Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim öyle ağrımdan sonra lekelenmem geldi neden olmasın bugün ben de akşam doktora gidicem ebe gitmemi söyledi çünkü nişanım geliyor
Günaydın, tüm doguranalr sağlıkla kucağına alır bugün inşallah.

Ben ilk kez ellerim sis uyandim 37+4 bugün. Yorgun hissediyorum üstüne fazlaca yani bence doğmaz bugünde
Doğmasın zaten daha doktorlarımız yok ben çok korkuyorum dün akşam baya kahverengi sümüksü olarak geldi. Ebeye yazdım nişanın geliyor dedi. Dayanır mı dersin 3 üne

İlk dogum dayanabilir belki sancı çıkmaz inşallah bir git bakalım senin kesin nişan bu o zaman. Ama 10 gün sonra bile doğabilir nisandan sonra. İlkinde 3 gün sonra doğmuştu benim.

Doğumdan önce yiyip içmenin yasak olması normalde sabah istahim olmaz bugün canım neler çekiyo bi bilseniz
O saate kadar nasıl aç kalcan canim neden o kadar geç yatış işlemin sağlıkla al bebişini kucağına hiç anlamadan insallah

Günaydın Canım bende aynı durumdayim. Bir üşüme geliyor bir terleme. Bir askılı gecelik ya da elbiselerle bir kalın sabahlık çorap terlik. Normal sanırım yasadiklarimiz. Bebiste sağolsun gececi. Uykusuzluktan migrenim tuttu. Yarım baş ağrısı ve migde bulantısı.

İlk dogum dayanabilir belki sancı çıkmaz inşallah bir git bakalım senin kesin nişan bu o zaman. Ama 10 gün sonra bile doğabilir nisandan sonra. İlkinde 3 gün sonra doğmuştu benim.
Beniim sıpa niye yarım saat sonra geldi acaba

Doğumdan önce yiyip içmenin yasak olması normalde sabah istahim olmaz bugün canım neler çekiyo bi bilseniz
Şimdiden hayırlı doğumlar olsun. Ne güzel birkaç saat içinde kollarında inşallah.

toose Senin de hayırlı mübarek olsun bebeğin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

dofh kuzum telaş yapmışsın sankim dogum yapacağın hastane ve ebe sabit mi? Doktor olmasa da ebenin desteği seni çok rahatlatacak hem doktorun yerine bıraktığı doktor da konuya hakimdir, yoksa riske etmezdi. Du bakalım hayırlısıyla
Benim ebe de nişan gelmesi doğum başladı demek degil demişti. Aciklik artınca tıkaç gevşeyip düşüyor ama 2 cm açıklıkla 1 ay dolaşan da var demisti. Umarım gönlüne göre olur da bekler. Beklemezse de bence her şey yolunda gidecek allahin izniyle. O kadar hazırlandık kız

Hala nişan sancı vs yok değil mi sende?
Nisan yok en son sancilarim vardi ama duzensizdi nst de baska bir belirti de yok ben sanci da hissetmiyorum ara sira gelenler haric sadece cati agrisi var bugun kontrolum var ama canim gitmek istemiyor

Günaydın kızlar doğum yapacaklar sağlıkla kavuşsun inşallah. Bende sağlık ocağından geliyorum kan idrar istediler bi daha bebek doğunca geleceksin dediler haber vereceklermiş.

Benden 3 hafta önde olan bir tanıdığı gördüm ayın 15 inde doğum yapmış küçücük bir şey planlı sezaryan olmuş erkenden almışlar bebeği annesi akraba düğünleri falan var iyileşeyim bir an önce demiş dr da tamam demiş hiçbir sıkıntı yokken 36-37 gibi almışlar çocuğu Allah akıl fikir versin kucağında bebek taşıdığını algılamam birkaç saniye sürdü o kadar küçük

Hayırlı haberilerini bekliyoruz sağlıkla kucaklar inşallah
Hadi inşallah 1 hafta daha durur canım

1bal1kaymakannesi hayırla sağlıkla kucakla inşallah, haberlerini bekliyoruz

Saat 4 e kadar aç susuz beklenir mi ya Özellikle de susuz. Gerçi benim de 2. için sabahtan gitmiştik ameliyathaneler doluydu 3 e kadar aç susuz beklemiştim kaynanam da karşımda yeyip içmişti Serum biraz açlığını susuzluğunu alıyor ama çokta sıcak şimdi hava gerçekten dayanmak zor. Annelik fedakarlığı şimdiden başladı desene

Bir arkadaşım 4cm açıkla epey durmuştu hem de sürekli gezerek eskiden ben de nişan gelir şak diye çocuk doğar sanırdım ama o işler öyle değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…