- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.621
Beni 7 gün sonra sağlık ocağına çağırdılar topuk kanı için. 15 gün sonra çocuk doktoru ve çocuk gelişim uzamanindan randevu oluşturmuşlar. O zaman gidicem.Doguran bacılarım bişi sorucam detaylı cevap verebilen olursa çok sevinirim yendoğan tarama testleri kaçıncı günlerde oluyor ? Ben doğurup hastaneden çıkışta direk anneme gidecegim 10 gün...ben ist anadolu yakasindayim annem avrupa yakasında gelip gitmem çok zor çünkü baya uzak ben bi uçta o bi uçta .. aslında doğurduğum hastanede 10 gün kadin dogum ve çocuk poliklinigi ucretsiz. Ama dedigim gibi hastaneden ciktiktan snra birdaha gelemem nasil bi yol izlemem lazim hastaneden ciktiktan snraki 10 günlük süreçte herangi bir tarama testi vs varmı ilkinde olmuştu ama kaçıncı günler unuttum
Yani hastaneden ciktiktan snr abirdaha gitmedin degilmi isitme testi vs cikmadanmi yapildi yoksa bu 15 gunde cagirmislar ya ozmn mi yapicaklar kalca cikikligina flanda bakiyorlar ya onlri 15 gundemi yapiyorlar topuk kanini saglik ocagimla konustum ordaki saglik ocagida yapar bize iletir sorun olmaz dediBeni 7 gün sonra sağlık ocağına çağırdılar topuk kanı için. 15 gün sonra çocuk doktoru ve çocuk gelişim uzamanindan randevu oluşturmuşlar. O zaman gidicem.
Kabul ederlerse zaten kaos cikaririmBen bunu önerdim kabul etmedi
Aaa doğumda çok fazla ücret çıkıyormusBenimki de Figen Taşer Güney, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Evet özel sağlık sigortamız var canım ama doğumda hepsini ödemiyor 12 bine yakın fark çıkıyor, muayenelerde de fark çıkan katkı payını verdik
Geçmiş olsunKızlar bugün migrenim tuttu. Baş ağrısı ve migde bulantısı.Sanırım uykusuzluk ve stres tetikledi. Oysa hastanede hiç baş ağrımadi ayilinca.
Agri kesici icmek yasakmi ? Baş Agrisida siddetliyse cok cekilmez oluyor ya rabbim sifa versin surekli olmasin insAllah bu zor dönemde her isimizi rast getirsin rabbimKızlar bugün migrenim tuttu. Baş ağrısı ve migde bulantısı.Sanırım uykusuzluk ve stres tetikledi. Oysa hastanede hiç baş ağrımadi ayilinca.
Huni yolliyim sana beybiBenimkinin kızıda buradaydı sabahtan beri yemin ederim agzıma mıcıldı. Her yerim agrıyo suan zorla gonderdim anasına
Ama girmez ki canım stres yapma. 37den sonra normal doğumda kanalda sıkışırsa yada başka bir komplikasyon olursa ancak.. Senin zaten planlı sezeryan sanıyorum dolayısıyla doktorlar o tarihi o şekilde belirliyor hiç endişelenmeAhh ahhh benim plesanta yaşlanmasından dolayı 37 bitiminde alacak , korkuyorum ya küveze girerse diye ..
Himm anladım bizimki ikinci evredeydi sağ beyinde dalgalanmalar olmuş hatta nöbet geçirir gibi olmuş ama nörolog nöbet değil demiş ilaç başlamışlar filan bizimki biraz daha riskliyfi doğum sonrası oksijen gaz değeri düşük çıkmıştı baya neyseki bı sorun olmadj brlkide hipotermi tedavisi etkili oldu bilinmez Allah kimseye yaşatmasın dizin için sevnidm en azından ifini rahatlamış en başından bizim baya stresli aylar yaşadık çünküAdanadayız biz
Bizim 1. Evreydi. 4 doktorun 2si hipotermi gerekiyor derken diğer ikisi gerekmez anneye teslim edelim dedi. Sonra bizim kararımız ile hipotermiye girdi evladım.
72 saat soğutmada eğer bir sorun var ise nöbet geçirme yahut dalgalanmalar oluyormuş. Bizimkinde şükür olmadı. Mr erg ve eko sonuçları da temiz olduğu için bizim çocuğumuz için sorun olmadığı kalıcı bir durum olmadığı kanaatine vardılar. Tabi ki takipte olacağız.
