Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cidden kirada oturunca insan hep korkuyla oturuyo, ev sahipleri çok acımassızlaştı Allah bize sabır versin cidden

Herkese iyi güzel dilekleri için çok teşekkür ederim hepsini okumaya cevaplamaya çalıştım atladigim olduysa da affola ... Hepinizden Allah razı olsun dualarım sizinle hamileliğimin başından bu yana takip ettim bazen çok ara verip okuyamadiklarim.oldu ama sizlerin sayesinde çok şey öğrendim bir sürü soruma cevap çözüm buldum yine ara ara vakit buldukça takipteyim hepinizi öpüyorum sağlıkla bebislerinize kavuşmanız için duacinizim

İlk çocuk 2014lu mu yoksa sanki benim de aklımda o fiyat kalmış

Benim bu kız durmayacak galiba şimdi de kahverengi sümüksü akıntı gelmiş az az. Bu sefer nişan mı acaba bu? Tecrübeliler aydınlatın beni
Canım gormusken yazayım.iki sabah üst üste bendede geldi kahverengi sümük gibi iki gün sonra doğurdum dikkat et mutlaka

Benim daha ilk sefer geldi dur bakalım hayırlısı

Sorma ama doktorum da yok ne yapıcam bilmiyorum

Dur kız sus sus bir haftacık daha durması lazım ama duracak gibi değil sanki
Durur durur. İyi düşünelim iyi olsun. Benimkinin de durması lazım çünkü ve az az sizin gibi kahverengi akıntım var

Benim daha ilk sefer geldi dur bakalım hayırlısı

Sorma ama doktorum da yok ne yapıcam bilmiyorum

Dur kız sus sus bir haftacık daha durması lazım ama duracak gibi değil sanki
Ayyy beklesin beklesinDoktor yok yaaa gelmek isterAhh bu yaramaz bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…