- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.941
Benim de doktora gidince yukseliyo hem de öyle böyle değil,ama evde olctugumde normal cikiyo sanırım heyecan yapıyorum.Saglik ocağında da normal cikiyor.evde gayet iyi.doktorum da sabah akşam ölç dedi.bi sıkıntım yok.Dedigin gibi anlık bile çıkabiliyor dikkat etmek lazımSıcaklar da çok yükseltiyor. Benim anlık 14 9 çıkıyor ama serinleyince düşüyor. Tansiyon çok sinsi ilerliyor aslında belirti olmasa bile her gün ölçmek gerek
Ciğer geliştirici iğne sonrası kaç gün harekette yavaşlama yaşadınız arkadaşlar ve ne derece bir azalma oldu?? Benim tansiyon sorunlu olunca hareket azalması iğneden olabilir ama tansiyon dan da olabilir kafam karıştı
Ev sıcak veya degil uzun kollu yenidoğan da şart bence. Cunku vücudunu elledigin zaman anlıyorsun üşüdüğünü .
Ah ben yazmayı unutmuşum, hayırlı ömürlü olsun bebişin. Sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba canlar normalde 10 temmuz doğum yapmam lazımdı ama oğlum erken geldi dün geceden beri sancı ve kanamam vardı bugün de akşam 5'te suyum geldi eşimle birlikte hastaneye geldik normal doğumla kesisiz dikişsiz oğlumu kucağıma aldım darısı başınıza Allah hepinize sağlıklı kucağına almayı nasip etsin şu an sütüm gelmedi hala ilk oğlumda da 3 gün gelmemişti sabırla emzirmeyi devam edeceğim
Benimki de buz gibi eller ayaklar. Ayaklarında çorap durmuyorCiğer geliştirici bana hastaneye yatınca yapıldı. 12 saat arayla 2 tane. Hiç harekette yavaşlama yaşamadım. Zaten rutin olarak nst ye bağlanıyordum. Net belli oluyordu hareketleri..
Benimkinin elleri açıktaysa hep soğuk
Altını değiştirirken soyunca ayakları hemen soğumaya başlıyor. Teni hemen ürperiveriyor
Kendini hiç ısıtamıyo demekki. Müslin battaniyeyi 2 kat yapıyorum..
Penye battaniye de kullanılır bence bu haftalarda..
Sizde uyku durumları nasıl şu anda?
Canım hayırlı uğurlu olsun. Şimdi nasılsınız nasıl gidiyor?Aksam 7 gibi suyum geldi. İki saat sonra hastaneye geldik. Acilma parmak ucu kadardi ve su hala akmaya devam ediyordu. İki kez cati muayenesi yapildi. Darlik vardi. Ve kendi doktorumda sehir disindaymis.Makat catlagi ve kronik rahatsizligimdan dolayi dogumda su gelmesine ragmen ilerlemeyince sezeryan olmasinda karar kildik hastanede bulunan doktorla. Ultrasonda gecen hafta 2950ydi. 3200 dogdu bir hafta sonrasinda. Epidural oldum. İlk yurume cok agrili gecti ve hala belim agriyo cokca. Bebek silikon gogus ucuyla emiyor baya. Bu sekilde aklima gelenler.
Canım inan sezeryan da bende korktum giderken ve gelirken ama normalden daha çabuk toparladigimi düşünüyorum. Ağrım olmasına rağmen. Normalde çok dikisim vardı oturamamistim uzun süre.Ben doğurmaktan korkmuyorum canım biliyorum ki haftası iyi şükür ben sezeryan dan çok ama çok korkuyorum eskiden beri korkarım hep sezeryan dan . Hiç normal doğum ağrısı falan gözüme görünmez hep normal doğum istemişimdir
Benim oğlan çabuk uzamisti. 1 ay ancak kullanmıştım. Şimdi 2 takım aldım. 5 tane de ogllandan kalan var. Ama bu baya minik içini doldurmuyor. Belki daha uzun kullanicam gibi kıyafetleri. 4 kıyafet 4 günde kullandık.Morkahve sen ilk bebeğine pek yenidoğan kıyafeti kullanmadım demiştin şu an durumlar nasıl?? Doğum yapmış bir arkadaşım yetmiyor diyor
Aaa çok geçmiş olsun canım inşaallah tansiyon normale döner ama doğum olursa da moralini bozma zor haftaları geride bıraktık. Sağ salim al inşallah kucağına
Hayırlısı olsun canım. Insallah tansiyonun düşer. Ama düşmezse de endişe etme, artık kritik zamanlar geride kaldı allah'ın izniyle.
