Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İlk çocuk 2014lu mu yoksa sanki benim de aklımda o fiyat kalmış
2017 ama ilk 6 ay kullandık. İlk numarlaar zaten uygun oluyor, numara büyüdükçe fiyat da arttı. Sonra da zamlar gelince hoop alternatif arayışları başladı tabii. Şimdiki ne bakınca yine o zaman fiyatlar iyiymiş diyorum.

Yanlız hepimizin dpktorlarıyla ilgili bi sıkıntısı var, hepsi bi tatile gitti valla maşallah benimkide tatilde Bide storyler atıyo beni uyuz ediyp
Çünkü öyle bir zamana denk geldik ki tam bayram hepsi de bayram önces tatile gitmek istemiş
O zaman 1 hafta daha durur inşallah. Bozma moralini
İnşallah ya valla böyle de heyecanlanamıyorum gelecek diye korkmaktan
Ay verebildiniz mi kiloları sonra
6 ayda hepsi gitmişti merak etme ama öyle abartmadan yemek lazım lohusalıkta
En erken 7 Temmuzda o zaman bence yapabilirizz
Hadi inşallah bana 3 temmuzdan sonra hepsi olur

Bizimde aynı şekilde, cumartesi evi boşaltmış olmamız lazım ve benim doğum cumartesi. Anadolu yakasında tüm evleri gezdik. 8 binden aşağı doğru düzgün ev yok biz oturuyorduk 3 bine
Ya 3000 den bir anda 8000 nasıl çıkar insanlar aklım almıyor, Her şey arttı bir şey demiyorum ama bu kadar da artmadı. Bu kadar vicdansızlık olmaz .bak sen 8000 e otursan seneye 10 bin olur. Bu bir kısır döngü. Bilmiyorum bizim de bir yol bulmamız gerek.

Yuh ya 3 katı nedir. Kiracının işi zor valla çıkmak istesen bulacağın evin fiyatı da aşağı yukarı aynı olacak.
Bizim ev sahibi bu sene vicdanlı davrandı allahtan sadece 600₺ zam yaptı. Piyasaya göre çok iyi diye sevinip oturduk. Yoksa çıkalım desek 4 binden başlıyor kiralar

Yeni tanıştık ama helal olsun sağ salim al mis kokulunu kucağına inşaallah. Ama güzel haberlerini vermeyi unutma bize
Allah razi olsun yazicam insAllah yarin aksama burdayim en gec ben herkesi merakla bekliyorum oyuzden yazmayi unutmayacagim

Valla bizimde 28-29 arası gelip gidiyo ama ben otururken saçlarımdan, alnımdan, burnumdan damla damla terler süzülüyor. Hele az içim geçsin kafamın altindaki havlu sırılsıklam oluyor. Ben kendim gibisini görmedim, sıcak hiç bana göre değil. Cidden bayılacak gibi oluyorum.

Teşekkür ederim 1 ayın sonunda alışsın da ona da razıyım valla. Şimdi sonsuza dek sürecek gibi doğumdan sonra da bir gerileme yaşarız kesin
Psikolojik olarak yazabilirsiniz canim birde bebeği bezlerken ona da ozenebilir ama inşallah bizi şaşırtır ve tam tersi olur

Valla kaç gündür aşırı canım sıkkın. Cuma’ya kadar ev nasıl boşaltılacak ne yapacağız bilmiyoruz. Ev alsak en az 1 milyon kredi çekmemiz lazım onunda ödemesi aylık 16 bin. Nasıl yaparız bilmiyorum

Alfamet i devlet karşılamıyor mu kizlar reçete edilmiyor mu ?
Çok geçmiş olsun nasıl tansiyonunuz düzeldi mi ? Ben de kullanıyorum alfamet uzun zamandır bazen doktorun yanında 13 9 çıktığı oluyor ama genellikle evde 11 e 7 çıkıyor. Reçete ediliyor ilaç ama çok pahalı değil edilmezse de. 14 9 görmüştü doktorum o zaman başladık. İlaç işe yarıyor. Umarım daha iyisinizdir.

