- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.161
Bende 7 buçuk yatışımBenim sabah 7 buçukta yakınlarımdan kim duysa çok erken saatte değil mi diyor
Neyse önce bi yaşa bakalımNormalde bende istemiyodum ne gerek var fln o halde görmesinler beni diyodumda, şimdi düşününce ben çocğu kişiye gittimmm zor zamanında yanında oldum, 5 dk da olsa beklerim gibi geliyo en azından hayırlı olsun gidip gidebilirler, herkesede yakın hastanegelceklerni sanmıyorum amaaa bakalım
Yoksa bi kaç kişinin üstü çizilcek gibi
Aynen gelen çok olur diye tahmin ediyorum giderken zaten. kalabalık gideceğizDemek ki doğum biter bıtmez ziyaretçiler başlayacak.Ayyy çok zor valla .
Ben istemedim kimseyi. Çünkü cıplaktım ve bebeği emzırıyordum sürekli. Ve kimseyi de çekemiyorsun zaten o durumda .
Hastaneye ziyaretçi gelmesi bana çok saçma geliyor valla .
6 da hastene de ol dedi doktorum 7 buçukta alıcak. Giderken kalabalık gidicez zatenBende 7 buçuk yatışımsabah öğlene herkes gelir artık
İstiyom istiyom kalmak aslındada bi 5 dk hatır alma olabilir işteNeyse önce bi yaşa bakalım
İnsan kendi haline kalmak istiyor valla.
Aynen banada o iş çıkışı yada ara yemek paydosunda geliriz diyolar6 da hastene de ol dedi doktorum 7 buçukta alıcak. Giderken kalabalık gidicez zatengün içinde de gelen olur diye düşünüyorum kim duysa iş çıkışı geliriz falan diyor
Allah yardımcın olsunAynen gelen çok olur diye tahmin ediyorum giderken zaten. kalabalık gideceğizbirde bayram bitimi herkes izinli olursa gündüz gelen olur ya da iş çıkışı gelirler
Hadi bakalımİstiyom istiyom kalmak aslındada bi 5 dk hatır alma olabilir işte
Paylaş sen kural fotosunuDoğumlar başladığına göre, evin kurallı fotosunu paylaşmaya başlayabilirmiyizvelihat doğuruyorum ya sanki tek benim çocğum oluyo paylaşıyımmm..
Gerçi Prensesle prens bile doğumdan bi gün sonra poz veriyo bebeklee
Amin inşallah canımAllah yardımcın olsun
Hadi bakalım
Yok yaaa bana saçmaaa komik ve ayıp geliyoPaylaş sen kural fotosunu
Aynen banada o iş çıkışı yada ara yemek paydosunda geliriz diyolar
Sen baya erken giricen ama yaaa 7 buçukbizde kalablık gidicez. Geçen gittim doğum hane kapısında bi baba bi anane vardı , bizi görünce şok olucaklar
Benim sadece eşim ben gideceğiz sonrada çıkarken haber verecegim7 buçuk mu 8 mi dedi doktor farketmez dedik yarım saatten bişey olmaz dedik hastaneden randevu almak için aradı 7 buçuk diye öyle olduNe kadar erken o kadar iyi aç beklemek istemiyorum fazla inşallah doğumhane kapısında beklerlerken kızmazlar o kadar kalabalık olmasına
Her zaman bilmiyor haberin olsunYok yaaa bana saçmaaa komik ve ayıp geliyogelen zaten biliyo napması gerektiğini
Sadeleştir paylaşYok yaaa bana saçmaaa komik ve ayıp geliyogelen zaten biliyo napması gerektiğini
Bunu anlayan yaşlı bı kesim var bizim buradaGöbeğin düştüğünü nasıl anlıyoruz
O kadar bilgim yok kiBen de yanlş bişeyler yaparlar diye emin olamıyorum da bakalm. Memura teslim ettim müdüre sorariz dedi. Ben bi de calistim aktarmak istiyorum 5 hafta. O araya gitmez insallah. Suan belgeyi verip ciktim. Rapora izin nasil ekletiliyor onu bilmiyorum o kısım sacma bence onu kurum halletmesi gerekmiyor mu?
Helal beeeee ben senin bu dediğini yapsam, yemin ederim silerler beniBenim sadece eşim ben gideceğiz sonrada çıkarken haber verecegim
Eve bile çok az kişi kabul ediyorum benkendim çıkıp geziyorum ama tanıdık görmeye halim yok
Hadi yaaaaaHer zaman bilmiyor haberin olsun
Sadeleştir paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?