- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.101
Amin inşallahHadi sağlıkla gelsin inşallah
Hep gerideydi, ama son 3 haftadır gerilik arttı daha da açıldı arası. Bir de kordon kısa tam beslenemiyor bebek dedilerKarın çevresi geride derken, her kontrolde baş ve diğer ölçümlere göre aynı oranla mı geride kalıyor? Mesela baş 34/karın 32 - sonra baş 36/karın 34 olarak ilerliyorsa neden sorun oluyor ki
Yoksa gittikçe fark açılıyor mu?
Hiçbirimizin ölçümleri tamamen birbirine uymuyor ki
Hayırlı olsun canım gözünüz aydınSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Oyy maşallah boyuna, kilosunaSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Alttan acilma varmi acaba merak ettim , kalp atisi yavaşlogi disinda sancida cikiyormu nst deSelam kızlar hastanedeyim, ya benim bebişim niçin bu kadar hareketsiz noldu bu çocuğa hiç anlamıyorum.
Suyu iyi plesanta iyi ama saatlerdir bu 3. Nst de çok düşük çıkıyor kalp atışları.
Eğer buda güzel çıkmazsa yatış vericem dedi.
Beklemedeyiz
Güzel haberlerle gelin insSelam kızlar hastanedeyim, ya benim bebişim niçin bu kadar hareketsiz noldu bu çocuğa hiç anlamıyorum.
Suyu iyi plesanta iyi ama saatlerdir bu 3. Nst de çok düşük çıkıyor kalp atışları.
Beklemedeyiz
Aman Allahım nişan da gelmişBeraber bekliyoruz seninle ayın 3ünübeni başka doktor görürse sezeryana döner doğum biliyorum. Sırf bu doktor için dünya para döktüm bende hastaneye. Eğer olmazsanız giderim şehir hastanesine diye espri yaptım hatta. 37+ olmasin insaallah 38 doluyor perşembe beklemedeyiz bakalim. Benimde nisanim geldi bu sabah doktor nişan bu dedi hurma ve yürüyüşü kes beklemek istiyorsan dedi. Ama nisanim kanlı değildi bu arada.
Korkum yanlış bir şey yapıp zaten az olan doğum iznimi daha da düşürmekCalismaz raporu dedikleri yine calisir raporuyla ayni. Kadin verirken ayni sey zaten güncellemis oluyoruz sadece dedi. Hatta bi arkadasimin da müdürü bu degil demis g3ri yollamis hastaneye gitmis kostur kostur dokotr aynisi olacak zaten dekiş. Ayni kagidi.bi daha bi daha niye.aliyoruz gercekten bilmiyorum. Belki aynisi diye müdurün istememistir
Ben bi sorun olucağını düşünmüyorum canımArkadaşlar ben geldimmmmm
Haftaya bayramdan hemen önce %90 doğuma giriyorum. Dr çok istediğim için önce suni sancı ile başlayacak duruma göre doğum başlamaz açılma ya da bebeğin kanala girişi ilerlemezse sezeryana dönecekmiş. Çok heyecanlıyım henüz çok erken kilosu daha 2700 gramcık ve bu hatalı ölçüm de olabilir daha az da doğabilir ve doğunca ödem kaynaklı biraz kilo da verecek bu yüzden üzülüyorum bari 3 küsür olsaydı diye ama nasip göğsümden hiç sıvı gelmedi ve göğüslerim hiç dolmadı bu yüzden sütüm olmayacak ya da hemen inmeyecek gibi düşünüyorum bebek de erken haftada ve zayıf doğarsa hemen mamaya başlarım hiç riske atıp ille de anne sütü diye tutturmam annem kv dem karşı onlar sütünü bekle diyo ama ben kalbimin sesini dinlicem dua edin bana lütfen bebişim ne kuveze girsin ne de sarılık riski yaşasın
Bakalım artık bu noktadan sonra tüm kararları minikler verecekSonuna kadar haklısın, inşallah doktorunu bekler minnak. Beklemedi diyelim en azından doktorun ve ekibi çok sağlam. Kurallar ve bakış açısı ayni ekip içinde. Bu güveni verecek bir ekip kurmak da marifet. Doktorun adı başka olsa da yaklaşım tarzı aynı olacaktır. Bir de sürekli iletişim halinde olurlar.
