- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.661
Çok sevindimMerhaba kızlar ben 2 bebişle artık fazla okuyamıyorum..bebeklerim çıktı küvezden 7.günü çıktılar 2 gündür hasret gideriyoruz..tüm doğum yapanlara hayırlı olsun..
Geçmişte ilk çocukta yapmisligim var.Ben bir kere anneme kapıyı dışarıdan kitlenin 3 saat ne olursa olsun açma demiştim bebegide vermiştim. Rahat değildim yoksa dalamiyordum. O gün uyuyup uyandım düzeldim. Tek çaresi bu gibi.
Plesantayla ilgili bir sorun yok canım önde ve yukarda benimkiInsallah dayansn 1 hafta daha. Doktor veebe dediyse vardir bir bildikleri. Plasenta nerdeydi asagida miydi??
Sorma yaaBu kadar kaderimiz benzemesinbenimde doktorum antalya da ve onun sayesinde normal oldu. Başka biri beni sezeryana hemen ikna edebilir sen fazla hareket etme dikkat et ve caylara vs yüklenme madem yok. Sadece kanala yerleşmiş olabilir bebek hareketlerini takip et.cok emek verdin gerçekten en azından denemiş ol.
Baya anlattı o da öyle söyledi ama insan yine kendi doktorunu istiyor ya. Sağlıkla gelsinler de gerçekten gerisi hep kısmetGüzel düşün güzel olur inşallah. Ola ki başlasa bile bıraktığı doktor da ssvd hakimdir merak etme.
Kendini yorma, gücün tükenmesin. Güzel haberler bekliyoruz.
Sorma ya hepsi bu hafta tatile mi gidiyor ben anlamadım ki bu işi hiçBu doktorlarda tam zamanini buluyor gidecek
Keisnlikle takipte kal sancin dayanilmiycak hale gelince mecbur gidecen hastaneye canım ebe hemem gelirmi oda önemli doktorun olmasa bile onada guevnebilirsin
Ay deme deme bugüne kadar çıksın diye yğraşıyordum şimdi dursun diye uğraşıcamAy en sevdiğim aşamalarhiç o kadar uzayanını duymadım, ben max 3 gün diyorum pazartesi akşama bebişin koynunda olabilir bence
Arada içilir yaAcaba emzirirken soğuk kahve fln içsek bişi olurmu
Ay maşallahMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Hayırlı mübarek olsun bebeğin. Ne güzel bir doğum olmuş. İlki de normaldi sanırım. Bol yeşillik, bol su,uyku ve bebekle geçirilen zamanla oksitosin salgısı artıp sütler gelir inşallah bol bol.Merhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Hayirli olsun canim suyun gelince gittiğinde kac cm olmustu demekki baya acikma olmuski cabuk olmus kesisiz dikissiz masallahMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt inşallahMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Kilosundan dolayı sanırım girmedi .İlk gebeligim mecburi 37 de oldu. İki hafta anne karnında gelişim gostermemisti. Kuveze girer mi korkusu bende de vardı tabii ama öyle bir şey olmadı. 2900 doğdu.
Birazcık vicdanı varsa bekletmezSenin 2. Olmasina ragmen beklerse benyedim ayni günüz bakalim nolcak
Ayyy ne güzel mucize ..Merhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Geçen gün benim çamaşırım böyle boydan boya kan olmuştu.Plesantayla ilgili bir sorun yok canım önde ve yukarda benimki
Sorma yaaşu an mıh gibi çakıldım koltuğa hareket etmiyorum bu bir hafta etmeyi de düşünmüyorum hurma ananas ada çayını da kestim çarşamba kontrolüm var diğeriyle bakalım o ne dicek. Hareketlerinde sıkıntı yok şükür şimdilik. Ama kanala yerleşse karnım düşmez mi ya benim hala dik
Baya anlattı o da öyle söyledi ama insan yine kendi doktorunu istiyor ya. Sağlıkla gelsinler de gerçekten gerisi hep kısmet
Sorma ya hepsi bu hafta tatile mi gidiyor ben anlamadım ki bu işi hiçBayramda burda olmak için mi bütün bu çaba bakıcaz artık nasıl olacak ben bir de şehir değiştirecektim
Ay deme deme bugüne kadar çıksın diye yğraşıyordum şimdi dursun diye uğraşıcambu nasıl bir kader ya ama diyorum ya öyle yoğun mukuslu gelmedi benimki. Belki de daha uzun durur
Hayırlı olsun canımMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Astirid hanım bebe uyumuyo heraldeH
Hayırlı olsun canımNe kadar güzel bir doğum. Maşallah. Benimde normalde 10 temmuz du
Hafif kanama benim de devam ediyor, beklemedeyiz. Suyun gelmesi, bebek hareketinin 10 dan az olması ve düzenli sancı durumunda gidiyoruz DrumuzaKızlar benim de peçeteye sildiğimde kan geldi. Sabahtan beri sancım var yazmıştım ya. Sonra geçti. Doktoru aradım nst istedi ama alttan muayene ettirme lütfen sancılar başlamadan dedi. Sancım da çıktı 80 lerde. Ebemle de iletişime geçtim muhtemelen bebek kanala girdi o yüzden sancıların oldu ve nişan başlangıcın geldi ya da rahim ağzından geldi dedi. Şu an beklicez sadece artık. Bu gece de gelebilirmiş 1 haftaya da 1 aya dane yapıyoruz şimdi
Gerçi benim kan gelmesinin sebebi dünkü vajinal muayeneymis, normal dediler. Sizin müdahale olmaksızın gelmişHafif kanama benim de devam ediyor, beklemedeyiz. Suyun gelmesi, bebek hareketinin 10 dan az olması ve düzenli sancı durumunda gidiyoruz Drumuzagüzel haberlerle gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?