Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aminnn Allah razı olsun canimmm
Yok canım evde de hep yüksek hastaney3 o yüzden gittim zaten hastanede değil ilk evde fark ettim amin inşallah
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine ve bebişe
Cok tesekkur ederim canimmm
Amin inşallah canım bende bugün 24 saat ara ile yani 2. Doz iğneyi de oldum bakalım doktor 48 saatte etki eder bu iğne dedi 48 saat sonra randevu aldım o gün bakıp haftaya gün verecek inşallah hâlâ umudum var tansiyonum bu hafta düzene girerse belki bayram sonuna erteler doğumu
Ben göğüs ucu kremini kullanmaya başladım sürüyorum inşallh etkisini görürüm
Ne almıştın canım?
Aspirin kullanımı oldu mu olduysa kaçıncı haftada bıraktınız acaba
Canım ben başından beri kullandım 35. Haftada kestik inanır mısın o haftadan sonra çıktı tansiyon bende , belki de coraspirin sayesinde bunca zaman kontrol altındaydı
Nisan yok en son sancilarim vardi ama duzensizdi nst de baska bir belirti de yok ben sanci da hissetmiyorum ara sira gelenler haric sadece cati agrisi var bugun kontrolum var ama canim gitmek istemiyor
Canım sen hurma adacayi merdiven çıkma sguat falan yapmıyor musun bunları denesene haftan da güzel doğumu hızlandırır
Haftan benden küçük ama beni sağlık ocağından ne arayan var ne soran ömrümü yedi bu ebe benim yaaa. Tetenozu bile ben hatırlattım hep
Ay ay ay masaallah masaallah kilosu çok güzel boyu çok güzel Allah nazarlardan saklasın emmesi de ayrı güzel darısı başıma darısı başıma
Süt getiren bir takviye kullandın mı???
Yok yok goguslerim cidden ufak canim tabi ama sütümle ilgisi olmayabilir nasip . Insallaj canım hiç beklemiyordum supriz oldu bayram öncesi
Yok mama vermeye karşı değilim zaten annem ve kv biraz söylendi ben böyle diyince , saçmalama bekle gelir süt dediler ama kendimi dinlicem ben göbek çevresi falan geride genel olarak ölçüleri geride ya minyon olacak ya da tansiyon kaynaklı iyi kan akışı yok ondan geride olabilir dedi dr bakalım sıçan yavrusu kadar bi sey olmasın da
Tansiyon sebebiyle mi bu kararı verdi doktor ?Resmen ben heyecanlaniyorum bu haberleri okuyuncaHadi hayırlısı olsun inşallah zaten haftaya 38.hafta oluyo,kuveze falan gerek kalmaz insallah
Evet canim ilaca rağmen küçük hep 9.3 falan...
Dr tansiyonu 2 saate bi ölç eğer 10 görürsen bana mesaj atma bile cevabım belli direk doğuma gel dedi
Bayram sonu olacak diyordum biraz şok olduk günde 3 tansiyon günde 1 ritim ilacına başlattı belki de bu hafta tansiyon düzene girer dr doğumu bayram sonuna erteler hâlâ umudum var
Aminnnn inşallah cümlemizin canimmm
Haftaya bekler inşallah tansiyon 10 u görürse bu hafta alacağım dedi bakalım göreceğiz aslinda 10 gün önce muayene de 2700 çıkmıştı bugün yine aynı çıktı 50 gram bile almamış ona üzüldüm tansiyondan mi acaba
Haklisin canım Rabbım neyler , neylerse güzel eyler 10 günde 50 gram bile almamış ona üzüldüm tansiuondan belki de bakalım 2 saate bir ölçüyorum küçük hep 9 gidiyor 10 u görmezse inşallah haftaya zamanım var
Kızlar şimdi doktordan geldim, bebek 54 cm 3330 gram. 10 gün öncesine kadar 90 gram almış. Ev stresinden mi kilo almadı acaba
Canım benim de 10 günde 0 kilo almış bence 90 gram gayet iyi .
Allah en güzelini en rahatını nasip etsin hepimize insallah kuzum galiba tansiyon kaynaklı genel olarak gobegi falan hep geride kilosu da az ve 10 gün önce muayene oldum 50 gram bile almamış dr tansiyon kaynaklı kilo alımı durmuş olabilir dedi doğumda da ödem ile kilo gitse çok zayıf kalır diye üzülüyorum bi hafta zamanım var bu hafta tansiyon 10 u görmezse bir hafta içinde inşallah 3 ü bulur kilosu bakalım. Süt konusuna gelince Rabbım büyük rezene çayı aldım hastane çantasına ablam da çok işe yaramisti hummata ya da milk tie gibi ürünleri henüz almadım Süt gelmezse önce bestlak gibi damla deneyip son çare onları alayım diyorum bakalım ya bu Arada ben hala şoktayım bayram sonu diyordum bi anda doğum konuşulunca hazır olmadığımı fark ettim meğer hiç hazır değilmişim sezeryandan asiri korkuyorum dr çok istiyorsan gel haftaya suni sancı veririm beklerim akşama kadar kanala inmez açılma olmazsa sezeryana dönerim hazırla kendini bu duruma dedi ki kendi suyum sancim olmadan direk suni sancı ile de doğum olacağını pek sanmıyorum ben yine sezeryan a kalacam korktum başıma gelecek gibi

