- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.081
Evet canım öyle olanda çok var ne olacağı belli değil bakalımTanıdık doğum yaptı 3200 diyolarmış ultrasonda 2700 çıkmış bebişbenim iyice inancım gitti
Hadi ya benimde 3750 dediler 37+1 de 38+1 de gideceğim birde bakalım ne olacak.banada öyle dediler kafasida büyükmüş normal doğum zorlayabilir diyolar hep.Usgde geçen hafta 3700 gram çıkmıştı biz almasak daha geleceği yoktu valla paşanın zaten sezeryan yapılmayacak olsa normal doğum biraz zor olur dedi hoca
Gözün aydın canim.Sabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Hayırlısı belki yorgundurSelam kızlar hastanedeyim, ya benim bebişim niçin bu kadar hareketsiz noldu bu çocuğa hiç anlamıyorum.
Suyu iyi plesanta iyi ama saatlerdir bu 3. Nst de çok düşük çıkıyor kalp atışları.
Eğer buda güzel çıkmazsa yatış vericem dedi.
Beklemedeyiz
Gözün aydın maşallahı var. Sağlıkla büyüsün.Sabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Kilo için birsey diyemem ama kafası büyük olup dikişsiz doğuran biriyim. Bide kafa büyük olunca kiloda fazla gözüküyor benim tahminin altında doğdular kilo olarakEvet canım öyle olanda çok var ne olacağı belli değil bakalımbenim arkadaşa da öyle olmusdu tam dediğin kg lar.
Hadi ya benimde 3750 dediler 37+1 de 38+1 de gideceğim birde bakalım ne olacak.banada öyle dediler kafasida büyükmüş normal doğum zorlayabilir diyolar hep.
Ay ne bileyim valla canım sadece kafada değil diğer ölçümlerde büyük görünüyor.ama tabi normal doğum için zorlar diye kafayı söylüyorlar üzerinde duruyolar inşallah dediğin gibi olur benimde hayırlısı.Kilo için birsey diyemem ama kafası büyük olup dikişsiz doğuran biriyim. Bide kafa büyük olunca kiloda fazla gözüküyor benim tahminin altında doğdular kilo olarak
Dur ya bu ne aceleBeraber bekliyoruz seninle ayın 3ünübeni başka doktor görürse sezeryana döner doğum biliyorum. Sırf bu doktor için dünya para döktüm bende hastaneye. Eğer olmazsanız giderim şehir hastanesine diye espri yaptım hatta. 37+ olmasin insaallah 38 doluyor perşembe beklemedeyiz bakalim. Benimde nisanim geldi bu sabah doktor nişan bu dedi hurma ve yürüyüşü kes beklemek istiyorsan dedi. Ama nisanim kanlı değildi bu arada.
Bence doğmaz başka belirti yok şuan. Bide parça parça gelecek bence. 2 cm açıklık var ya ona bağlı olabilir dedi illa dogum başlayacak demek değilmiş.Dur ya bu ne aceleberaber doğuracaktık
İyi bariBence doğmaz başka belirti yok şuan. Bide parça parça gelecek bence. 2 cm açıklık var ya ona bağlı olabilir dedi illa dogum başlayacak demek değilmiş.
Merak etme sen benden önce bile doğurursunİyi bari
Sürpriz yapabilirsin yani her anSelam kızlar hastanedeyim, ya benim bebişim niçin bu kadar hareketsiz noldu bu çocuğa hiç anlamıyorum.
Suyu iyi plesanta iyi ama saatlerdir bu 3. Nst de çok düşük çıkıyor kalp atışları.
Beklemedeyiz
Doğuma yakın hareketleri azalabiliyormus ya canım belkide gelmeye hazırlanıyordur artık gününde az kalmış, hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin.Selam kızlar hastanedeyim, ya benim bebişim niçin bu kadar hareketsiz noldu bu çocuğa hiç anlamıyorum.
Beklemedeyiz
Beraber bekliyoruz seninle ayın 3ünübeni başka doktor görürse sezeryana döner doğum biliyorum. Sırf bu doktor için dünya para döktüm bende hastaneye. Eğer olmazsanız giderim şehir hastanesine diye espri yaptım hatta. 37+ olmasin insaallah 38 doluyor perşembe beklemedeyiz bakalim. Benimde nisanim geldi bu sabah doktor nişan bu dedi hurma ve yürüyüşü kes beklemek istiyorsan dedi. Ama nisanim kanlı değildi bu arada.
Bende 33. haftada bıraktım 150 mg kullanıyordum progesteronu da 36. haftaya kadar dogmazsa 36. haftada bırakacağız inşallahAspirin kullandım canım gebeliğin hemen başında başladık 34 haftada bıraktık
Dün öglen 1 2 ye kadar tık yoktu. Sonra iki pıt pıt etti. Bekledim. Allahm akşam bi coştu. 9 10 gibi basladi ben gece 1 oldu artk yatacagim hala vurdu da vurdu. Bugun yine nst ye gircem sabah hanımefendi yatiyor. Bi iki hareket vardı allahtan. Ben meyve suyu ve cikolata yedim. Ama mevyesuyu en etkilisi bence. Muhakkak sen de biseyler yemissindir. Sagini solunu dürttün mu pekiSelam kızlar hastanedeyim, ya benim bebişim niçin bu kadar hareketsiz noldu bu çocuğa hiç anlamıyorum.
Beklemedeyiz
Ben seninle aynıyız sanıyordum sen 1 hafta ilerdeymissinEvet benimde hiç kanlı değildi, şeffaf çok yoğun bişi.
Ay evet asla istemiyodum müdahale edilmesini ama sağlığından önemli değil elbette umarım hayırlısıyla gelirler artık zaman daraldı
Benim hala anlamadığım bir şey var. Müdür çalışamaz raporu getirmene gerek yok, sadece doğum raporu getir dedi. Acaba o mu yanlış biliyor. Öğretmenim bu aradaHımm anladm. Başka bisey yoksa iyi o zaman ben analık izni kullanmak istiyorum diye dilekce verilecek saniyordum
Calismaz raporu dedikleri yine calisir raporuyla ayni. Kadin verirken ayni sey zaten güncellemis oluyoruz sadece dedi. Hatta bi arkadasimin da müdürü bu degil demis g3ri yollamis hastaneye gitmis kostur kostur dokotr aynisi olacak zaten dekiş. Ayni kagidi.bi daha bi daha niye.aliyoruz gercekten bilmiyorum. Belki aynisi diye müdurün istememistirBenim hala anlamadığım bir şey var. Müdür çalışamaz raporu getirmene gerek yok, sadece doğum raporu getir dedi. Acaba o mu yanlış biliyor. Öğretmenim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?