Dur bakalım seninki hangi doktoru seçecek
Hareketsiz derken hiç hareket etmiyor mu? Belki de artık doğmak istiyordur oğluşSelam kızlar hastanedeyim, ya benim bebişim niçin bu kadar hareketsiz noldu bu çocuğa hiç anlamıyorum.
Beklemedeyiz
Bu kadar aynı olmamalıydık yaBeraber bekliyoruz seninle ayın 3ünübeni başka doktor görürse sezeryana döner doğum biliyorum. Sırf bu doktor için dünya para döktüm bende hastaneye. Eğer olmazsanız giderim şehir hastanesine diye espri yaptım hatta. 37+ olmasin insaallah 38 doluyor perşembe beklemedeyiz bakalim. Benimde nisanim geldi bu sabah doktor nişan bu dedi hurma ve yürüyüşü kes beklemek istiyorsan dedi. Ama nisanim kanlı değildi bu arada.
Eğer 37.haftaya kadar çalıştıysan çalışamaz raporuna gerek yok.Ben artık ayaklarım.sistigi icin 36.haftamda çalışamaz aldim.1 hafta daha beklesem gerek kalamayacaktı ama evde dinlenmeyi seçtim.Dogum olunca da doğum raporu verecek hastane.Onu işyerine vericemBenim hala anlamadığım bir şey var. Müdür çalışamaz raporu getirmene gerek yok, sadece doğum raporu getir dedi. Acaba o mu yanlış biliyor. Öğretmenim bu arada
Aynen aynen 37 ye kadar çalıştım. Teşekkür ederim bilgi içinEğer 37.haftaya kadar çalıştıysan çalışamaz raporuna gerek yok.Ben artık ayaklarım.sistigi icin 36.haftamda çalışamaz aldim.1 hafta daha beklesem gerek kalamayacaktı ama evde dinlenmeyi seçtim.Dogum olunca da doğum raporu verecek hastane.Onu işyerine vericem
Canım doğumdan önce memeler şişecek sıvı gelecek diye bişey yok ki doğumdan sonra gelecek sütün. İlk zamanlar gelmeyebilir yada sütün yetersiz de olabilir mama vermekte dünyanın sonu değil önemli olan bebek doysun. Bu hafta sağlam beslen gerisi kısmet belki de ultrason kilo konusunda yanıldı ve daha büyük doğacak bunu da bilemezsin.Arkadaşlar ben geldimmmmm
Haftaya bayramdan hemen önce %90 doğuma giriyorum. Dr çok istediğim için önce suni sancı ile başlayacak duruma göre doğum başlamaz açılma ya da bebeğin kanala girişi ilerlemezse sezeryana dönecekmiş. Çok heyecanlıyım henüz çok erken kilosu daha 2700 gramcık ve bu hatalı ölçüm de olabilir daha az da doğabilir ve doğunca ödem kaynaklı biraz kilo da verecek bu yüzden üzülüyorum bari 3 küsür olsaydı diye ama nasip göğsümden hiç sıvı gelmedi ve göğüslerim hiç dolmadı bu yüzden sütüm olmayacak ya da hemen inmeyecek gibi düşünüyorum bebek de erken haftada ve zayıf doğarsa hemen mamaya başlarım hiç riske atıp ille de anne sütü diye tutturmam annem kv dem karşı onlar sütünü bekle diyo ama ben kalbimin sesini dinlicem dua edin bana lütfen bebişim ne kuveze girsin ne de sarılık riski yaşasın
Tansiyon sebebiyle mi bu kararı verdi doktor ?Resmen ben heyecanlaniyorum bu haberleri okuyuncaArkadaşlar ben geldimmmmm
Rica ederimAynen aynen 37 ye kadar çalıştım. Teşekkür ederim bilgi için
Hayırlısı olsun canım, haftası gayet iyi bebişin bence hiç takılmaArkadaşlar ben geldimmmmm
Tatile denk geldiği için mantıken gerek yok ama sonradan sıkıntı çıkarırlar diye ben alacağım cnmBenim hala anlamadığım bir şey var. Müdür çalışamaz raporu getirmene gerek yok, sadece doğum raporu getir dedi. Acaba o mu yanlış biliyor. Öğretmenim bu arada
Bende de yok üstelik öncekilerde de hiç gelmediKiz bu nişan bi bendenmi gelmediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?