- 26 Temmuz 2018
- 7.479
- 8.523
- 198
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.721
Kakaya alışmaları bir ayı buluyor maalesef bende zor alistirdim tam kurtuldum dedim bı dönem de gene kaçırmaya başladı çişini kakasını Allah yardımcın olsunBelki daha kolay olur diye söyledim ama. 12 gün baya uzun olmuş
Yaaaaa inşaşşh gider böyleİnşaallah canım..bu hamileyken evdegiydiğim eşofmanlarımdandı..şimdi bosbol..özledim giydim
Kısmetse kaldı 4 günBen sana demiştim ben senden önce doğururum diyehadi doğur artık
Benimki de çok zor alıştı ve lazimliga yapmaktan ekstra korkardı. Belki biliyorsundur ama yine de önereyim: "Teo'nun kaka kitabı" bizde çok işe yaradı. Bu kitapla çözdük diyebilirim.Evet çok ılımlı yaklaştım ama sabrım tükeniyor. Arada tuvalete denk getirdiği de oldu. Ama korkuyor. Bilmiyorum eline kitap ya da telefon verip deneyeceğim bir de. Her sabah aynı saatlerde yapıyor onu fark ettim. Bakalım
Sancıların geliyor olabilir miÇok zor bi gecede sonra günaydın kızlar
Gece hiç uyuyamadım karnım çok ağrıdı bebek kendini kasıp durdu bi sağa bi sola toplandı
Şimdi de belim ağrıyor
Canım deveci armudu iyi geliyor diye okumuştum bir araştır istersenAmniyon sıvısı azalması yaşayan ve düzelen var mıydı? @yildizsavascisi hatırladığım var, havuç suyu kürü yapmak istiyorum ben de. Bu hafta su içmek tek başına fayda etmemiş.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Benim yeni kızım da 5.30 da uyudu.Ah kızım ah gece 4 te uyandi ve hala ayagimda salliyorumm uyumuyor bir türlü analik zoor
4 cm açılana kadar bir şeyler fark ettiniz mi? Sancı vsCanım gittiğimde 4 cm di çabuk açılma oldu nasıl olduysa yani devamı hızlı geldi
Sallamak ucu bucağı olmayan bı bataklıkBu kısmı çok çok zor. Uyku en büyük sorun oldu benim için hep.ben hiç sallamadim ikisinde de ama bunda sallayacagim diyorum oda çok zor çünkü kendi uyuyan çocukları saatlerce beklemek gerekiyor bazen.
Teo nun Kaka Kitabı mi neydi adı. Yıllar yıllar önce faydasını görmüştükEvet çok ılımlı yaklaştım ama sabrım tükeniyor. Arada tuvalete denk getirdiği de oldu. Ama korkuyor. Bilmiyorum eline kitap ya da telefon verip deneyeceğim bir de. Her sabah aynı saatlerde yapıyor onu fark ettim. Bakalım
Teşekkür ederim 1 ayın sonunda alışsın da ona da razıyım valla. Şimdi sonsuza dek sürecek gibiKakaya alışmaları bir ayı buluyor maalesef bende zor alistirdim tam kurtuldum dedim bı dönem de gene kaçırmaya başladı çişini kakasını Allah yardımcın olsunMikan
Eski kıyafetlerimi ozledim ama hamile kıyafetlerimi de bir daha giyemeyeceğim diye üzülüyorum.Kızlar.blen 61 ile hamile kaldım..71 ile doğuma girdim..şuan 64 çıkılorum hiç göbeğim kalmadı çok şükür çatlağımda hiç yokhemşireler doğumhanede bu nasıl ikiz annesi dediler..bi 4 kilo daha verirsem emzirmede süper olacak..çok şükür sütüm iyi..her şey yolunda gitti hiç stres yapmayın hepsi olur..bakın bana kontrol diye gittim yarım saat sonra sezeryana girdim böylesanki daha kolay oldu yoksa stresten uyunmazdı..
Kitabı çok duydum ama almadım. En iyisi alıp bi de öyle deniyim teşekkür ederimBenimki de çok zor alıştı ve lazimliga yapmaktan ekstra korkardı. Belki biliyorsundur ama yine de önereyim: "Teo'nun kaka kitabı" bizde çok işe yaradı. Bu kitapla çözdük diyebilirim.
Çok duydum almamıştık ama alıcam artık sanırımTeo nun Kaka Kitabı mi neydi adı. Yıllar yıllar önce faydasını görmüştükkolaylıklar diliyorum
Dün sabah kesin doguracagim diye gittim su an çok şükür iyiyimGünaydın kızlar ben misler gibi uyumuşum çocuğu da anneme bırakmıştımhiç doğum belirtisi yok bugün
Günaydın kızlar ben misler gibi uyumuşum çocuğu da anneme bırakmıştımhiç doğum belirtisi yok bugün
Valla işte ikincide bağlatmadım sonuç 8 sene sonraBende baglatmak istiyorum acaba ekstra ucret isterlermi ? Her doktora gidisimde unutuyorum doguracagm gunde heycan ve panikten unutup sonra 3 bebe kurbana olmam ins
Sen yine de korun bacım ben de zaten zor oluyor 1 kereden bişey olmaz dedim ve sonuçBence ayrı bir ücret isterler. Bana tam ameliyattan önce orda sordular ben istemedim. Çünkü bu zor oldu zatenbir daha olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?