- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.561
Sen her turlu ayarlarsin destan reissBende daha e bebeke gitcem de araba kurdurtcam allahtan daha zamanım var. Ufak bi anne yanı aldım gerisini düşünmedim bile zaten evde yer yok yavrulu yatağa mı atarım kıyamaz birlikte mi yatarım yatsam nerede yatarım off eve bile fazla 3. Çocuk
İnşallahbelki sen memnun kalırsın ne diyeyim
Ben hala inanamıyorum ve kabullenemedim gerçekten kurulu düzen bozulacak yıllar sonra tekrar bir bebeğe bakıp büyütmek gözümde büyüyor hazırlıklar yapıyorum ama rüya gibi geliyor elime verdiklerinde ne düşünürüm bilmiyorum sadece sağlıkla kurtulmaya odaklandım gerisini düşünemiyorum.Senle ben bu modda konuşa konuşa doğurcaz hala kabullenemedik sanki Allah affetsin
Nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum. Ben de rüyada gibiyimBen hala inanamıyorum ve kabullenemedim gerçekten kurulu düzen bozulacak yıllar sonra tekrar bir bebeğe bakıp büyütmek gözümde büyüyor hazırlıklar yapıyorum ama rüya gibi geliyor elime verdiklerinde ne düşünürüm bilmiyorum sadece sağlıkla kurtulmaya odaklandım gerisini düşünemiyorum.
Aynı şekilde düşünüyordum. Ama minnoştan sonra "İyi ki" dedim.Ben hala inanamıyorum ve kabullenemedim gerçekten kurulu düzen bozulacak yıllar sonra tekrar bir bebeğe bakıp büyütmek gözümde büyüyor hazırlıklar yapıyorum ama rüya gibi geliyor elime verdiklerinde ne düşünürüm bilmiyorum sadece sağlıkla kurtulmaya odaklandım gerisini düşünemiyorum.
Yok anacim arsiz çıktı temmuz bebeleri daha normal dogum siftahimiz yok cok şükürDoğuran yokmu yavvv
hahaha vallahaa sizin bebeler uslu duruyorr şoku yaratmadıYok anacim arsiz çıktı temmuz bebeleri daha normal dogum siftahimiz yok cok şükür
Ne kadarda hakli bir isyannKızlar doğurmak için niye acele ediyorsunuz yaw bizimle temmuzda doğurun işte
Bilmem ki ya insan yaklaştıkça sabırsızlaşıyorKızlar doğurmak için niye acele ediyorsunuz yaw bizimle temmuzda doğurun işte
Aynen bende diyorum Allah bana acıyıp en azından eşten yana şans verdi hele bu trakyada içki alem zina öyle çok ki düzgün insan bulmak çok zor ailesini de artık takmıyorum zaten zamanla herşey düzene girdi ama elimde olsa tr yi bile terkeder başka ülkede yaşardım.Ayy valla beni anlatıyorsun kendimi bildim bileli ailemle uğraşıyorum herkesin her yükünü her haltini ben çektim o kadar sabırlı biriydim ki vallahi artık hiç bir şeye hiç kimseye tahammül edemiyorum aman ben kirmayayim kimseyi uzmeyeyim derken kendimi hiç önemsemedim ailesiyle sınav olmak çok zor çok güç bazen diyordum ki Allah'ım bana nasıl bir anne nasıl bir aile nasip ettin ilahiyat okumasaydim hayatımın iman,inanç evresi daha kotu olabilirdi Allah korusun37 yaşındayım kimsede tansiyon ,şeker yok bende herşey mevcut çok şükür eşim çok iyi Allah bu konuda bana acıdı herhalde dünyanın en iyi insanını karsima çıkardı eşimin ailesiyle hiç problem yaşamadım kesin onlarda her şeye karisirdi ama eşim o dengeyi çok güzel korudu korumayada devam ediyor Allah razı olsun Rabbim sanada banada kolaylık versin yar ve yardımcımız olsun inşallah
Ben işi garantiye alıp bağlatacağım ona rağmen de olursa artık Allah beni 35 imden sonra bol bol doğurayım diye yaratmış derim ne diyimNasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum. Ben de rüyada gibiyimnasıl altından kalkacağız diyorum bi yandan sonra sağlık olsun hallolur diyorum inşallah
Bi de ya böyle 4. De olursa diye şimdiden tutuşmuş durumdayım
Bizde kurbaniyizda oyle isyan etmedim kiz ettimmi yoksaKızlar daha yeni zamanlarımızda biri vardı ama kimdi hatırlamıyorum prezervatifin gazabına uğradık hiç istemiyordum daha da asla doğurmam falan diye baya atarlıydı o geldi şimdi aklıma hanginizdinizOnun ilkti bide galiba
Ay yok kesin kararlıyım doğumdan sonra sevişmicem benBizde kurbaniyizda oyle isyan etmedim kiz ettimmi yoksa
Yok yok etmedim
Oturmuş bekliyoruz napalımSelam
Napıonuz diye bakayım dedim.
Bize uykusu güzel geceler başladı.
Ufak tefek sorunlar olsa da harika birşey bu
Nasıl geçiyor günler minnoşla?Selam
Napıonuz diye bakayım dedim.
Bize uykusu güzel geceler başladı.
Ufak tefek sorunlar olsa da harika birşey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?