Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sıcaklar da çok yükseltiyor. Benim anlık 14 9 çıkıyor ama serinleyince düşüyor. Tansiyon çok sinsi ilerliyor aslında belirti olmasa bile her gün ölçmek gerek
Benim de doktora gidince yukseliyo hem de öyle böyle değil,ama evde olctugumde normal cikiyo sanırım heyecan yapıyorum.Saglik ocağında da normal cikiyor.evde gayet iyi.doktorum da sabah akşam ölç dedi.bi sıkıntım yok.Dedigin gibi anlık bile çıkabiliyor dikkat etmek lazım

Ciğer geliştirici bana hastaneye yatınca yapıldı. 12 saat arayla 2 tane. Hiç harekette yavaşlama yaşamadım. Zaten rutin olarak nst ye bağlanıyordum. Net belli oluyordu hareketleri..

Ev sıcak veya degil uzun kollu yenidoğan da şart bence. Cunku vücudunu elledigin zaman anlıyorsun üşüdüğünü .

Benimkinin elleri açıktaysa hep soğuk
Altını değiştirirken soyunca ayakları hemen soğumaya başlıyor. Teni hemen ürperiveriyor
Kendini hiç ısıtamıyo demekki. Müslin battaniyeyi 2 kat yapıyorum..
Penye battaniye de kullanılır bence bu haftalarda..

Sizde uyku durumları nasıl şu anda?

Ah ben yazmayı unutmuşum, hayırlı ömürlü olsun bebişin. Sağlıkla büyüsün inşallah çok yüzde bir doğum olmuş

Benimki de buz gibi eller ayaklar. Ayaklarında çorap durmuyor penye battaniye kullanmıştım 3 gündür bugün daha kalına gecttim. Uyku durumu sıfırın altında

Canım hayırlı uğurlu olsun. Şimdi nasılsınız nasıl gidiyor?
Canım inan sezeryan da bende korktum giderken ve gelirken ama normalden daha çabuk toparladigimi düşünüyorum. Ağrım olmasına rağmen. Normalde çok dikisim vardı oturamamistim uzun süre. Şimdi en azından oturabiliyorum. Tabi dikişsiz olursa normal doğumda kötü değildir eminim. Ama sezeryanda katlanılmaz değil bence.
Morkahve sen ilk bebeğine pek yenidoğan kıyafeti kullanmadım demiştin şu an durumlar nasıl?? Doğum yapmış bir arkadaşım yetmiyor diyor
Benim oğlan çabuk uzamisti. 1 ay ancak kullanmıştım. Şimdi 2 takım aldım. 5 tane de ogllandan kalan var. Ama bu baya minik içini doldurmuyor. Belki daha uzun kullanicam gibi kıyafetleri. 4 kıyafet 4 günde kullandık.

Aaa çok geçmiş olsun canım inşaallah tansiyon normale döner ama doğum olursa da moralini bozma zor haftaları geride bıraktık. Sağ salim al inşallah kucağına

Hayırlısı olsun canım. Insallah tansiyonun düşer. Ama düşmezse de endişe etme, artık kritik zamanlar geride kaldı allah'ın izniyle.

Geçmiş olsun canım, haberdar et bizide ne oldu ne bitti diye düzenli takip edip, merak etme daha dün akrabamın seninle aynı gün bat tarihli doğum yaptı sağlıklıydı oyuzden aklın doğum da kalmasın

Geçmiş olsun canım, inşallah tansiyonun düşer bu akşam hemen.hayirlisiyla sağlıkla gelsin minik kızımız

Günümüz aynıydı. Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Hakkında hayırlısı olsun. Demek gelmek istiyormus artik haftası çok güzel sağlıkla gelsin.

Aaa surprizli bir gun olmus

Bi bak bakalim duruma hayırlısı olsun hakkinizda saglikla gelsin minik

Sağlıkla kavuşun inşAllah

Hakkında hayırlı olanı olsun, ben de çok istiyorum biliyorsun daha bebek bile dönmedi.
Nasıl iyi olacaklarsa öyle gelsinler

Canım hakkınızda hayırlısı olsun haftası çok küçük değil ama yinede umarım düşer tansiyonun anne karnında ne kadar kalırsa okadar iyi
Bizi de haberdar et merak ederiz seni
Arkadaşlar arada alıntı yapmayı atladığım varsa özür dilerim . Desteğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten birbirimizi görmeden bu kadar destek o kadar özel ki ne mutlu böyle bir çevre edinmek. Dua edelim de bari 37 sonu 38 başını falan görsün henüz erken geliyor bana ama tabi bu haftayı görmek de çok güzel risk azaldı bakalım insallah kalbimden geçtiği gibi normal doğum ile en azından 38. Haftada doğum yaparım bakalım Rabbım ne yazmış göreceğiz
Bana 24 saat arayla iğne yapılacağı söylendi hatta yarın ki yani 24 saat ki igne bu gece ki tansiyon takibine göre gerek görülmeye yapilmayadabilirmis
Ah bilemiyorum canim Rabbım hayırlısı ile normal doğum nasip etsin ama evladım için sezeryan gerekirse tabi elden bir şey gelmez Allah bilir bakalım beni karindan kesilme dusuncesi cok ürkütüyor hamile degilken bile oyleydi bakalim gorecegiz

