- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.041
Havanij duruma gore ilerle ama kendini korumalisin 40 cikana kadar en azindanMersin koşullarında asla böyle olamam ben ya
Mecbur sicak tutucan kendini öyleyseVucutta dolaşıyor canim gaz
Gecmis olsun ,geçirmeye bak öksürme baslamadanVe soguk sular içip bademcikleri şişen ben
Bu 37+0 calisamaz belgesini aldm da izin için de dilekce verecek miyiz simdi bilen yazabilir mi??
Hımm anladm. Başka bisey yoksa iyi o zaman ben analık izni kullanmak istiyorum diye dilekce verilecek saniyordumDoğum raporunu götüreceğiz
Bunun icin ihlamur icecegim adacayi ile gargara falan bazen ateş basiyor kirgin oluyorum parol aldm. Baska alternatif yok galiba inşallah dogumdan once gecer gider.Gecmis olsun ,geçirmeye bak öksürme baslamadan
Klimasız durulmaz canım önceki doğumdan biliyorumHavanij duruma gore ilerle ama kendini korumalisin 40 cikana kadar en azindan
Ayrıca bir dilekçe yazılmıyor. Ama kurumdan kuruma değişir mi bilmiyorum. MEB de yazılmıyorHımm anladm. Başka bisey yoksa iyi o zaman ben analık izni kullanmak istiyorum diye dilekce verilecek saniyordum
Karın çevresi geride derken, her kontrolde baş ve diğer ölçümlere göre aynı oranla mı geride kalıyor? Mesela baş 34/karın 32 - sonra baş 36/karın 34 olarak ilerliyorsa neden sorun oluyor kiNst çok sıkıcı geçiyor. Karın çevresi yine 2 hafta geride. 12 gün sonra 37+0 da doğuracak gibiyim. Normal doğum planlıyoruz
Heleki cam falan acsam daha kötü olurMecbur sicak tutucan kendini öyleyse
Gerci orayi bilmiyorum ama burada hava serin ilerliyor camlar kapali uyuyoruz suan dogursam bende üşürdüm eminim
Tabi tabiHeleki cam falan acsam daha kötü olurterleye terleye oturuyorum işte. Kilo veririm belki sauna hesabı
Kontrolun saat kaçta?Kizlar uyuyakalmisim bi aciyla uyandim karnimda tamamen bi agri kasiklarima bicaklar saplaniyor gibi uyumadan once de ara ara agri yokluyodu bu cok siddetli oldu tuvalete girdim ciktim beklemedeyim
Yarina erteledim cok halsizim bide ishal olmusum wcden cikamiyorumKontrolun saat kaçta?
İshal de okduysan bu sefer geliyor gelmekte olan galibaYarina erteledim cok halsizim bide ishal olmusum wcden cikamiyorum
Omuz ağrın geçti miVucutta dolaşıyor canim gaz
İshal de olmuşsun geliyor galiba bebiş bu sefer kızKizlar uyuyakalmisim bi aciyla uyandim karnimda tamamen bi agri kasiklarima bicaklar saplaniyor gibi uyumadan once de ara ara agri yokluyodu bu cok siddetli oldu tuvalete girdim ciktim beklemedeyim
Eğer hem bu ağrı hem ishal varsa yarını bekleme doğum belirtisi bunlar.Yarina erteledim cok halsizim bide ishal olmusum wcden cikamiyorum
Geçti canim. Havluyu ütüleyip koydum eve gelınce . Çok şükür. Ama böyle bir sancı yokOmuz ağrın geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?