- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.021
Akraba düğünü içinGünaydın kızlar doğum yapacaklar sağlıkla kavuşsun inşallah. Bende sağlık ocağından geliyorum kan idrar istediler bi daha bebek doğunca geleceksin dediler haber vereceklermiş.
Benden 3 hafta önde olan bir tanıdığı gördüm ayın 15 inde doğum yapmış küçücük bir şey planlı sezaryan olmuş erkenden almışlar bebeği annesi akraba düğünleri falan var iyileşeyim bir an önce demiş dr da tamam demiş hiçbir sıkıntı yokken 36-37 gibi almışlar çocuğu Allah akıl fikir versin kucağında bebek taşıdığını algılamam birkaç saniye sürdü o kadar küçük
Nasıl kendi keyfi için yapabiliyor bir anne anlayamıyorum değişik bir bakış açısıGünaydın kızlar doğum yapacaklar sağlıkla kavuşsun inşallah. Bende sağlık ocağından geliyorum kan idrar istediler bi daha bebek doğunca geleceksin dediler haber vereceklermiş.
Benden 3 hafta önde olan bir tanıdığı gördüm ayın 15 inde doğum yapmış küçücük bir şey planlı sezaryan olmuş erkenden almışlar bebeği annesi akraba düğünleri falan var iyileşeyim bir an önce demiş dr da tamam demiş hiçbir sıkıntı yokken 36-37 gibi almışlar çocuğu Allah akıl fikir versin kucağında bebek taşıdığını algılamam birkaç saniye sürdü o kadar küçük
Aynen temmuzda düğünleri falan varmış kimse onunla ilgilenmezmiş halbuki gayet iyileşmişti daha temmuza da zaman var 1-2 hafta daha durabilirdi.Akraba düğünü içingerçekten diyecek söz bulamıyorum
Bir de onun dr boyu çok uzun kilosu çok iyi diyordu biraz da ona kandı heralde nasılsa büyük dedi ama 2,5 kg muş boyu da minnacıktı. Küvöze girdi mi bilmem sormadım ama yazık yani üzüldüm bebeğe hiçbir sıkıntı yokken bırak büyüsün içeride. Benim de bayramda 38 hafta oluyor bayramda doğum başlarsa diye korkuyorum dr u bulamazsam diye başka dr da yok çünkü ona rağmen bayramdan önce doğurmayı düşünmedim bile hatta bir ara dr a takıldım bayramdan hemen önce alın bana baksınlar bayramda evde herkes dedim sana bakacaklar da bebeğe kim bakacak erken olur dedi 37 haftaya.Nasıl kendi keyfi için yapabiliyor bir anne anlayamıyorum değişik bir bakış açısı
Ben eski sezeryanli olmama 38 hafta bitimi alınacak olmasına rağmen hala daha dursa doğum kendi başlasa öyle mi girsem içerde ne kadar çok kalsa okadar iyi diyorum
Bende buradan öğreniyorum 3. olmasına rağmen ne nişan ne sancı görmediğim içinBir arkadaşım 4cm açıkla epey durmuştu hem de sürekli gezerekeskiden ben de nişan gelir şak diye çocuk doğar sanırdım ama o işler öyle değilmiş
Evet evet kadına laf ettim de dr.nasıl kabul etti oda varBir de onun dr boyu çok uzun kilosu çok iyi diyordu biraz da ona kandı heralde nasılsa büyük dedi ama 2,5 kg muş boyu da minnacıktı. Küvöze girdi mi bilmem sormadım ama yazık yani üzüldüm bebeğe hiçbir sıkıntı yokken bırak büyüsün içeride. Benim de bayramda 38 hafta oluyor bayramda doğum başlarsa diye korkuyorum dr u bulamazsam diye başka dr da yok çünkü ona rağmen bayramdan önce doğurmayı düşünmedim bile hatta bir ara dr a takıldım bayramdan hemen önce alın bana baksınlar bayramda evde herkes dedim sana bakacaklar da bebeğe kim bakacak erken olur dedi 37 haftaya.
İlkinde 41 hafta normal doğum bekledim ne sancım oldu ne kasılma ne su gelişi ne nişanBende buradan öğreniyorum 3. olmasına rağmen ne nişan ne sancı görmediğim için
Tum dogum yapan hanimalara sesleniyorummGünaydın Canım bende aynı durumdayim. Bir üşüme geliyor bir terleme. Bir askılı gecelik ya da elbiselerle bir kalın sabahlık çorap terlik.Normal sanırım yasadiklarimiz. Bebiste sağolsun gececi. Uykusuzluktan migrenim tuttu. Yarım baş ağrısı ve migde bulantısı.
