- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.641
Değil canım parol içebilirsin dedi doktor 4 u gecme dedi. Ama parol ise yaramıyor.Agri kesici icmek yasakmi ? Baş Agrisida siddetliyse cok cekilmez oluyor ya rabbim sifa versin surekli olmasin insAllah bu zor dönemde her isimizi rast getirsin rabbim
Kesmiyor parol maalesefÇok üzüldüm ya benimde migrenim var. Stresten artıyor ağrılarım parol alabilirsin ama keser mi bilmem. Bide uykusuzluk eklendi şimdi tabi. Aslında süt sağsan ya da mama verseler sırıngayla sen 2 3 saat uyusan çok fayda eder.
Ben bir kere anneme kapıyı dışarıdan kitlenin 3 saat ne olursa olsun açma demiştim bebegide vermiştim. Rahat değildim yoksa dalamiyordum. O gün uyuyup uyandım düzeldim. Tek çaresi bu gibi.Kesmiyor parol maalesefsut sagabilirim aslında doğru diyorsun. Ama yatağa rahat yatamıyorum daha çok o yüzden uyuyamıyorum.
Heeeeee pardon ozman karıştırdımYokk ben değildimbilakis ben 5.5 yıldan sonra cesaret edip isteyerek yaptım
Ben 2saat saklıyorum. Sonra emme zamanı gelince önce meme veriyorum. Almazsa sağılmıstan az verip yeniden sağıyorum. Kısır döngüye girdimBişey sorucam size sagdıgınız sütleri saklıyormusunuz ? Yani memeleri boşaltın sagın diyorlarda o sütleri saklama poşetlerine koyup buzluga atıp sonrasında biberonla içirenleri gördüm ama meme reddi yaşayanda olmuş bu şekilde . O yüzden napılacagını bilemedim ilk bebegim biraz uzun oldu soru kusura bakmayın
İlk gebeligim mecburi 37 de oldu. İki hafta anne karnında gelişim gostermemisti. Kuveze girer mi korkusu bende de vardı tabii ama öyle bir şey olmadı. 2900 doğdu.Ahh ahhh benim plesanta yaşlanmasından dolayı 37 bitiminde alacak , korkuyorum ya küveze girerse diye ..
Bu doktorlarda tam zamanini buluyor gidecekKızlar benim de peçeteye sildiğimde kan geldi. Sabahtan beri sancım var yazmıştım ya. Sonra geçti. Doktoru aradım nst istedi ama alttan muayene ettirme lütfen sancılar başlamadan dedi. Sancım da çıktı 80 lerde. Ebemle de iletişime geçtim muhtemelen bebek kanala girdi o yüzden sancıların oldu ve nişan başlangıcın geldi ya da rahim ağzından geldi dedi. Şu an beklicez sadece artık. Bu gece de gelebilirmiş 1 haftaya da 1 aya dane yapıyoruz şimdi
Yine öyle böyle 13 doğumumuz oldu ,Dönüyorum dolaşıyorum bakıyorum varmı doğurann gözüm burayi arıyoo
hahaha vallahaa sizin bebeler uslu duruyorr şoku yaratmadı
Ay en sevdiğim aşamalarKızlar benim de peçeteye sildiğimde kan geldi. Sabahtan beri sancım var yazmıştım ya. Sonra geçti. Doktoru aradım nst istedi ama alttan muayene ettirme lütfen sancılar başlamadan dedi. Sancım da çıktı 80 lerde. Ebemle de iletişime geçtim muhtemelen bebek kanala girdi o yüzden sancıların oldu ve nişan başlangıcın geldi ya da rahim ağzından geldi dedi. Şu an beklicez sadece artık. Bu gece de gelebilirmiş 1 haftaya da 1 aya dane yapıyoruz şimdi
Merhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Ay benim doktorum 2 kez sordum ikisinde de söylemedi ne zaman nerede olacağını ama bayramda yok bence. İnanılmaz korkuyorum zamanını bekler ya da geçirir diye. Benim bebiş tombik de değil beklermi beklerBu kadar kaderimiz benzemesinbenimde doktorum antalya da ve onun sayesinde normal oldu. Başka biri beni sezeryana hemen ikna edebilir sen fazla hareket etme dikkat et ve caylara vs yüklenme madem yok. Sadece kanala yerleşmiş olabilir bebek hareketlerini takip et.cok emek verdin gerçekten en azından denemiş ol.
Senin 2. Olmasina ragmen beklerse benAy benim doktorum 2 kez sordum ikisinde de söylemedi ne zaman nerede olacağını ama bayramda yok bence. İnanılmaz korkuyorum zamanını bekler ya da geçirir diye. Benim bebiş tombik de değil beklermi bekler
O da doğru3 çocukla bence uzun süre ise yarar vakit bulamayacağız zaten
Kesisisz dikişsin süper bi doğum olmuş, sağlıkla almışsın bebeğini kucağına çok sevindim canım , hayırlı uğurlu olsunMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Maşallah hayırlı olsun. Kesisiz dikişsiz ne guzel olmus. Sütün de gelir inşallah. Gözün aydınMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Ayyu ne güzel 2 bebişinde kucağında evinde maşallahMerhaba kızlar ben 2 bebişle artık fazla okuyamıyorum..bebeklerim çıktı küvezden 7.günü çıktılar 2 gündür hasret gideriyoruz..tüm doğum yapanlara hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?