Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız yenidoğan kaç takım almıştın şu an yetti mi 3 aylık giydiriyor musun çok küçük minnacık oluyorlar ya
Yenıdogan 1 takım aldım uzun kollu.o da hastane de giydirmek icin.
Havalar sıcak dedik hep kısa kol aldım 6-9 ay falan.
Yani suan uzun kollu gıydıriyorum .
Gittim 3 takım daha aldım uzun kollu.
Tulum degil alt üst takim.
1 tanesi 0-3 aylık patikler küçük geldi ama gıydıriyorum . Üzerine cık oturdu .
Diğerleri 3-6aylık. Gayet iyi suan icin.

Kısacası 3 tane uzun kollu takim yeterli olur.gunduz olmasa akşam giymek zorunda bence

Sıcaklar da çok yükseltiyor. Benim anlık 14 9 çıkıyor ama serinleyince düşüyor. Tansiyon çok sinsi ilerliyor aslında belirti olmasa bile her gün ölçmek gerek

3 tane yetiyorsa o kadar var elimde ya zaten iyi o zaman

Uzun kolludan bahsediyorum evet :)
Ben her şeyi uzun aldım zaten benim ev ısınmıyor millet İstanbul yanıyor diyor derece 25 benim odada düşün yani..
Geçen Dr gittim sıcaktan ölecektim eve geldim ferahladım klimaya gerek yok Doğal Gaz faturası can yakıyor

Ev sıcak veya degil uzun kollu yenidoğan da şart bence. Cunku vücudunu elledigin zaman anlıyorsun üşüdüğünü .

Çok güzell canımm çok şükür aadece 2 saate bir emzirmek yoruyo
Olacak o kadar napalim analık
gece bez değişimi yorucu
Ben her bez sonrası önce havalabdırıyorum, sonra kremlıyorum ve havalandırıp öyle bekliyorum
O yorucu biraz
Popo kakalı kalırsa pişik olması yüksek ihtimal. Mınnakmpopo olduğu için de havalanması şart tabii
Heleki kakadan sonra

Aynrnn onu bende yapıyorum havalarda sıcka olunca malum rahatlıyo rahatlayıncada veriyo hele gazını
Nasıl oldu doğumun

Aynrnn onu bende yapıyorum havalarda sıcka olunca malum rahatlıyo rahatlayıncada veriyo hele gazını
Nasıl oldu doğumun
23 üne gün almıştım 21 haziran da kendi gelınce girdim doğuma.
Sabah kan verdım ve ardından muzlu süt içtim nst ye baglandım ağrım baya yüksek çıktı.
Doktor 3 e kadar beklemen gerek muzlu süt içtiğin dedi. Sancılar arşa çıkın doktor 13:48 de aldı bebeği.
Genel oldum. Şuan iyi sayılırım. Mınnosta cok iyi evini sevdi baya
Çünkü hiç sesi cıkmıyor mutlu bence

3,340 ya da 3,350 gr di galiba. Şuan net hatırlamıyorum .
51 cm doğdu poposunu yediğim

Çok şükür salı oldu bitti. Beklemek kötü
23 ünde çıktım hastaneden . Dinleniyoruz bolca

Evett beklemekk kötü ama oldu bittii geçti bile yaa
Ben hiç anlamadım ama iyikide 3 haziran da oldumm 18hazirandı zaten bekleyemezdim çok tıkanmıştı kemiğime dayanmıştı artık zor nefes alıyordumm doktor demişti dönmez diye nasıl olursa olsun artık biranönce bitsin gitsin diyordum ve öylede olduu ilki olunca biraz şokunu yaşıyorsun tabii hep uyuyomu 2 saate bir mutlaka emzirr tabi sen daha iyi bilirsin canım da sarilık olmasın diye dedim

Evet uyuyor ve ilkine hic benzemiyor

Bolca emzırıyorum evet kusuyor hatta. İlkinin kustugunu hic görmedim:) uyanmıyorsa altını açmaya çalışınca uyanıyor emiyor. Baya da uzun emiyor
Çok şükür problem yok.

Gece zor oluyor emzirme takibi yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…