- 25 Ağustos 2019
- 62.709
- 120.664
- 698
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.801
Heee öyleyse iyi kızımin odası hep serin oluyo salonda çok sıcak oluyo ve pert oluyo resmenBen bi hevesle bi kaç tane sıfır kollu tulumlar aldımda temmuz ağustos sıcak diye inşalllah giydirebilirimev 26 derece hep bizim
Ben iki ay gibi kısa kollu şortlu tulum giydiriyordum oğlum Mayıs sonu doğduBen bi hevesle bi kaç tane sıfır kollu tulumlar aldımda temmuz ağustos sıcak diye inşalllah giydirebilirimev 26 derece hep bizim
Ahhh kıyamam minnoşaaa,,Heee öyleyse iyi kızımin odası hep serin oluyo salonda çok sıcak oluyo ve pert oluyo resmen
Allahım bayıldımmmmmmmmKızlar ikramlık kurabiye yaptırıyorum deniz kızı konseptlibu tarz gibi olacakEki Görüntüle 3089627
Bunları aldım bi kaç tanede e bebekden aldım , içine yine zıbın giydirirm yada kısa kollu tshirt fln dediğin gibi olursaBen iki ay gibi kısa kollu şortlu tulum giydiriyordum oğlum Mayıs sonu doğdu
Ama sıfır kol yerine tişört kol tavsiye ederim koltuk altları terleyip pişmesin diye
Kızlar ikramlık kurabiye yaptırıyorum deniz kızı konseptlibu tarz gibi olacakEki Görüntüle 3089627
Aynen öyle yaparsınBunları aldım bi kaç tanede e bebekden aldım , içine yine zıbın giydirirm yada kısa kollu tshirt fln dediğin gibi olursa
Aaa çok geçmiş olsun canım inşaallah tansiyon normale döner ama doğum olursa da moralini bozma zor haftaları geride bıraktık. Sağ salim al inşallah kucağınaKızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
Hastaneye gittiğimde tansiyonum daha da artmış 15 e 10 bucuktu hemen dil altı ve tansiyon ilacı verildi acil sezeryana alınacak dendi ve Ciğer geliştirici iğne yapıldı o ara dr uma ulaştılar nst de bebeğin kalp atimlari 170 falan çıktı biraz yüksekti dr um bekleyin dedi . Biraz bekledik tansiyon 13 e 9 a falan düştü ancak küçük bi türlü 9 un altına düşmedi . Dr tansiyon ilacı verdi akşam ilacı at düzenli tansiyonuna bak 9 u geçerse hastane cantanla hazırlıklı gel yatış yapılıp sezeryana alışacaksın 9 u gecmezse yarın gel dedi kan tahlili falan alındı. Şimdi eve geldim tansiyon ilacını alıcam akşam 18 gibi düzenli takip etcem tansiyon 9 u gecmezse yarın , geçerse bu akşam yatışım olup doğurcam kizlar
İkisininde boyutu aynı diye biliyorum ikisindende 5er tane götür istersenKızlar sleepy bionatural 2 numara ve prima premium care 1 numara var hangisini hastaneye götüreyim?
Ben hiç sleepy kullanmadım prima 1 numara koydum çantayaKızlar sleepy bionatural 2 numara ve prima premium care 1 numara var hangisini hastaneye götüreyim?
Dimi bencedeAynen öyle yaparsınbence giyer rahat rahat çünkü neredeyse ekim ortasına kadar sıcak oluyor havalar
Hayırlısı olsun canım. Insallah tansiyonun düşer. Ama düşmezse de endişe etme, artık kritik zamanlar geride kaldı allah'ın izniyle.Kızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
Hastaneye gittiğimde tansiyonum daha da artmış 15 e 10 bucuktu hemen dil altı ve tansiyon ilacı verildi acil sezeryana alınacak dendi ve Ciğer geliştirici iğne yapıldı o ara dr uma ulaştılar nst de bebeğin kalp atimlari 170 falan çıktı biraz yüksekti dr um bekleyin dedi . Biraz bekledik tansiyon 13 e 9 a falan düştü ancak küçük bi türlü 9 un altına düşmedi . Dr tansiyon ilacı verdi akşam ilacı at düzenli tansiyonuna bak 9 u geçerse hastane cantanla hazırlıklı gel yatış yapılıp sezeryana alışacaksın 9 u gecmezse yarın gel dedi kan tahlili falan alındı. Şimdi eve geldim tansiyon ilacını alıcam akşam 18 gibi düzenli takip etcem tansiyon 9 u gecmezse yarın , geçerse bu akşam yatışım olup doğurcam kizlar
Geçmiş olsun canım, haberdar et bizide ne oldu ne bitti diye düzenli takip edip, merak etme daha dün akrabamın seninle aynı gün bat tarihli doğum yaptı sağlıklıydı oyuzden aklın doğum da kalmasınKızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
Dimi bencedebayıldım çok tatlı duruyolar
Mecbur zayıf kaldım kız şekerim vardı hep diyet yaptımZayifsin oyuzden karnin cok gbi duruyor en sevdgm hamişlik sekli yaaa cok tatlibenim kilo almayan tek zerrem kalmadi
Ay inanamıyorum resmen aynıyız ya benimki de 3 ünde gelecekBende 2 temmuz istiyordum doktor 3ünde gelecek5 temmuza karar verdim
Bence sen yine de hazırlıklı ol baya baya günün gelmişOlabilir zaten günü de geldi neredeyse salı 39+0 oluyor
Hareketleri de bi tuhaf iki gündür. tekme atıyordu hissediyordum kımıldıyordu baya güçlü ama dünden beri sadece kasılma toplanma gibi hareketler yapıyor düzelmezse bi acile gideceğim
Benimki daha kocaman kızAma çok tatlı seninki. 11 kilo aldım hepsi de karnımda toplanmış gibi
Taşırır mı çıkar mi diye korkuyorum bilemedim 34lu paket sleepy 10 tane de orima alayim o zaman yanimaBen hiç sleepy kullanmadım prima 1 numara koydum çantaya
Ama prima 1 ve sleepy 2 numara ölçüleri aynı galiba
Geçmiş olsun canım, inşallah tansiyonun düşer bu akşam hemen.hayirlisiyla sağlıkla gelsin minik kızımızKızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?