- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.921
Kız yenidoğan kaç takım almıştın şu an yetti mi 3 aylık giydiriyor musun çok küçük minnacık oluyorlar ya15 aldım. 7 sı gitmiş
Yenıdogan 1 takım aldım uzun kollu.o da hastane de giydirmek icin.Kız yenidoğan kaç takım almıştın şu an yetti mi 3 aylık giydiriyor musun çok küçük minnacık oluyorlar ya
Sıcaklar da çok yükseltiyor. Benim anlık 14 9 çıkıyor ama serinleyince düşüyor. Tansiyon çok sinsi ilerliyor aslında belirti olmasa bile her gün ölçmek gerekAnladım canim insallah artmaz da normal ilerler.Stres yapma elinden geldiğince,tansiyon öyle bişey ki hemen yükseliyor sinire strese bile.takip altında olman iyi olmus.Ozellikle bu son vakitlerde tansiyonun yüksek olmasını istemiyo doktorlar.dinlen bol bol ki zaten öyle yapiyodun ekstra dinlen ,hayırlısı olsun hakkında insallah
İnşAllah canim benim gecmez gecmez dedik gecti resmen cok tuhaf bir ruh halindeyimAhhh yaaaa resmen bebeğin kucağında olucak az kaldıhemen seni kendine gelir gelmez buraya bekliyoruz
3 tane yetiyorsa o kadar var elimde ya zaten iyi o zamanYenıdogan 1 takım aldım uzun kollu.o da hastane de giydirmek icin.
Havalar sıcak dedik hep kısa kol aldım 6-9 ay falan.
Yani suan uzun kollu gıydıriyorum .
Gittim 3 takım daha aldım uzun kollu.
Tulum degil alt üst takim.
1 tanesi 0-3 aylık patikler küçük geldi ama gıydıriyorum . Üzerine cık oturdu .
Diğerleri 3-6aylık. Gayet iyi suan icin.
Kısacası 3 tane uzun kollu takim yeterli olur.gunduz olmasa akşam giymek zorunda bence
Uzun kolludan bahsediyorum evet :)3 tane yetiyorsa o kadar var elimde ya zaten iyi o zaman
Bence bol bol uyu derimmKızlar sürekli kendimi yorgun ve uyku halinde buluyormbıraksalar kafam yastığa gidiyor uyumak istiyorm bu uyku hali doğum belirtileri arasında var mı
Canım hayırlısi olsun doğurmussunUzun kolludan bahsediyorum evet :)
Ben her şeyi uzun aldım zaten benim ev ısınmıyor millet İstanbul yanıyor diyor derece 25 benim odada düşün yani..Uzun kolludan bahsediyorum evet :)
Ev sıcak veya degil uzun kollu yenidoğan da şart bence. Cunku vücudunu elledigin zaman anlıyorsun üşüdüğünü .Ben her şeyi uzun aldım zaten benim ev ısınmıyor millet İstanbul yanıyor diyor derece 25 benim odada düşün yani..
Geçen Dr gittim sıcaktan ölecektim eve geldim ferahladım klimaya gerek yok Doğal Gaz faturası can yakıyor
Sağ ol canim. Darısı dogurmayanlaraCanım hayırlısi olsun doğurmussungözünaydın
Çok güzell canımm çok şükür aadece 2 saate bir emzirmek yoruyoSağ ol canim. Darısı dogurmayanlara
Nasıl gidiyor bebısle yaşam?
Olacak o kadar napalim analıkÇok güzell canımm çok şükür aadece 2 saate bir emzirmek yoruyo
Aynrnn onu bende yapıyorum havalarda sıcka olunca malum rahatlıyo rahatlayıncada veriyo hele gazınıOlacak o kadar napalim analık
gece bez değişimi yorucu
Ben her bez sonrası önce havalabdırıyorum, sonra kremlıyorum ve havalandırıp öyle bekliyorum
O yorucu biraz
Popo kakalı kalırsa pişik olması yüksek ihtimal. Mınnakmpopo olduğu için de havalanması şart tabii
Heleki kakadan sonra
23 üne gün almıştım 21 haziran da kendi gelınce girdim doğuma.Aynrnn onu bende yapıyorum havalarda sıcka olunca malum rahatlıyo rahatlayıncada veriyo hele gazını
Nasıl oldu doğumun
Ayy okuyunca tuaf oldum gercekten ne zaman geldik buralaraİnşAllah canim benim gecmez gecmez dedik gecti resmen cok tuhaf bir ruh halindeyim
Evett beklemekk kötü ama oldu bittii geçti bile yaa23 üne gün almıştım 21 haziran da kendi gelınce girdim doğuma.
Sabah kan verdım ve ardından muzlu süt içtim nst ye baglandım ağrım baya yüksek çıktı.
Doktor 3 e kadar beklemen gerek muzlu süt içtiğin dedi. Sancılar arşa çıkın doktor 13:48 de aldı bebeği.
Genel oldum. Şuan iyi sayılırım. Mınnosta cok iyi evini sevdi baya
Çünkü hiç sesi cıkmıyormutlu bence
3,340 ya da 3,350 gr di galiba. Şuan net hatırlamıyorum .
51 cm doğdu poposunu yediğim
Çok şükür salı oldu bitti. Beklemek kötü
23 ünde çıktım hastaneden . Dinleniyoruz bolca
Evet uyuyor ve ilkine hic benzemiyorEvett beklemekk kötü ama oldu bittii geçti bile yaa
Ben hiç anlamadım ama iyikide 3 haziran da oldumm 18hazirandı zaten bekleyemezdim çok tıkanmıştı kemiğime dayanmıştı artık zor nefes alıyordumm doktor demişti dönmez diye nasıl olursa olsun artık biranönce bitsin gitsin diyordum ve öylede olduu ilki olunca biraz şokunu yaşıyorsun tabii hep uyuyomu 2 saate bir mutlaka emzirr tabi sen daha iyi bilirsin canım da sarilık olmasın diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?