Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladım canım evet o zaman gebeliğe bağlı aniden yükselmiş. Limon su tuzsuz yemek hafif yemek bunlara rağmen çıktıysa demek ki son haftalarda olan gebelik tansiyonu. Tecrübem yok ama ben de hep tansiyon tedirginliği olduğu için o haftalardan ben de korkuyorum açıkcası. Normal ya da sezeryan sağlıklı olunda bebeğin ve sen önemli olan o. Ama haklısın tabi psikolojik olarak kendini hazırlamakla aniden olması çok farklı. İnşallah düzelir bir kaç saate stres de çok etkiliyor. Ne kadar zor olsada biraz sakinleşmeye çalışsan belki etkisi olur. Bebeğin ve sen iyi olun sağlıklı olun inşallah .Allah ım sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Amin inşallah canım kendimi doğuma hazırlarım bi şekilde ama en korktuğum şey sezeryandi galiba tansiyon sorunu olanlar normal doğum yapamıyormus ya da aniden alinacagim için yine sezeryan olacağım bi o açıdan tedirgin oluyorum ne diyelim Allah hayırlısını versin

Cook gecmis olsun Insallah tansiyonun düzelir.Oncesi nasil oldu peki evde tansiyonun yüksek mi cıktı?O yüzden mi gittin hastaneye.

Yarın bu saatlerde ameliyatta olacagim kızlar hakkınızı helal edin istemeden kalbini kirdigim olduysada hakkini helal etsin yarın heycandan yazamayabilirim simdi yazayim dedim hepiniz seviliyosunuz
Insallah saglikla alirsin kucağına,yarın herşey yolunda gitsin,haberlerini bekliyor olucaz

Cook gecmis olsun Insallah tansiyonun düzelir.Oncesi nasil oldu peki evde tansiyonun yüksek mi cıktı?O yüzden mi gittin hastaneye.
Evet canım dünden beri ciddi baş ağrısı yaşadım sanki beynim kafa taşımı sıkıyor gibiydi ölçtüm küçük 9 çıktı limonlu su içtim yattım sabah kahvaltı ettim yine 9 çıktı aradan 1 saat geçti tekrar ölçtüm büyük de artmaya başladı ve küçük de 9u geçmeye 9.2 falan olmaya başladı dr a yazdım hemen gel dedi hastaneye gidinde tansiyonum 14 e 11 çıktı yani 9 dan 11 e çıkmış. Dil altı tansiyon ilacı falan 9 a düştü büyük düşüyor ama küçük 9 un altına inmiyo . Akşam bi daha tansiyon ilacı al artarsa gel sezeryan ya da yatış olacak dedi artmazsa yarın 2. Doz Ciğer geliştirici vurulmaya gidip oradan da tansiyon dozunu ayarlayacaklar

Canım korkma nasılsa haftan iyi. Stres yapinca da yükselir tansiyon.

Hakkında hayırlı olanı olsun, ben de çok istiyorum biliyorsun daha bebek bile dönmedi.
Nasıl iyi olacaklarsa öyle gelsinler

Ya ödeme gücün banka vermiyor ki o kadar büyük miktarı. Hem herkesin ödeme gücü de yok .eskiden 1 milyona yalı alınırdı. Şimdi uyduruk ev 1 milyon. Valla Allah sonumuzu hayretsin
Çocuğumu düşüneceksin evi mi belli değil.

Canım korkma nasılsa haftan iyi. Stres yapinca da yükselir tansiyon.
Ben doğurmaktan korkmuyorum canım biliyorum ki haftası iyi şükür ben sezeryan dan çok ama çok korkuyorum eskiden beri korkarım hep sezeryan dan . Hiç normal doğum ağrısı falan gözüme görünmez hep normal doğum istemişimdir

Yok yok çok zor valla .Biri yazıyor 3000 diğeri yazıyor bu 3000 se benimki 4000 böyle böyle artıyor.

Anladım canim insallah artmaz da normal ilerler.Stres yapma elinden geldiğince,tansiyon öyle bişey ki hemen yükseliyor sinire strese bile.takip altında olman iyi olmus.Ozellikle bu son vakitlerde tansiyonun yüksek olmasını istemiyo doktorlar.dinlen bol bol ki zaten öyle yapiyodun ekstra dinlen ,hayırlısı olsun hakkında insallah

Size de yazayım bilginiz olsun kizlar ,

Baş ağrısı, ense ağrısı,
Görmede bulanıklık,
El yüz de ciddi şişmeleri,
Mide bulantısı gibi şikayetleriniz varsa mutlaka tansiyon ölçün.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun haftası çok küçük değil ama yinede umarım düşer tansiyonun anne karnında ne kadar kalırsa okadar iyi
Bizi de haberdar et merak ederiz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…