz bilemiyoruz iste canim,yeter ki sağlıkla gelsin zaten haftan da gayet iyi ,riske atmadan gelsin minnosun

Ama sen fazla rahatsin 3. Bebe rahatligi diyorum boyle oluyo demekki
Bende daha e bebeke gitcem de araba kurdurtcam allahtan daha zamanım var. Ufak bi anne yanı aldım gerisini düşünmedim bile zaten evde yer yok yavrulu yatağa mı atarım kıyamaz birlikte mi yatarım yatsam nerede yatarım off eve bile fazla 3. Çocuk

Senle ben bu modda konuşa konuşa doğurcaz hala kabullenemedik sanki Allah affetsin

Hastanede kardeşini karnımdan alacaklar küçük olduğun iç
1bal1kaymakannesi burada yarım kalmış yazım hastanede kardeşini karnımdan alcaklar küçük olduğun için seni sonradan getircez gibi bişeyler diyebilirsin yaşı kaç bilmiyorum ama zaten 1-2 gece kalacaksın bide yanına da getirirler ziyaretçi olarak bebekte genelde uyuduğu için bak kardeşin uyuyor sende uyu sonra biz gelicez zaten falan dersin gönderirsin.

Allahallah bir gun önce şu şu var deyipte geri hepsi nasil yok oluyo tövbee

Ayy valla beni anlatıyorsun kendimi bildim bileli ailemle uğraşıyorum herkesin her yükünü her haltini ben çektim o kadar sabırlı biriydim ki vallahi artık hiç bir şeye hiç kimseye tahammül edemiyorum aman ben kirmayayim kimseyi uzmeyeyim derken kendimi hiç önemsemedim ailesiyle sınav olmak çok zor çok güç bazen diyordum ki Allah'ım bana nasıl bir anne nasıl bir aile nasip ettin ilahiyat okumasaydim hayatımın iman,inanç evresi daha kotu olabilirdi Allah korusun 37 yaşındayım kimsede tansiyon ,şeker yok bende herşey mevcut çok şükür eşim çok iyi Allah bu konuda bana acıdı herhalde dünyanın en iyi insanını karsima çıkardı eşimin ailesiyle hiç problem yaşamadım kesin onlarda her şeye karisirdi ama eşim o dengeyi çok güzel korudu korumayada devam ediyor Allah razı olsun Rabbim sanada banada kolaylık versin yar ve yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…