Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gözünaydın,sağlıcakla büyüsün bebegin ,insallah sütün de gelir
Ne güzel kesisiz olmuş maşallah

Yaa çok sevindim gözünaydin bizde böyle doğuralım insallah

Ah kızım ah gece 4 te uyandi ve hala ayagimda salliyorumm uyumuyor bir türlü analik zoor
Bu kısmı çok çok zor. Uyku en büyük sorun oldu benim için hep. ben hiç sallamadim ikisinde de ama bunda sallayacagim diyorum oda çok zor çünkü kendi uyuyan çocukları saatlerce beklemek gerekiyor bazen.

Ah kızım ah gece 4 te uyandi ve hala ayagimda salliyorumm uyumuyor bir türlü analik zoor
Benimki 6.30da uyandı. Az öncede kakasını altına yaptı tuvalet eğitiminde 12. Gün. Çiş ok ama kakayı altına yapıyor yıldım baya sinirlerim gerilmeye başladı

Belki daha kolay olur diye söyledim ama. 12 gün baya uzun olmuş
Evet çok ılımlı yaklaştım ama sabrım tükeniyor. Arada tuvalete denk getirdiği de oldu. Ama korkuyor. Bilmiyorum eline kitap ya da telefon verip deneyeceğim bir de. Her sabah aynı saatlerde yapıyor onu fark ettim. Bakalım

Kızlar.blen 61 ile hamile kaldım..71 ile doğuma girdim..şuan 64 çıkılorum hiç göbeğim kalmadı çok şükür çatlağımda hiç yokhemşireler doğumhanede bu nasıl ikiz annesi dediler ..bi 4 kilo daha verirsem emzirmede süper olacak..çok şükür sütüm iyi..her şey yolunda gitti hiç stres yapmayın hepsi olur..bakın bana kontrol diye gittim yarım saat sonra sezeryana girdim böylesanki daha kolay oldu yoksa stresten uyunmazdı..

Maşallah yaa 2kizlere hamile kalıp çatlağı olmayıp kilolarıda hemencik vermişsinnnn inşallahhh doğumda bizimde fszlalıklar gider bu göbek nasıl ericek acaba

Maşallah yaa 2kizlere hamile kalıp çatlağı olmayıp kilolarıda hemencik vermişsinnnn inşallahhh doğumda bizimde fszlalıklar gider bu göbek nasıl ericek acaba
İnşaallah canım..bu hamileyken evdegiydiğim eşofmanlarımdandı..şimdi bosbol..özledim giydim

Eklentiler

• IMG_20220625_153926.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…