- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.841
Valla eve kapancaz bizTemmuz agustos daha felaket millet tatilini yapiyo vallaha ohhh
İnşallah canım herkesin yardımcısı olsun rabbim hepiniz sağlıkla kavuşun bebislereYaa çok sevindim gözünaydinbizde böyle doğuralım insallah
Kesinmi kız sezaryen seninValla eve kapancaz bizBide ameliyatlı ahh ahh Son 4 gün
Cidden kirada oturunca insan hep korkuyla oturuyo, ev sahipleri çok acımassızlaştıGaliba bu ev sahipleri çocuğu yeni doğacak kişileri aciz görüyor. Eşimi arayıp 3 katı kira istemiş. 5 yıl doluyor emsal bedel falan demiş. Acaba bunlar bana mecbur çıkamaz diye mi düşünüyorlar. İnsanlar niye böyle? Yani cocuk olacagi zaman çok iyi olduev alsan fiyatlar uçmuş gitmiş ki gelirin bile olsa banka kredi vermiyor .İnsanlar gerçekten kan emici olmuş durumda .3 kat istemek nedir ???
Aynen vajinismus geçmişim var , biraz normal doğumdan çekiniyorumKesinmi kız sezaryen senin
Aynenn biyere gidemiyoruzz iyice kaldık
İlkinde 23 almıştım bence hala iyisinAy kızlar sizin kilolar çok iyi :) ben 19 kilo aldım
İlk çocuk 2014lu mu yoksaBebek bezi olarak tabii ki Prima güzel, en iyi markaların başında geliyor yani normal kalitesinin iyi olması falan. Kalitesine göre de bir fiyatı var. Ben yıllar önce primayi bıraktığımda tanesi 50 kuruş falandı herhalde. Şimdi dönülecek bir fiyat değil benim için.
Canım gormusken yazayım.iki sabah üst üste bendede geldi kahverengi sümük gibi iki gün sonra doğurdum dikkat et mutlakaBenim bu kız durmayacak galiba şimdi de kahverengi sümüksü akıntı gelmiş az az. Bu sefer nişan mı acaba bu? Tecrübeliler aydınlatın beni
Ayyy 1 temmuzda bizim eşimle isteme söz nişan biraradaydıAynen vajinismus geçmişim var , biraz normal doğumdan çekiniyorumsezeryanla olucak 1 temmuzda yatışım yapılcak sabah
Ama ben böyle nişan çok çok gelir diye düşünüyordum bu böyle peçeteye geldi tuvalete de gelmişCanım gormusken yazayım.iki sabah üst üste bendede geldi kahverengi sümük gibi iki gün sonra doğurdum dikkat et mutlaka
Evet peceteye geldi benimde sadece sabahları iki sabah çok dolu değildi ama bayada vardiAma ben böyle nişan çok çok gelir diye düşünüyordum bu böyle peçeteye geldi tuvalete de gelmişseninki de az mıydı
Ay hadi hayırlısı bakalım çok heyecanlıAma ben böyle nişan çok çok gelir diye düşünüyordum bu böyle peçeteye geldi tuvalete de gelmişseninki de az mıydı
Nisan olayını ben tamamen unutmuşumBenim bu kız durmayacak galiba şimdi de kahverengi sümüksü akıntı gelmiş az az. Bu sefer nişan mı acaba bu? Tecrübeliler aydınlatın beni
Galiba bu sefer geliyooorrrrrBenim bu kız durmayacak galiba şimdi de kahverengi sümüksü akıntı gelmiş az az. Bu sefer nişan mı acaba bu? Tecrübeliler aydınlatın beni
Benim daha ilk sefer geldi dur bakalım hayırlısıEvet peceteye geldi benimde sadece sabahları iki sabah çok dolu değildi ama bayada vardi
Sorma ama doktorum da yok ne yapıcam bilmiyorumAy hadi hayırlısı bakalım çok heyecanlı
Dur kız sus sus bir haftacık daha durması lazım ama duracak gibi değil sankiGaliba bu sefer geliyooorrrrr
Durur durur. İyi düşünelim iyi olsun. Benimkinin de durması lazım çünkü ve az az sizin gibi kahverengi akıntım varBenim daha ilk sefer geldi dur bakalım hayırlısı
Sorma ama doktorum da yok ne yapıcam bilmiyorum
Dur kız sus sus bir haftacık daha durması lazım ama duracak gibi değil sanki
Yaaaaaa özel günleri severimAyyy 1 temmuzda bizim eşimle isteme söz nişan biraradaydı
Ayyy beklesin beklesinBenim daha ilk sefer geldi dur bakalım hayırlısı
Sorma ama doktorum da yok ne yapıcam bilmiyorum
Dur kız sus sus bir haftacık daha durması lazım ama duracak gibi değil sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?