Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oyss masallah tosuncuk rabbim upuzun bir ömür nasip etsin gecmis olsun insallah

Bence de o kadar araştırıp maddi manevi kendini zorlayıp sonra doktorun doğumda olmaması heves kırıcı zaten bizim en büyük proplem bayrama denk gelmemiz

benim doktorum da bayramda çalışmıyorum dedi. Ama bir yere de gitmiyorum doğumun baslarsa direk hastaneye geceriz orda buluşuruz dedi. Bana ulaşamazsan ebeyi ara telaş yapma dedi. Her an telefona bakamayabilirim ama telefonum yanımda mutlaka kısa sürede dönerim dedi.

Valla ben doktora güveniyorum evet, ama ebeye daha çok yaslaniyorum doktor taa bebek çıkarken cagiracaklar da gelecek, o zamana kadar moral motivasyon masajlar hep ebeden eşim de lafta egitime geldi benle, bin tane soru sordu ama vakit yaklaştıkça heyecanlanıyor galiba, hicbir sey hatırlamıyorum diyor

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Ahhhh bebişimizin maşallahı var yaaaaa bu ne kilo çok sevindimmmm ikinizde sağ sağlim olmanıza
Ağrılarında geçsin gitsin hemen

Evet ya öyle bir zamana denk geldik ki bir de bizim ssvd olması da bir dezavantaj. Doktorun her türlü gelecek olması yeterli zaten mesela benim doktorum senin doğumun başladığı andan itibaren yanında olcam sen ssvd sin dedi. Diğer türlü eve gidiyordum doğum yaklaşınca gelirdim demişti. Zaten ssvd nin pahalı olmasının sebebi de doktorun full mesai yapması o yüzden her doktor yaptırmak istemiyor da.
Ben de ebeye güveniyorum ama nihai kararları hep doktor veriyor. O yüzden napıcam bilmiyorum bakalım bekliyorum şimdilik. Gelen giden yok ama ara ara sancım oluyor yine de. Böyle olunca da günler geçmek bilmiyor o kadar dua ettim 37+ larda doğurayım diye Allah al sana dedi

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün maşallah boyuna kilosuna

Hey maşallah annesiii

Maşallah tontik hosgelmis sağlıkla büyüsün ultrasonda da böyle mi görünüyordu kilosu, benimde biraz iri bebek korku salıyor yavaştan beni

Maşallah tontik hosgelmis sağlıkla büyüsün ultrasonda da böyle mi görünüyordu kilosu, benimde biraz iri bebek korku salıyor yavaştan beni
Tanıdık doğum yaptı 3200 diyolarmış ultrasonda 2700 çıkmış bebiş benim iyice inancım gitti

Sonuna kadar haklısın, inşallah doktorunu bekler minnak. Beklemedi diyelim en azından doktorun ve ekibi çok sağlam. Kurallar ve bakış açısı ayni ekip içinde. Bu güveni verecek bir ekip kurmak da marifet. Doktorun adı başka olsa da yaklaşım tarzı aynı olacaktır. Bir de sürekli iletişim halinde olurlar.
Dur bakalım seninki hangi doktoru seçecek

Usgde geçen hafta 3700 gram çıkmıştı biz almasak daha geleceği yoktu valla paşanın zaten sezeryan yapılmayacak olsa normal doğum biraz zor olur dedi hoca

Oyy adana da böyle yapsam havale geçiririm ben nasıl olacak bu lohusalik korkmaya başladım

Beraber bekliyoruz seninle ayın 3ünü beni başka doktor görürse sezeryana döner doğum biliyorum. Sırf bu doktor için dünya para döktüm bende hastaneye. Eğer olmazsanız giderim şehir hastanesine diye espri yaptım hatta. 37+ olmasin insaallah 38 doluyor perşembe beklemedeyiz bakalim. Benimde nisanim geldi bu sabah doktor nişan bu dedi hurma ve yürüyüşü kes beklemek istiyorsan dedi. Ama nisanim kanlı değildi bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…