Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayakta sallamayın gözlemlediğim kadarıyla başı kolay çocuk büyüdükçe o sorun oluşuyor emme gibi sürekli ayakta olmak istiyor.

Uykunun kolayı yok ya. Yıl 2022 çocuklar kendi kendilerine uyumayı bilerek doğmalılar, güncelleme gelmeli

Benim de bugün nerdeyse ağzımdan cikakcakti bebe .Bu kadar gerildigini hiç hissetmemiştim. Haftalarimiz aynı. Acaba bu haftalarda böyle mi oluyor ?

Benim kardeşimi küçükken ayakda sallardık, şimdi kocaman kazık oldu, uykuya dalarken hep kendi kendine sallanır

Bu bebişler kaçıncı ayından sonra 3 numara bez kullanıyo .

Ben 1-2 numara aldım 1 ay yeter herhalde ,
Hepsiburadada 2. 1 tl kampanyasından alıcam 3 numara en çok 3 gidiyomuş herhalde
Ben hala 1 numara kullanıyorum ama primanın
2yi alman bile çok erken bana göree zaten benimki 4 kilo hala 1 numara giyiyo 5 kiloya kadar 1 numara gider

Sleppyy kesinlikle almayın belediyeden hediye geldi bez falan vardı onu kullandım sızdırdı hep çok kötü

Primamı kullanıyorsun, ben sleepy aldım
Sleepynin 1numarası çok küçükmüş oyuzden az aldım, 2numarasıda Primamın 1 yle eşmiş galibaa..
hep sleppy stokladımİnşallah sızdırma yapmaz yaaa

Sleepynin 1numarası çok küçükmüş oyuzden az aldım, 2numarasıda Primamın 1 yle eşmiş galibaa..
Aynennn prima çok iyi yaa bende slepy alcaktım ama sonra prima daha iyi kalite diye onu aldık iyikide onu almıştık vazgeçemiyosun bide
Slepy 1numarası kızıma sıkıyo resmen totosunda hep izler oluyo
Daha almaa bitene kadar onu kullanırsın sonra geçersin primaya

Evettt 2 numara slepy nin primanın 1 le eş cok farkediyor

İyi onlar bittikden sonra bakıyım ben bidaha 1-2 almayayım yeter zaten1 ay herhalde
Şuan bebeğe kısa kollu giydiriyomusun ,
Bebekler üşüyo derler yaaa uzun mu kısa kollulara geçtin mi

İyi onlar bittikden sonra bakıyım ben bidaha 1-2 almayayım yeter zaten1 ay herhalde
Şuan bebeğe kısa kollu giydiriyomusun ,
Bebekler üşüyo derler yaaa uzun mu kısa kollulara geçtin mi
Yok canım uzun kollular hep atletlide giydirdim çunkü daha 1 aylık olmamıştı daha yeni yeni kısalara geçiyorum özellikle kısa kollu iç zıbın yeter ben almamışım lazım oluyo direk çıplak kollu olmuyo

Ama baktın çok sıcak hava evinde 23 derece olmuyosa kısa giydirebilirsin

Evet tabi hazir yapiliyorken yaptirmak en mantiklisi benim teyzemde iki cocugu vardi iki tane pes pese kaza olunca 3 normal dogumdan snra sezeryana girdi baglatmak icin oda memnun yapan yer onemli bence devlette iyi yapar diye dusunuyorm
Buranın özelinin ameliyat aletleri vs baya eski devlet hastanesi yeni. Hatta özelin narkoz dr.u da spinali beceremiyor narkozu da beceremiyor gerçi ikincide erken uyanmıştım ben. Özel haftada 1-2 sezaryan ancak yapıyor devlet haftada 10-20 yapıyor o yüzden daha çok güveniyorum komple ekibe.

Ah canım kıyamam bencede mastit olabilir
Sen duşa girip gögüslerine ılık sıcak arası suyla masaj sonrasında da güzel bir sağım yapıp uyumaya çalış
Oğlumda okadar çok mastit oldum ki acısını vücut ağrısını çok iyi bilirim
Çok geçmiş olsun şu sureçte sağmak tek yol

Ben çok yazdım burada sleppy iyi değil diye ama influencerların reklamlarından etkilendiniz

Ben bi hevesle bi kaç tane sıfır kollu tulumlar aldımda temmuz ağustos sıcak diye inşalllah giydirebilirim ev 26 derece hep bizim

Ben çok yazdım burada sleppy iyi değil diye ama influencerların reklamlarından etkilendiniz
Yok yaaa okadar takip ettimki bazılarına prima bile iyi gelmedi, hatta bi kızı takip edyodum primayı değiştir bebeğe iyi gelmiyo, sleppy kullan demişti, bence bebekden bebeğede değişiyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…