- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.141
Beni biraz araya sokusturdu oyuzdenO saate kadar nasıl aç kalcan canim neden o kadar geç yatış işlemin sağlıkla al bebişini kucağına hiç anlamadan insallah
Teşekkür ederim canım yavaştan başlayayım o zaman37+1 itibariyle günde 6 7 tane düzenli yiyebilirsin. Şimdiden 2 3 tane ye erken doğum riski yoksa. Ben arada bir iki yiyorum. Birkaç güne 38. Haftaya girince 7 tane yerim.
Dualarimiz seninle su gibi geçsin, sagsalim kavuşun insallahBekliyorum kizlar duaniza talibimbirazdan alırlar heralde
Siz sabaha alin kesin benim secme sansm yoktuKeşke akşama doğru olmasaydı sabah niye olmadı
Amiiin hayirlisi ile darisi basiniza insAllahDualarimiz seninle su gibi geçsin, sagsalim kavuşun insallah
Sağlıkla kavuşun canım hayırlı haberlerle inşallahBekliyorum kizlar duaniza talibimbirazdan alırlar heralde
Hadi bakalımBekliyorum kizlar duaniza talibimbirazdan alırlar heralde
Benim ilki 38+5 de doğdu ben de görmedim böyle şeylerKiz bu nişan bi bendenmi gelmediii
Aman geldi de ne oldu diken üstündeyiz üçümüzde dursun diye dua ediyoruz
Doktorun nerde tatil yapiyor atlasin ucaga gelsin para kazanacak sonuctaBenim ilki 38+5 de doğdu ben de görmedim böyle şeylerbu maşallah herşeyi gösteriyor
Aman geldi de ne oldu diken üstündeyiz üçümüzde dursun diye dua ediyoruz
Demek ki doğum biter bıtmez ziyaretçiler başlayacak.Benim sabah 7 buçukta yakınlarımdan kim duysa çok erken saatte değil mi diyor
Herkes bikti anlasilan dogurmak istiyorBu sefer suyum gelmesin sancım gelsin istiyorum ne yapsam acaba
Bıkmak demeyelim de yük gibiHerkes bikti anlasilan dogurmak istiyor
Bende özellikle sordum yanlış çıkabiliyomuş , yok genelde benimkiler doğru çıkıyo dedi bana, ama her gittiğimde boyu kilosu farklı çıktıKi doktorum çok dikkatliydi usg cihazı da yeni cihazlardandı yanıltıcı bence ölçümler
Bencede çünkü aslaaaaaa bi belirt yok yerinde mutlu kesin gününde gelirdiPskolijimizi manyak ettiler
Benimde inmedi henüz daha doguam var diyo gören, seninki ilk ya sezeryan ollmazsan sonuna kadar bekler valla
İyi benim sabahSiz sabaha alin kesin benim secme sansm yoktuaraya aldi oyuzden biraz
Off antalyada kendisi gelir mi kız hayatta gelmezDoktorun nerde tatil yapiyor atlasin ucaga gelsin para kazanacak sonuctayani ne kaybedecekki o kadar zaman beraber olupta seni simdi stresler icinde bekletiyor sinir bozucu cidden
Normalde bende istemiyodum ne gerek var fln o halde görmesinler beni diyodumda, şimdi düşününce ben çocğu kişiye gittimmm zor zamanında yanında oldum, 5 dk da olsa beklerim gibi geliyo en azından hayırlı olsun gidip gidebilirler, herkesede yakın hastaneDemek ki doğum biter bıtmez ziyaretçiler başlayacak.Ayyy çok zor valla .
Ben istemedim kimseyi. Çünkü cıplaktım ve bebeği emzırıyordum sürekli. Ve kimseyi de çekemiyorsun zaten o durumda .
Hastaneye ziyaretçi gelmesi bana çok saçma geliyor valla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?