Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız doğumdan sonra muayeneye gitmiştim yine bi muayene edecekti alttan panik yaptım doktor diğer eliyle elimi tutmak zorunda kalmıştı
Ayy hicc deme bebegi kontrole getirdik sonra dikkslerime bakti son bir parmak yiyip geldim eve
Ama onda acimadi bolalmış dedim kendi kendime

Canım özel ebe mi ayarlamıştın sen? Maşallah ne güzel ilgilenmiş

@Dembures sen ne yaptın? Doktorla görüştün mü merak ettim

@M-elek37 kız doğurdun mu yoksa ?
Hayir uyuyakalmisim deli gibi aksama kadar uyudum kocam geliyorum ne yemek yaptin diye aradi ona uyandim kahvaltilik hazirliyorum suan bugunde doguramadim şükür

En kötü 2 haftan kaldı 2 günde bi sür istersen. Azar azar , ben bi kere sürüyorum şimdilik günde. İnşallah yara olmaz
Bende başlayayım bari yara olmasın yaa inşallah zor oluyormuş çok göğüs yarası diyolar inşallah yaşamayız.

Aciklik yok o zaman

Off bu alttan muayenelere baslayacak benim doktorda hic haz almiyorum ya yine doktorum kibar o konuda ama ebeler biraz daha acimasiz
Ay ebeler için öyle diyolar ya ben hiç eveye baktırmadım. Bugün doktor baktı tabi hem çatına da bakıcam dedi hiç acıma fln gibi bir durum olmadı. Kızımda da acımamıştı zaten çatıyla ilgili de yorum yapmadı normal herhalde herşey

Yok canım süt için bişey kullanmadım sadece dün akşam ve sabah ılık suyla banyoda memelerime masaj yaptım
Hep pozitif olup gülmeye çalışıyorum espri filan yapıyorum ağrım olsa da moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ve çıktığından beri 8 saatin 4saati filan kucağımdaydı hep açık mememe temas halinde emmese bile kucağımda uyuyor
Ve tabii en önemlisi annem ve anneannemin sütleri acayip fazlaydı hatta anneme anneannem bizim inek baya verimli filan diyodu

Nereye kiz
Sanki veda eder gibi konustun
Yok daha burdayım vakit buldukça yazacağım

Annem hiç birimizi emzirememis malesef sütü aşırı suluymus yaramamış giderek kilo vermişiz dr mama takviye etmesini önermiş bu sekilde de bi sure sonra sütü kesilmiş ona çekmem umarım bazı insanın sütü yağsız olur yaramazmis anneminki de ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…