Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hadi sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallah
Hep gerideydi, ama son 3 haftadır gerilik arttı daha da açıldı arası. Bir de kordon kısa tam beslenemiyor bebek dediler

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın

Oyy maşallah boyuna, kilosuna

Alttan acilma varmi acaba merak ettim , kalp atisi yavaşlogi disinda sancida cikiyormu nst de

Hayirlisi olsun yinede senin bebe bilir işini stres yapma

Arkadaşlar ben geldimmmmm
Haftaya bayramdan hemen önce %90 doğuma giriyorum. Dr çok istediğim için önce suni sancı ile başlayacak duruma göre doğum başlamaz açılma ya da bebeğin kanala girişi ilerlemezse sezeryana dönecekmiş. Çok heyecanlıyım henüz çok erken kilosu daha 2700 gramcık ve bu hatalı ölçüm de olabilir daha az da doğabilir ve doğunca ödem kaynaklı biraz kilo da verecek bu yüzden üzülüyorum bari 3 küsür olsaydı diye ama nasip göğsümden hiç sıvı gelmedi ve göğüslerim hiç dolmadı bu yüzden sütüm olmayacak ya da hemen inmeyecek gibi düşünüyorum bebek de erken haftada ve zayıf doğarsa hemen mamaya başlarım hiç riske atıp ille de anne sütü diye tutturmam annem kv dem karşı onlar sütünü bekle diyo ama ben kalbimin sesini dinlicem dua edin bana lütfen bebişim ne kuveze girsin ne de sarılık riski yaşasın

Güzel haberlerle gelin ins

Aman Allahım nişan da gelmiş bundan sonra ne belirti olursa hastaneye gideceksiniz peki

Korkum yanlış bir şey yapıp zaten az olan doğum iznimi daha da düşürmek
Siz yazınca gayet iyi anladım ama. Müdürüm de doğum raporuna iznini eklet yazmış.

Ben bi sorun olucağını düşünmüyorum canım Normal tarihler artık merak etmeeee .. göbeğin büyüdüğü için göğüslerin küçük geliyo olabilirmi acaba sana. Benimde normalde göğüslerim büyük, ama göbeğim büyüdüğü için küçük kaldılar artık.. herşeyin hayırlısı güzel düşünelim güzel olsun

Bakalım artık bu noktadan sonra tüm kararları minikler verecek sağlıklı olsunlar da ne zaman nasıl olacağının bir önemi yok artık
Hareketsiz derken hiç hareket etmiyor mu? Belki de artık doğmak istiyordur oğluş sağlıkla gelsin de artık nasıl gelirse gelsin
Bu kadar aynı olmamalıydık ya Ben de kestim hareketi sadece su içip yatıyorum şu anda bakalım akşama doktor ne dicek benim ilk gelen baya kırmızıydı sonra kahverengi geldi. Muhtemelen artık açılma oluyor. Vajinal muayene de yaptıramadığım için bilmiyorum

Benim hala anlamadığım bir şey var. Müdür çalışamaz raporu getirmene gerek yok, sadece doğum raporu getir dedi. Acaba o mu yanlış biliyor. Öğretmenim bu arada
Eğer 37.haftaya kadar çalıştıysan çalışamaz raporuna gerek yok.Ben artık ayaklarım.sistigi icin 36.haftamda çalışamaz aldim.1 hafta daha beklesem gerek kalamayacaktı ama evde dinlenmeyi seçtim.Dogum olunca da doğum raporu verecek hastane.Onu işyerine vericem

Aynen aynen 37 ye kadar çalıştım. Teşekkür ederim bilgi için

Canım doğumdan önce memeler şişecek sıvı gelecek diye bişey yok ki doğumdan sonra gelecek sütün. İlk zamanlar gelmeyebilir yada sütün yetersiz de olabilir mama vermekte dünyanın sonu değil önemli olan bebek doysun. Bu hafta sağlam beslen gerisi kısmet belki de ultrason kilo konusunda yanıldı ve daha büyük doğacak bunu da bilemezsin.

Tansiyon sebebiyle mi bu kararı verdi doktor ?Resmen ben heyecanlaniyorum bu haberleri okuyuncaHadi hayırlısı olsun inşallah zaten haftaya 38.hafta oluyo,kuveze falan gerek kalmaz insallah

Hayırlısı olsun canım, haftası gayet iyi bebişin bence hiç takılma süt konusunda benim göğüslerimdende gelmedi süt vs henüz, fazla da büyümedi dediğin gibi. Ama önceden gelmemesi süt olmayacak anlamına gelmiyor diyor herkes. Tamamen vücutla alakalı bence, inanıyorum çok sütümüz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…