Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ev 28.5 derece, o da alt kat üst bundan 5 derece fazladır herhalde. Ayyyy bayılıcigim

Günümüz aynıydı. Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Yaa hamilelikte diyet zor olur ama olsun az kaldi sonuna geldik saglikla kucaklayalim hersey yoluna girsin insAllah

Hakkında hayırlısı olsun. Demek gelmek istiyormus artik haftası çok güzel sağlıkla gelsin.

Sen yine de korun bacım ben de zaten zor oluyor 1 kereden bişey olmaz dedim ve sonuç
Ya tabi yinede dikkat etmekte fayda var ama.. yıllardır ovulasyon testleriyle gününe saatine göre... Çatlatma iğneleri vs. Hiç biri ise yaramadı., Sonra kendiliğinden oldu. Yaş 41 yinede bir kere kendiliğinden olduysa yine olabilir tabi

Ay kızlar sizin kilolar çok iyi :) ben 19 kilo aldım

Aaa surprizli bir gun olmus

Bi bak bakalim duruma hayırlısı olsun hakkinizda saglikla gelsin minik

Sağlıkla kavuşun inşAllah

Galiba bu ev sahipleri çocuğu yeni doğacak kişileri aciz görüyor. Eşimi arayıp 3 katı kira istemiş. 5 yıl doluyor emsal bedel falan demiş. Acaba bunlar bana mecbur çıkamaz diye mi düşünüyorlar. İnsanlar niye böyle? Yani cocuk olacagi zaman çok iyi oldu ev alsan fiyatlar uçmuş gitmiş ki gelirin bile olsa banka kredi vermiyor .İnsanlar gerçekten kan emici olmuş durumda .3 kat istemek nedir ???

Emsal gosterme davası açsın oda baya sürüyor sizde ev bakarsınız o arada. Afedersin ama ahlak dışı yaptığı. Bide 3 katı ödeyebileceginden nasıl emin olmuş? Belki durumun yok şuan sende çalışmayacaksın bir süre.

Geçmiş olsun. Rota salgını var. İnşallah ondan değildir.
Doktora gitsen emzirdiğin için ilaç vermeyebilir. Ancak yoğurt, patates, komposto tüket der galiba..

İlk çocukta 2-3 defa ateşli ishal geçirdim. Bünye zayıflıyor galiba süt verirken.

Bana doktor baya bir takviye verdi bu sefer. Bütün değerlerime baktı doğumdan sonra.
Demir, kalsiyum, d3, magnezyum, b vitaminleri, folik asit içiyorum. Yoksa bu uykusuzluk ve yorgunlukla çok fena yamurulum biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…