- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.241
Ayy hicc deme bebegi kontrole getirdik sonra dikkslerime bakti son bir parmak yiyip geldim eveKız doğumdan sonra muayeneye gitmiştim yine bi muayene edecekti alttan panik yaptım doktor diğer eliyle elimi tutmak zorunda kalmıştı
Bu espirinin uzerine burayi terk etebilrisinBizim direk nikah olacak belli
Canım özel ebe mi ayarlamıştın sen? Maşallah ne güzel ilgilenmişBu gün benim ebe ev ziyaretine geldi. Karnıma bir bakti bir de alttan muayene etti. Dogum çantama bakti eksikleri söyledi.
Alttan muayene harika bir şey değil elbet, ama öyle katlanılmaz bir şey de değildi hani. Başta canım yandı sonra ben hık mık diyesiye o baktı bakacağına. Bir de dur masaj göstereyim dedi perine masaji yaptı yine yağla. Onunki perine masajiysa bizim yaptığımız ne tam bilemedim gerçibasbayaa bastiriyo, resmen masajla çatım genişledi
40.haftaları görmezsin bence dedi, 38+4 diyorum ben bakalım tutacak mı dedi
Rahim ağzının aşağıda olduğunu söyledi, en azindan ben öyle anladim. Kolay olacak doğumun dedi. Moral verdi yani bayaa
Senden başka kimse açıklık muayenesi yapacak mi hastanede dedim, yok sadece ben dedi. Inandim ben deumarım avutulmuyorumdur
Günde 1 kere mi suruyorsun, benim belli değil günum ama başlasam mi napsam acaba.1buçuk haftadır fln kullanıyorum hergün sürüyorum nolur nolmaz şimdiden başladım
Aynen öyle , doktorlar işin ehli ciddenValla benim dr da benim korkmuş cümlelerim ve uzun açıklamalarım arasındaöyle mi böyle mi du bakiim nasil falan derken vajinal usg yapmıştı, hiç canım yanmamıştı. Yaklaşım da çok önemli.
Evet benim de acımadı ama acır diye korktum, çok romantik bir andıAyy hicc deme bebegi kontrole getirdik sonra dikkslerime bakti son bir parmak yiyip geldim eve
Ama onda acimadi bolalmış dedim kendi kendime
ÖzlersinBu espirinin uzerine burayi terk etebilrisin
GelmezseNişan gelene kadar git baağri
En kötü 2 haftan kaldı 2 günde bi sür istersen. Azar azar , ben bi kere sürüyorum şimdilik günde. İnşallah yara olmazGünde 1 kere mi suruyorsun, benim belli değil günum ama başlasam mi napsam acaba.
SuuGelmezse
Canım benim seninkinin kilosu da haftası da benden önde ama yine de ben senden önce doğum yapacak gibiyim bakalımSenden önce doğum yaparsam, bakalım bana yararsa söylerim boşuna alma
Hayir uyuyakalmisim deli gibi aksama kadar uyudum kocam geliyorum ne yemek yaptin diye aradi ona uyandim kahvaltilik hazirliyorum suan
Bende başlayayım bari yara olmasın yaa inşallah zor oluyormuş çok göğüs yarası diyolarEn kötü 2 haftan kaldı 2 günde bi sür istersen. Azar azar , ben bi kere sürüyorum şimdilik günde. İnşallah yara olmaz
Meleeeek hadi gözün aydın senin üstüne ben de doğurcamHayir uyuyakalmisim deli gibi aksama kadar uyudum kocam geliyorum ne yemek yaptin diye aradi ona uyandim kahvaltilik hazirliyorum suanbugunde doguramadim şükür
Ay ebeler için öyle diyolar ya ben hiç eveye baktırmadım. Bugün doktor baktı tabi hem çatına da bakıcam dedi hiç acıma fln gibi bir durum olmadı. Kızımda da acımamıştı zatenAciklik yok o zaman
Off bu alttan muayenelere baslayacak benim doktorda hic haz almiyorum ya yine doktorum kibar o konuda ama ebeler biraz daha acimasiz
Yok canım süt için bişey kullanmadım sadece dün akşam ve sabah ılık suyla banyoda memelerime masaj yaptımAminnn Allah razı olsun canimmm
Yok canım evde de hep yüksek hastaney3 o yüzden gittim zaten hastanede değil ilk evde fark ettim amin inşallah
Cok tesekkur ederim canimmm
Amin inşallah canım bende bugün 24 saat ara ile yani 2. Doz iğneyi de oldum bakalım doktor 48 saatte etki eder bu iğne dedi 48 saat sonra randevu aldım o gün bakıp haftaya gün verecek inşallah hâlâ umudum var tansiyonum bu hafta düzene girerse belki bayram sonuna erteler doğumu
Ne almıştın canım?
