- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.961
Hadi yaaaa kontrolun nezaman bidaha olmadı doktoruna fln yazKızlar bakın şimdi salakligimagece gece gereksiz bir konuya sinir oldum, öfkeden kafam güzelken benim duvar tepelerinde zıplayan minnoş kızım birşeylerden korkup telaş yaptı, eşime seslendim anlayamadı, kiz da bir telaş bagriş çağrış benim de kafa başka yerlerde.. tuttum 23 kiloluk çocuğu (kendim de 59-60 kiloyum bu arada) kucaklayıp tamam tamam geçti diye hoplattim kucağımda.
Karnımın alt tarafı ağrıyor sızı şeklinde. Off vallaha kendimden de bezdim. Ne çekiyorsam bu saman alevi gibi öfkemden çekiyorum ben zaten.
Daha dün 4 gün geçmiyordu suan varyaAyy okuyunca tuaf oldum gercekten ne zaman geldik buralara
Uzandim kuzu kuzu bekliyorum bakalım. Sabaha ağrı devam ederse ararim doktoru.Hadi yaaaa kontrolun nezaman bidaha olmadı doktoruna fln yaz
Vallahi yarın bu saatlerde neler yaşayacaksın kim bilir, sağlıkla ilerlesin inşallah gerçek şeyDaha dün 4 gün geçmiyordu suan varyanasl geldi diyorum hastaneden kacmam insAllah yemin ederm bilmeden dogurmak acayip kolaymis korkunc bi surec yasamadim ilktede gayet normaldi ama yinede ayaklarım geri geri gidiyor sanki
Aynen normal tabi, ama hareket ediyosa zaten beniş korkulcak bişi olcağını düşünmüyorum ağırlıkdan ağrımış olabilirUzandim kuzu kuzu bekliyorum bakalım. Sabaha ağrı devam ederse ararim doktoru.
Yılların alışkanlıgı işte. Her ağladığında kucaklayıp pışpışlamaya o kadar alışıyor ki insan, otomatiğe bağlıyorsun bir yerden sonra.
Amiiin canim saol tesbihler cektim dualar ettim gerisi takdiri ilahi hepimizinki cok guzel gecsin insAllahVallahi yarın bu saatlerde neler yaşayacaksın kim bilir, sağlıkla ilerlesin inşallah gerçek şey
Benimki de buz gibi eller ayaklar. Ayaklarında çorap durmuyorpenye battaniye kullanmıştım 3 gündür bugün daha kalına gecttim. Uyku durumu sıfırın altında
Ben müslini battaniye olarak suan kullanmıyorum.cunku ınce kalıyor.
Penye battaniye var ve ınce polar var o anki duruma gore onları kullanıyorum.
Ellerinde eldiven var cunku tırnakları yüzünü çiziyor. Ve tabii ki elleri soğuk oluyor
Uyku durumu ben de orta hafif diyelim. Uykusuz değilim şükür.
Koltukta yatıyorum ve kızım puset besıgınde yatıyor yanımda . Koltuktan kalkmak daha kolay oluyor dikişlerim açısından.
Bi kadında hamilelikler aynı olabilir lakin kesinlikle bebekler farkli oluyor.
Ilkinde hastaneden itibaren kötüydüm. Hiç durmuyordu hep ağlıyordu.
Bu çok farkli bir bebek şuan icin daha sakin diyelim.
Zamanla göreceğiz
Benim ilk hamilelikte tansiyon yükselince 31.haftada ciğer geliştirici yapılmıştı ikinci dozu 12 saat değil de 48 saat ya da daha fazlaydı unutmuş olabilirim arayla yapılmıştı 1-2 gün bebeğin hareketleri azalmıştı ama ciğer geliştiri benim tansiyonum ve şekerimi yükseltmişti stres yapmadan tansiyonunu takip et zaten haftan çok iyi sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahCiğer geliştirici iğne sonrası kaç gün harekette yavaşlama yaşadınız arkadaşlar ve ne derece bir azalma oldu?? Benim tansiyon sorunlu olunca hareket azalması iğneden olabilir ama tansiyon dan da olabilir kafam karıştı
Aynen canım bu 2.sezeryanım oldu..Valla süper darısı başımızasezaryen oldu değil mi ? Bir de derler ki sezaryende İkizde karın gitmiyor
Ayyyyy resmen yarın kucağında olucak
Benim de preeklampsi geçmişim var size bu bebeğinizde ciğer geliştirici iğne yapıldı mı acaba bana yapılmadı gerek yok diyor doktorum ama ben tedirgin oluyorumArkadaşım düzenli takip yapıyorsun sakın canını sıkma bende ilk oğlumda tansiyon problemi yaşadım preeklampsi sebebiyle de 33 haftalık doğum yaptım, senin haftan yerinde enazından öyle bir sıkıntın yok. Umarım kolayca ve sağlıcakla bebişini kucağına alırsın
Canım hastanede ilk gün giydirme hemşireler sapkaylayken doktorumuz geldi. Direk şapkayı çıkardı attı. O sebeple bir daha giydirmedim. Oda sıcak zaten kafası terler kesin. Bizim doktor bebekleri terletmeyin yeter kat kat giydirirseniz terler isilik olur der her zamanAyaklı alt giydirirsem çorabı dışına giydiriyorum. Çorabı içine giydirirsem o çorap ayaktan çıkar kesin
Bende artık o yöntemi deniycem sanırım.
Evet elleri hep yüzünde.
Ben de salonda koltuğu açtım. Kızçem de yanımda reflü yatağında yatıyor. İlkinde de böyle yapmıştım. Daha rahat oluyor benim için
Peki şapka giydiriyor musun?Morkahve sana da soruyorum..
Ben hastaneden çıktığı ilk gün, bir de bugün banyo yaptırınca giydirdim. Akşam çıkardım.
Bu gece de yağışlı havadan mı ne çok basık. Giydirmedim şapka. Ama emin de olamıyorum..
Kesinlikle her bebek farklı. İlkinde nasılsa bunda da huyunu öğrenmeye çalışıyorum.
Ama ilk 15 gün pek kendilerini göstermiyorlar bence
HahaahAyyyyy resmen yarın kucağında olucaknezamandı yatış hastaneye
Offfff haksızlık günümüz aynı sen erken doğuma giriyoncumaya kadar çok var
İstemeyince oluyorYa tabi yinede dikkat etmekte fayda var ama.. yıllardır ovulasyon testleriyle gününe saatine göre... Çatlatma iğneleri vs. Hiç biri ise yaramadı.,Sonra kendiliğinden oldu. Yaş 41 yinede bir kere kendiliğinden olduysa yine olabilir tabi
Son dinlenmeni yappppHahaahyarin 2.30 yatis 4 te ameliyattayim bir aksilik olmazsa insAllah ay ben gidiyom son uykumu uyuyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?