- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.741
Bence benim ozelde ucret ister birde baglatma ilede ilgili cozum olmadigini duydum hatta arstrdm okudum baglatp kendilignden acilanlar var baglatp hamile kalan ic kanama geciren nedkr dogru bilmiyorm ama birsuru sey okudum yani Allah ol derse hangi üstün cabayi sarf edersek edelim boş gibiValla işte ikincide bağlatmadım sonuç 8 sene sonraAma herkes bağlatacak diye bir şey yok tabi başka yöntemler de var bize diğerleri hep zor geldi ondan kaza oldu Ben devlette olacağım için ücret yok ama özelde en son 1250 gibi bi extra ücret istemişlerdi dr.la konuş burada direkt bağlatacak mısın diye soruyorlar nedense 3.olduğundan galiba.
Şu demir katlanir yatirilir salincakalardan var hep onda uyur normalde ama ne onda uyumak istedi ne ayagimda cok zorladi bu sefer bu yaşlar cidden zorBu kısmı çok çok zor. Uyku en büyük sorun oldu benim için hep.ben hiç sallamadim ikisinde de ama bunda sallayacagim diyorum oda çok zor çünkü kendi uyuyan çocukları saatlerce beklemek gerekiyor bazen.
Bir an 3. De suan meydanda olsa nasil bas ederim diye dusunce geliyor o an demi , ben bu gece oyle oldum bebekte agladigni düşün suan merve diyeBenimki 6.30da uyandı. Az öncede kakasını altına yaptıtuvalet eğitiminde 12. Gün. Çiş ok ama kakayı altına yapıyor yıldım baya sinirlerim gerilmeye başladı
Çile başladı her turlu her yaşta , her ay da zor bu bebeler allah bol bol sabir guc versin bizlere canimBenim yeni kızım da 5.30 da uyudu.Hava aydinlanmisti.
Ben bir şikayeti olanı duymadım bağlatanlardan ama dr dedi ki binde bir bile olsa başka bir yol bulup döllenme ihtimali var yani her şey kader kısmet aslında. Benim 3. olduğu için ve hazır kesileceğim için onu da aradan çıkartmayı düşünüyorum biraz zahmetli olur heralde ama idare edicem çünkü sürekli hap kullanmak bana, pre kullanmakta eşime göre bir şey değil. Spirali de istemiyorum başka yöntem kalmıyor.Bence benim ozelde ucret ister birde baglatma ilede ilgili cozum olmadigini duydum hatta arstrdm okudum baglatp kendilignden acilanlar var baglatp hamile kalan ic kanama geciren nedkr dogru bilmiyorm ama birsuru sey okudum yani Allah ol derse hangi üstün cabayi sarf edersek edelim boş gibi
Teşekkür ederim. Havuçla uğraşıyorum şimdilik ama bulursam onu da listeye ekleyeyim.Canım deveci armudu iyi geliyor diye okumuştum bir araştır istersen
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
Enfeksiyon olmuş olabilir misin? Dr a git bence.Günaydın 39 derece ateş
Dün kızım emzirmedir cırcırdır derken kendini unuttum galiba üşütmüşüm hiç halim yok bugün full yatış.
Bebek babada sağ olsun.
40 CC sağıp üstüne 15 dakika emip yatıyor Allah'a şükür.
Bana ilaçsız çözüm önerir misiniz
Dusada girdim sancı da var
Kahve konusunda kendımı hıc sınırlamadım.Hem turk kahvesının hemde nescafenın kafeınsız seceneklerı varAcaba emzirirken soğuk kahve fln içsek bişi olurmu
Gecmıs olsun benım haftalardır kucuk 9 un altına ınmıyor tansıyon ılacı kullandıgım haldeSelam kızlar ben hastaneye gidiyorum,
Dünden beri baş ağrısı yaşıyorum diye tansiyon takibi yapıyorum.