Canım ben başından beri kullandım 35. Haftada kestik inanır mısın o haftadan sonra çıktı tansiyon bende , belki de coraspirin sayesinde bunca zaman kontrol altındaydı
Canım sen hurma adacayi merdiven çıkma sguat falan yapmıyor musun bunları denesene haftan da güzel doğumu hızlandırır
Haftan benden küçük ama beni sağlık ocağından ne arayan var ne soran ömrümü yedi bu ebe benim yaaa. Tetenozu bile ben hatırlattım hep
Ay ay ay masaallah masaallah kilosu çok güzel boyu çok güzel Allah nazarlardan saklasın emmesi de ayrı güzel darısı başıma darısı başıma
Süt getiren bir takviye kullandın mı???
Yok yok goguslerim cidden ufak canim tabi ama sütümle ilgisi olmayabilir nasip . Insallaj canım hiç beklemiyordum supriz oldu bayram öncesi
Yok mama vermeye karşı değilim zaten annem ve kv biraz söylendi ben böyle diyince , saçmalama bekle gelir süt dediler ama kendimi dinlicem bengöbek çevresi falan geride genel olarak ölçüleri geride ya minyon olacak ya da tansiyon kaynaklı iyi kan akışı yok ondan geride olabilir dedi dr bakalım sıçan yavrusu kadar bi sey olmasın da
Evet canim ilaca rağmen küçük hep 9.3 falan...
Dr tansiyonu 2 saate bi ölç eğer 10 görürsen bana mesaj atma bile cevabım belli direk doğuma gel dedi
Bayram sonu olacak diyordum biraz şok olduk günde 3 tansiyon günde 1 ritim ilacına başlattı belki de bu hafta tansiyon düzene girer dr doğumu bayram sonuna erteler hâlâ umudum var
Aminnnn inşallah cümlemizin canimmm
Haftaya bekler inşallah tansiyon 10 u görürse bu hafta alacağım dedi bakalım göreceğiz aslinda 10 gün önce muayene de 2700 çıkmıştı bugün yine aynı çıktı 50 gram bile almamış ona üzüldüm tansiyondan mi acaba
Haklisin canım Rabbım neyler , neylerse güzel eyler 10 günde 50 gram bile almamış ona üzüldüm tansiuondan belki de bakalım 2 saate bir ölçüyorum küçük hep 9 gidiyor 10 u görmezse inşallah haftaya zamanım var
Canım benim de 10 günde 0 kilo almış bence 90 gram gayet iyi .
Allah en güzelini en rahatını nasip etsin hepimize insallah kuzumgaliba tansiyon kaynaklı genel olarak gobegi falan hep geride kilosu da az ve 10 gün önce muayene oldum 50 gram bile almamış dr tansiyon kaynaklı kilo alımı durmuş olabilir dedi doğumda da ödem ile kilo gitse çok zayıf kalır diye üzülüyorum bi hafta zamanım var bu hafta tansiyon 10 u görmezse bir hafta içinde inşallah 3 ü bulur kilosu bakalım. Süt konusuna gelince Rabbım büyük rezene çayı aldım hastane çantasına ablam da çok işe yaramisti hummata ya da milk tie gibi ürünleri henüz almadım Süt gelmezse önce bestlak gibi damla deneyip son çare onları alayım diyorum bakalım ya bu Arada ben hala şoktayım bayram sonu diyordum bi anda doğum konuşulunca hazır olmadığımı fark ettim meğer hiç hazır değilmişim sezeryandan asiri korkuyorum dr çok istiyorsan gel haftaya suni sancı veririm beklerim akşama kadar kanala inmez açılma olmazsa sezeryana dönerim hazırla kendini bu duruma dedi ki kendi suyum sancim olmadan direk suni sancı ile de doğum olacağını pek sanmıyorum ben yine sezeryan a kalacam korktum başıma gelecek gibi
Yok daha burdayım vakit buldukça yazacağımNereye kiz
Sanki veda eder gibi konustun
Annem hiç birimizi emzirememis malesef sütü aşırı suluymus yaramamış giderek kilo vermişiz dr mama takviye etmesini önermiş bu sekilde de bi sure sonra sütü kesilmiş ona çekmem umarım bazı insanın sütü yağsız olur yaramazmis anneminki de ondanYok canım süt için bişey kullanmadım sadece dün akşam ve sabah ılık suyla banyoda memelerime masaj yaptım
Hep pozitif olup gülmeye çalışıyorum espri filan yapıyorum ağrım olsa da moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ve çıktığından beri 8 saatin 4saati filan kucağımdaydı hep açık mememe temas halinde emmese bile kucağımda uyuyor
Ve tabii en önemlisi annem ve anneannemin sütleri acayip fazlaydı hatta anneme anneannem bizim inek baya verimli filan diyodu
Yok daha burdayım vakit buldukça yazacağım
Benim 3 gün sonra cuma doğumum var kızzz gün aldım ya benCanım benim seninkinin kilosu da haftası da benden önde ama yine de ben senden önce doğum yapacak gibiyim bakalımincia yi da çok övüyor millet %100 doğalmis onu da alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?