Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla herkes ahlaksız olmuş artık. E diyordur 2 side memur öderler ama çocuğu kim düşünür? Ya işte çirkeflik yaparsın da senin huzurun bozulur

Durur durur. İyi düşünelim iyi olsun. Benimkinin de durması lazım çünkü ve az az sizin gibi kahverengi akıntım var
Kanamamız da aynı gün oldu günümüz de aynı o zaman enerjimizi birleştirip dua edelim bir hafta daha diye
Ayyy beklesin beklesinDoktor yok yaaa gelmek isterAhh bu yaramaz bebişler
Sorma yaa doktorum olsa gelsin diye uğraşırdım şimdi yok ya dursun diye kıpırdamıyorum inadına aksiyon

Yanlız hepimizin dpktorlarıyla ilgili bi sıkıntısı var, hepsi bi tatile gitti valla maşallah benimkide tatilde Bide storyler atıyo beni uyuz ediyp

Bizimde aynı şekilde, cumartesi evi boşaltmış olmamız lazım ve benim doğum cumartesi. Anadolu yakasında tüm evleri gezdik. 8 binden aşağı doğru düzgün ev yok biz oturuyorduk 3 bine

Yarın bu saatlerde ameliyatta olacagim kızlar hakkınızı helal edin istemeden kalbini kirdigim olduysada hakkini helal etsin yarın heycandan yazamayabilirim simdi yazayim dedim hepiniz seviliyosunuz
Yeni tanıştık ama helal olsun sağ salim al mis kokulunu kucağına inşaallah. Ama güzel haberlerini vermeyi unutma bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…