- 11 Eylül 2020
- 331
- 1.212
- 63
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.061
Ayy insallah artik gerçekten dogurmak istiyorumİshal de okduysan bu sefer geliyor gelmekte olan galiba
Umarimmm dua edin gelsinİshal de olmuşsun geliyor galiba bebiş bu sefer kız
Oyss masallah tosuncuk rabbim upuzun bir ömür nasip etsin gecmis olsun insallahSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Bence de o kadar araştırıp maddi manevi kendini zorlayıp sonra doktorun doğumda olmaması heves kırıcıBen de emin oldum nişan olduğuna sanırımmeğer böyle az az da geliyormuş ama dün baya geldi. Bu saatten sonrası kısmet ya ilk cumartesi geldi işte bugün üçüncü gün oturduğum yerden kalkmıyorum yoksa ben o nişanı görünce neler yapardım da
Telaş değil canım da biraz demoralize oldum açıkçası tabiki ssvd destekleyen bir doktor bırakmış yerine ama düşünsene hiç görmedim tanışmadım yani benim bu doktoru seçmem de bu kadar yoku göze almam da maddi manevi fedakarlık yapmamda ki amaç aşırı güvenmemdi. Şimdi böyle olunca ne olacak diye düşünüyorum. Heveslenemedim yani, doktorum burada olsa şu an çok hareket ederdim ama şimdi oturuyorum sakin sakin. He doktora ve ebeye göre bunlar güzel şeyler 40 haftaya gelip belirtisi olmayanlar var diyo. Bugün bir doktordan randevu aldın yaşadığım şehirde ssvd destekliyor orda bir muayne olcam. Doktorum ısrarla vajinal muayene yaptırma dedi, heralde tetiklenir diye.
Hay ağzın bal yesinn. Cumartesi gününü bir göreyim neler neler yapıcam
Bugüne al randevunu tekrar. İnşallah geliyor gibiAyy insallah artik gerçekten dogurmak istiyorum
Umarimmm dua edin gelsin
Agrilar devam edicekmi diye bekliyorum insallah dogum basliyodur valla devam ederse gidicem hastaneyeEğer hem bu ağrı hem ishal varsa yarını bekleme doğum belirtisi bunlar.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Ben belgenetten "mazeret izni (doğum izni)" şeklinde izin yazisi yazdım.Ve soguk sular içip bademcikleri şişen ben
Bu 37+0 calisamaz belgesini aldm da izin için de dilekce verecek miyiz simdi bilen yazabilir mi??
Ahhhh bebişimizin maşallahı var yaaaaa bu ne kiloSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Geçmiş olsun canım atlattın en azındanGeçti canim. Havluyu ütüleyip koydum eve gelınce . Çok şükür. Ama böyle bir sancı yok
Manyak bir şeydi
Evet ya öyle bir zamana denk geldik ki bir de bizim ssvd olması da bir dezavantaj. Doktorun her türlü gelecek olması yeterli zatenBence de o kadar araştırıp maddi manevi kendini zorlayıp sonra doktorun doğumda olmaması heves kırıcızaten bizim en büyük proplem bayrama denk gelmemiz
benim doktorum da bayramda çalışmıyorum dedi. Ama bir yere de gitmiyorum doğumun baslarsa direk hastaneye geceriz orda buluşuruz dedi. Bana ulaşamazsan ebeyi ara telaş yapma dedi. Her an telefona bakamayabilirim ama telefonum yanımda mutlaka kısa sürede dönerim dedi.
Valla ben doktora güveniyorum evet, ama ebeye daha çok yaslaniyorumdoktor taa bebek çıkarken cagiracaklar da gelecek, o zamana kadar moral motivasyon masajlar hep ebeden eşim de lafta egitime geldi benle, bin tane soru sordu ama vakit yaklaştıkça heyecanlanıyor galiba, hicbir sey hatırlamıyorum diyor
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün maşallah boyuna kilosunaSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Hey maşallah annesiiiSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
MaşallahSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Tanıdık doğum yaptı 3200 diyolarmış ultrasonda 2700 çıkmış bebişMaşallahtontik hosgelmis sağlıkla büyüsün ultrasonda da böyle mi görünüyordu kilosu, benimde biraz iri bebek korku salıyor yavaştan beni
Sonuna kadar haklısın, inşallah doktorunu bekler minnak. Beklemedi diyelim en azından doktorun ve ekibi çok sağlam. Kurallar ve bakış açısı ayni ekip içinde. Bu güveni verecek bir ekip kurmak da marifet. Doktorun adı başka olsa da yaklaşım tarzı aynı olacaktır. Bir de sürekli iletişim halinde olurlar.Evet ya öyle bir zamana denk geldik ki bir de bizim ssvd olması da bir dezavantaj. Doktorun her türlü gelecek olması yeterli zatenmesela benim doktorum senin doğumun başladığı andan itibaren yanında olcam sen ssvd sin dedi. Diğer türlü eve gidiyordum doğum yaklaşınca gelirdim demişti. Zaten ssvd nin pahalı olmasının sebebi de doktorun full mesai yapması o yüzden her doktor yaptırmak istemiyor da.
Ben de ebeye güveniyorum ama nihai kararları hep doktor veriyor. O yüzden napıcam bilmiyorum bakalımbekliyorum şimdilik. Gelen giden yok ama ara ara sancım oluyor yine de. Böyle olunca da günler geçmek bilmiyor o kadar dua ettim 37+ larda doğurayım diye Allah al sana dedi
Usgde geçen hafta 3700 gram çıkmıştı biz almasak daha geleceği yoktu valla paşanın zaten sezeryan yapılmayacak olsa normal doğum biraz zor olur dedi hocaMaşallahtontik hosgelmis sağlıkla büyüsün ultrasonda da böyle mi görünüyordu kilosu, benimde biraz iri bebek korku salıyor yavaştan beni
Oyy adana da böyle yapsam havale geçiririm benUzun kolluyum hep
Ince bir polar battaniye örtüyorum göğüs altımdan itibaren. Ter içinde kalıyorum ama yapacak bisi yok. Çünkü o gaz sancısı acayip değişik bili.
Çorapsı gezmem.
Soğuk yiyip ıcmıyorum
Olması gereken maalesef bu .
Beraber bekliyoruz seninle ayın 3ünüEvet ya öyle bir zamana denk geldik ki bir de bizim ssvd olması da bir dezavantaj. Doktorun her türlü gelecek olması yeterli zatenmesela benim doktorum senin doğumun başladığı andan itibaren yanında olcam sen ssvd sin dedi. Diğer türlü eve gidiyordum doğum yaklaşınca gelirdim demişti. Zaten ssvd nin pahalı olmasının sebebi de doktorun full mesai yapması o yüzden her doktor yaptırmak istemiyor da.
Ben de ebeye güveniyorum ama nihai kararları hep doktor veriyor. O yüzden napıcam bilmiyorum bakalımbekliyorum şimdilik. Gelen giden yok ama ara ara sancım oluyor yine de. Böyle olunca da günler geçmek bilmiyor o kadar dua ettim 37+ larda doğurayım diye Allah al sana dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?