Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Doğru aslında, hamilelikten önce içinde bir seyin kıpırdaması bana çok tuhaf ve ürkütücü gelirdi. Şimdi ise çok seviyorum, canımı acıtsa da
Bazı şeyler vardır anlatılamaz
yaşanır diyorum
Yaşamadan anlayamazsın bence

Doğru aslında, hamilelikten önce içinde bir seyin kıpırdaması bana çok tuhaf ve ürkütücü gelirdi. Şimdi ise çok seviyorum, canımı acıtsa da
Benim 2. Biliyorsun. Ona rağmen
Ben de senin gibi dusunuyorum. İçimde hareket edildikçe garip bir duygu veriyor. Değişik ve anlamsız, ürkütücü bir histi .

Ama çıkınca ağzını burnunu yersin.
İçine sokasın geliyor ama hamilelikteki gibi içine degıl

Oturmuş bekliyoruz napalım bize biraz duygularından bahset de moralimiz yerine gelsin.
Mesela ben şu an herkes tatilde olduğu için depresyondayım, beni avut
Valla ne depresyonu. Benim en güzel tatilim. Geceleri herkes gece klubundeyken ben miss kokulu kızımın yanındayım. Onların var mı böyle miss kokulu geceleri
Hem sinirlerin bozulsun üstüne bir avuç b*k nasıl mutlu ediyor biliyon mu
Nasıl geçiyor günler minnoşla?ağzından öptün mü ?ben dayanamam öpüyorum
Harika. Yok böyle mutluluk...
Yok ben kıyamadım. Ama yüzünden başka heryerim öpüyorum. Sadece çok agrasif sinirli oldum. Kimse bana birşey demesin yorum fikir vermesin modundayım. Benden uzakta fısır fısır konuşanlara acayip sinir oluyorum. Ağrım var ve korkuyorum bazen. Biran önce toparlayıp başbaşa Kalmak istiyorum kızımla...

Ben ağzından öpüyorum
Kızımda da öyleydi. Ve birbirimizin mikrobu ya da hastalığı asla birbirimize geçmez.
O yüzden kızım hasta bile olsa yanımda yatmak isterse yatırıyorum hala. Hamılelıkte de hasta oldu ve yanımda yattı.
Bana geçmedi
Eşime geçti o hasta oldu .

Böyle de bağışıklık kazanıyoruz

Bal ağızlı
Minnoş döt
Civciv ağız

Akrabalarla aynı şehirde olunca öyle oluyor:)

Ahahaaa bebek sevmen 10 numaraymis hiç senden beklemedigim performans oldu evlat aşkı bambaşka gercekden demekki

AA küçükmüş, almaz o zaman almasında zaten o gününü bilir.

Onu herhalde kolay kolay istemem

Aman boşver takma kimseyi, sen keyfine çocuğuna bak

Bişey sorucam size sagdıgınız sütleri saklıyormusunuz ? Yani memeleri boşaltın sagın diyorlarda o sütleri saklama poşetlerine koyup buzluga atıp sonrasında biberonla içirenleri gördüm ama meme reddi yaşayanda olmuş bu şekilde . O yüzden napılacagını bilemedim ilk bebegim biraz uzun oldu soru kusura bakmayın

İlk çocuktan bahsedeceğim, bunda 3 kere sağıp verdim sadece anlık.

Oda sıcaklığında 3 saat
Dolapta 3 gün
Buzlukta 3 ay .

Ben buzluktan çıkanı vermem. Evet veriliyor.
Dolaptan çıkanı ise benmari usulü ısıtacaksınız.
Hem yedek süt saklama kabı almıştım
Hem de süt saklama poşetleri.

Dolapta hic 3 gün bırakmadım. En fazla ertesi güne bıraktım . Belki evde olduğum içindir.
Gece vermek annenin uyku acısından iyi oluyor cunku bebeğin doyması zaman alıyor biraz. Ya da memeyi bırakması diyelim:)

Dediğim gibi ben ilk çocuğunda red yasamadım. Şuan bunda da yaşayacak gibi durmuyorum. Hepsinden verıyorum
Emzik
Biberon
Meme hepsine alışsın diye.

Çok teşekkürler umarım benimkide bu şekilde ilerler Sizin de ikinci bebişiniz hayırlı olsun

Canim birakacak kimsem yok görümcem var birtek oda vardiyali calisiyor annem yanimda kalacak esimde kalsn istiyordum ama arkadaslar tavsiye verdikten snra onlri eve yollarim yanimda heder olmasinlar çok heycanliyim günler geçmiyordu şuan saatler geçmiyor doğum yapmis yapacak butun arkadaslarima dua edecegim insAllah hepimiz saglikla sihatle sorunsuz kavusalm guzel hayirli uzun ömürleri olsun

Ben işi garantiye alıp bağlatacağım ona rağmen de olursa artık Allah beni 35 imden sonra bol bol doğurayım diye yaratmış derim ne diyim
Bende baglatmak istiyorum acaba ekstra ucret isterlermi ? Her doktora gidisimde unutuyorum doguracagm gunde heycan ve panikten unutup sonra 3 bebe kurbana olmam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…