- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.681
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Sorma gitsinAstirid hanım bebe uyumuyo heralde
Bebiş gayet hareketli ama kasılmam car başka da birşey yok şimdi yatıp uyucam ebem çarşambaya kadar birşey yapma dedi
Heh bence benimki de böyle yaGeçen gün benim çamaşırım böyle boydan boya kan olmuştu.
Muayene edilmemiştim, ya da nişan da gelmemişti - ki nişanı biliyorum gördüm geçen sefer- doktorum kanala yerleştiren baskıdan olabiliyor dedi. Sonra muayene etti, orada gördü rahim ağzının yumuşadığını açılma falan yoktu. Üzerinden 5 gün geçti tık yok. Yaşadığın şey buysa korkmanişansa eğer benim 1 gün sonra doğumu olmuştu nişandan o sebeple az zaman verdim
Bana da aynılarını söylediler ben de o yüzden beklemedeyimHafif kanama benim de devam ediyor, beklemedeyiz. Suyun gelmesi, bebek hareketinin 10 dan az olması ve düzenli sancı durumunda gidiyoruz Drumuzagüzel haberlerle gelin
Maşaallah canım. Allah Sağlık sıhhat versin inşallah. Gözün aydınMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Bende adete göre 37 ultrason da35bende hiç bişey anlaöadım kaçım ne olcak çocuk ters devlet bişey demiyorSelam kizlar. Bi sey sormak istiyorum. Dogum adet tarihine gore oluyormu yoksa ultrason olcumune gore mi. Ben sezeryan olucam. Adete gore 38 hafta 0 gun. Ultrasona gore 36 hafta 2 gunum. Doktor bi tarih vermedi hala sezeryan icin.gec dollenme olmuş bende. Bu ayin 28 tarih veeicek sezeryana. Erken dogum riskim var. Kuvoze duser diye korkuyorum.
Dogum adet tarihine göre oluyor .Benim de geç döllenme hatta bir 10 gün falan .Ben ne zaman oldugunu da biliyorum .Ama bana verdiği tarih adete göre 39+0 .Selam kizlar. Bi sey sormak istiyorum. Dogum adet tarihine gore oluyormu yoksa ultrason olcumune gore mi. Ben sezeryan olucam. Adete gore 38 hafta 0 gun. Ultrasona gore 36 hafta 2 gunum. Doktor bi tarih vermedi hala sezeryan icin.gec dollenme olmuş bende. Bu ayin 28 tarih veeicek sezeryana. Erken dogum riskim var. Kuvoze duser diye korkuyorum.
Oylemi canim. Hayirlisi. Ben sezeryan olucagim icin endiseliyim. 1 kizim var o da sezeryanla oldu. dogum agrim tutarsa nasil olurum diye. Bu haftalarda kuvoze dusermi acaba bebek. Nebilim kafam karisik. Insallah sag salim kucagimiza aliriz bebislerimiziBende adete göre 37 ultrason da35bende hiç bişey anlaöadım kaçım ne olcak çocuk ters devlet bişey demiyor
Özelde de olsa böyle olunca kesin bir şey demiyor doktorlar .sancin olursa suyun gelirse gel diyor .Bende adete göre 37 ultrason da35bende hiç bişey anlaöadım kaçım ne olcak çocuk ters devlet bişey demiyor
Tesekkur ederim canim cevapladigin icin . Saglikli olsun meleklerimiz InsallahDogum adet tarihine göre oluyor .Benim de geç döllenme hatta bir 10 gün falan .Ben ne zaman oldugunu da biliyorum .Ama bana verdiği tarih adete göre 39+0 .
Geçen hafta gittiğimizde göbeği 34 de kalmıştı. Ama o hafta tahminleri minimetrik fark ediyor .bebeğin göbek çevresini olcuyor ve makine standart bir rakam veriyor
Senin artık erken dogum sayılmıyor yani .Sadece zayıf/minyon bebek olur .Tıpkı benimki gibi
Oylemi canim. Hayirlisi. Ben sezeryan olucagim icin endiseliyim. 1 kizim var o da sezeryanla oldu. dogum agrim tutarsa nasil olurum diye. Bu haftalarda kuvoze dusermi acaba bebek. Nebilim kafam karisik. Insallah sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi
İnşallahTesekkur ederim canim cevapladigin icin . Saglikli olsun meleklerimiz Insallahicim rahatladi biraz
Bi dogurayim yazacam insallahDoğum yapanlar ve yapacak olanlar ,
Doğumdan çıkıp buraya yazınca bebeğin kilosunu boyunuda yazmayı unutmayında listeye ekliyim
Benim cumartesi yani dün 49 cm 3160 gr cikti kilosu bakalm pazartesi kac dogacak yazicam mutlakaDoğum yapanlar ve yapacak olanlar ,
Doğumdan çıkıp buraya yazınca bebeğin kilosunu boyunuda yazmayı unutmayında listeye ekliyim
Canım gittiğimde 4 cm di çabuk açılma oldu nasıl olduysa yani devamı hızlı geldiHayirli olsun canim suyun gelince gittiğinde kac cm olmustu demekki baya acikma olmuski cabuk olmus kesisiz dikissiz masallah
Hayırlı mübarek olsun bebeğin. Ne güzel bir doğum olmuş. İlki de normaldi sanırım. Bol yeşillik, bol su,uyku ve bebekle geçirilen zamanla oksitosin salgısı artıp sütler gelir inşallah bol bol.
Evet ilkte normal di canım birde sürüm gelse duyan emiyor ama süt yokHayırlı mübarek olsun bebeğin. Ne güzel bir doğum olmuş. İlki de normaldi sanırım. Bol yeşillik, bol su,uyku ve bebekle geçirilen zamanla oksitosin salgısı artıp sütler gelir inşallah bol bol.
Gözün aydıın sağlıkla huzurla büyüt bebişiniMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Aaaa oldumuYine öyle böyle 13 doğumumuz oldu ,Pazartssi kısmetse sırayla hergün doğumumuz var hepsi planlı doğumlar şimdilik, bizim bebişler fazla sürpriz yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?