Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hadi yaaaa kontrolun nezaman bidaha olmadı doktoruna fln yaz

Ayy okuyunca tuaf oldum gercekten ne zaman geldik buralara
Daha dün 4 gün geçmiyordu suan varya nasl geldi diyorum hastaneden kacmam insAllah yemin ederm bilmeden dogurmak acayip kolaymis korkunc bi surec yasamadim ilktede gayet normaldi ama yinede ayaklarım geri geri gidiyor sanki

Hadi yaaaa kontrolun nezaman bidaha olmadı doktoruna fln yaz
Uzandim kuzu kuzu bekliyorum bakalım. Sabaha ağrı devam ederse ararim doktoru.

Yılların alışkanlıgı işte. Her ağladığında kucaklayıp pışpışlamaya o kadar alışıyor ki insan, otomatiğe bağlıyorsun bir yerden sonra.

Daha dün 4 gün geçmiyordu suan varya nasl geldi diyorum hastaneden kacmam insAllah yemin ederm bilmeden dogurmak acayip kolaymis korkunc bi surec yasamadim ilktede gayet normaldi ama yinede ayaklarım geri geri gidiyor sanki
Vallahi yarın bu saatlerde neler yaşayacaksın kim bilir, sağlıkla ilerlesin inşallah gerçek şey

Aynen normal tabi, ama hareket ediyosa zaten beniş korkulcak bişi olcağını düşünmüyorum ağırlıkdan ağrımış olabilir

Benimki de buz gibi eller ayaklar. Ayaklarında çorap durmuyor penye battaniye kullanmıştım 3 gündür bugün daha kalına gecttim. Uyku durumu sıfırın altında

Ayaklı alt giydirirsem çorabı dışına giydiriyorum. Çorabı içine giydirirsem o çorap ayaktan çıkar kesin

Evet elleri hep yüzünde.
Ben de salonda koltuğu açtım. Kızçem de yanımda reflü yatağında yatıyor. İlkinde de böyle yapmıştım. Daha rahat oluyor benim için

Peki şapka giydiriyor musun? Morkahve sana da soruyorum..
Ben hastaneden çıktığı ilk gün, bir de bugün banyo yaptırınca giydirdim. Akşam çıkardım.

Bu gece de yağışlı havadan mı ne çok basık. Giydirmedim şapka. Ama emin de olamıyorum..

Kesinlikle her bebek farklı. İlkinde nasılsa bunda da huyunu öğrenmeye çalışıyorum.
Ama ilk 15 gün pek kendilerini göstermiyorlar bence

Benim ilk hamilelikte tansiyon yükselince 31.haftada ciğer geliştirici yapılmıştı ikinci dozu 12 saat değil de 48 saat ya da daha fazlaydı unutmuş olabilirim arayla yapılmıştı 1-2 gün bebeğin hareketleri azalmıştı ama ciğer geliştiri benim tansiyonum ve şekerimi yükseltmişti stres yapmadan tansiyonunu takip et zaten haftan çok iyi sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Benim de preeklampsi geçmişim var size bu bebeğinizde ciğer geliştirici iğne yapıldı mı acaba bana yapılmadı gerek yok diyor doktorum ama ben tedirgin oluyorum

Canım hastanede ilk gün giydirme hemşireler sapkaylayken doktorumuz geldi. Direk şapkayı çıkardı attı. O sebeple bir daha giydirmedim. Oda sıcak zaten kafası terler kesin. Bizim doktor bebekleri terletmeyin yeter kat kat giydirirseniz terler isilik olur der her zaman
Hatta şimdi baktım o kadar soğuk değil. Bu gece de penye battaniye ye devam. Ama sağlık ocağı için dışarı çıktığımızda giydiririm şapkasını. Her bebek gerçekten farklı oğlumla bu ufakligun arasında dünya kadar fark var.

Ayyyyy resmen yarın kucağında olucak nezamandı yatış hastaneye

Offfff haksızlık günümüz aynı sen erken doğuma giriyon cumaya kadar çok var
Hahaah yarin 2.30 yatis 4 te ameliyattayim bir aksilik olmazsa insAllah ay ben gidiyom son uykumu uyuyim

İstemeyince oluyor

Kızlar selam. Bugün buralara pek gelemedim, ailelerle geçti biraz son alışverişler falan. Öyle bir kasık ağrım ve bel ağrım var ki size anlatamam. Yorgunluktan desem genelde çatı ağrısı olurdu çok yorulunca bu böyle adet sancısı gibi. Neyse ki sabah kontrolüm var, doğurur muyum dersiniz?
Sanmam

Kızlar sabah doğuma gidiyorum saat 8de sezeryana gireceğim süslerim hazırlıklarım vs anca bitti sabah da saçıma bi maşa yapacağım oğluşumu güzel karşılayım ertesi günki hastane çekimine de hazırlık olur
Vakit gelince insan baya telaş yapıyor
Dualarınızı esirgemeyin öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…