Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen her turlu ayarlarsin destan reiss

Senle ben bu modda konuşa konuşa doğurcaz hala kabullenemedik sanki Allah affetsin
Ben hala inanamıyorum ve kabullenemedim gerçekten kurulu düzen bozulacak yıllar sonra tekrar bir bebeğe bakıp büyütmek gözümde büyüyor hazırlıklar yapıyorum ama rüya gibi geliyor elime verdiklerinde ne düşünürüm bilmiyorum sadece sağlıkla kurtulmaya odaklandım gerisini düşünemiyorum.

Nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum. Ben de rüyada gibiyim nasıl altından kalkacağız diyorum bi yandan sonra sağlık olsun hallolur diyorum inşallah
Bi de ya böyle 4. De olursa diye şimdiden tutuşmuş durumdayım

Aynı şekilde düşünüyordum. Ama minnoştan sonra "İyi ki" dedim. bal bu bal

Kimse benim kadar rahatına düşkün olamaz

Aynen bende diyorum Allah bana acıyıp en azından eşten yana şans verdi hele bu trakyada içki alem zina öyle çok ki düzgün insan bulmak çok zor ailesini de artık takmıyorum zaten zamanla herşey düzene girdi ama elimde olsa tr yi bile terkeder başka ülkede yaşardım.

Ben işi garantiye alıp bağlatacağım ona rağmen de olursa artık Allah beni 35 imden sonra bol bol doğurayım diye yaratmış derim ne diyim

Bizde kurbaniyizda oyle isyan etmedim kiz ettimmi yoksa
Yok yok etmedim

Kızlar bebek arabası olarak uzun araştırmalarım sonucu kanz x go plus aldım. Çok çok beğendim. Kapanma şekli, hafifliği, konforu, kullanımı çok güzel. Alacak olan varsa düşünmesin.

Ben bu bebek arabası işini kafama çok takmıştım. Çok araştırdım ama hep reklam kokan tavsiyeler vardı. O yüzden fikir olması açısından yazayım dedim.

Bizde kurbaniyizda oyle isyan etmedim kiz ettimmi yoksa
Yok yok etmedim
Ay yok kesin kararlıyım doğumdan sonra sevişmicem ben bu ne be spiralle hamile kalan preyle hamile kalan.

Selam
Napıonuz diye bakayım dedim.
Bize uykusu güzel geceler başladı.
Ufak tefek sorunlar olsa da harika birşey bu
Oturmuş bekliyoruz napalım bize biraz duygularından bahset de moralimiz yerine gelsin.
Mesela ben şu an herkes tatilde olduğu için depresyondayım, beni avut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…