Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Akraba düğünü için gerçekten diyecek söz bulamıyorum

Nasıl kendi keyfi için yapabiliyor bir anne anlayamıyorum değişik bir bakış açısı
Ben eski sezeryanli olmama 38 hafta bitimi alınacak olmasına rağmen hala daha dursa doğum kendi başlasa öyle mi girsem içerde ne kadar çok kalsa okadar iyi diyorum

Bir de onun dr boyu çok uzun kilosu çok iyi diyordu biraz da ona kandı heralde nasılsa büyük dedi ama 2,5 kg muş boyu da minnacıktı. Küvöze girdi mi bilmem sormadım ama yazık yani üzüldüm bebeğe hiçbir sıkıntı yokken bırak büyüsün içeride. Benim de bayramda 38 hafta oluyor bayramda doğum başlarsa diye korkuyorum dr u bulamazsam diye başka dr da yok çünkü ona rağmen bayramdan önce doğurmayı düşünmedim bile hatta bir ara dr a takıldım bayramdan hemen önce alın bana baksınlar bayramda evde herkes dedim sana bakacaklar da bebeğe kim bakacak erken olur dedi 37 haftaya.

Evet evet kadına laf ettim de dr.nasıl kabul etti oda var
Neyse ne diyelim inş sağlıkla büyür büyütür
Bizde zamanında doğururuz

Bende buradan öğreniyorum 3. olmasına rağmen ne nişan ne sancı görmediğim için
İlkinde 41 hafta normal doğum bekledim ne sancım oldu ne kasılma ne su gelişi ne nişan
Ama bunda sürekli kasılıyorum
Cuma günü ebe bir arkadaşıma gittim yine oldu dedim bi bak bu bebek toplanması mı elle baktı hayır bı kasılma baya kasılıyorsun dedi bakalım bugün nst ye bağlancam ilk defa çıkacak mı ağrı vs

Tum dogum yapan hanimalara sesleniyorumm

Kizlar elinizi suya vurmayin şu süreçte, çorapsiz gezmeyin incede olsa uzun kollu giyin , vucudunuz suan cok musait hastaliklara birde iyide olsaniz gelene gidene karsi ay cok kotuyum falan diyin nazar degmesin

Ve soguk sular içip bademcikleri şişen ben

Bu 37+0 calisamaz belgesini aldm da izin için de dilekce verecek miyiz simdi bilen yazabilir mi??

Evet evet kadına laf ettim de dr.nasıl kabul etti oda var
Neyse ne diyelim inş sağlıkla büyür büyütür
Bizde zamanında doğururuz
Burada konuşmuştuk bazı dr ların umrunda olmuyor diye o da onlardan demek ki işte herkes alacağı paraya bakıyor
Bak bakalım bana da genelde dışarıda gezerken falan kasılıyor gibi geliyor ama şikayetim yok inşallah bayramdan sonrayı bekler

Uzun kolluyum hep
Ince bir polar battaniye örtüyorum göğüs altımdan itibaren. Ter içinde kalıyorum ama yapacak bisi yok. Çünkü o gaz sancısı acayip değişik bili.
Çorapsı gezmem.
Soğuk yiyip ıcmıyorum

Olması gereken maalesef bu .

Mersin koşullarında asla böyle olamam ben ya

İlk dogum dayanabilir belki sancı çıkmaz inşallah bir git bakalım senin kesin nişan bu o zaman. Ama 10 gün sonra bile doğabilir nisandan sonra. İlkinde 3 gün sonra doğmuştu benim.
Ben de emin oldum nişan olduğuna sanırım meğer böyle az az da geliyormuş ama dün baya geldi. Bu saatten sonrası kısmet ya ilk cumartesi geldi işte bugün üçüncü gün oturduğum yerden kalkmıyorum yoksa ben o nişanı görünce neler yapardım da
Telaş değil canım da biraz demoralize oldum açıkçası tabiki ssvd destekleyen bir doktor bırakmış yerine ama düşünsene hiç görmedim tanışmadım yani benim bu doktoru seçmem de bu kadar yoku göze almam da maddi manevi fedakarlık yapmamda ki amaç aşırı güvenmemdi. Şimdi böyle olunca ne olacak diye düşünüyorum. Heveslenemedim yani, doktorum burada olsa şu an çok hareket ederdim ama şimdi oturuyorum sakin sakin. He doktora ve ebeye göre bunlar güzel şeyler 40 haftaya gelip belirtisi olmayanlar var diyo. Bugün bir doktordan randevu aldın yaşadığım şehirde ssvd destekliyor orda bir muayne olcam. Doktorum ısrarla vajinal muayene yaptırma dedi, heralde tetiklenir diye.
Bir arkadaşım 4cm açıkla epey durmuştu hem de sürekli gezerek eskiden ben de nişan gelir şak diye çocuk doğar sanırdım ama o işler öyle değilmiş
Hay ağzın bal yesinn. Cumartesi gününü bir göreyim neler neler yapıcam

Mersin koşullarında asla böyle olamam ben ya
Mersin daha sıcaktır ama yine de ınce uzun kollu giyiyorum valla . Sezeryanlı olunca aşırı gaz sancı yapıyor bel kısmı sancılanıyor
Dün tuvalette kalçalarımı sıvazlayamadım ya gazdan.
Zıçtığım

Sicak su tulumu varsa onu sanciyan bolgene koy cok fayda görürsün , gaz geziyormu yoksa bir bolgedemi tutuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…