Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence benim ozelde ucret ister birde baglatma ilede ilgili cozum olmadigini duydum hatta arstrdm okudum baglatp kendilignden acilanlar var baglatp hamile kalan ic kanama geciren nedkr dogru bilmiyorm ama birsuru sey okudum yani Allah ol derse hangi üstün cabayi sarf edersek edelim boş gibi

Bu kısmı çok çok zor. Uyku en büyük sorun oldu benim için hep. ben hiç sallamadim ikisinde de ama bunda sallayacagim diyorum oda çok zor çünkü kendi uyuyan çocukları saatlerce beklemek gerekiyor bazen.
Şu demir katlanir yatirilir salincakalardan var hep onda uyur normalde ama ne onda uyumak istedi ne ayagimda cok zorladi bu sefer bu yaşlar cidden zor

Benimki 6.30da uyandı. Az öncede kakasını altına yaptı tuvalet eğitiminde 12. Gün. Çiş ok ama kakayı altına yapıyor yıldım baya sinirlerim gerilmeye başladı
Bir an 3. De suan meydanda olsa nasil bas ederim diye dusunce geliyor o an demi , ben bu gece oyle oldum bebekte agladigni düşün suan merve diye

Selam kızlar ben hastaneye gidiyorum,
Dünden beri baş ağrısı yaşıyorum diye tansiyon takibi yapıyorum.
Tansiyonum küçük hiç 9 un altına inmedi limonlu su falan denedim ama yok. Bu sabah yine 9.2 civarı çıkınca dr a yazdim . Hastaneye gidip kontrol ettirmemi istedi bu değer bu ay için yüksek dedi . Nöbetçi dr varmış bakalım neler olacak

Ben bir şikayeti olanı duymadım bağlatanlardan ama dr dedi ki binde bir bile olsa başka bir yol bulup döllenme ihtimali var yani her şey kader kısmet aslında. Benim 3. olduğu için ve hazır kesileceğim için onu da aradan çıkartmayı düşünüyorum biraz zahmetli olur heralde ama idare edicem çünkü sürekli hap kullanmak bana, pre kullanmakta eşime göre bir şey değil. Spirali de istemiyorum başka yöntem kalmıyor.

Günaydın 39 derece ateş
Dün kızım emzirmedir cırcırdır derken kendini unuttum galiba üşütmüşüm hiç halim yok bugün full yatış.
Bebek babada sağ olsun.
40 CC sağıp üstüne 15 dakika emip yatıyor Allah'a şükür.
Bana ilaçsız çözüm önerir misiniz
Dusada girdim sancı da var

Ben wc işini nasıl öğrettiğimi dahi hatırlamıyorum Ama küçükler daha kolay oluyor büyüklerden gördükleri için. Allah yardımcınız olsun..

Uyumayan çocuklarınıza baybay night damla verebilirsiniz ben benimkilere bile veriyorum bazen bitkisel bir damla çabuk dalıp uyuyorlar.

Enfeksiyon olmuş olabilir misin? Dr a git bence.

Acaba emzirirken soğuk kahve fln içsek bişi olurmu
Kahve konusunda kendımı hıc sınırlamadım.Hem turk kahvesının hemde nescafenın kafeınsız seceneklerı var
Ayrıca kahve zıncırlerınde ıstedıgın tum ıceceklerı 1 tl farkla decaft yaptırabılıyorsun
Hem sutu laktozsuz hemde kahvesını decaft yaptırıp ıstedıgın soguk kahveyı gonul rahatlıgıyla ıcebılırsın canım
Gecmıs olsun benım haftalardır kucuk 9 un altına ınmıyor tansıyon ılacı kullandıgım halde
Ama fızıksel olarak bısey hıssetmedıgım ıcın kafama cok takmıyorum sureklı takıp edıyoruz
Sende canını sıkma cok anormal bı deger degıl
Gecmıs olsun

Sallamak ucu bucağı olmayan bı bataklık bir giren bir daha 3 5 yıl çıkamıyor
Eşimle soz verdik, ant içtik sallamayacagiz. Ama ilk kim yeminini bozar merak ediyorum
Ben hiç sallamadim ya onuda tadayim bazen görüyorum böyle iki sallıyor uyuyor bebeler özeniyorum. Biz hep yatırıp yanına yatıp bekledik bu da yorucu

Ben ilkinde sakladım, cozdurup icirdiler. Çalıştığım için mecbur böyle yaptım yine yapicam. Ayrica diyelim hastalandim ve ilac kullanmak zorunda kaldim, dolaptakileri içirip kendi sütümü sağıp dökmek gibi bir alternatif de oluyor. Tadı değişiyor sütün tabii ama çalışan anne çocukları her şeye alışıyor mecbur. Bebegi 2 aylıkken birakiyorsun, süt izni ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat. Bunlari da evin uzaklik durumu ve iş yeri yoğunluğu etkiliyor. Yani mecbur biberon vermek gerekiyor. Sirf beni reddetmesin diye kaşık biberonla bir bebeğe aylarca süt içirmek olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta emme refleksleri var ve emerken nasıl mutlu oluyorlar
Bi de her türlü meme reddi geri dönebiliyor. Dogru bir emzirme danismaniyla işleri yoluna koymak her zaman mümkün bence.
Sütü sağıp biberona koyup dolaba kaldırsak dolaptan çıkarınca benmari usulü ılıtmak yerine oda ısısına gelene kadar bekletsek yine olur mu ?
Bunlarla ilgili ayrıntılı bilgiler veren emzirme sayfaları var. Çok da kaptırmadan (çünkü aşırı fanatikleri de var bu grupların) takip edip bu bilgilere ulaşabiliyorsun, makaleler falan paylaşıyorlar.
Genel olarak hic bir gıda dolaptan çıkarılıp dışarda bekletilmemeli mantığı doğru. Dolapta mikrobiyal üreme devam eder, o yüzden dolaba kaldırdığımız yemekler de ekşir bozulur. Mikrobiyal bozulma dolapta bir miktar devam ederken sen bunu bir de dışarı alıp ısınması için örneğin 1.5 saat beklettiginde mikroplar parti yapıyor. Belki bebek akut belirti verecek kadar zehirlenmiyor ama içtiği sütte kabul edilebilir seviyenin üzerinde bulasiklik oluyor.
Kısaca sütü dışarda bekletmek tehlikeli. Her zaman ısıtma yapıp süreyi kısa tutmak mantıklı.
Uht sütler bile böyle. Kaldı ki bizim sütümüz direk çiğ.

Parol un ates dusurucu ozellıgı de vardı dıye bılıyorum.Kullanabıldıgımız bır ılac bılıyosun
Surecı hızlandırmak adına ılac kullanman gerekebılır.
Atesın neden kaynaklandıgı da onemlı bı doktor a gıtsen ıyı olur.Enfeksıyon falan olmasın Allah korusun.Gecmıs olsun

Çok geçmiş olsun nazarlar hep çıksınnnnnnn gitsin

Türk kahvesiyle pek aram yok ama, soğuk kahveye asla hayır diyemiyorum yazın bağımlısı gibiyim evde hep hazırda duruyo ,süt gaz yapar derler, soğukda sütüme geçermi diye merak ettimde allahdan sorun olmuyomuş, dışardada dediğin gibi yaparım

Eklentiler

• B5936D8B-0D92-4B72-86AA-8BEBD9597032.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…