Tansiyonum küçük hiç 9 un altına inmedi limonlu su falan denedim ama yok. Bu sabah yine 9.2 civarı çıkınca dr a yazdim . Hastaneye gidip kontrol ettirmemi istedi bu değer bu ay için yüksek dedi . Nöbetçi dr varmış bakalım neler olacak
Ben hiç sallamadim ya onuda tadayimSallamak ucu bucağı olmayan bı bataklıkbir giren bir daha 3 5 yıl çıkamıyor
Eşimle soz verdik, ant içtik sallamayacagiz. Ama ilk kim yeminini bozar merak ediyorum
Ben ilkinde sakladım, cozdurup icirdiler. Çalıştığım için mecbur böyle yaptım yine yapicam. Ayrica diyelim hastalandim ve ilac kullanmak zorunda kaldim, dolaptakileri içirip kendi sütümü sağıp dökmek gibi bir alternatif de oluyor. Tadı değişiyor sütün tabii ama çalışan anne çocukları her şeye alışıyor mecbur. Bebegi 2 aylıkken birakiyorsun, süt izni ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat. Bunlari da evin uzaklik durumu ve iş yeri yoğunluğu etkiliyor. Yani mecbur biberon vermek gerekiyor. Sirf beni reddetmesin diye kaşık biberonla bir bebeğe aylarca süt içirmek olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta emme refleksleri var ve emerken nasıl mutlu oluyorlarBişey sorucam size sagdıgınız sütleri saklıyormusunuz ? Yani memeleri boşaltın sagın diyorlarda o sütleri saklama poşetlerine koyup buzluga atıp sonrasında biberonla içirenleri gördüm ama meme reddi yaşayanda olmuş bu şekilde . O yüzden napılacagını bilemedim ilk bebegim biraz uzun oldu soru kusura bakmayın
Bunlarla ilgili ayrıntılı bilgiler veren emzirme sayfaları var. Çok da kaptırmadan (çünkü aşırı fanatikleri de var bu grupların) takip edip bu bilgilere ulaşabiliyorsun, makaleler falan paylaşıyorlar.Sütü sağıp biberona koyup dolaba kaldırsak dolaptan çıkarınca benmari usulü ılıtmak yerine oda ısısına gelene kadar bekletsek yine olur mu ?
En azından şimdi fark çıkmaması iyiymişMuayenede ilk zamanlarda fark çıktı açıkçası 300 tl civariydı ama sonrasında hiç vermedik. Nst de fark çıkmıyor
Parol un ates dusurucu ozellıgı de vardı dıye bılıyorum.Kullanabıldıgımız bır ılac bılıyosunGünaydın 39 derece ateş
Dün kızım emzirmedir cırcırdır derken kendini unuttum galiba üşütmüşüm hiç halim yok bugün full yatış.
Bebek babada sağ olsun.
Çok geçmiş olsunGünaydın 39 derece ateş
Bebek babada sağ olsun.
Bence son iki haftamız böyle geçecekDün sabah kesin doguracagim diye gittim su an çok şükür iyiyimgüneşleniyorum bile hafiften
Türk kahvesiyle pek aram yok ama, soğuk kahveye asla hayır diyemiyorum yazın bağımlısı gibiyim evde hep hazırda duruyo ,süt gaz yapar derler, soğukda sütüme geçermi diye merak ettimde allahdan sorun olmuyomuş, dışardada dediğin gibi yaparımKahve konusunda kendımı hıc sınırlamadım.Hem turk kahvesının hemde nescafenın kafeınsız seceneklerı var
Ayrıca kahve zıncırlerınde ıstedıgın tum ıceceklerı 1 tl farkla decaft yaptırabılıyorsun
Hem sutu laktozsuz hemde kahvesını decaft yaptırıp ıstedıgın soguk kahveyı gonul rahatlıgıyla ıcebılırsın canım
Derken doktorumun olmadığı aklıma geldiBence son iki haftamız böyle geçecekaha doğuruyorum yok yok değilmiş derken bir bakıcaz patır patır doğuruyoruz kendime 2 temmuzu seçtim allahım çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?