- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 83
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.761
O zaman sana 37 göndereyim bir tane36. haftadan selamlarbu karnın bu kadar kocaman olması normal mi, ne yapacauk?
Doğum sancısı değil de hazırlık sancıları galiba bi de dün misafir vardı yoruldum çokSancıların geliyor olabilir mi
Evet ya, bunda nasıl bir yöntem izlesem diye düşünüyorum şimdiden karar kara. Kendi kendine uyusa dert uyumasa dertBu kısmı çok çok zor. Uyku en büyük sorun oldu benim için hep.ben hiç sallamadim ikisinde de ama bunda sallayacagim diyorum oda çok zor çünkü kendi uyuyan çocukları saatlerce beklemek gerekiyor bazen.
Evet tabi hazir yapiliyorken yaptirmak en mantiklisi benim teyzemde iki cocugu vardi iki tane pes pese kaza olunca 3 normal dogumdan snra sezeryana girdi baglatmak icin oda memnun yapan yer onemli bence devlette iyi yapar diye dusunuyormBen bir şikayeti olanı duymadım bağlatanlardan ama dr dedi ki binde bir bile olsa başka bir yol bulup döllenme ihtimali var yani her şey kader kısmet aslında. Benim 3. olduğu için ve hazır kesileceğim için onu da aradan çıkartmayı düşünüyorum biraz zahmetli olur heralde ama idare edicem çünkü sürekli hap kullanmak bana, pre kullanmakta eşime göre bir şey değil. Spirali de istemiyorum başka yöntem kalmıyor.
Benim yeni kızım da 5.30 da uyudu.Hava aydinlanmisti.
Belli olmaz böyle böyle başlar belkiDoğum sancısı değil de hazırlık sancıları galiba bi de dün misafir vardı yoruldum çok
Zayifsin oyuzden karnin cok gbi duruyor en sevdgm hamişlik sekli yaaa cok tatliO zaman sana 37 göndereyim bir tane
Benimde öyleler hep. Bir iki üç kitap diye diye sürüyor. Doğduklarindan beri böyle ama. Kendilerinin uyumasının güzel yanları var. Hep bir rutinde gitti ama bazende böyle koyayım ayağıma tık uyusun istiyordum asla sallattırmadilar alışmayınca. Baştan alıştırmak gerekiyor. Sallayanlarda uzun uzun sallamak gerekiyor bazen oda yorucu diyor. Çocuk büyümekte en zorlu level benceEvet ya, bunda nasıl bir yöntem izlesem diye düşünüyorum şimdiden karar kara. Kendi kendine uyusa dert uyumasa dert
1 kitap diye gidiyoruz yatağa 3 kitap oluyor. Yanımda otur anne kalkma anne elimi tut anne ben uyuyunca git anne... Kıyamıyorum da
Zaten çocuk başlı başına yorucu bir şeyBen hiç sallamadim ya onuda tadayimbazen görüyorum böyle iki sallıyor uyuyor bebeler özeniyorum. Biz hep yatırıp yanına yatıp bekledik bu da yorucu
Sonrası çok tatlı ama ya. Böyle canım annem diyor alıp içime sokasım geliyor bebeğiZaten çocuk başlı başına yorucu bir şey
17si olsun benim olsunBence son iki haftamız böyle geçecekaha doğuruyorum yok yok değilmiş derken bir bakıcaz patır patır doğuruyoruz kendime 2 temmuzu seçtim allahım çok amin
Benim kızım olduğu için hep babam babam dediSonrası çok tatlı ama ya. Böyle canım annem diyor alıp içime sokasım geliyor bebeği
Bende 2 temmuz istiyordum doktor 3ünde gelecekBence son iki haftamız böyle geçecekaha doğuruyorum yok yok değilmiş derken bir bakıcaz patır patır doğuruyoruz kendime 2 temmuzu seçtim allahım çok amin
Benim 3 yaşa kadar babaci oldular sonra temiz bir u dönüşü acayip anneci oldular. Bazen diyorlarki baba sen ise git biz takılırızBenim kızım olduğu için hep babam babam dedibenim adımla seslendi bir süre. Bu beybiden umutluyum anam benim diyecek
Olabilir zaten günü de geldi neredeyse salı 39+0 oluyorBelli olmaz böyle böyle başlar belki
2 birden zor 3 2den de zor olacak.Bir an 3. De suan meydanda olsa nasil bas ederim diye dusunce geliyor o an demi , ben bu gece oyle oldum bebekte agladigni düşün suan merve diye
Süt birikmiş olabilir mi? Geçmiş olsunGünaydın 39 derece ateş
Dün kızım emzirmedir cırcırdır derken kendini unuttum galiba üşütmüşüm hiç halim yok bugün full yatış.
Bebek babada sağ olsun.
40 CC sağıp üstüne 15 dakika emip yatıyor Allah'a şükür.
Bana ilaçsız çözüm önerir misiniz
Dusada girdim sancı da var
Benim aklıma mastit geldi nedense. Bir doktora görünmek fayda edebilir.Günaydın 39 derece ateş
Dün kızım emzirmedir cırcırdır derken kendini unuttum galiba üşütmüşüm hiç halim yok bugün full yatış.
Bebek babada sağ olsun.
40 CC sağıp üstüne 15 dakika emip yatıyor Allah'a şükür.
Bana ilaçsız çözüm önerir misiniz
Dusada girdim sancı da var
Valla süper darısı başımızaİnşaallah canım..bu hamileyken evdegiydiğim eşofmanlarımdandı..şimdi bosbol..özledim giydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?