Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim sadece eşim ben gideceğiz sonrada çıkarken haber verecegim

Eve bile çok az kişi kabul ediyorum ben kendim çıkıp geziyorum ama tanıdık görmeye halim yok
Herkes bizden daha heyecanlı gelmek istiyorlar o yüzden gelme diyemiyoruz

Aynen yaaa bende korkuyorum oyuzden inşaşlah kızmazlar diye. Doğum gotosu çektircekmisinn ben hemşireye teklif etmeyi düşünüyorumdoğumda videoya çeksin

Benim ilki 38+5 de doğdu ben de görmedim böyle şeyler bu maşallah herşeyi gösteriyor

Aman geldi de ne oldu diken üstündeyiz üçümüzde dursun diye dua ediyoruz
İnanmazsınız belki ama tatildeyim hastaneye 3 4 saat uzakliktayim, doğum çantam sezlongun altında Allah'ım ins bir surpriz olmaz

Biz Dr umla yakın yerlerde tatildeyiz, Allah korusun doğum başlasa gelip denizde dogurtacak değil

Aynen yaaa bende korkuyorum oyuzden inşaşlah kızmazlar diye. Doğum gotosu çektircekmisinn ben hemşireye teklif etmeyi düşünüyorumdoğumda videoya çeksin
Doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünüyorum canım. Yarın nasıpse hastaneye gidip görüşme yapacağız. Bende yakınlarıma tembihliyorum eşimi kapıda beklerken videoya çekin diye çok merak ediyorum onu

Benim sadece eşim ben gideceğiz sonrada çıkarken haber verecegim

Eve bile çok az kişi kabul ediyorum ben kendim çıkıp geziyorum ama tanıdık görmeye halim yok
Biz de eşimle gideriz ins, doğum olunca haber verelim hatta diyoruz millete. Zaten hamile olduğumu da daha geçen aylarda öğrendi aileler

Biz de eşimle gideriz ins, doğum olunca haber verelim hatta diyoruz millete. Zaten hamile olduğumu da daha geçen aylarda öğrendi aileler
Benimde geç öğrendiler. Kimseyi çekemem sancıyla beraber. İsmi lazım değil bir tanıdık ilk doğumda geldi akşam eşim nezaketen birseyler yer misiniz dedi herkes aa gerek yok vs zaten 5 dk uğradık dediler kendisi aa ben yerim dedi hala unutmam. Sonra kapalı her yer vs deyip atlattık.

Ayyyy bende bende doğum fotoğrafçın olursa onlar çekerler herhalde

Bizim Burada herkes yazılıklarda, tatillerde... Yardımcı olacaklar disinda kimse gelmyecek hastaneye veya ziyarete. Ben de istemezdim zaten. Kalabalık beni strese sokar. Bir de korkarım mikrop, hastalık bulaşır vs diye. Yardım haricinde de kimseye hastanede bebek ziyaretine gitmedim.

O masallah nazarlar değmesin. Hayırlı uğurlu olsun canım

Kızlar listeye baktım da herkes 3 kg altı doğurmuş neredeyse yani telaşlanacak bişey yok doğan büyüyor sonuçta. Yalnız toose maşallah okula yazdıracak yakında
Hahahahha aynen öyle bi de hala emmeye çalışıyo böyle aç bebek görmedim sürekli eldivenini emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…