Bizimde ev sahibi sorun çıkardı
Kasımda doluyor sözleşme 2 ay önce yazdı
Kasım'da çıkın diye
çıkmayacağız ama uğraşsın dursun
Evine tertemiz bakıyoruz kira zamanında hatta öncesinde yatıyor çıkarmak için bahanesi yok
Versin mahkemeye uğraşsın
Suan tüm haklar kiracıdan yana sende çıkma bence olması gereken oranda yap zam uğraşıyorsa sende uğraş

Aynen aynenn altinı açınca rahatlık geliyorr senin ki 2 ci bebe galiba yaa

Offf eevtt gece çok zor hep iki saat ebir uyanduriyorum bizim kızçeyi hiç uyanmak istemiyorr saat 8 den 11 re kadsr hep uyanık ondan sonra uyuyo bıraksam sabaha kadar uyur sıpa gdce uyur gündüz oturuyo

Ben müslini battaniye olarak suan kullanmıyorum.cunku ınce kalıyor.
Penye battaniye var ve ınce polar var o anki duruma gore onları kullanıyorum.
Ellerinde eldiven var cunku tırnakları yüzünü çiziyor. Ve tabii ki elleri soğuk oluyor

Uyku durumu ben de orta hafif diyelim. Uykusuz değilim şükür.
Koltukta yatıyorum ve kızım puset besıgınde yatıyor yanımda . Koltuktan kalkmak daha kolay oluyor dikişlerim açısından.

Bi kadında hamilelikler aynı olabilir lakin kesinlikle bebekler farkli oluyor.
Ilkinde hastaneden itibaren kötüydüm. Hiç durmuyordu hep ağlıyordu.
Bu çok farkli bir bebek şuan icin daha sakin diyelim.
Zamanla göreceğiz

Arkadaşım düzenli takip yapıyorsun sakın canını sıkma bende ilk oğlumda tansiyon problemi yaşadım preeklampsi sebebiyle de 33 haftalık doğum yaptım, senin haftan yerinde enazından öyle bir sıkıntın yok. Umarım kolayca ve sağlıcakla bebişini kucağına alırsın

Yarın 3 te Dr randevum var ve çok gerginim ya dr.duzgün davranacak son 2 haftayı tamamlayıp doğum olacak yada yarın Dr değiştircem çok gerginim çok
En hayırlısı nasil olacaksa o olsun hakkında.Gerginligi bi kenara bırak bence ve doğru karar almaya odaklan.Insallah en doğrusuna karar verirsin.Ama tavrından memnun değilsen dile getir ve doktorunu değiştir yoksa doğumda da stres olursun

Aynen zten son davrandıgı gibi davranırsa direk yüzüne söyleyip değiştireceğim dr.u
Doğumda da stres olmak istemiyorum

Ama ev demek huzur demek .Bir de bebegim olacak strese girmek istemem .Diğer türlü olsa uğraşırım.bir de bize geldi mi davalar hemen sonuçlanır

Çok geçmiş olsun öncelikle. Hastanede belki panikten daha yüksek çıkmış olabilir. İnşallah yarına kadar düşer. Bebiş de sağ salim gelsin, nasıl gelirse gelsin. Ben de normal istiyorum ama bebeklerin kararı oluyor. İstediğin gibi gerçekleşsin İnşallah ger şey

Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine ve bebişe

Aynen zten son davrandıgı gibi davranırsa direk yüzüne söyleyip değiştireceğim dr.u
Doğumda da stres olmak istemiyorum
Ne diye can sıkarlar ki böyle,umarım tavrı değişmiştir de o güne ozel biseydir belki.oyle olsa bile hakkı yok can sıkmaya ama .Artik yarın net karar verirsin

Kızlar bakın şimdi salakligima gece gece gereksiz bir konuya sinir oldum, öfkeden kafam güzelken benim duvar tepelerinde zıplayan minnoş kızım birşeylerden korkup telaş yaptı, eşime seslendim anlayamadı, kiz da bir telaş bagriş çağrış benim de kafa başka yerlerde.. tuttum 23 kiloluk çocuğu (kendim de 59-60 kiloyum bu arada) kucaklayıp tamam tamam geçti diye hoplattim kucağımda.
Karnımın alt tarafı ağrıyor sızı şeklinde. Off vallaha kendimden de bezdim. Ne çekiyorsam bu saman alevi gibi öfkemden çekiyorum ben zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…