Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Neyse önce bi yaşa bakalım

İnsan kendi haline kalmak istiyor valla.

Aynen gelen çok olur diye tahmin ediyorum giderken zaten. kalabalık gideceğiz birde bayram bitimi herkes izinli olursa gündüz gelen olur ya da iş çıkışı gelirler

6 da hastene de ol dedi doktorum 7 buçukta alıcak. Giderken kalabalık gidicez zaten gün içinde de gelen olur diye düşünüyorum kim duysa iş çıkışı geliriz falan diyor
Aynen banada o iş çıkışı yada ara yemek paydosunda geliriz diyolar
Sen baya erken giricen ama yaaa 7 buçuk bizde kalablık gidicez. Geçen gittim doğum hane kapısında bi baba bi anane vardı , bizi görünce şok olucaklar

7 buçuk mu 8 mi dedi doktor farketmez dedik yarım saatten bişey olmaz dedik hastaneden randevu almak için aradı 7 buçuk diye öyle oldu Ne kadar erken o kadar iyi aç beklemek istemiyorum fazla inşallah doğumhane kapısında beklerlerken kızmazlar o kadar kalabalık olmasına

Benim sadece eşim ben gideceğiz sonrada çıkarken haber verecegim

Eve bile çok az kişi kabul ediyorum ben kendim çıkıp geziyorum ama tanıdık görmeye halim yok

O kadar bilgim yok ki sanki ilk doğum ya da ben yeni atandim

Benim sadece eşim ben gideceğiz sonrada çıkarken haber verecegim

Eve bile çok az kişi kabul ediyorum ben kendim çıkıp geziyorum ama tanıdık görmeye halim yok
Helal beeeee ben senin bu dediğini yapsam, yemin ederim silerler beni o dereceeeee
Her zaman bilmiyor haberin olsun
Hadi yaaaaa amannnnn allahdan bayrama denk geliyp düğünler var 1 ay bana gelen olmaz
Sadeleştir paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…