- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.201
Çok geçmiş olsun. Şimdi bol bolemzırme seansları başladı:)Yok epiduraldi ama tansiyonum düştü biraz zaten düşük seyrediyodu gebelikte de o yaptı herhalde 5dk kadar sürdü öğürdüm biraz ama istifra etmedim sonra ilaçlarla kesildi
Söyleme herkese nazar değmesinHahahahha aynen öyle bi de hala emmeye çalışıyo böyle aç bebek görmedim sürekli eldivenini emiyor
Canım bu işler hiç belli olmaz. Ben oğlumda normal doğum yaptım. 4 gün sütüm gelmedi. Mama verdim. Mecburen verilecek o durmda çocuk aç duramaz. Sonra bebe emmedi. Sagip verdim ama zamanla süt azaldı. Çocuk emmeyince ne yaparsan yap yaramıyor. Her şeyi denedim. 6 ay mama+süt gittim. Sonra azalarak bitti. Mamayla devam.Arkadaşlar ben geldimmmmm
Haftaya bayramdan hemen önce %90 doğuma giriyorum. Dr çok istediğim için önce suni sancı ile başlayacak duruma göre doğum başlamaz açılma ya da bebeğin kanala girişi ilerlemezse sezeryana dönecekmiş. Çok heyecanlıyım henüz çok erken kilosu daha 2700 gramcık ve bu hatalı ölçüm de olabilir daha az da doğabilir ve doğunca ödem kaynaklı biraz kilo da verecek bu yüzden üzülüyorum bari 3 küsür olsaydı diye ama nasip göğsümden hiç sıvı gelmedi ve göğüslerim hiç dolmadı bu yüzden sütüm olmayacak ya da hemen inmeyecek gibi düşünüyorum bebek de erken haftada ve zayıf doğarsa hemen mamaya başlarım hiç riske atıp ille de anne sütü diye tutturmam annem kv dem karşı onlar sütünü bekle diyo ama ben kalbimin sesini dinlicem dua edin bana lütfen bebişim ne kuveze girsin ne de sarılık riski yaşasın
Evet memeyi başta biraz zor alıyor aldı mı yarım saat bırakmıyo amaÇok geçmiş olsun. Şimdi bol bolemzırme seansları başladı:)
Onlarda haklıEvet memeyi başta biraz zor alıyor aldı mı yarım saat bırakmıyo ama
İnşallah deymez ya bugün baya sezeryan oldu kimsenin bebesi emmiyomuş serviste her gelen söylüyo zatenSöyleme herkese nazar değmesin
İnşallah canım bakalım yarın gidersem sorcam hepsiniAyyyy bende bendedoğum fotoğrafçın olursa onlar çekerler herhalde
Bizimkinin kaşları çatık sinirli biraz zaten bi emiyo üç uyuyo emzik niyetine kullanmaya başladı beni emzik vermeyi düşünmüyodum ama alıcam bu gidişleOnlarda haklıminnoş totolar
Benınkı emerken başını okşuyorum, gözler de kapalı tabi
Kedi gibi minik kaşları havaya kalkıyor . O anda burnunu ısırasım geliyor
İlk 2-3 ay en saf halleri yaOnlarda haklıminnoş totolar
Kizlar ben geçen pazartesi çalışamaz raporu aldım. Kuruma veremeden doğurdum.Ben de yanlş bişeyler yaparlar diye emin olamıyorum da bakalm. Memura teslim ettim müdüre sorariz dedi. Ben bi de calistim aktarmak istiyorum 5 hafta. O araya gitmez insallah. Suan belgeyi verip ciktim. Rapora izin nasil ekletiliyor onu bilmiyorum o kısım sacma bence onu kurum halletmesi gerekmiyor mu?
Emzik kullanıyorum ama sadece gündüzleri. Geceleri kullanmıyorum .Bizimkinin kaşları çatık sinirli biraz zaten bi emiyo üç uyuyo emzik niyetine kullanmaya başladı beni emzik vermeyi düşünmüyodum ama alıcam bu gidişle
Çok iyi yaaaa hemen gelmesi cidden benim cumaya denk geldiği için pzartesi gelir ancaBiz aynı gün başvurduk. Ertesi gün geldi
Bal balİlk 2-3 ay en saf halleri ya
Şuan acayip doğurasim geldiOnlarda haklıminnoş totolar
Öyle tatlı ki ..kafasını ısırasım geliyorŞuan acayip doğurasim geldi
Allahım bu rahatlıktan istiyorumİnanmazsınız belki ama tatildeyimhastaneye 3 4 saat uzakliktayim, doğum çantam sezlongun altında Allah'ım ins bir surpriz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?