Ve soguk sular içip bademcikleri şişen benTum dogum yapan hanimalara sesleniyorumm‼
Kizlar elinizi suya vurmayin şu süreçte, çorapsiz gezmeyin incede olsa uzun kollu giyin , vucudunuz suan cok musait hastaliklara birde iyide olsaniz gelene gidene karsi ay cok kotuyum falan diyin nazar degmesin
Burada konuşmuştuk bazı dr ların umrunda olmuyor diye o da onlardan demek ki işte herkes alacağı paraya bakıyorEvet evet kadına laf ettim de dr.nasıl kabul etti oda var
Neyse ne diyelim inş sağlıkla büyür büyütür
Bizde zamanında doğururuz
Bak bakalım bana da genelde dışarıda gezerken falan kasılıyor gibi geliyor ama şikayetim yok inşallah bayramdan sonrayı beklerİlkinde 41 hafta normal doğum bekledim ne sancım oldu ne kasılma ne su gelişi ne nişan
Ama bunda sürekli kasılıyorum
Cuma günü ebe bir arkadaşıma gittim yine oldu dedim bi bak bu bebek toplanması mı elle baktı hayır bı kasılma baya kasılıyorsun dedi bakalım bugün nst ye bağlancam ilk defa çıkacak mı ağrı vs
Hadi sağlıkla gelsin inşallahNst çok sıkıcı geçiyor. Karın çevresi yine 2 hafta geride. 12 gün sonra 37+0 da doğuracak gibiyim. Normal doğum planlıyoruz
Doğum raporunu götüreceğizVe soguk sular içip bademcikleri şişen ben
Bu 37+0 calisamaz belgesini aldm da izin için de dilekce verecek miyiz simdi bilen yazabilir mi??
Uzun kolluyum hepTum dogum yapan hanimalara sesleniyorumm‼
Kizlar elinizi suya vurmayin şu süreçte, çorapsiz gezmeyin incede olsa uzun kollu giyin , vucudunuz suan cok musait hastaliklara birde iyide olsaniz gelene gidene karsi ay cok kotuyum falan diyin nazar degmesin
Mersin koşullarında asla böyle olamam ben yaUzun kolluyum hep
Ince bir polar battaniye örtüyorum göğüs altımdan itibaren. Ter içinde kalıyorum ama yapacak bisi yok. Çünkü o gaz sancısı acayip değişik bili.
Çorapsı gezmem.
Soğuk yiyip ıcmıyorum
Olması gereken maalesef bu .
Ben de emin oldum nişan olduğuna sanırımİlk dogum dayanabilir belkisancı çıkmaz inşallah bir git bakalım senin kesin nişan bu o zaman. Ama 10 gün sonra bile doğabilir nisandan sonra. İlkinde 3 gün sonra doğmuştu benim.
Telaş değil canım da biraz demoralize oldum açıkçası tabiki ssvd destekleyen bir doktor bırakmış yerine ama düşünsene hiç görmedim tanışmadım yani benim bu doktoru seçmem de bu kadar yoku göze almam da maddi manevi fedakarlık yapmamda ki amaç aşırı güvenmemdi. Şimdi böyle olunca ne olacak diye düşünüyorum. Heveslenemedim yani, doktorum burada olsa şu an çok hareket ederdim ama şimdi oturuyorum sakin sakin. He doktora ve ebeye göre bunlar güzel şeyler 40 haftaya gelip belirtisi olmayanlar var diyo. Bugün bir doktordan randevu aldın yaşadığım şehirde ssvd destekliyor orda bir muayne olcam. Doktorum ısrarla vajinal muayene yaptırma dedi, heralde tetiklenir diye.dofh kuzum telaş yapmışsın sankim dogum yapacağın hastane ve ebe sabit mi? Doktor olmasa da ebenin desteği seni çok rahatlatacak hem doktorun yerine bıraktığı doktor da konuya hakimdir, yoksa riske etmezdi. Du bakalım hayırlısıyla ❤
Benim ebe de nişan gelmesi doğum başladı demek degil demişti. Aciklik artınca tıkaç gevşeyip düşüyor ama 2 cm açıklıkla 1 ay dolaşan da var demisti. Umarım gönlüne göre olur da bekler. Beklemezse de bence her şey yolunda gidecek allahin izniyle. O kadar hazırlandık kız
Hay ağzın bal yesinn. Cumartesi gününü bir göreyim neler neler yapıcamBir arkadaşım 4cm açıkla epey durmuştu hem de sürekli gezerekeskiden ben de nişan gelir şak diye çocuk doğar sanırdım ama o işler öyle değilmiş
Mersin daha sıcaktır ama yine de ınce uzun kollu giyiyorum valla . Sezeryanlı olunca aşırı gaz sancı yapıyorMersin koşullarında asla böyle olamam ben ya
Sicak su tulumu varsa onu sanciyan bolgene koy cok fayda görürsün , gaz geziyormu yoksa bir bolgedemi tutuyor?Uzun kolluyum hep
Ince bir polar battaniye örtüyorum göğüs altımdan itibaren. Ter içinde kalıyorum ama yapacak bisi yok. Çünkü o gaz sancısı acayip değişik bili.
Çorapsı gezmem.
Soğuk yiyip ıcmıyorum
Olması gereken maalesef bu .
Vucutta dolaşıyor canim gazSicak su tulumu varsa onu sanciyan bolgene koy cok fayda görürsün , gaz geziyormu yoksa bir bolgedemi tutuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?