Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayırlı uğurlu olsun musmutlu bir ömrü olsun

Bugün doktor kontrolumuz vardı 36 haftaligim adete göre gelişimi 37+1 ve kilosu 3060 Gr boyumuz biraz minyon olcakmis galiba 46 cm normalde 23 temmuz beklenen doğum tarihi ama muhtelen 2 haftaya gelir bebek dedi bayrama denk gelmesen bari bayramda doktorum gelmezse bişey olursa diye endiseleniyorm sürekli

dofh Ne durumdasin varmi baska belirtiler
Bebiş gayet hareketli ama kasılmam car başka da birşey yok şimdi yatıp uyucam ebem çarşambaya kadar birşey yapma dedi
Heh bence benimki de böyle ya ebe de aynısı söyledi muhtemelen bebek kanala yerkelti sancın o yüzden oldu yerleşince de kesildi ve rahim ağzından kan geldi. Muayeneye izin vermedikleri için ben bilemiyorum tabi durum ne çarşamba burdaki doktora gidicem o söyler artık Ben nişana pek benzetemedim hep mukuslu olur derler ya.
Hafif kanama benim de devam ediyor, beklemedeyiz. Suyun gelmesi, bebek hareketinin 10 dan az olması ve düzenli sancı durumunda gidiyoruz Drumuza güzel haberlerle gelin
Bana da aynılarını söylediler ben de o yüzden beklemedeyim günümüz de aynı inşallah sağlıkla doğururuz

Maşaallah canım. Allah Sağlık sıhhat versin inşallah. Gözün aydın

Selam kizlar. Bi sey sormak istiyorum. Dogum adet tarihine gore oluyormu yoksa ultrason olcumune gore mi. Ben sezeryan olucam. Adete gore 38 hafta 0 gun. Ultrasona gore 36 hafta 2 gunum. Doktor bi tarih vermedi hala sezeryan icin.gec dollenme olmuş bende. Bu ayin 28 tarih veeicek sezeryana. Erken dogum riskim var. Kuvoze duser diye korkuyorum.

Bende adete göre 37 ultrason da35bende hiç bişey anlaöadım kaçım ne olcak çocuk ters devlet bişey demiyor

Dogum adet tarihine göre oluyor .Benim de geç döllenme hatta bir 10 gün falan .Ben ne zaman oldugunu da biliyorum .Ama bana verdiği tarih adete göre 39+0 .
Geçen hafta gittiğimizde göbeği 34 de kalmıştı. Ama o hafta tahminleri minimetrik fark ediyor .bebeğin göbek çevresini olcuyor ve makine standart bir rakam veriyor
Senin artık erken dogum sayılmıyor yani .Sadece zayıf/minyon bebek olur .Tıpkı benimki gibi

Bende adete göre 37 ultrason da35bende hiç bişey anlaöadım kaçım ne olcak çocuk ters devlet bişey demiyor
Oylemi canim. Hayirlisi. Ben sezeryan olucagim icin endiseliyim. 1 kizim var o da sezeryanla oldu. dogum agrim tutarsa nasil olurum diye. Bu haftalarda kuvoze dusermi acaba bebek. Nebilim kafam karisik. Insallah sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi

Özelde de olsa böyle olunca kesin bir şey demiyor doktorlar .sancin olursa suyun gelirse gel diyor .

Tesekkur ederim canim cevapladigin icin . Saglikli olsun meleklerimiz Insallahicim rahatladi biraz

Kesin düşmez diyemez kimse 40 haftalık doğan bile girebiliyor ama haftasına gelişimine bakılırsa girmeme oranı çok yüksek içini ferah tut hersey olacağına variyo

Tesekkur ederim canim cevapladigin icin . Saglikli olsun meleklerimiz Insallahicim rahatladi biraz
İnşallah ben de çok taktım ama doğmadan belli olmaz kilosu boyu .kuvoze girme konusu da hiç belli olmaz. 40.haftada doğup giren oluyor .35 olup girmeyen oluyor .Bir arkadaşım 35.haftada 3100 gram doğurdu. Hem de bebeği kuvoze bile girmemiş

Doğum yapanlar ve yapacak olanlar ,
Doğumdan çıkıp buraya yazınca bebeğin kilosunu boyunuda yazmayı unutmayında listeye ekliyim
Benim cumartesi yani dün 49 cm 3160 gr cikti kilosu bakalm pazartesi kac dogacak yazicam mutlaka

Hayırlı mübarek olsun bebeğin. Ne güzel bir doğum olmuş. İlki de normaldi sanırım. Bol yeşillik, bol su,uyku ve bebekle geçirilen zamanla oksitosin salgısı artıp sütler gelir inşallah bol bol.

Hayırlı mübarek olsun bebeğin. Ne güzel bir doğum olmuş. İlki de normaldi sanırım. Bol yeşillik, bol su,uyku ve bebekle geçirilen zamanla oksitosin salgısı artıp sütler gelir inşallah bol bol.
Evet ilkte normal di canım birde sürüm gelse duyan emiyor ama süt yok

Gözün aydıın sağlıkla huzurla büyüt bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…