Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Belki daha kolay olur diye söyledim ama. 12 gün baya uzun olmuş
Kakaya alışmaları bir ayı buluyor maalesef bende zor alistirdim tam kurtuldum dedim bı dönem de gene kaçırmaya başladı çişini kakasını Allah yardımcın olsun Mikan

Benimki de çok zor alıştı ve lazimliga yapmaktan ekstra korkardı. Belki biliyorsundur ama yine de önereyim: "Teo'nun kaka kitabı" bizde çok işe yaradı. Bu kitapla çözdük diyebilirim.

Bu bebişler kaçıncı ayından sonra 3 numara bez kullanıyo .

Ben 1-2 numara aldım 1 ay yeter herhalde ,
Hepsiburadada 2. 1 tl kampanyasından alıcam 3 numara en çok 3 gidiyomuş herhalde

Amniyon sıvısı azalması yaşayan ve düzelen var mıydı? @yildizsavascisi hatırladığım var, havuç suyu kürü yapmak istiyorum ben de. Bu hafta su içmek tek başına fayda etmemiş.
Canım deveci armudu iyi geliyor diye okumuştum bir araştır istersen
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah

Bu kısmı çok çok zor. Uyku en büyük sorun oldu benim için hep. ben hiç sallamadim ikisinde de ama bunda sallayacagim diyorum oda çok zor çünkü kendi uyuyan çocukları saatlerce beklemek gerekiyor bazen.
Sallamak ucu bucağı olmayan bı bataklık bir giren bir daha 3 5 yıl çıkamıyor
Eşimle soz verdik, ant içtik sallamayacagiz. Ama ilk kim yeminini bozar merak ediyorum

Teo nun Kaka Kitabı mi neydi adı. Yıllar yıllar önce faydasını görmüştük kolaylıklar diliyorum

Kakaya alışmaları bir ayı buluyor maalesef bende zor alistirdim tam kurtuldum dedim bı dönem de gene kaçırmaya başladı çişini kakasını Allah yardımcın olsun Mikan
Teşekkür ederim 1 ayın sonunda alışsın da ona da razıyım valla. Şimdi sonsuza dek sürecek gibi doğumdan sonra da bir gerileme yaşarız kesin

Eski kıyafetlerimi ozledim ama hamile kıyafetlerimi de bir daha giyemeyeceğim diye üzülüyorum.

Benimki de çok zor alıştı ve lazimliga yapmaktan ekstra korkardı. Belki biliyorsundur ama yine de önereyim: "Teo'nun kaka kitabı" bizde çok işe yaradı. Bu kitapla çözdük diyebilirim.
Kitabı çok duydum ama almadım. En iyisi alıp bi de öyle deniyim teşekkür ederim

Günaydın kızlar ben misler gibi uyumuşum çocuğu da anneme bırakmıştım hiç doğum belirtisi yok bugün
Dün sabah kesin doguracagim diye gittim su an çok şükür iyiyim güneşleniyorum bile hafiften
Günaydın kızlar ben misler gibi uyumuşum çocuğu da anneme bırakmıştım hiç doğum belirtisi yok bugün

Bende baglatmak istiyorum acaba ekstra ucret isterlermi ? Her doktora gidisimde unutuyorum doguracagm gunde heycan ve panikten unutup sonra 3 bebe kurbana olmam ins
Valla işte ikincide bağlatmadım sonuç 8 sene sonra Ama herkes bağlatacak diye bir şey yok tabi başka yöntemler de var bize diğerleri hep zor geldi ondan kaza oldu Ben devlette olacağım için ücret yok ama özelde en son 1250 gibi bi extra ücret istemişlerdi dr.la konuş burada direkt bağlatacak mısın diye soruyorlar nedense 3.olduğundan galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…