- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.821
Ayyyyy şu 4 gün geçmiyo sankiSen bi de giyince üstünde gör o kolları bacakları ısırasın gelir
Cidden çok sıcak yaaaaaaaaaBen bebise hastane dönüşü kisa kollu giydirmeye başlarım böyle giderse. Kendim çıplak gezecem zaten.
Günümüz aynıydı. Hakkınızda hayırlısı olsunKızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
Hastaneye gittiğimde tansiyonum daha da artmış 15 e 10 bucuktu hemen dil altı ve tansiyon ilacı verildi acil sezeryana alınacak dendi ve Ciğer geliştirici iğne yapıldı o ara dr uma ulaştılar nst de bebeğin kalp atimlari 170 falan çıktı biraz yüksekti dr um bekleyin dedi . Biraz bekledik tansiyon 13 e 9 a falan düştü ancak küçük bi türlü 9 un altına düşmedi . Dr tansiyon ilacı verdi akşam ilacı at düzenli tansiyonuna bak 9 u geçerse hastane cantanla hazırlıklı gel yatış yapılıp sezeryana alışacaksın 9 u gecmezse yarın gel dedi kan tahlili falan alındı. Şimdi eve geldim tansiyon ilacını alıcam akşam 18 gibi düzenli takip etcem tansiyon 9 u gecmezse yarın , geçerse bu akşam yatışım olup doğurcam kizlar
Yaa hamilelikte diyet zor olurMecbur zayıf kaldım kız şekerim vardı hep diyet yaptımanca şimdi bıraktım daha yoksa ilkinde valla heryerim kilo almıştı ve ne güzel yemiştimm oh mis
Ay inanamıyorum resmen aynıyız ya benimki de 3 ünde gelecekpazara kadar tutmamız lazım bu çocukları
Bence sen yine de hazırlıklı ol baya baya günün gelmişhayırlısı olsun haber ver muhakkak
Benimki daha kocaman kızama ikinci gebelik tabi Ben de 13 aldım
Hakkında hayırlısı olsun. Demek gelmek istiyormusKızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
Hastaneye gittiğimde tansiyonum daha da artmış 15 e 10 bucuktu hemen dil altı ve tansiyon ilacı verildi acil sezeryana alınacak dendi ve Ciğer geliştirici iğne yapıldı o ara dr uma ulaştılar nst de bebeğin kalp atimlari 170 falan çıktı biraz yüksekti dr um bekleyin dedi . Biraz bekledik tansiyon 13 e 9 a falan düştü ancak küçük bi türlü 9 un altına düşmedi . Dr tansiyon ilacı verdi akşam ilacı at düzenli tansiyonuna bak 9 u geçerse hastane cantanla hazırlıklı gel yatış yapılıp sezeryana alışacaksın 9 u gecmezse yarın gel dedi kan tahlili falan alındı. Şimdi eve geldim tansiyon ilacını alıcam akşam 18 gibi düzenli takip etcem tansiyon 9 u gecmezse yarın , geçerse bu akşam yatışım olup doğurcam kizlar
Ya tabi yinede dikkat etmekte fayda var ama.. yıllardır ovulasyon testleriyle gününe saatine göre... Çatlatma iğneleri vs. Hiç biri ise yaramadı.,Sen yine de korun bacım ben de zaten zor oluyor 1 kereden bişey olmaz dedim ve sonuç
Ay kızlar sizin kilolar çok iyi :) ben 19 kilo aldımMecbur zayıf kaldım kız şekerim vardı hep diyet yaptımanca şimdi bıraktım daha yoksa ilkinde valla heryerim kilo almıştı ve ne güzel yemiştimm oh mis
Ay inanamıyorum resmen aynıyız ya benimki de 3 ünde gelecekpazara kadar tutmamız lazım bu çocukları
Bence sen yine de hazırlıklı ol baya baya günün gelmişhayırlısı olsun haber ver muhakkak
Benimki daha kocaman kızama ikinci gebelik tabi Ben de 13 aldım
Aaa surprizli bir gun olmusKızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
Sağlıkla kavuşun inşAllahKızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
Ohh iyi bari indirim olması süper olmuşBenim de sezeryanla olacak normalde 27.000 dendi13.600 tüp bebek tedavisi indirimi
Temmuz agustos daha felaket millet tatilini yapiyo vallaha ohhhAhhh kıyamam minnoşaaa,,Bizim ev sırf güneş alıyo yanıyoruz
Emsal gosterme davası açsın oda baya sürüyor sizde ev bakarsınız o arada. Afedersin ama ahlak dışı yaptığı. Bide 3 katı ödeyebileceginden nasıl emin olmuş? Belki durumun yok şuan sende çalışmayacaksın bir süre.Galiba bu ev sahipleri çocuğu yeni doğacak kişileri aciz görüyor. Eşimi arayıp 3 katı kira istemiş. 5 yıl doluyor emsal bedel falan demiş. Acaba bunlar bana mecbur çıkamaz diye mi düşünüyorlar. İnsanlar niye böyle? Yani cocuk olacagi zaman çok iyi olduev alsan fiyatlar uçmuş gitmiş ki gelirin bile olsa banka kredi vermiyor .İnsanlar gerçekten kan emici olmuş durumda .3 kat istemek nedir ???
Günaydın 39 derece ateş
Dün kızım emzirmedir cırcırdır derken kendini unuttum galiba üşütmüşüm hiç halim yok bugün full yatış.
Bebek babada sağ olsun.
40 CC sağıp üstüne 15 dakika emip yatıyor Allah'a şükür.
Bana ilaçsız çözüm önerir misiniz
Dusada girdim sancı da var
Canım geceden sancım başladı ve sabahta kanamam olmaya devam etti sancım çoğaldı anladım dogurcagimi ama evde çekmek istedim en son akşam 6 da suyum gelince hemen hastaneye geldim..4 cm açılana kadar bir şeyler fark ettiniz mi? Sancı vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?