Ne almıştın canım?
Bunu aldım şuan bunu kullanıyorum doğum olana kadar , birde kenarda ayva çekirdeği var bu işe yaramassa onuda kullanıcam, bide her emzirdikden sonra da göğüsümü karbonatlı suyla silicemm, şimdilik önlemlerim bunlar

Eklentiler

• 64A6C893-00CE-43C6-8C52-A58584D33CCA.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 32
Ben de lansinoh değilde lanolin almayı düşünüyorum onu da tercih eden çok, yara olursa zaten direk g pomat alınacak o aklımda inşallah gerek kalmaz ama benim de kenarda ayva çekirdeği var bakalım

Ben de lansinoh değilde lanolin almayı düşünüyorum onu da tercih eden çok, yara olursa zaten direk g pomat alınacak o aklımda inşallah gerek kalmaz ama benim de kenarda ayva çekirdeği var bakalım
Aynennn g pomatta var aklımda ne olur ne olmaz yara olmaz inşallah ama olursa alırım onuda

Merhaba gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftanızda doğum yapmıştınız

Bu gün benim ebe ev ziyaretine geldi. Karnıma bir bakti bir de alttan muayene etti. Dogum çantama bakti eksikleri söyledi.
Alttan muayene harika bir şey değil elbet, ama öyle katlanılmaz bir şey de değildi hani. Başta canım yandı sonra ben hık mık diyesiye o baktı bakacağına. Bir de dur masaj göstereyim dedi perine masaji yaptı yine yağla. Onunki perine masajiysa bizim yaptığımız ne tam bilemedim gerçi basbayaa bastiriyo, resmen masajla çatım genişledi
40.haftaları görmezsin bence dedi, 38+4 diyorum ben bakalım tutacak mı dedi
Rahim ağzının aşağıda olduğunu söyledi, en azindan ben öyle anladim. Kolay olacak doğumun dedi. Moral verdi yani bayaa
Senden başka kimse açıklık muayenesi yapacak mi hastanede dedim, yok sadece ben dedi. Inandim ben de umarım avutulmuyorumdur

Hangi ülkedesin ?

Bende bundan aldım da daha kullanmadım ne zamandır başladın sen kullanmaya.

Aciklik yok o zaman

Off bu alttan muayenelere baslayacak benim doktorda hic haz almiyorum ya yine doktorum kibar o konuda ama ebeler biraz daha acimasiz

Aciklik yok o zaman

Off bu alttan muayenelere baslayacak benim doktorda hic haz almiyorum ya yine doktorum kibar o konuda ama ebeler biraz daha acimasiz
Valla benim dr da benim korkmuş cümlelerim ve uzun açıklamalarım arasında öyle mi böyle mi du bakiim nasil falan derken vajinal usg yapmıştı, hiç canım yanmamıştı. Yaklaşım da çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…