Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim ilki 38+5 de doğdu ben de görmedim böyle şeyler bu maşallah herşeyi gösteriyor

Aman geldi de ne oldu diken üstündeyiz üçümüzde dursun diye dua ediyoruz
Doktorun nerde tatil yapiyor atlasin ucaga gelsin para kazanacak sonucta yani ne kaybedecekki o kadar zaman beraber olupta seni simdi stresler icinde bekletiyor sinir bozucu cidden

Benim sabah 7 buçukta yakınlarımdan kim duysa çok erken saatte değil mi diyor
Demek ki doğum biter bıtmez ziyaretçiler başlayacak. Ayyy çok zor valla .
Ben istemedim kimseyi. Çünkü cıplaktım ve bebeği emzırıyordum sürekli. Ve kimseyi de çekemiyorsun zaten o durumda .

Hastaneye ziyaretçi gelmesi bana çok saçma geliyor valla .

Ki doktorum çok dikkatliydi usg cihazı da yeni cihazlardandı yanıltıcı bence ölçümler
Bende özellikle sordum yanlış çıkabiliyomuş , yok genelde benimkiler doğru çıkıyo dedi bana, ama her gittiğimde boyu kilosu farklı çıktı
Pskolijimizi manyak ettiler

Benimde inmedi henüz daha doguam var diyo gören, seninki ilk ya sezeryan ollmazsan sonuna kadar bekler valla
Bencede çünkü aslaaaaaa bi belirt yok yerinde mutlu kesin gününde gelirdi
Siz sabaha alin kesin benim secme sansm yoktu araya aldi oyuzden biraz
İyi benim sabah güzel haberini bekliyoruz

Doktorun nerde tatil yapiyor atlasin ucaga gelsin para kazanacak sonucta yani ne kaybedecekki o kadar zaman beraber olupta seni simdi stresler icinde bekletiyor sinir bozucu cidden
Off antalyada kendisi gelir mi kız hayatta gelmez adam da haklı doğum genelde 38+ da olur diyor bir de benim ikinci doğum ama ilki sezeryan ya ne bilelim erken gelmek isticek dur bakalım şimdi yoldayım bi doktora görüncem bakalım ne dicek o

Normalde bende istemiyodum ne gerek var fln o halde görmesinler beni diyodumda, şimdi düşününce ben çocğu kişiye gittimmm zor zamanında yanında oldum, 5 dk da olsa beklerim gibi geliyo en azından hayırlı olsun gidip gidebilirler, herkesede yakın hastane gelceklerni sanmıyorum amaaa bakalım
Yoksa bi kaç kişinin üstü çizilcek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…