Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Saglı dogumunuz olsun inşallah bizde hatlatır hepimiz gurupça kucagımıza alırız iyi kötü dokuz ay geçti

İnşallah tatlım benide uyku tutmuyor bi sapırsıslık heyacan arada bir agrı yokluyo erken diyorum yarın bi cesaret edip agdaya gitcem

İnsan hersey çok güzel olur canım dualarımızdasın

Benim de preeklampsi geçmişim var size bu bebeğinizde ciğer geliştirici iğne yapıldı mı acaba bana yapılmadı gerek yok diyor doktorum ama ben tedirgin oluyorum
Yok yapılmadı gerek yok dedi doktorum hatta bende çok tedirgin oluyordum doktorum o hamileliğini unut bu başka dedi :)

Enfeksiyon olmuş olabilir misin? Dr a git bence.

Çok geçmiş olsun nazarlar hep çıksınnnnnnn gitsin
Süt birikmiş olabilir mi? Geçmiş olsun
Kız süt bırakıyor mu ki maşallah
Dün gece 9dam 1 e kadar emdi ya. Hıçkırık ağlama ne ararsan vardı

Günaydın kuzular
Çiş saati oldu emzirme saati
Hepinize teşekkür ediyorum
Bugün randevum var bakalım. Ama parol içince anında düşüyor sonra üşüme yerini yanmaya birakiyo soyunuyorum sonra iyice ayarsız oldum. Alt şort üst kazak üst askılı alt polar
5. Gün Sağlık Ocağı ve hastanede kızın ve benim kontroller var. Bakalım güzel sonuçlarla gelelim inşallah

Günaydın arkadaşlar gece tansiyonum 8 e inmedi 9 veya 9.3 falan şeklinde İlerledi (küçük Tansiyon) dr ile iletişime geçtim şimdilik gece gelme sabah hemen bi tane daha ilac al yarın kardiyoloji ye git ordan yanıma gel durumu değerlendirelim dedi bakalım süreci göreceğiz

Doğum yapacak arkadaşları tebrik ediyorum

Sağ salim bebeğini kucağına al inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz

Güzel haberlerini bekliyoruz

Güzel haberlerle sağlıkla al kucağına inşallah.

Günaydın herkese vallahi pek katılmıyorum muhabbetlere ama sürekli girip okuyorumm okudukça daha cok heyecan basıyor dogum yapmış olanlara cokk geçmiş olsunn sağlıklı uzun ömürleri olsun kuzuların inşallah bir hafta kaldı bzmkine de bu hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum şmdiden strese başladm bugün kavuşacak olan anneciklerde hayrlısyla sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin dualarımız sizinle

4ndeydi dimi seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…