- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 83
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.001
Benim öyle ağrımdan sonra lekelenmem geldi neden olmasınKızlar selam. Bugün buralara pek gelemedim, ailelerle geçti biraz son alışverişler falan. Öyle bir kasık ağrım ve bel ağrım var ki size anlatamam. Yorgunluktan desem genelde çatı ağrısı olurdu çok yorulunca bu böyle adet sancısı gibi. Neyse ki sabah kontrolüm var, doğurur muyum dersiniz?
Sanmam
Doğmasın zaten daha doktorlarımız yokGünaydın, tüm doguranalr sağlıkla kucağına alır bugün inşallah.
Ben ilk kez ellerim sis uyandim 37+4 bugün. Yorgun hissediyorum üstüne fazlaca yani bence doğmaz bugünde
İlk dogum dayanabilir belkiBenim öyle ağrımdan sonra lekelenmem geldi neden olmasınbugün ben de akşam doktora gidicem ebe gitmemi söyledi çünkü nişanım geliyor
Doğmasın zaten daha doktorlarımız yokben çok korkuyorum dün akşam baya kahverengi sümüksü olarak geldi. Ebeye yazdım nişanın geliyor dedi. Dayanır mı dersin 3 üne
Keşke akşama doğru olmasaydı sabah niye olmadıDoğumdan önce yiyip içmenin yasak olmasınormalde sabah istahim olmaz bugün canım neler çekiyo bi bilseniz
O saate kadar nasıl aç kalcan canim neden o kadar geç yatış işlemin sağlıkla al bebişini kucağına hiç anlamadan insallahDoğumdan önce yiyip içmenin yasak olmasınormalde sabah istahim olmaz bugün canım neler çekiyo bi bilseniz
Günaydın Canım bende aynı durumdayim. Bir üşüme geliyor bir terleme. Bir askılı gecelik ya da elbiselerle bir kalın sabahlık çorap terlik.Kız süt bırakıyor mu ki maşallah
Dün gece 9dam 1 e kadar emdi ya. Hıçkırık ağlama ne ararsan vardı
Günaydın kuzular
Çiş saati oldu emzirme saati
Hepinize teşekkür ediyorum
Bugün randevum var bakalım. Ama parol içince anında düşüyor sonra üşüme yerini yanmaya birakiyo soyunuyorum sonraiyice ayarsız oldum. Alt şort üst kazak üst askılı alt polar
5. Gün Sağlık Ocağı ve hastanede kızın ve benim kontroller var. Bakalım güzel sonuçlarla gelelim inşallah
Beniim sıpa niye yarım saat sonra geldi acabaİlk dogum dayanabilir belkisancı çıkmaz inşallah bir git bakalım senin kesin nişan bu o zaman. Ama 10 gün sonra bile doğabilir nisandan sonra. İlkinde 3 gün sonra doğmuştu benim.
Gece yeseydin bir şeyler keşke. Geçmiş saatin de. Saat 2de gidince serum takacaklar mi ki hemenDoğumdan önce yiyip içmenin yasak olmasınormalde sabah istahim olmaz bugün canım neler çekiyo bi bilseniz
Şimdiden hayırlı doğumlar olsun. Ne güzel birkaç saat içinde kollarında inşallah.Doğumdan önce yiyip içmenin yasak olmasınormalde sabah istahim olmaz bugün canım neler çekiyo bi bilseniz
Hala nişan sancı vs yok değil mi sende?Sanciyla uyandim gecmek bilmiyor bebek tek tarafa toplaniyor karnim yamuluyor o ara kasilmada oluyor dogacaksa dogsun artik bu eziyet cekiyorum resmen ya
Aspirin kullandım canım gebeliğin hemen başında başladık 34 haftada bıraktıkAspirin kullanımı oldu mu olduysa kaçıncı haftada bıraktınız acaba
Nisan yok en son sancilarim vardi ama duzensizdi nst de baska bir belirti de yok ben sanci da hissetmiyorum ara sira gelenler haric sadece cati agrisi var bugun kontrolum var ama canim gitmek istemiyorHala nişan sancı vs yok değil mi sende?
Hayırlı haberilerini bekliyoruzKızlar sabah doğuma gidiyorum saat 8de sezeryana gireceğim süslerim hazırlıklarım vs anca bitti sabah da saçıma bi maşa yapacağım oğluşumu güzel karşılayım ertesi günki hastane çekimine de hazırlık olur
Vakit gelince insan baya telaş yapıyor
Dualarınızı esirgemeyin öptüm herkesi
Hadi inşallah 1 hafta daha durur canımGünaydın arkadaşlar gece tansiyonum 8 e inmedi 9 veya 9.3 falan şeklinde İlerledi (küçük Tansiyon) dr ile iletişime geçtim şimdilik gece gelme sabah hemen bi tane daha ilac al yarın kardiyoloji ye git ordan yanıma gel durumu değerlendirelim dedi bakalım süreci göreceğiz
Doğum yapacak arkadaşları tebrik ediyorum
Saat 4 e kadar aç susuz beklenir mi yaDoğumdan önce yiyip içmenin yasak olmasınormalde sabah istahim olmaz bugün canım neler çekiyo bi bilseniz
Bir arkadaşım 4cm açıkla epey durmuştu hem de sürekli gezerekdofh kuzum telaş yapmışsın sankim dogum yapacağın hastane ve ebe sabit mi? Doktor olmasa da ebenin desteği seni çok rahatlatacak hem doktorun yerine bıraktığı doktor da konuya hakimdir, yoksa riske etmezdi. Du bakalım hayırlısıyla ❤
Benim ebe de nişan gelmesi doğum başladı demek degil demişti. Aciklik artınca tıkaç gevşeyip düşüyor ama 2 cm açıklıkla 1 ay dolaşan da var demisti. Umarım gönlüne göre olur da bekler. Beklemezse de bence her şey yolunda gidecek allahin izniyle. O kadar hazırlandık kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?