Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım bu işler hiç belli olmaz. Ben oğlumda normal doğum yaptım. 4 gün sütüm gelmedi. Mama verdim. Mecburen verilecek o durmda çocuk aç duramaz. Sonra bebe emmedi. Sagip verdim ama zamanla süt azaldı. Çocuk emmeyince ne yaparsan yap yaramıyor. Her şeyi denedim. 6 ay mama+süt gittim. Sonra azalarak bitti. Mamayla devam.

Bu sefer sezeryan oldum. Bebe emdi ilk gün süt gelmedi. Mama verdim. Ama bebe eme eme getirdi ertesi gün sütü. Tabi süt arttırıcı pek çok şey aldım. Benimde göğüslerim dolu değildi bu arada. Ama bu sefer olacak dedim olumlu düşündüm

Onlarda haklı minnoş totolar

Benınkı emerken başını okşuyorum, gözler de kapalı tabi
Kedi gibi minik kaşları havaya kalkıyor . O anda burnunu ısırasım geliyor
Bizimkinin kaşları çatık sinirli biraz zaten bi emiyo üç uyuyo emzik niyetine kullanmaya başladı beni emzik vermeyi düşünmüyodum ama alıcam bu gidişle

Kizlar ben geçen pazartesi çalışamaz raporu aldım. Kuruma veremeden doğurdum. Doğum raporunda izninin ne zamana kadar olacağı yazıyor.8 hafta daha eklenmiş 16 haftadan 3 gün eksik Kasımın ortasına kadar iznim.

Evet ben de çıktım doktordan kızlar açılma yok ama yumuşama var rahimde. Gelen de nişanmış kasılmayla gelmiştir dedi. Artık bu saaten sonra böyle şeyler olabilir ufak bir sinyal var ama tabiki bu hemen doğum olacak demek değil. Üç gün sonra da olabilir artık 10 gün sonra da dedi bebek doğum olacak kadar aşağıda değilmiş ama inmiş kendi ebemle de görüştüm sanıyorum doktorunu beklicek dedi içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…