Geçmiş olsun canım, haberdar et bizide ne oldu ne bitti diye düzenli takip edip, merak etme daha dün akrabamın seninle aynı gün bat tarihli doğum yaptı sağlıklıydı oyuzden aklın doğum da kalmasın
Geçmiş olsun canım, inşallah tansiyonun düşer bu akşam hemen.hayirlisiyla sağlıkla gelsin minik kızımız
Günümüz aynıydı. Hakkınızda hayırlısı olsungüzel haberlerini bekliyoruz
Hakkında hayırlısı olsun. Demek gelmek istiyormusartik haftası çok güzel sağlıkla gelsin.
Aaa surprizli bir gun olmus
Bi bak bakalim duruma hayırlısı olsun hakkinizda saglikla gelsin minik
Sağlıkla kavuşun inşAllah
Hakkında hayırlı olanı olsun, ben de çok istiyorum biliyorsun daha bebek bile dönmedi.
Nasıl iyi olacaklarsa öyle gelsinler
Anladım canim insallah artmaz da normal ilerler.Stres yapma elinden geldiğince,tansiyon öyle bişey ki hemen yükseliyor sinire strese bile.takip altında olman iyi olmus.Ozellikle bu son vakitlerde tansiyonun yüksek olmasını istemiyo doktorlar.dinlen bol bol ki zaten öyle yapiyodun ekstra dinlen ,hayırlısı olsun hakkında insallah
Arkadaşlar arada alıntı yapmayı atladığım varsa özür dilerim . Desteğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten birbirimizi görmeden bu kadar destek o kadar özel ki ne mutlu böyle bir çevre edinmek. Dua edelim de bari 37 sonu 38 başını falan görsün henüz erken geliyor bana ama tabi bu haftayı görmek de çok güzel risk azaldı bakalım insallah kalbimden geçtiği gibi normal doğum ile en azından 38. Haftada doğum yaparım bakalım Rabbım ne yazmış göreceğizCanım hakkınızda hayırlısı olsun haftası çok küçük değil ama yinede umarım düşer tansiyonun anne karnında ne kadar kalırsa okadar iyi
Bizi de haberdar et merak ederiz seni
Bana 24 saat arayla iğne yapılacağı söylendi hatta yarın ki yani 24 saat ki igne bu gece ki tansiyon takibine göre gerek görülmeye yapilmayadabilirmisCiğer geliştirici bana hastaneye yatınca yapıldı. 12 saat arayla 2 tane. Hiç harekette yavaşlama yaşamadım. Zaten rutin olarak nst ye bağlanıyordum. Net belli oluyordu hareketleri..
Altını değiştirirken soyunca ayakları hemen soğumaya başlıyor. Teni hemen ürperiveriyor
Ah bilemiyorum canim Rabbım hayırlısı ile normal doğum nasip etsin ama evladım için sezeryan gerekirse tabi elden bir şey gelmez Allah bilir bakalım beni karindan kesilme dusuncesi cok ürkütüyor hamile degilken bile oyleydi bakalim gorecegizCanım hayırlı uğurlu olsun. Şimdi nasılsınız nasıl gidiyor?
