- 24 Haziran 2022
- 36
- 116
- 8
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.901
Anladım canım evet o zaman gebeliğe bağlı aniden yükselmiş. Limon su tuzsuz yemek hafif yemek bunlara rağmen çıktıysa demek ki son haftalarda olan gebelik tansiyonu. Tecrübem yok ama ben de hep tansiyon tedirginliği olduğu için o haftalardan ben de korkuyorum açıkcası. Normal ya da sezeryan sağlıklı olunda bebeğin ve sen önemli olan o. Ama haklısın tabi psikolojik olarak kendini hazırlamakla aniden olması çok farklı. İnşallah düzelir bir kaç saate stres de çok etkiliyor. Ne kadar zor olsada biraz sakinleşmeye çalışsan belki etkisi olur. Bebeğin ve sen iyi olun sağlıklı olun inşallah .Allah ım sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Amin inşallah cümlemizin evladını korusun canim,
Benim bir kaç saat değil dünden beri yüksek canım bence düşse düşerdi bana sezeryan yolu görünüyor gibi ki çok korkuyorum hep normal istemiştim çok istediğim için olmayacak belki belki.
Aksine tuzlu yemem ağır yemem genelde kahvaltılık hava sıcak diye içim yemek almıyor zaten su içtiğim şişemde hep bir ince dilim limonum olurdu . Dünden beri de sık sık yarım limon sıkıp suyla içtim bana mısın demedi . Zaten aşırı baş ağrısı bulanık görme ve afedersin öğürme isteği vardı dr u bunlar da tedirgin etti tansiyon için, bakalım ne olacak hiç beklemiyordum tansiyon sorunu yaşamayı bunca zaman başıma hiç gelmemişti son anda oldu
Amin inşallah canım kendimi doğuma hazırlarım bi şekilde ama en korktuğum şey sezeryandi galiba tansiyon sorunu olanlar normal doğum yapamıyormus ya da aniden alinacagim için yine sezeryan olacağım bi o açıdan tedirgin oluyorum ne diyelim Allah hayırlısını versinAnladım canım evet o zaman gebeliğe bağlı aniden yükselmiş. Limon su tuzsuz yemek hafif yemek bunlara rağmen çıktıysa demek ki son haftalarda olan gebelik tansiyonu. Tecrübem yok ama ben de hep tansiyon tedirginliği olduğu için o haftalardan ben de korkuyorum açıkcası. Normal ya da sezeryan sağlıklı olunda bebeğin ve sen önemli olan o. Ama haklısın tabi psikolojik olarak kendini hazırlamakla aniden olması çok farklı. İnşallah düzelir bir kaç saate stres de çok etkiliyor. Ne kadar zor olsada biraz sakinleşmeye çalışsan belki etkisi olur. Bebeğin ve sen iyi olun sağlıklı olun inşallah .Allah ım sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Cook gecmis olsunKızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
Hastaneye gittiğimde tansiyonum daha da artmış 15 e 10 bucuktu hemen dil altı ve tansiyon ilacı verildi acil sezeryana alınacak dendi ve Ciğer geliştirici iğne yapıldı o ara dr uma ulaştılar nst de bebeğin kalp atimlari 170 falan çıktı biraz yüksekti dr um bekleyin dedi . Biraz bekledik tansiyon 13 e 9 a falan düştü ancak küçük bi türlü 9 un altına düşmedi . Dr tansiyon ilacı verdi akşam ilacı at düzenli tansiyonuna bak 9 u geçerse hastane cantanla hazırlıklı gel yatış yapılıp sezeryana alışacaksın 9 u gecmezse yarın gel dedi kan tahlili falan alındı. Şimdi eve geldim tansiyon ilacını alıcam akşam 18 gibi düzenli takip etcem tansiyon 9 u gecmezse yarın , geçerse bu akşam yatışım olup doğurcam kizlar
Neticede sezeryan oldu 9 cm açılmayla son anda
Insallah saglikla alirsin kucağına,yarın herşey yolunda gitsin,haberlerini bekliyor olucazYarın bu saatlerde ameliyatta olacagimkızlar hakkınızı helal edin istemeden kalbini kirdigim olduysada hakkini helal etsin yarın heycandan yazamayabilirim simdi yazayim dedim hepiniz seviliyosunuz
Evet canım dünden beri ciddi baş ağrısı yaşadım sanki beynim kafa taşımı sıkıyor gibiydi ölçtüm küçük 9 çıktı limonlu su içtim yattım sabah kahvaltı ettim yine 9 çıktı aradan 1 saat geçti tekrar ölçtüm büyük de artmaya başladı ve küçük de 9u geçmeye 9.2 falan olmaya başladı dr a yazdım hemen gel dedi hastaneye gidinde tansiyonum 14 e 11 çıktı yani 9 dan 11 e çıkmış. Dil altı tansiyon ilacı falan 9 a düştü büyük düşüyor ama küçük 9 un altına inmiyo . Akşam bi daha tansiyon ilacı al artarsa gel sezeryan ya da yatış olacak dedi artmazsa yarın 2. Doz Ciğer geliştirici vurulmaya gidip oradan da tansiyon dozunu ayarlayacaklarCook gecmis olsunInsallah tansiyonun düzelir.Oncesi nasil oldu peki evde tansiyonun yüksek mi cıktı?O yüzden mi gittin hastaneye.