3 çocukla bence uzun süre ise yarar vakit bulamayacağız zatenBen bunu önerdim kabul etmedi
Yaa çok çok heyecanli. Ben ikisinde de nisan gelmesi yaşadım ilkinde 3 gün sonra diğerinde aynı gün gecesi doğum olduKızlar benim de peçeteye sildiğimde kan geldi. Sabahtan beri sancım var yazmıştım ya. Sonra geçti. Doktoru aradım nst istedi ama alttan muayene ettirme lütfen sancılar başlamadan dedi. Sancım da çıktı 80 lerde. Ebemle de iletişime geçtim muhtemelen bebek kanala girdi o yüzden sancıların oldu ve nişan başlangıcın geldi ya da rahim ağzından geldi dedi. Şu an beklicez sadece artık. Bu gece de gelebilirmiş 1 haftaya da 1 aya dane yapıyoruz şimdi
Nişan başlangicindan sonra o kadar uzun süre olabilir mi ya ben sanmiyrm sancılarda varsa. Genelde nisandan sonra bir kaç güne gelir diyorlardı. Her gelen şey telaşlandıracak bişey değil demekki. Dedikleri gibi normal seyrinde dogum o kadar da hızlı başlamiyor demekkiKızlar benim de peçeteye sildiğimde kan geldi. Sabahtan beri sancım var yazmıştım ya. Sonra geçti. Doktoru aradım nst istedi ama alttan muayene ettirme lütfen sancılar başlamadan dedi. Sancım da çıktı 80 lerde. Ebemle de iletişime geçtim muhtemelen bebek kanala girdi o yüzden sancıların oldu ve nişan başlangıcın geldi ya da rahim ağzından geldi dedi. Şu an beklicez sadece artık. Bu gece de gelebilirmiş 1 haftaya da 1 aya dane yapıyoruz şimdi
Çok üzüldüm ya benimde migrenim var. Stresten artıyor ağrılarım parol alabilirsin ama keser mi bilmem. Bide uykusuzluk eklendi şimdi tabi. Aslında süt sağsan ya da mama verseler sırıngayla sen 2 3 saat uyusan çok fayda eder.Kızlar bugün migrenim tuttu. Baş ağrısı ve migde bulantısı.Sanırım uykusuzluk ve stres tetikledi. Oysa hastanede hiç baş ağrımadi ayilinca.
Ay böyle bir değişik oldum ben de. Ama benimki öyle mukuslu fln değildi bildiğin peçeteye sildiğimde kan geldi ve devamı gelmedi. Canımı sıkan konuysa bu hafta ssvd doktorum yok. Bir hafta antalyadaymış ve yerine başkasını bırakmış. Dua ediyorum bu hafta gelmesin diye. Gelirse sezeryana dönülebilir çok üzülüyorum bu kadar emek vermişken.Yaa çok çok heyecanli. Ben ikisinde de nisan gelmesi yaşadım ilkinde 3 gün sonra diğerinde aynı gün gecesi doğum olduyani geliyor gelmekte olan ama bekle duzene girmeden sancılar hiç müdahale olmasın daha kolay ve doğal ilerler süreç.
Sürüyormuş ya ben de panik oldum ama hem ebe hem doktor gayet sakin ve aynı şekilde konuştu. Bekle dediler ve muayene ettirme kendini diye tembihlediler. Ultrasonla bakarlar sandım onu bile talep etmediler sadece nst baktılar kalp atışı ve sancı için. Bir de bebek hareketlerini takip edecekmişimNişan başlangicindan sonra o kadar uzun süre olabilir mi ya ben sanmiyrm sancılarda varsa. Genelde nisandan sonra bir kaç güne gelir diyorlardı. Her gelen şey telaşlandıracak bişey değil demekki. Dedikleri gibi normal seyrinde dogum o kadar da hızlı başlamiyor demekki
Ay böyle bir değişik oldum ben de. Ama benimki öyle mukuslu fln değildi bildiğin peçeteye sildiğimde kan geldi ve devamı gelmedi. Canımı sıkan konuysa bu hafta ssvd doktorum yok. Bir hafta antalyadaymış ve yerine başkasını bırakmış. Dua ediyorum bu hafta gelmesin diye. Gelirse sezeryana dönülebilir çok üzülüyorum bu kadar
Sürüyormuş ya ben de panik oldum ama hem ebe hem doktor gayet sakin ve aynı şekilde konuştu. Bekle dediler ve muayene ettirme kendini diye tembihlediler. Ultrasonla bakarlar sandım onu bile talep etmediler sadece nst baktılar kalp atışı ve sancı için. Bir de bebek hareketlerini takip edecekmişim
Bu kadar kaderimiz benzemesinAy böyle bir değişik oldum ben de. Ama benimki öyle mukuslu fln değildi bildiğin peçeteye sildiğimde kan geldi ve devamı gelmedi. Canımı sıkan konuysa bu hafta ssvd doktorum yok. Bir hafta antalyadaymış ve yerine başkasını bırakmış. Dua ediyorum bu hafta gelmesin diye. Gelirse sezeryana dönülebilir çok üzülüyorum bu kadar emek vermişken.
Sürüyormuş ya ben de panik oldum ama hem ebe hem doktor gayet sakin ve aynı şekilde konuştu. Bekle dediler ve muayene ettirme kendini diye tembihlediler. Ultrasonla bakarlar sandım onu bile talep etmediler sadece nst baktılar kalp atışı ve sancı için. Bir de bebek hareketlerini takip edecekmişim
Güzel düşün güzel olur inşallah. Ola ki başlasa bile bıraktığı doktor da ssvd hakimdir merak etme.Ay böyle bir değişik oldum ben de. Ama benimki öyle mukuslu fln değildi bildiğin peçeteye sildiğimde kan geldi ve devamı gelmedi. Canımı sıkan konuysa bu hafta ssvd doktorum yok. Bir hafta antalyadaymış ve yerine başkasını bırakmış. Dua ediyorum bu hafta gelmesin diye. Gelirse sezeryana dönülebilir çok üzülüyorum bu kadar emek vermişken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?