Canım inan sezeryan da bende korktum giderken ve gelirken ama normalden daha çabuk toparladigimi düşünüyorum. Ağrım olmasına rağmen. Normalde çok dikisim vardı oturamamistim uzun süre.Şimdi en azından oturabiliyorum. Tabi dikişsiz olursa normal doğumda kötü değildir eminim. Ama sezeryanda katlanılmaz değil bence.
Benim oğlan çabuk uzamisti. 1 ay ancak kullanmıştım. Şimdi 2 takım aldım. 5 tane de ogllandan kalan var. Ama bu baya minik içini doldurmuyor. Belki daha uzun kullanicam gibi kıyafetleri. 4 kıyafet 4 günde kullandık.
Bizimde ev sahibi sorun çıkardıYa 3000 den bir anda 8000 nasıl çıkar insanlar aklım almıyor, Her şey arttı bir şey demiyorum ama bu kadar da artmadı. Bu kadar vicdansızlık olmaz .bak sen 8000 e otursan seneye 10 bin olur. Bu bir kısır döngü. Bilmiyorum bizim de bir yol bulmamız gerek.
Aynen aynenn altinı açınca rahatlık geliyorr senin ki 2 ci bebe galiba yaaEvet uyuyor ve ilkine hic benzemiyor
Bolca emzırıyorum evet kusuyor hatta. İlkinin kustugunu hic görmedim:) uyanmıyorsa altını açmaya çalışınca uyanıyor emiyor. Baya da uzun emiyor
Çok şükür problem yok.
Gece zor oluyor emzirme takibi yapmak
Usudugunu burundan anlayabilirmissin burnu soguksa usumus olurmus ebe oyle demistiBenimki de buz gibi eller ayaklar. Ayaklarında çorap durmuyorpenye battaniye kullanmıştım 3 gündür bugün daha kalına gecttim. Uyku durumu sıfırın altında
Ben müslini battaniye olarak suan kullanmıyorum.cunku ınce kalıyor.Ciğer geliştirici bana hastaneye yatınca yapıldı. 12 saat arayla 2 tane. Hiç harekette yavaşlama yaşamadım. Zaten rutin olarak nst ye bağlanıyordum. Net belli oluyordu hareketleri..
Arkadaşım düzenli takip yapıyorsun sakın canını sıkma bende ilk oğlumda tansiyon problemi yaşadım preeklampsi sebebiyle de 33 haftalık doğum yaptım, senin haftan yerinde enazından öyle bir sıkıntın yok. Umarım kolayca ve sağlıcakla bebişini kucağına alırsınKızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
Hastaneye gittiğimde tansiyonum daha da artmış 15 e 10 bucuktu hemen dil altı ve tansiyon ilacı verildi acil sezeryana alınacak dendi ve Ciğer geliştirici iğne yapıldı o ara dr uma ulaştılar nst de bebeğin kalp atimlari 170 falan çıktı biraz yüksekti dr um bekleyin dedi . Biraz bekledik tansiyon 13 e 9 a falan düştü ancak küçük bi türlü 9 un altına düşmedi . Dr tansiyon ilacı verdi akşam ilacı at düzenli tansiyonuna bak 9 u geçerse hastane cantanla hazırlıklı gel yatış yapılıp sezeryana alışacaksın 9 u gecmezse yarın gel dedi kan tahlili falan alındı. Şimdi eve geldim tansiyon ilacını alıcam akşam 18 gibi düzenli takip etcem tansiyon 9 u gecmezse yarın , geçerse bu akşam yatışım olup doğurcam kizlar
En hayırlısı nasil olacaksa o olsun hakkında.Gerginligi bi kenara bırak bence ve doğru karar almaya odaklan.Insallah en doğrusuna karar verirsin.Ama tavrından memnun değilsen dile getir ve doktorunu değiştir yoksa doğumda da stres olursunYarın 3 te Dr randevum var ve çok gerginim ya dr.duzgün davranacak son 2 haftayı tamamlayıp doğum olacak yada yarın Dr değiştircem çok gerginim çok
