- 25 Kasım 2021
- 415
- 404
- 23
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.981
Saglı dogumunuz olsun inşallah bizde hatlatır hepimiz gurupça kucagımıza alırız iyi kötü dokuz ay geçtiKızlar sabah doğuma gidiyorum saat 8de sezeryana gireceğim süslerim hazırlıklarım vs anca bitti sabah da saçıma bi maşa yapacağım oğluşumu güzel karşılayım ertesi günki hastane çekimine de hazırlık olur
Vakit gelince insan baya telaş yapıyor
Dualarınızı esirgemeyin öptüm herkesi
İnşallah tatlım benide uyku tutmuyor bi sapırsıslık heyacan arada bir agrı yokluyo erken diyorum yarın bi cesaret edip agdaya gitcemKızlar selam. Bugün buralara pek gelemedim, ailelerle geçti biraz son alışverişler falan. Öyle bir kasık ağrım ve bel ağrım var ki size anlatamam. Yorgunluktan desem genelde çatı ağrısı olurdu çok yorulunca bu böyle adet sancısı gibi. Neyse ki sabah kontrolüm var, doğurur muyum dersiniz?
Sanmam
İnsan hersey çok güzel olur canım dualarımızdasınKızlar sabah doğuma gidiyorum saat 8de sezeryana gireceğim süslerim hazırlıklarım vs anca bitti sabah da saçıma bi maşa yapacağım oğluşumu güzel karşılayım ertesi günki hastane çekimine de hazırlık olur
Yok yapılmadı gerek yok dedi doktorum hatta bende çok tedirgin oluyordum doktorum o hamileliğini unut bu başka dedi :)Benim de preeklampsi geçmişim var size bu bebeğinizde ciğer geliştirici iğne yapıldı mı acaba bana yapılmadı gerek yok diyor doktorum ama ben tedirgin oluyorum
Enfeksiyon olmuş olabilir misin? Dr a git bence.
Parol un ates dusurucu ozellıgı de vardı dıye bılıyorum.Kullanabıldıgımız bır ılac bılıyosun
Surecı hızlandırmak adına ılac kullanman gerekebılır.
Atesın neden kaynaklandıgı da onemlı bı doktor a gıtsen ıyı olur.Enfeksıyon falan olmasın Allah korusun.Gecmıs olsun
Çok geçmiş olsunnazarlar hep çıksınnnnnnn gitsin
Kız süt bırakıyor mu ki maşallahSüt birikmiş olabilir mi? Geçmiş olsun
Ah canım kıyamam bencede mastit olabilir
Sen duşa girip gögüslerine ılık sıcak arası suyla masaj sonrasında da güzel bir sağım yapıp uyumaya çalış
Oğlumda okadar çok mastit oldum ki acısını vücut ağrısını çok iyi bilirim
Çok geçmiş olsun şu sureçte sağmak tek yol
Geçmiş olsun. Rota salgını var. İnşallah ondan değildir.
Doktora gitsen emzirdiğin için ilaç vermeyebilir. Ancak yoğurt, patates, komposto tüket der galiba..
İlk çocukta 2-3 defa ateşli ishal geçirdim. Bünye zayıflıyor galiba süt verirken.
Bana doktor baya bir takviye verdi bu sefer. Bütün değerlerime baktı doğumdan sonra.
Demir, kalsiyum, d3, magnezyum, b vitaminleri, folik asit içiyorum. Yoksa bu uykusuzluk ve yorgunlukla çok fena yamurulum biliyorum
Sağ salim bebeğini kucağına al inşaallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabah doğuma gidiyorum saat 8de sezeryana gireceğim süslerim hazırlıklarım vs anca bitti sabah da saçıma bi maşa yapacağım oğluşumu güzel karşılayım ertesi günki hastane çekimine de hazırlık olur
Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabah doğuma gidiyorum saat 8de sezeryana gireceğim süslerim hazırlıklarım vs anca bitti sabah da saçıma bi maşa yapacağım oğluşumu güzel karşılayım ertesi günki hastane çekimine de hazırlık olur
Güzel haberlerle sağlıkla al kucağına inşallah.Kızlar sabah doğuma gidiyorum saat 8de sezeryana gireceğim süslerim hazırlıklarım vs anca bitti sabah da saçıma bi maşa yapacağım oğluşumu güzel karşılayım ertesi günki hastane çekimine de hazırlık olur
4ndeydi dimi senindeGünaydın herkesevallahi pek katılmıyorum muhabbetlere ama sürekli girip okuyorumm okudukça daha cok heyecan basıyor dogum yapmış olanlara cokk geçmiş olsunn sağlıklı uzun ömürleri olsun kuzuların inşallah bir hafta kaldı bzmkine de bu hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum şmdiden strese başladm bugün kavuşacak olan anneciklerde hayrlısyla sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin dualarımız sizinle
Evett canım inşallah yani4ndeydi dimi seninde
Bu hafta resmen zaten full dolu hergün bi bebekti sanırımEvett canım inşallah yaniseninde cok az kaldı senden sonra bize sıra geliyor
Aspirin kullanımı oldu mu olduysa kaçıncı haftada bıraktınız acabaYok yapılmadı gerek yok dedi doktorum hatta bende çok tedirgin oluyordum doktorum o hamileliğini unut bu başka dedi :)
Evett herkes hayrlsyla sağlıkla kucagına alsın inşallahBu hafta resmen zaten full dolu hergün bi bebekti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?