Reçete etti ama devlet karşılamıyormus eczacı oyle dedi .
Malesef tansiyonum hâlâ yüksek. 1 saat ara ile ölçüyorum. Hastanede öğlen 12 de dil altı ve alfamet vermişlerdi eve geldim 18 de ikinci alfamet i aldım. Ancak tansiyonum hâlâ küçük olan 9.2 falan çıkıyor değil 7 daha 8 i göremedim..
Yarın ikinci Ciğer geliştirici doz için hastaneye gideceğim orada dr alfamet dozunu söyleyecekmis kardiyolojiye yarına randevu verildi duruma göre hazırlıklı olmamı hemen sezeryan a alınma ihtimalim olduğunu da söyledi henüz hazır hissetmiyorum ama korkuyorum da çocuğuma son anda bir şey olacak diye Allah korusun. Gece kontrol etcem dr akşam 1 tane at dedi ama yükselirse hastaneye gel dedi böyle giderse ilacın etkisi 5 saate geçince tansiyonum yükselecek gibi duruyor ilaca rağmen 9 larda

Gerçekten vicdansızlık ve fırsatçılıktan başka bir şey değil. Biz de zam ayını diken üstünde bekledik. Şükür ev sahibimiz kanuna uygun yaptı zammı. Umarım işler sizin için istediğiniz şekilde gelişir. Ama bu durumdan müzdarip bir sürü tanıdığım var.Açgözlü oldu insanlar iyice. Kimse karşısındakini düşünmüyor. Haklarınız vardır elbet. inşallah gönlünüzden geçen olur.

Yarın bu saatlerde ameliyatta olacagim kızlar hakkınızı helal edin istemeden kalbini kirdigim olduysada hakkini helal etsin yarın heycandan yazamayabilirim simdi yazayim dedim hepiniz seviliyosunuz
Ahhh yaaaa resmen bebeğin kucağında olucak az kaldı hemen seni kendine gelir gelmez buraya bekliyoruz

Ayy gerçekten 8 ay geçti son haftalar geçmiyor ya skldim vallahi her olanı aha doğum belirtisi mi diyorm
Herkes yat son günlerin bugünleri arıcaksın diyo, oyuzden yatıyorum hakkını vercem son günlerinsende boşver yat, seninde daha var hattaaaa rahat rahat yat

Acaba tuzu çok kaçırmış ya da ağır bir şeyler yemiş olabilir misin. Böyle birden bire nasıl yükselmiş. Yarım limon sıkıp 1 bardak suyla içmeyi denesen iyi geliyor tansiyona. Ben sabahları içiyorum 1 bardak. Gebeliğin son haftalarında oluyor demek ki aniden yükselme . Umarım düzelir bir an önce Aniden oluşu korkutur tabi ki inşallah düşer bir kaç saat içinde. Beni de çok korkuttular tansiyondan son haftalarda ben şimdiden tedirgin oluyorum 37 38 haftalar için Allah ım korusun seni de yavrunu da

Amin inşallah cümlemizin evladını korusun canim,
Benim bir kaç saat değil dünden beri yüksek canım bence düşse düşerdi bana sezeryan yolu görünüyor gibi ki çok korkuyorum hep normal istemiştim çok istediğim için olmayacak belki belki.
Aksine tuzlu yemem ağır yemem genelde kahvaltılık hava sıcak diye içim yemek almıyor zaten su içtiğim şişemde hep bir ince dilim limonum olurdu . Dünden beri de sık sık yarım limon sıkıp suyla içtim bana mısın demedi . Zaten aşırı baş ağrısı bulanık görme ve afedersin öğürme isteği vardı dr u bunlar da tedirgin etti tansiyon için, bakalım ne olacak hiç beklemiyordum tansiyon sorunu yaşamayı bunca zaman başıma hiç gelmemişti son anda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…