Ben 20 aldım.Ay kızlar sizin kilolar çok iyi :) ben 19 kilo aldım
Canım korkma nasılsa haftan iyi. Stres yapinca da yükselir tansiyon.Evet canım dünden beri ciddi baş ağrısı yaşadım sanki beynim kafa taşımı sıkıyor gibiydi ölçtüm küçük 9 çıktı limonlu su içtim yattım sabah kahvaltı ettim yine 9 çıktı aradan 1 saat geçti tekrar ölçtüm büyük de artmaya başladı ve küçük de 9u geçmeye 9.2 falan olmaya başladı dr a yazdım hemen gel dedi hastaneye gidinde tansiyonum 14 e 11 çıktı yani 9 dan 11 e çıkmış. Dil altı tansiyon ilacı falan 9 a düştü büyük düşüyor ama küçük 9 un altına inmiyo . Akşam bi daha tansiyon ilacı al artarsa gel sezeryan ya da yatış olacak dedi artmazsa yarın 2. Doz Ciğer geliştirici vurulmaya gidip oradan da tansiyon dozunu ayarlayacaklar
Hakkında hayırlı olanı olsun, ben de çok istiyorum biliyorsun daha bebek bile dönmedi.Evet canım dünden beri ciddi baş ağrısı yaşadım sanki beynim kafa taşımı sıkıyor gibiydi ölçtüm küçük 9 çıktı limonlu su içtim yattım sabah kahvaltı ettim yine 9 çıktı aradan 1 saat geçti tekrar ölçtüm büyük de artmaya başladı ve küçük de 9u geçmeye 9.2 falan olmaya başladı dr a yazdım hemen gel dedi hastaneye gidinde tansiyonum 14 e 11 çıktı yani 9 dan 11 e çıkmış. Dil altı tansiyon ilacı falan 9 a düştü büyük düşüyor ama küçük 9 un altına inmiyo . Akşam bi daha tansiyon ilacı al artarsa gel sezeryan ya da yatış olacak dedi artmazsa yarın 2. Doz Ciğer geliştirici vurulmaya gidip oradan da tansiyon dozunu ayarlayacaklar
Bende normal kilomdan iki kilo asagı indimBen 20 aldım.Bugün tartıldım sadece 3 kilo gitmiş. O da bebenin kilosu
Ya ödeme gücün banka vermiyor ki o kadar büyük miktarı. Hem herkesin ödeme gücü de yok .eskiden 1 milyona yalı alınırdı. Şimdi uyduruk ev 1 milyon. Valla Allah sonumuzu hayretsinValla kaç gündür aşırı canım sıkkın. Cuma’ya kadar ev nasıl boşaltılacak ne yapacağız bilmiyoruz. Ev alsak en az 1 milyon kredi çekmemiz lazım onunda ödemesi aylık 16 bin. Nasıl yaparız bilmiyorum
Ben doğurmaktan korkmuyorum canım biliyorum ki haftası iyi şükür ben sezeryan dan çok ama çok korkuyorum eskiden beri korkarım hep sezeryan dan . Hiç normal doğum ağrısı falan gözüme görünmez hep normal doğum istemişimdirCanım korkma nasılsa haftan iyi. Stres yapinca da yükselir tansiyon.
Yok yok çok zor valla .Biri yazıyor 3000 diğeri yazıyor bu 3000 se benimki 4000 böyle böyle artıyor.Yuh ya 3 katı nedir. Kiracının işi zor valla çıkmak istesen bulacağın evin fiyatı da aşağı yukarı aynı olacak.
Bizim ev sahibi bu sene vicdanlı davrandı allahtan sadece 600₺ zam yaptı. Piyasaya göre çok iyi diye sevinip oturduk. Yoksa çıkalım desek 4 binden başlıyor kiralar
Anladım canim insallah artmaz da normal ilerler.Stres yapma elinden geldiğince,tansiyon öyle bişey ki hemen yükseliyor sinire strese bile.takip altında olman iyi olmus.Ozellikle bu son vakitlerde tansiyonun yüksek olmasını istemiyo doktorlar.dinlen bol bol ki zaten öyle yapiyodun ekstra dinlen ,hayırlısı olsun hakkında insallahEvet canım dünden beri ciddi baş ağrısı yaşadım sanki beynim kafa taşımı sıkıyor gibiydi ölçtüm küçük 9 çıktı limonlu su içtim yattım sabah kahvaltı ettim yine 9 çıktı aradan 1 saat geçti tekrar ölçtüm büyük de artmaya başladı ve küçük de 9u geçmeye 9.2 falan olmaya başladı dr a yazdım hemen gel dedi hastaneye gidinde tansiyonum 14 e 11 çıktı yani 9 dan 11 e çıkmış. Dil altı tansiyon ilacı falan 9 a düştü büyük düşüyor ama küçük 9 un altına inmiyo . Akşam bi daha tansiyon ilacı al artarsa gel sezeryan ya da yatış olacak dedi artmazsa yarın 2. Doz Ciğer geliştirici vurulmaya gidip oradan da tansiyon dozunu ayarlayacaklar
Ben 20 aldım.Bugün tartıldım sadece 3 kilo gitmiş. O da bebenin kilosu
Şakaaaaa onu bilmiyodumNeticede sezeryan oldu 9 cm açılmayla son anda
Sırf şu oöayı merak ediyom bende, ameliyattan sonra kaç kilo gidicek diyeBen 20 aldım.Bugün tartıldım sadece 3 kilo gitmiş. O da bebenin kilosu
Canım hakkınızda hayırlısı olsun haftası çok küçük değil ama yinede umarım düşer tansiyonun anne karnında ne kadar kalırsa okadar iyiSize de yazayım bilginiz olsun kizlar ,
Baş ağrısı, ense ağrısı,
Görmede bulanıklık,
El yüz de ciddi şişmeleri,
Mide bulantısı gibi şikayetleriniz varsa mutlaka tansiyon ölçün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?