Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Agri kesici icmek yasakmi ? Baş Agrisida siddetliyse cok cekilmez oluyor ya rabbim sifa versin surekli olmasin insAllah bu zor dönemde her isimizi rast getirsin rabbim
Değil canım parol içebilirsin dedi doktor 4 u gecme dedi. Ama parol ise yaramıyor. Migren ilacım içiliyor mu onu da bilmiyorum.

Kesmiyor parol maalesef sut sagabilirim aslında doğru diyorsun. Ama yatağa rahat yatamıyorum daha çok o yüzden uyuyamıyorum.

Kesmiyor parol maalesef sut sagabilirim aslında doğru diyorsun. Ama yatağa rahat yatamıyorum daha çok o yüzden uyuyamıyorum.
Ben bir kere anneme kapıyı dışarıdan kitlenin 3 saat ne olursa olsun açma demiştim bebegide vermiştim. Rahat değildim yoksa dalamiyordum. O gün uyuyup uyandım düzeldim. Tek çaresi bu gibi.

Ben 2saat saklıyorum. Sonra emme zamanı gelince önce meme veriyorum. Almazsa sağılmıstan az verip yeniden sağıyorum. Kısır döngüye girdim

Bu doktorlarda tam zamanini buluyor gidecek

Keisnlikle takipte kal sancin dayanilmiycak hale gelince mecbur gidecen hastaneye canım ebe hemem gelirmi oda önemli doktorun olmasa bile onada guevnebilirsin

Dönüyorum dolaşıyorum bakıyorum varmı doğurann gözüm burayi arıyoo

hahaha vallahaa sizin bebeler uslu duruyorr şoku yaratmadı
Yine öyle böyle 13 doğumumuz oldu , Pazartssi kısmetse sırayla hergün doğumumuz var hepsi planlı doğumlar şimdilik, bizim bebişler fazla sürpriz yapmıyor

Merhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim

Ay en sevdiğim aşamalar hiç o kadar uzayanını duymadım, ben max 3 gün diyorum pazartesi akşama bebişin koynunda olabilir bence

Ah grubumuzun yeni bebişi sağlıkla huzurla büyüsün

Benimde 8 temmuz mutlu oluyorum böyle gelen bebiş haberlerine

Ay benim doktorum 2 kez sordum ikisinde de söylemedi ne zaman nerede olacağını ama bayramda yok bence. İnanılmaz korkuyorum zamanını bekler ya da geçirir diye. Benim bebiş tombik de değil beklermi bekler

Ay benim doktorum 2 kez sordum ikisinde de söylemedi ne zaman nerede olacağını ama bayramda yok bence. İnanılmaz korkuyorum zamanını bekler ya da geçirir diye. Benim bebiş tombik de değil beklermi bekler
Senin 2. Olmasina ragmen beklerse ben yedim ayni günüz bakalim nolcak

Kesisisz dikişsin süper bi doğum olmuş, sağlıkla almışsın bebeğini kucağına çok sevindim canım , hayırlı uğurlu olsun

Maşallah hayırlı olsun. Kesisiz dikişsiz ne guzel olmus. Sütün de gelir inşallah. Gözün aydın

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne güzel doğum olmuş darısı bize

Merhaba kızlar ben 2 bebişle artık fazla okuyamıyorum..bebeklerim çıktı küvezden 7.günü çıktılar 2 gündür hasret gideriyoruz..tüm doğum yapanlara hayırlı olsun..
Ayyu ne güzel 2 bebişinde kucağında evinde maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…