- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.861
Valla herkes ahlaksız olmuş artık. E diyordur 2 side memur öderler ama çocuğu kim düşünür? Ya işte çirkeflik yaparsın da senin huzurun bozulurEmsal gosterme davası açsın oda baya sürüyor sizde ev bakarsınız o arada. Afedersin ama ahlak dışı yaptığı. Bide 3 katı ödeyebileceginden nasıl emin olmuş? Belki durumun yok şuan sende çalışmayacaksın bir süre.
İyi kötü demeden bir ev alacan onu bunu bilmemCidden kirada oturunca insan hep korkuyla oturuyo, ev sahipleri çok acımassızlaştıAllah bize sabır versin cidden
Orası kesinlikle öyle küçük büyük iyi kötü demicen, kafanı sokabilicğein bi evin olması şartİyi kötü demeden bir ev alacan onu bunu bilmem
Kanamamız da aynı gün oldu günümüz de aynı o zaman enerjimizi birleştirip dua edelim bir hafta daha diyeDurur durur. İyi düşünelim iyi olsun. Benimkinin de durması lazım çünkü ve az az sizin gibi kahverengi akıntım var
Sorma yaa doktorum olsa gelsin diye uğraşırdım şimdi yok ya dursun diye kıpırdamıyorum inadına aksiyonAyyy beklesin beklesinDoktor yok yaaa gelmek ister Ahh bu yaramaz bebişler
Yanlız hepimizin dpktorlarıyla ilgili bi sıkıntısı var,Kanamamız da aynı gün oldu günümüz de aynı o zaman enerjimizi birleştirip dua edelim bir hafta daha diye
Sorma yaa doktorum olsa gelsin diye uğraşırdım şimdi yok ya dursun diye kıpırdamıyorum inadına aksiyon
Vallahaa ne güzell işte iyi oldu 1 temmuzYaaaaaa özel günleri severimtam ayın başı
O zaman 1 hafta daha durur inşallah. Bozma moraliniBenim daha ilk sefer geldi dur bakalım hayırlısı
Sorma ama doktorum da yok ne yapıcam bilmiyorum
Dur kız sus sus bir haftacık daha durması lazım ama duracak gibi değil sanki
Ayyy amin inşallahVallahaa ne güzell işte iyi oldu 1 temmuz
Kolaylıkla atlatırsın inşaallahhh
Ben de aynıyımKızlar sürekli kendimi yorgun ve uyku halinde buluyormbıraksalar kafam yastığa gidiyor uyumak istiyorm bu uyku hali doğum belirtileri arasında var mı
Son günlerimiz boşver yat yaKızlar sürekli kendimi yorgun ve uyku halinde buluyormbıraksalar kafam yastığa gidiyor uyumak istiyorm bu uyku hali doğum belirtileri arasında var mı
Ay verebildiniz mi kiloları sonraİlkinde 23 almıştım bence hala iyisin
Bizimde aynı şekilde, cumartesi evi boşaltmış olmamız lazım ve benim doğum cumartesi. Anadolu yakasında tüm evleri gezdik. 8 binden aşağı doğru düzgün ev yok biz oturuyorduk 3 bineGaliba bu ev sahipleri çocuğu yeni doğacak kişileri aciz görüyor. Eşimi arayıp 3 katı kira istemiş. 5 yıl doluyor emsal bedel falan demiş. Acaba bunlar bana mecbur çıkamaz diye mi düşünüyorlar. İnsanlar niye böyle? Yani cocuk olacagi zaman çok iyi olduev alsan fiyatlar uçmuş gitmiş ki gelirin bile olsa banka kredi vermiyor .İnsanlar gerçekten kan emici olmuş durumda .3 kat istemek nedir ???
En erken 7 Temmuzda o zamanKanamamız da aynı gün oldu günümüz de aynı o zaman enerjimizi birleştirip dua edelim bir hafta daha diye
Sorma yaa doktorum olsa gelsin diye uğraşırdım şimdi yok ya dursun diye kıpırdamıyorum inadına aksiyon
Artık doğurmak istiyorm galiba en ufak biseye bile dogurcam diye umutlanmak istiyorm galibaBen de aynıyım
Tam tersi değil miydi doğum belirtisi
Ayy gerçekten 8 ay geçti son haftalar geçmiyor ya skldim vallahi her olanı aha doğum belirtisi mi diyormSon günlerimiz boşver yat ya
Ayy gerçekten 8 ay geçti son haftalar geçmiyor ya skldim vallahi her olanı aha doğum belirtisi mi diyormSon günlerimiz boşver yat ya
Ben de biraz o moddayım yaArtık doğurmak istiyorm galiba en ufak biseye bile dogurcam diye umutlanmak istiyorm galiba
Yeni tanıştık ama helal olsunYarın bu saatlerde ameliyatta olacagimkızlar hakkınızı helal edin istemeden kalbini kirdigim olduysada hakkini helal etsin yarın heycandan yazamayabilirim simdi yazayim dedim hepiniz seviliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?