- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.701
Gözünaydın,sağlıcakla büyüsün bebegin ,insallah sütün de gelirMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Yaa çok sevindim gözünaydinMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Bu kısmı çok çok zor. Uyku en büyük sorun oldu benim için hep.Ah kızım ah gece 4 te uyandi ve hala ayagimda salliyorumm uyumuyor bir türlü analik zoor
Soğuk sıcak içiyordum ben yoksa ayakta duramıyordum uykusuzluğa tek çareAcaba emzirirken soğuk kahve fln içsek bişi olurmu
Benimki 6.30da uyandı. Az öncede kakasını altına yaptıAh kızım ah gece 4 te uyandi ve hala ayagimda salliyorumm uyumuyor bir türlü analik zoor
Kaka yapacagi zaman bez teklif etsen kabul etmiyor mu?Benimki 6.30da uyandı. Az öncede kakasını altına yaptıtuvalet eğitiminde 12. Gün. Çiş ok ama kakayı altına yapıyor yıldım baya sinirlerim gerilmeye başladı
Bez teklif etmedim. Dönüş yapmak istemedim açıkçası.Kaka yapacagi zaman bez teklif etsen kabul etmiyor mu?
Belki daha kolay olur diye söyledim ama. 12 gün baya uzun olmuşBez teklif etmedim. Dönüş yapmak istemedim açıkçası.
Evet çok ılımlı yaklaştım ama sabrım tükeniyor. Arada tuvalete denk getirdiği de oldu. Ama korkuyor. Bilmiyorum eline kitap ya da telefon verip deneyeceğim bir de. Her sabah aynı saatlerde yapıyor onu fark ettim. BakalımBelki daha kolay olur diye söyledim ama. 12 gün baya uzun olmuş
Ayyyy inşallahhhBi dogurayim yazacam insallah
Aynen bakalım doğru ölçüyomu bende merak ediyorum doğru ölçüp olçmediğiniBenim cumartesi yani dün 49 cm 3160 gr cikti kilosu bakalm pazartesi kac dogacak yazicam mutlaka
Gerçekden sıcak havada içmek isterim ne içersen çocuğa geçiyo diyolar ya soğuk fln olunca bi sorayım dedimSoğuk sıcak içiyordum ben yoksa ayakta duramıyordum uykusuzluğa tek çare
Muayenede ilk zamanlarda fark çıktı açıkçası 300 tl civariydı ama sonrasında hiç vermedik. Nst de fark çıkmıyorMuayene de ne kadar fark çıkıyor acaba bir de NST de ekstra bir ücret çıkıyor mu
Maşallah yaa 2kizlere hamile kalıp çatlağı olmayıp kilolarıda hemencik vermişsinnnnKızlar.blen 61 ile hamile kaldım..71 ile doğuma girdim..şuan 64 çıkılorum hiç göbeğim kalmadı çok şükür çatlağımda hiç yokhemşireler doğumhanede bu nasıl ikiz annesi dediler..bi 4 kilo daha verirsem emzirmede süper olacak..çok şükür sütüm iyi..her şey yolunda gitti hiç stres yapmayın hepsi olur..bakın bana kontrol diye gittim yarım saat sonra sezeryana girdim böylesanki daha kolay oldu yoksa stresten uyunmazdı..
İnşaallah canım..bu hamileyken evdegiydiğim eşofmanlarımdandı..şimdi bosbol..özledim giydimMaşallah yaa 2kizlere hamile kalıp çatlağı olmayıp kilolarıda hemencik vermişsinnnninşallahhh doğumda bizimde fszlalıklar gider bu göbek nasıl ericek acaba
Ben sana demiştim ben senden önce doğururum diyeMaşallah yaa 2kizlere hamile kalıp çatlağı olmayıp kilolarıda hemencik vermişsinnnninşallahhh doğumda bizimde fszlalıklar gider bu göbek nasıl ericek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?