- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.601
Benimki de Figen Taşer Güney, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallahMerhaba Op.doktor Gürkan Gürsoy sizin doktor kim
Evet özel sağlık sigortamız var canım ama doğumda hepsini ödemiyor 12 bine yakın fark çıkıyor, muayenelerde de fark çıkan katkı payını verdikAminnn inşallah canımÖzel sigortaniz vardır sizde prosedür nasıl oluyor acaba
Belli olmuyormuş malesef ..37 bitimi küvezlik olmaz ki canım normalde
Sütü sağıp biberona koyup dolaba kaldırsak dolaptan çıkarınca benmari usulü ılıtmak yerine oda ısısına gelene kadar bekletsek yine olur mu ?İlk çocuktan bahsedeceğim, bunda 3 kere sağıp verdim sadece anlık.
Oda sıcaklığında 3 saat
Dolapta 3 gün
Buzlukta 3 ay .
Ben buzluktan çıkanı vermem. Evet veriliyor.
Dolaptan çıkanı ise benmari usulü ısıtacaksınız.
Hem yedek süt saklama kabı almıştım
Hem de süt saklama poşetleri.
Dolapta hic 3 gün bırakmadım. En fazla ertesi güne bıraktım . Belki evde olduğum içindir.
Gece vermek annenin uyku acısından iyi oluyor cunku bebeğin doyması zaman alıyor biraz. Ya da memeyi bırakması diyelim:)
Dediğim gibi ben ilk çocuğunda red yasamadım. Şuan bunda da yaşayacak gibi durmuyorum. Hepsinden verıyorum
Emzik
Biberon
Memehepsine alışsın diye.
Bağlasan bile hamile kalma ihtimalin var .Ben çift korunma yöntemi denicemAy yok kesin kararlıyım doğumdan sonra sevişmicem benbu ne be spiralle hamile kalan preyle hamile kalan.
Kocalarımı kısırlaştırsakBağlasan bile hamile kalma ihtimalin var .Ben çift korunma yöntemi denicem
Muayene de ne kadar fark çıkıyor acaba bir de NST de ekstra bir ücret çıkıyor muBenimki de Figen Taşer Güney, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Evet özel sağlık sigortamız var canım ama doğumda hepsini ödemiyor 12 bine yakın fark çıkıyor, muayenelerde de fark çıkan katkı payını verdik
Evet o sekilde de oluyor diye hatırlıyorum . 3 saat içinde tüketilmesi gerek.Sütü sağıp biberona koyup dolaba kaldırsak dolaptan çıkarınca benmari usulü ılıtmak yerine oda ısısına gelene kadar bekletsek yine olur mu ?
En iyi korunma yöntemi iliskiye girmemekk-mişAy yok kesin kararlıyım doğumdan sonra sevişmicem benbu ne be spiralle hamile kalan preyle hamile kalan.
EN GARANTİ SEVİŞMEMEKBağlasan bile hamile kalma ihtimalin var .Ben çift korunma yöntemi denicem
Ben olurumAynı şekilde düşünüyordum. Ama minnoştan sonra "İyi ki" dedim.bal bu bal
Kimse benim kadar rahatına düşkün olamaz
Canım sen gönlünü ferah tut bebek için sağlıklı olan süreci Dr planlıyor korkma inşallah küvöze girmeden geçirecek süreci olumlu düşün 37.hafta normalde bebek için iyi bir hafta çünküBelli olmuyormuş malesef ..
Belki 37 içinde belki bitiminde .. Beslenmeyle ilgili durum olduğu için anne karnında tutmayı riskli bulabiliyormuş doktorlar .
Youtube da da öyle izledim hekim görüşlerini ..
En güzeliKocalarımı kısırlaştırsakkökten çözüm
Ben bunu önerdim kabul etmediEN GARANTİ SEVİŞMEMEK
Ayy inşAllah ..Canım sen gönlünü ferah tut bebek için sağlıklı olan süreci Dr planlıyor korkma inşallah küvöze girmeden geçirecek süreci olumlu düşün 37.hafta normalde bebek için iyi bir hafta çünkü
Bence ayrı bir ücret isterler. Bana tam ameliyattan önce orda sordular ben istemedim. Çünkü bu zor oldu zatenBende baglatmak istiyorum acaba ekstra ucret isterlermi ? Her doktora gidisimde unutuyorum doguracagm gunde heycan ve panikten unutup sonra 3 bebe kurbana olmam ins
Olursa beni etiketleBence ayrı bir ücret isterler. Bana tam ameliyattan önce orda sordular ben istemedim. Çünkü bu zor oldu zatenbir daha olacağını sanmıyorum.
Yokk ben değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?