Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bi hevesle bi kaç tane sıfır kollu tulumlar aldımda temmuz ağustos sıcak diye inşalllah giydirebilirim ev 26 derece hep bizim
Ben iki ay gibi kısa kollu şortlu tulum giydiriyordum oğlum Mayıs sonu doğdu
Ama sıfır kol yerine tişört kol tavsiye ederim koltuk altları terleyip pişmesin diye

Ben iki ay gibi kısa kollu şortlu tulum giydiriyordum oğlum Mayıs sonu doğdu
Ama sıfır kol yerine tişört kol tavsiye ederim koltuk altları terleyip pişmesin diye
Bunları aldım bi kaç tanede e bebekden aldım , içine yine zıbın giydirirm yada kısa kollu tshirt fln dediğin gibi olursa

Eklentiler

• 84EEBE6E-2B79-4362-B134-01EAFE187CD0.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
Hastaneye gittiğimde tansiyonum daha da artmış 15 e 10 bucuktu hemen dil altı ve tansiyon ilacı verildi acil sezeryana alınacak dendi ve Ciğer geliştirici iğne yapıldı o ara dr uma ulaştılar nst de bebeğin kalp atimlari 170 falan çıktı biraz yüksekti dr um bekleyin dedi . Biraz bekledik tansiyon 13 e 9 a falan düştü ancak küçük bi türlü 9 un altına düşmedi . Dr tansiyon ilacı verdi akşam ilacı at düzenli tansiyonuna bak 9 u geçerse hastane cantanla hazırlıklı gel yatış yapılıp sezeryana alışacaksın 9 u gecmezse yarın gel dedi kan tahlili falan alındı. Şimdi eve geldim tansiyon ilacını alıcam akşam 18 gibi düzenli takip etcem tansiyon 9 u gecmezse yarın , geçerse bu akşam yatışım olup doğurcam kizlar

Aaa çok geçmiş olsun canım inşaallah tansiyon normale döner ama doğum olursa da moralini bozma zor haftaları geride bıraktık. Sağ salim al inşallah kucağına

Hayırlısı olsun canım. Insallah tansiyonun düşer. Ama düşmezse de endişe etme, artık kritik zamanlar geride kaldı allah'ın izniyle.

Geçmiş olsun canım, haberdar et bizide ne oldu ne bitti diye düzenli takip edip, merak etme daha dün akrabamın seninle aynı gün bat tarihli doğum yaptı sağlıklıydı oyuzden aklın doğum da kalmasın

Zayifsin oyuzden karnin cok gbi duruyor en sevdgm hamişlik sekli yaaa cok tatli benim kilo almayan tek zerrem kalmadi
Mecbur zayıf kaldım kız şekerim vardı hep diyet yaptım anca şimdi bıraktım daha yoksa ilkinde valla heryerim kilo almıştı ve ne güzel yemiştimm oh mis
Bende 2 temmuz istiyordum doktor 3ünde gelecek 5 temmuza karar verdim
Ay inanamıyorum resmen aynıyız ya benimki de 3 ünde gelecek pazara kadar tutmamız lazım bu çocukları
Bence sen yine de hazırlıklı ol baya baya günün gelmiş hayırlısı olsun haber ver muhakkak
Ama çok tatlı seninki. 11 kilo aldım hepsi de karnımda toplanmış gibi
Benimki daha kocaman kız ama ikinci gebelik tabi Ben de 13 aldım

Geçmiş olsun canım, inşallah tansiyonun düşer bu akşam hemen.hayirlisiyla sağlıkla gelsin minik kızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…