Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bir kere anneme kapıyı dışarıdan kitlenin 3 saat ne olursa olsun açma demiştim bebegide vermiştim. Rahat değildim yoksa dalamiyordum. O gün uyuyup uyandım düzeldim. Tek çaresi bu gibi.
Geçmişte ilk çocukta yapmisligim var. Aslında çocuk uyuyunca uyusam olur ama işte esas sorun yatınca canımın acıması rahat bir yatma pozisyonu bulamıyorum.

Insallah dayansn 1 hafta daha. Doktor veebe dediyse vardir bir bildikleri. Plasenta nerdeydi asagida miydi??
Plesantayla ilgili bir sorun yok canım önde ve yukarda benimki
Sorma yaa şu an mıh gibi çakıldım koltuğa hareket etmiyorum bu bir hafta etmeyi de düşünmüyorum hurma ananas ada çayını da kestim çarşamba kontrolüm var diğeriyle bakalım o ne dicek. Hareketlerinde sıkıntı yok şükür şimdilik. Ama kanala yerleşse karnım düşmez mi ya benim hala dik
Güzel düşün güzel olur inşallah. Ola ki başlasa bile bıraktığı doktor da ssvd hakimdir merak etme.

Kendini yorma, gücün tükenmesin. Güzel haberler bekliyoruz.
Baya anlattı o da öyle söyledi ama insan yine kendi doktorunu istiyor ya. Sağlıkla gelsinler de gerçekten gerisi hep kısmet
Bu doktorlarda tam zamanini buluyor gidecek

Keisnlikle takipte kal sancin dayanilmiycak hale gelince mecbur gidecen hastaneye canım ebe hemem gelirmi oda önemli doktorun olmasa bile onada guevnebilirsin
Sorma ya hepsi bu hafta tatile mi gidiyor ben anlamadım ki bu işi hiç Bayramda burda olmak için mi bütün bu çaba bakıcaz artık nasıl olacak ben bir de şehir değiştirecektim
Ay en sevdiğim aşamalar hiç o kadar uzayanını duymadım, ben max 3 gün diyorum pazartesi akşama bebişin koynunda olabilir bence
Ay deme deme bugüne kadar çıksın diye yğraşıyordum şimdi dursun diye uğraşıcam bu nasıl bir kader ya ama diyorum ya öyle yoğun mukuslu gelmedi benimki. Belki de daha uzun durur

Ay maşallah Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim İnşallah en kısa sürede sütünde gelecektir. Darısı başımıza

Hayırlı mübarek olsun bebeğin. Ne güzel bir doğum olmuş. İlki de normaldi sanırım. Bol yeşillik, bol su,uyku ve bebekle geçirilen zamanla oksitosin salgısı artıp sütler gelir inşallah bol bol.

Hayirli olsun canim suyun gelince gittiğinde kac cm olmustu demekki baya acikma olmuski cabuk olmus kesisiz dikissiz masallah

Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt inşallah

İlk gebeligim mecburi 37 de oldu. İki hafta anne karnında gelişim gostermemisti. Kuveze girer mi korkusu bende de vardı tabii ama öyle bir şey olmadı. 2900 doğdu.
Kilosundan dolayı sanırım girmedi .
Keza seninkinin kilosu gayet iyi , hoşşş benimki de 34+5 de 2.800 dü geçen hafta ama yaşlanma durumu çok sıkı takibe dayalıymış..
Çarşamba günü 36+0 olacağım ..
Bakalım kontrol nasıl olucak durum nedir ..

Ayyy ne güzel mucize ..
Ben kanı görseydim yallah hastaneye
Kendimi hiç düşünemiyorum , ne benim ne de eşimin ruh dengesi yerinde olmazdı sanırım …

Rabbim evladına sağlık , sıhhat versin
Bol hasret gidermeler

Geçen gün benim çamaşırım böyle boydan boya kan olmuştu.

Muayene edilmemiştim, ya da nişan da gelmemişti - ki nişanı biliyorum gördüm geçen sefer- doktorum kanala yerleştiren baskıdan olabiliyor dedi. Sonra muayene etti, orada gördü rahim ağzının yumuşadığını açılma falan yoktu. Üzerinden 5 gün geçti tık yok. Yaşadığın şey buysa korkma nişansa eğer benim 1 gün sonra doğumu olmuştu nişandan o sebeple az zaman verdim

H Hayırlı olsun canım Ne kadar güzel bir doğum. Maşallah. Benimde normalde 10 temmuz du

Hafif kanama benim de devam ediyor, beklemedeyiz. Suyun gelmesi, bebek hareketinin 10 dan az olması ve düzenli sancı durumunda gidiyoruz Drumuza güzel haberlerle gelin

Hafif kanama benim de devam ediyor, beklemedeyiz. Suyun gelmesi, bebek hareketinin 10 dan az olması ve düzenli sancı durumunda gidiyoruz Drumuza güzel haberlerle gelin
Gerçi benim kan gelmesinin sebebi dünkü vajinal muayeneymis, normal dediler. Sizin müdahale olmaksızın gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…