- 11 Şubat 2022
- 290
- 603
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.121
Canım haftaya kadar 3 kilo olur bebişin olmasa da 2.500 üzerinde olması bile yeterli bende bu Cumartesi gittim 2400 dedi minyon bebek bizimkide bayramdan 2 önce alacak beni de doğuma, aynı benimde göğüslerimde hiç doluluk hissi filan yok valla yumoş yumoş göğüslerim ilk günler sütüm gelmezse mecburen mama vericem sarılık olmasını istemiyorum.Arkadaşlar ben geldimmmmm
Haftaya bayramdan hemen önce %90 doğuma giriyorum. Dr çok istediğim için önce suni sancı ile başlayacak duruma göre doğum başlamaz açılma ya da bebeğin kanala girişi ilerlemezse sezeryana dönecekmiş. Çok heyecanlıyım henüz çok erken kilosu daha 2700 gramcık ve bu hatalı ölçüm de olabilir daha az da doğabilir ve doğunca ödem kaynaklı biraz kilo da verecek bu yüzden üzülüyorum bari 3 küsür olsaydı diye ama nasip göğsümden hiç sıvı gelmedi ve göğüslerim hiç dolmadı bu yüzden sütüm olmayacak ya da hemen inmeyecek gibi düşünüyorum bebek de erken haftada ve zayıf doğarsa hemen mamaya başlarım hiç riske atıp ille de anne sütü diye tutturmam annem kv dem karşı onlar sütünü bekle diyo ama ben kalbimin sesini dinlicem dua edin bana lütfen bebişim ne kuveze girsin ne de sarılık riski yaşasın
Herkesinde göbeği düşüyo, benimmde o düşmediKiz bu nişan bi bendenmi gelmediii
Göbeğin düştüğünü nasıl anlıyoruzHerkesinde göbeği düşüyo, benimmde o düşmedi, bugun ayağa kalktım bişşi aktı gitti böyle, korktum burdakilerden dedim kesin bişi geldi. Akıntıymış
Bende çok güvenmiyor oğlum erken doğdu ama aynı gün ultrasonda 1750 gr çıkmıştı 2250 doğdu baya bir fark atmıştıTanıdık doğum yaptı 3200 diyolarmış ultrasonda 2700 çıkmış bebişbenim iyice inancım gitti
Bnde bilmiyomGöbeğin düştüğünü nasıl anlıyoruz
Aynen hemde baya fark var yani şunaaaaa 1750 ne 2250 neeee aradaki farka bakBende çok güvenmiyor oğlum erken doğdu ama aynı gün ultrasonda 1750 gr çıkmıştı 2250 doğdu baya bir fark atmıştı
Ben de yanlş bişeyler yaparlar diye emin olamıyorum da bakalm. Memura teslim ettim müdüre sorariz dedi. Ben bi de calistim aktarmak istiyorum 5 hafta. O araya gitmez insallah. Suan belgeyi verip ciktim. Rapora izin nasil ekletiliyor onu bilmiyorum o kısım sacma bence onu kurum halletmesi gerekmiyor mu?Korkum yanlış bir şey yapıp zaten az olan doğum iznimi daha da düşürmek
Siz yazınca gayet iyi anladım ama. Müdürüm de doğum raporuna iznini eklet yazmış.
37+1 itibariyle günde 6 7 tane düzenli yiyebilirsin. Şimdiden 2 3 tane ye erken doğum riski yoksa. Ben arada bir iki yiyorum. Birkaç güne 38. Haftaya girince 7 tane yerim.Kızlar bu hurma yemeye ne zaman başlamak lazımşu an 36+1 başlasam mı erken mi?
1.de daha zamanın var göbeğin düşmemiş demişti teyzeler akşam suyum gelmiştiBnde bilmiyomgöğüse baskı yapıyo yaa, herhalde onu yapmıyomuş , gelen geçen göbeğimin üstüne bakıyo, düşmemiş diyo
Benim de aynı kiloda, gününüz de aynıymış hatta. Haftaya kadar yine kilo alacak merak etme. Bu hafta da yeni başladı,önünde zaman var. Ki 2700 bile doğsa hiç problem yok. Göğüsler benim de yumuşak. Hemen gelmese de süt illa ki gelecek. Böyle şeyleri dert etme. Çok az kaldığını düşünüp hayal et. Mutlu olalım büyük bir nimete kavuşacağız.Arkadaşlar ben geldimmmmm
Haftaya bayramdan hemen önce %90 doğuma giriyorum. Dr çok istediğim için önce suni sancı ile başlayacak duruma göre doğum başlamaz açılma ya da bebeğin kanala girişi ilerlemezse sezeryana dönecekmiş. Çok heyecanlıyım henüz çok erken kilosu daha 2700 gramcık ve bu hatalı ölçüm de olabilir daha az da doğabilir ve doğunca ödem kaynaklı biraz kilo da verecek bu yüzden üzülüyorum bari 3 küsür olsaydı diye ama nasip göğsümden hiç sıvı gelmedi ve göğüslerim hiç dolmadı bu yüzden sütüm olmayacak ya da hemen inmeyecek gibi düşünüyorum bebek de erken haftada ve zayıf doğarsa hemen mamaya başlarım hiç riske atıp ille de anne sütü diye tutturmam annem kv dem karşı onlar sütünü bekle diyo ama ben kalbimin sesini dinlicem dua edin bana lütfen bebişim ne kuveze girsin ne de sarılık riski yaşasın
Çok biliyolar yaaa bu teyzeler ciddennnn deli ediyolar beni1.de daha zamanın var göbeğin düşmemiş demişti teyzeler akşam suyum gelmişti
Ki doktorum çok dikkatliydi usg cihazı da yeni cihazlardandı yanıltıcı bence ölçümlerAynen hemde baya fark var yani şunaaaaa 1750 ne 2250 neeee aradaki farka bak
Aynen ilktede gelmedi bundada tık yokBende de yok üstelik öncekilerde de hiç gelmedi
Pskolijimizi manyak ettilerHerkesinde göbeği düşüyo, benimmde o düşmedi, bugun ayağa kalktım bişşi aktı gitti böyle, korktum burdakilerden dedim kesin bişi geldi. Akıntıymış
Bu sefer suyum gelmesin sancım gelsin istiyorum ne yapsam acabaAynen ilktede gelmedi bundada tık yok
Suda gelmedi hic o olayida bilmiyomBu sefer suyum gelmesin sancım gelsin istiyorum ne yapsam acaba
Genel mıydı canim?Sabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?