- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.781
Ayakta sallamayın gözlemlediğim kadarıyla başı kolay çocuk büyüdükçe o sorun oluşuyor emme gibi sürekli ayakta olmak istiyor.Benimde öyleler hep. Bir iki üç kitap diye diye sürüyor. Doğduklarindan beri böyle ama. Kendilerinin uyumasının güzel yanları var. Hep bir rutinde gitti ama bazende böyle koyayım ayağıma tık uyusun istiyordum asla sallattırmadilar alışmayınca. Baştan alıştırmak gerekiyor. Sallayanlarda uzun uzun sallamak gerekiyor bazen oda yorucu diyor. Çocuk büyümekte en zorlu level bence
Sadece 1 tayt 1 pantolon aldımEski kıyafetlerimi ozledim ama hamile kıyafetlerimi de bir daha giyemeyeceğim diye üzülüyorum.
Benim de bugün nerdeyse ağzımdan cikakcakti bebe .Bu kadar gerildigini hiç hissetmemiştim. Haftalarimiz aynı. Acaba bu haftalarda böyle mi oluyor ?Olabilir zaten günü de geldi neredeyse salı 39+0 oluyor
Hareketleri de bi tuhaf iki gündür. tekme atıyordu hissediyordum kımıldıyordu baya güçlü ama dünden beri sadece kasılma toplanma gibi hareketler yapıyor düzelmezse bi acile gideceğim
Benim kardeşimi küçükken ayakda sallardık, şimdi kocaman kazık oldu, uykuya dalarken hep kendi kendine sallanırAyakta sallamayın gözlemlediğim kadarıyla başı kolay çocuk büyüdükçe o sorun oluşuyor emme gibi sürekli ayakta olmak istiyor.
Uykunun kolayı yok ya. Yıl 2022 çocuklar kendi kendilerine uyumayı bilerek doğmalılar, güncelleme gelmeli
Ben hala 1 numara kullanıyorum ama primanınBu bebişler kaçıncı ayından sonra 3 numara bez kullanıyo .
Ben 1-2 numara aldım 1 ay yeter herhalde ,
Hepsiburadada 2. 1 tl kampanyasından alıcam 3 numaraen çok 3 gidiyomuş herhalde
Primamı kullanıyorsun, ben sleepy aldımBen hala 1 numara kullanıyorum ama primanın
2yi alman bile çok erken bana göree zaten benimki 4 kilo hala 1 numara giyiyo 5 kiloya kadar 1 numara gider
Sleppyy kesinlikle almayın belediyeden hediye geldi bez falan vardı onu kullandım sızdırdı hep çok kötü
Ama çok tatlı seninki. 11 kilo aldım hepsi de karnımda toplanmış gibiO zaman sana 37 göndereyim bir tane
En azından şimdi fark çıkmaması iyiymişdoğumda biraz fazla fark çıkması da tuhaf
Aynennn prima çok iyi yaa bende slepy alcaktım ama sonra prima daha iyi kalite diye onu aldık iyikide onu almıştık vazgeçemiyosun bidePrimamı kullanıyorsun, ben sleepy aldım
Sleepynin 1numarası çok küçükmüş oyuzden az aldım, 2numarasıda Primamın 1 yle eşmiş galibaa..
hep sleppy stokladımİnşallah sızdırma yapmaz yaaa
İyi onlar bittikden sonra bakıyım ben bidaha 1-2 almayayım yeter zaten1 ay herhaldeAynennn prima çok iyi yaa bende slepy alcaktım ama sonra prima daha iyi kalite diye onu aldık iyikide onu almıştık vazgeçemiyosun bide
Slepy 1numarası kızıma sıkıyo resmen totosunda hep izler oluyo
Daha almaa bitene kadar onu kullanırsın sonra geçersin primaya
Evettt 2 numara slepy nin primanın 1 le eş cok farkediyor
Benim de sezeryanla olacak normalde 27.000 dendiEvet doğumda biraz fazla fark çıkıyor benim sezeryan olucak biraz da o yüzden, normalde daha az ödeniyor
Yok canım uzun kollular hep atletlide giydirdim çunkü daha 1 aylık olmamıştı daha yeni yeni kısalara geçiyorum özellikle kısa kollu iç zıbın yeter ben almamışım lazım oluyo direk çıplak kollu olmuyoİyi onlar bittikden sonra bakıyım ben bidaha 1-2 almayayım yeter zaten1 ay herhalde
Şuan bebeğe kısa kollu giydiriyomusun ,
Bebekler üşüyo derler yaaa uzun mu kısa kollulara geçtin mi
Buranın özelinin ameliyat aletleri vs baya eski devlet hastanesi yeni. Hatta özelin narkoz dr.u da spinali beceremiyor narkozu da beceremiyor gerçi ikincide erken uyanmıştım ben. Özel haftada 1-2 sezaryan ancak yapıyor devlet haftada 10-20 yapıyor o yüzden daha çok güveniyorum komple ekibe.Evet tabi hazir yapiliyorken yaptirmak en mantiklisi benim teyzemde iki cocugu vardi iki tane pes pese kaza olunca 3 normal dogumdan snra sezeryana girdi baglatmak icin oda memnun yapan yer onemli bence devlette iyi yapar diye dusunuyorm
Ah canım kıyamam bencede mastit olabilirGünaydın 39 derece ateş
Dün kızım emzirmedir cırcırdır derken kendini unuttum galiba üşütmüşüm hiç halim yok bugün full yatış.
Bebek babada sağ olsun.
40 CC sağıp üstüne 15 dakika emip yatıyor Allah'a şükür.
Bana ilaçsız çözüm önerir misiniz
Dusada girdim sancı da var
Ben çok yazdım burada sleppy iyi değil diye ama influencerların reklamlarından etkilendinizPrimamı kullanıyorsun, ben sleepy aldım
Sleepynin 1numarası çok küçükmüş oyuzden az aldım, 2numarasıda Primamın 1 yle eşmiş galibaa..
hep sleppy stokladımİnşallah sızdırma yapmaz yaaa
Ben bi hevesle bi kaç tane sıfır kollu tulumlar aldımda temmuz ağustos sıcak diye inşalllah giydirebilirimYok canım uzun kollular hep atletlide giydirdim çunkü daha 1 aylık olmamıştı daha yeni yeni kısalara geçiyorum özellikle kısa kollu iç zıbın yeter ben almamışım lazım oluyo direk çıplak kollu olmuyo
Ama baktın çok sıcak hava evinde 23 derece olmuyosa kısa giydirebilirsin
Yok yaaa okadar takip ettimki bazılarına prima bile iyi gelmedi, hatta bi kızı takip edyodum primayı değiştir bebeğe iyi gelmiyo, sleppy kullan demişti, bence bebekden bebeğede değişiyo sanırımBen çok yazdım burada sleppy iyi değil diye ama influencerların reklamlarından etkilendiniz
Baby turco verdim sipariş sonunda bakalım memnun kalacak mıyımBen çok yazdım burada sleppy iyi değil diye ama influencerların reklamlarından etkilendiniz
Belki de doğuma çok az kaldı ya zorluyordur artık yerleri de daraldı iyice bebişlerinBenim de bugün nerdeyse ağzımdan cikakcakti bebe .Bu kadar gerildigini hiç hissetmemiştim. Haftalarimiz aynı. Acaba bu haftalarda böyle mi oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?