- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.181
Herkes bizden daha heyecanlı gelmek istiyorlar o yüzden gelme diyemiyoruzBenim sadece eşim ben gideceğiz sonrada çıkarken haber verecegim
Eve bile çok az kişi kabul ediyorum benkendim çıkıp geziyorum ama tanıdık görmeye halim yok
Bende 1 hafta aralıklarla gitmiştim benimkide almamıştı, bence sorun olmaz herhaldeKızlar şimdi doktordan geldim, bebek 54 cm 3330 gram. 10 gün öncesine kadar 90 gram almış. Ev stresinden mi kilo almadı acaba
Dualarımız seninle canım sağ salim kavuşun inşallahBekliyorum kizlar duaniza talibimbirazdan alırlar heralde
Benimki nisan değil. Nisan olsa duramazmisim
Aynen yaaa bende korkuyorum oyuzden inşaşlah kızmazlar diye. Doğum gotosu çektircekmisinn7 buçuk mu 8 mi dedi doktor farketmez dedik yarım saatten bişey olmaz dedik hastaneden randevu almak için aradı 7 buçuk diye öyle olduNe kadar erken o kadar iyi aç beklemek istemiyorum fazla inşallah doğumhane kapısında beklerlerken kızmazlar o kadar kalabalık olmasına
İnanmazsınız belki ama tatildeyimBenim ilki 38+5 de doğdu ben de görmedim böyle şeylerbu maşallah herşeyi gösteriyor
Aman geldi de ne oldu diken üstündeyiz üçümüzde dursun diye dua ediyoruz
Canım son haftalarda plasenta artık eskisi gibi işlevini sürdürmüyormuş ki zaten senin bebeğinin maşallah kilosu çok iyi hiç takma kafanı benceKızlar şimdi doktordan geldim, bebek 54 cm 3330 gram. 10 gün öncesine kadar 90 gram almış. Ev stresinden mi kilo almadı acaba
Biz Dr umla yakın yerlerde tatildeyiz, Allah korusun doğum başlasa gelip denizde dogurtacak değilOff antalyada kendisi gelir mi kız hayatta gelmezadam da haklı doğum genelde 38+ da olur diyor bir de benim ikinci doğum ama ilki sezeryan ya ne bilelim erken gelmek isticek dur bakalım şimdi yoldayım bi doktora görüncem bakalım ne dicek o
Doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünüyorum canım. Yarın nasıpse hastaneye gidip görüşme yapacağız. Bende yakınlarıma tembihliyorum eşimi kapıda beklerken videoya çekin diyeAynen yaaa bende korkuyorum oyuzden inşaşlah kızmazlar diye. Doğum gotosu çektircekmisinnben hemşireye teklif etmeyi düşünüyorum doğumda videoya çeksin
Prosedü degismis bile olabilir. Insallah hallolur ya bisey olmaz.O kadar bilgim yok kisanki ilk doğum ya da ben yeni atandim
Biz de eşimle gideriz ins, doğum olunca haber verelim hatta diyoruz millete. Zaten hamile olduğumu da daha geçen aylarda öğrendi ailelerBenim sadece eşim ben gideceğiz sonrada çıkarken haber verecegim
Eve bile çok az kişi kabul ediyorum benkendim çıkıp geziyorum ama tanıdık görmeye halim yok
Benimde geç öğrendiler. Kimseyi çekemem sancıyla beraber. İsmi lazım değil bir tanıdık ilk doğumda geldi akşam eşim nezaketen birseyler yer misiniz dedi herkes aa gerek yok vs zaten 5 dk uğradık dediler kendisi aa ben yerim dedi hala unutmam. Sonra kapalı her yer vs deyip atlattık.Biz de eşimle gideriz ins, doğum olunca haber verelim hatta diyoruz millete. Zaten hamile olduğumu da daha geçen aylarda öğrendi aileler
Ayyyy bende bendeDoğum fotoğrafçısı tutmayı düşünüyorum canım. Yarın nasıpse hastaneye gidip görüşme yapacağız. Bende yakınlarıma tembihliyorum eşimi kapıda beklerken videoya çekin diyeçok merak ediyorum onu
O masallahSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Yok epiduraldi ama tansiyonum düştü biraz zaten düşük seyrediyodu gebelikte de o yaptı herhalde 5dk kadar sürdü öğürdüm biraz ama istifra etmedim sonra ilaçlarla kesildiGenel mıydı canim?
Niye mide bulantısı oldu ki?
Biz aynı gün başvurduk. Ertesi gün geldiCuma günü ehliyet için nufus müdürlüğüne gitmiştim başvuru için, hemen bugun geldi ehliyetim.
Cuma günü bebeğin kimliği içinde sabah hemen eşim gidicek, demekki hemen pzartesi gelicek kimlik süper hızlı
Hahahahha aynen öyle bi de hala emmeye çalışıyo böyle aç bebek görmedim sürekli eldivenini emiyorKızlar listeye baktım da herkes 3 kg altı doğurmuş neredeyse yani telaşlanacak bişey yok doğan büyüyor sonuçta. Yalnıztoose maşallah okula yazdıracak yakında
Canım bence bebiş gelmeye hazırlanıyor olabilir. Bir şey kalmadı tarihineEvet benimde hiç kanlı değildi, şeffaf çok yoğun bişi.
Ay evet asla istemiyodum müdahale edilmesini ama sağlığından önemli değil elbette umarım hayırlısıyla gelirler artık zaman daraldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?