Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Beni 7 gün sonra sağlık ocağına çağırdılar topuk kanı için. 15 gün sonra çocuk doktoru ve çocuk gelişim uzamanindan randevu oluşturmuşlar. O zaman gidicem.

Beni 7 gün sonra sağlık ocağına çağırdılar topuk kanı için. 15 gün sonra çocuk doktoru ve çocuk gelişim uzamanindan randevu oluşturmuşlar. O zaman gidicem.
Yani hastaneden ciktiktan snr abirdaha gitmedin degilmi isitme testi vs cikmadanmi yapildi yoksa bu 15 gunde cagirmislar ya ozmn mi yapicaklar kalca cikikligina flanda bakiyorlar ya onlri 15 gundemi yapiyorlar topuk kanini saglik ocagimla konustum ordaki saglik ocagida yapar bize iletir sorun olmaz dedi

Aaa doğumda çok fazla ücret çıkıyormus

Kızlar bugün migrenim tuttu. Baş ağrısı ve migde bulantısı. Sanırım uykusuzluk ve stres tetikledi. Oysa hastanede hiç baş ağrımadi ayilinca.
Agri kesici icmek yasakmi ? Baş Agrisida siddetliyse cok cekilmez oluyor ya rabbim sifa versin surekli olmasin insAllah bu zor dönemde her isimizi rast getirsin rabbim

Ahh ahhh benim plesanta yaşlanmasından dolayı 37 bitiminde alacak , korkuyorum ya küveze girerse diye ..
Ama girmez ki canım stres yapma. 37den sonra normal doğumda kanalda sıkışırsa yada başka bir komplikasyon olursa ancak.. Senin zaten planlı sezeryan sanıyorum dolayısıyla doktorlar o tarihi o şekilde belirliyor hiç endişelenme

Himm anladım bizimki ikinci evredeydi sağ beyinde dalgalanmalar olmuş hatta nöbet geçirir gibi olmuş ama nörolog nöbet değil demiş ilaç başlamışlar filan bizimki biraz daha riskliyfi doğum sonrası oksijen gaz değeri düşük çıkmıştı baya neyseki bı sorun olmadj brlkide hipotermi tedavisi etkili oldu bilinmez Allah kimseye yaşatmasın dizin için sevnidm en azından ifini rahatlamış en başından bizim baya stresli aylar yaşadık çünkü

Kızlar benim de peçeteye sildiğimde kan geldi. Sabahtan beri sancım var yazmıştım ya. Sonra geçti. Doktoru aradım nst istedi ama alttan muayene ettirme lütfen sancılar başlamadan dedi. Sancım da çıktı 80 lerde. Ebemle de iletişime geçtim muhtemelen bebek kanala girdi o yüzden sancıların oldu ve nişan başlangıcın geldi ya da rahim ağzından geldi dedi. Şu an beklicez sadece artık. Bu gece de gelebilirmiş 1 haftaya da 1 aya da ne yapıyoruz şimdi

Yaa çok çok heyecanli. Ben ikisinde de nisan gelmesi yaşadım ilkinde 3 gün sonra diğerinde aynı gün gecesi doğum oldu yani geliyor gelmekte olan ama bekle duzene girmeden sancılar hiç müdahale olmasın daha kolay ve doğal ilerler süreç.

Nişan başlangicindan sonra o kadar uzun süre olabilir mi ya ben sanmiyrm sancılarda varsa. Genelde nisandan sonra bir kaç güne gelir diyorlardı. Her gelen şey telaşlandıracak bişey değil demekki. Dedikleri gibi normal seyrinde dogum o kadar da hızlı başlamiyor demekki

Kızlar bugün migrenim tuttu. Baş ağrısı ve migde bulantısı. Sanırım uykusuzluk ve stres tetikledi. Oysa hastanede hiç baş ağrımadi ayilinca.
Çok üzüldüm ya benimde migrenim var. Stresten artıyor ağrılarım parol alabilirsin ama keser mi bilmem. Bide uykusuzluk eklendi şimdi tabi. Aslında süt sağsan ya da mama verseler sırıngayla sen 2 3 saat uyusan çok fayda eder.

Ay böyle bir değişik oldum ben de. Ama benimki öyle mukuslu fln değildi bildiğin peçeteye sildiğimde kan geldi ve devamı gelmedi. Canımı sıkan konuysa bu hafta ssvd doktorum yok. Bir hafta antalyadaymış ve yerine başkasını bırakmış. Dua ediyorum bu hafta gelmesin diye. Gelirse sezeryana dönülebilir çok üzülüyorum bu kadar emek vermişken.
Sürüyormuş ya ben de panik oldum ama hem ebe hem doktor gayet sakin ve aynı şekilde konuştu. Bekle dediler ve muayene ettirme kendini diye tembihlediler. Ultrasonla bakarlar sandım onu bile talep etmediler sadece nst baktılar kalp atışı ve sancı için. Bir de bebek hareketlerini takip edecekmişim

Insallah dayansn 1 hafta daha. Doktor veebe dediyse vardir bir bildikleri. Plasenta nerdeydi asagida miydi??

Bu kadar kaderimiz benzemesin benimde doktorum antalya da ve onun sayesinde normal oldu. Başka biri beni sezeryana hemen ikna edebilir sen fazla hareket etme dikkat et ve caylara vs yüklenme madem yok. Sadece kanala yerleşmiş olabilir bebek hareketlerini takip et.cok emek verdin gerçekten en azından denemiş ol.

Güzel düşün güzel olur inşallah. Ola ki başlasa bile bıraktığı doktor da ssvd hakimdir merak etme.

Kendini yorma, gücün tükenmesin. Güzel haberler bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…