Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu kısmı çok çok zor. Uyku en büyük sorun oldu benim için hep. ben hiç sallamadim ikisinde de ama bunda sallayacagim diyorum oda çok zor çünkü kendi uyuyan çocukları saatlerce beklemek gerekiyor bazen.
Evet ya, bunda nasıl bir yöntem izlesem diye düşünüyorum şimdiden karar kara. Kendi kendine uyusa dert uyumasa dert
1 kitap diye gidiyoruz yatağa 3 kitap oluyor. Yanımda otur anne kalkma anne elimi tut anne ben uyuyunca git anne... Kıyamıyorum da

Evet tabi hazir yapiliyorken yaptirmak en mantiklisi benim teyzemde iki cocugu vardi iki tane pes pese kaza olunca 3 normal dogumdan snra sezeryana girdi baglatmak icin oda memnun yapan yer onemli bence devlette iyi yapar diye dusunuyorm

Benim yeni kızım da 5.30 da uyudu. Hava aydinlanmisti.

Benimki de 7 de uyudu..
Gece 3 ten bu yana emzirme, gaz çıkarma, alt değiştirme, uyut, uyutama, yine emzir derken sürekli baştan aldık
En sonunda o da yorgun düştü

Eşim nöbeti sabah devraldı uyudum biraz..

Benimde öyleler hep. Bir iki üç kitap diye diye sürüyor. Doğduklarindan beri böyle ama. Kendilerinin uyumasının güzel yanları var. Hep bir rutinde gitti ama bazende böyle koyayım ayağıma tık uyusun istiyordum asla sallattırmadilar alışmayınca. Baştan alıştırmak gerekiyor. Sallayanlarda uzun uzun sallamak gerekiyor bazen oda yorucu diyor. Çocuk büyümekte en zorlu level bence

Benim kızım olduğu için hep babam babam dedi benim adımla seslendi bir süre. Bu beybiden umutluyum anam benim diyecek
Benim 3 yaşa kadar babaci oldular sonra temiz bir u dönüşü acayip anneci oldular. Bazen diyorlarki baba sen ise git biz takılırız

Belli olmaz böyle böyle başlar belki
Olabilir zaten günü de geldi neredeyse salı 39+0 oluyor
Hareketleri de bi tuhaf iki gündür. tekme atıyordu hissediyordum kımıldıyordu baya güçlü ama dünden beri sadece kasılma toplanma gibi hareketler yapıyor düzelmezse bi acile gideceğim

Süt birikmiş olabilir mi? Geçmiş olsun

Benim aklıma mastit geldi nedense. Bir doktora görünmek fayda edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…