Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım haftaya kadar 3 kilo olur bebişin olmasa da 2.500 üzerinde olması bile yeterli bende bu Cumartesi gittim 2400 dedi minyon bebek bizimkide bayramdan 2 önce alacak beni de doğuma, aynı benimde göğüslerimde hiç doluluk hissi filan yok valla yumoş yumoş göğüslerim ilk günler sütüm gelmezse mecburen mama vericem sarılık olmasını istemiyorum.

Korkum yanlış bir şey yapıp zaten az olan doğum iznimi daha da düşürmek
Siz yazınca gayet iyi anladım ama. Müdürüm de doğum raporuna iznini eklet yazmış.
Ben de yanlş bişeyler yaparlar diye emin olamıyorum da bakalm. Memura teslim ettim müdüre sorariz dedi. Ben bi de calistim aktarmak istiyorum 5 hafta. O araya gitmez insallah. Suan belgeyi verip ciktim. Rapora izin nasil ekletiliyor onu bilmiyorum o kısım sacma bence onu kurum halletmesi gerekmiyor mu?

Benim de aynı kiloda, gününüz de aynıymış hatta. Haftaya kadar yine kilo alacak merak etme. Bu hafta da yeni başladı,önünde zaman var. Ki 2700 bile doğsa hiç problem yok. Göğüsler benim de yumuşak. Hemen gelmese de süt illa ki gelecek. Böyle şeyleri dert etme. Çok az kaldığını düşünüp hayal et. Mutlu olalım büyük bir nimete kavuşacağız.

Herkesinde göbeği düşüyo, benimmde o düşmedi , bugun ayağa kalktım bişşi aktı gitti böyle, korktum burdakilerden dedim kesin bişi geldi. Akıntıymış
Pskolijimizi manyak ettiler

Benimde inmedi henüz daha doguam var diyo gören, seninki ilk ya sezeryan ollmazsan sonuna kadar bekler valla

Genel mıydı canim?
Niye mide bulantısı oldu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…