Aynen zten son davrandıgı gibi davranırsa direk yüzüne söyleyip değiştireceğim dr.uEn hayırlısı nasil olacaksa o olsun hakkında.Gerginligi bi kenara bırak bence ve doğru karar almaya odaklan.Insallah en doğrusuna karar verirsin.Ama tavrından memnun değilsen dile getir ve doktorunu değiştir yoksa doğumda da stres olursun
Ama ev demek huzur demek .Bir de bebegim olacak strese girmek istemem .Diğer türlü olsa uğraşırım.bir de bize geldi mi davalar hemen sonuçlanırBizimde ev sahibi sorun çıkardı
Kasımda doluyor sözleşme 2 ay önce yazdı
Kasım'da çıkın diye
çıkmayacağız ama uğraşsın dursun
Evine tertemiz bakıyoruz kira zamanında hatta öncesinde yatıyor çıkarmak için bahanesi yok
Versin mahkemeye uğraşsın
Suan tüm haklar kiracıdan yana sende çıkma bence olması gereken oranda yap zam uğraşıyorsa sende uğraş
Burnu sıcak baktim.Usudugunu burundan anlayabilirmissin burnu soguksa usumus olurmus ebe oyle demisti
Çok geçmiş olsun öncelikle. Hastanede belki panikten daha yüksek çıkmış olabilir. İnşallah yarına kadar düşer. Bebiş de sağ salim gelsin, nasıl gelirse gelsin. Ben de normal istiyorum ama bebeklerin kararı oluyor. İstediğin gibi gerçekleşsin İnşallah ger şeyKızlar yazılanları okuyamadım ama geldim hastaneden ,
Hastaneye gittiğimde tansiyonum daha da artmış 15 e 10 bucuktu hemen dil altı ve tansiyon ilacı verildi acil sezeryana alınacak dendi ve Ciğer geliştirici iğne yapıldı o ara dr uma ulaştılar nst de bebeğin kalp atimlari 170 falan çıktı biraz yüksekti dr um bekleyin dedi . Biraz bekledik tansiyon 13 e 9 a falan düştü ancak küçük bi türlü 9 un altına düşmedi . Dr tansiyon ilacı verdi akşam ilacı at düzenli tansiyonuna bak 9 u geçerse hastane cantanla hazırlıklı gel yatış yapılıp sezeryana alışacaksın 9 u gecmezse yarın gel dedi kan tahlili falan alındı. Şimdi eve geldim tansiyon ilacını alıcam akşam 18 gibi düzenli takip etcem tansiyon 9 u gecmezse yarın , geçerse bu akşam yatışım olup doğurcam kizlar
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine ve bebişeArkadaşlar arada alıntı yapmayı atladığım varsa özür dilerim . Desteğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten birbirimizi görmeden bu kadar destek o kadar özel ki ne mutlu böyle bir çevre edinmek. Dua edelim de bari 37 sonu 38 başını falan görsün henüz erken geliyor bana ama tabi bu haftayı görmek de çok güzel risk azaldı bakalım insallah kalbimden geçtiği gibi normal doğum ile en azından 38. Haftada doğum yaparım bakalım Rabbım ne yazmış göreceğiz
Bana 24 saat arayla iğne yapılacağı söylendi hatta yarın ki yani 24 saat ki igne bu gece ki tansiyon takibine göre gerek görülmeye yapilmayadabilirmis
Ah bilemiyorum canim Rabbım hayırlısı ile normal doğum nasip etsin ama evladım için sezeryan gerekirse tabi elden bir şey gelmez Allah bilir bakalım beni karindan kesilme dusuncesi cok ürkütüyor hamile degilken bile oyleydi bakalim gorecegiz
Ne diye can sıkarlar ki böyle,umarım tavrı değişmiştir de o güne ozel biseydir belki.oyle olsa bile hakkı yok can sıkmaya ama .Artik yarın net karar verirsinAynen zten son davrandıgı gibi davranırsa direk yüzüne söyleyip değiştireceğim dr.u
Doğumda da stres olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?