Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kuzu doktorlar nazik bakma sen

Ebeler ,ebemizi belliyo birazcik

Ee doktor ne dedi varmi açılma falan ,nst baktimi?

En hayırlı zamanda gelsin insallah canim

Deme kız haftaya kadar dursun yavrum yoksa sıçan yavrusu gibi ufacık doğacak
Delirme yok cidden seninle aynı bat tarihli bir yakınım yeni doğum yaptı, sıçan değilddi bildiğin bebekdi ben bu saatren sonra gelen bebişlerden kokmam

Ben de bugün doktora gittim. 36+0 dayım. Bebeğin kilosu 3.500 olmuş, kafası ise 40. Haftada gözüküyor. Sanırım normal doğum benim için artık hayal oldu. Suyum da fazlaymış. Doktor, benek Kendiliğinden 38. Haftaya kadar gelirse ne ala gelmezse sezaryene alınacağım dedi. Hayırlısı olsun artık.

Annende öyle oldu diye sende de öyle olacak diye bişry yok canım kendine güven inşallah bol bol sütün gelecek çok yarayacak bebeğe de bi de bu ön süt son süt kavramı var belki emzirme yöntemini değiştirerek daha iyi bi sonuç alınabilir emzirme eğitimiyle ama inşallah hiç ihtiyacın olmaz

Bebeğin kilosu fazla diyemi 38 e kadar dayanirsa ne ala dedi yoksa suyu fazla diyemi ki

Bebeğin kilosu fazla diyemi 38 e kadar dayanirsa ne ala dedi yoksa suyu fazla diyemi ki
Bebeğin kilosu fazla ve gelişimi önde olduğu için. Ama acaba kafa ölçüsü falan önde diye mi kilosu böyle fazla çıkıyor diye aklıma takıldı. Bir haftada 380 gram almış gözüküyor.

Bebeğin kilosu fazla ve gelişimi önde olduğu için. Ama acaba kafa ölçüsü falan önde diye mi kilosu böyle fazla çıkıyor diye aklıma takıldı.
37+1 de benimde 3750 kafası da 40+3 cikdi canım ama diğer ölçülerimde de önde sadece kafa değil. Diğer ölçümlerinde gününe göre önde mi.tabiki kafası büyük diye de fazla da çıkıyor etkisi var 4 ölçümün ortalamasına göre hesap yapıyor ultrason.cokda güvenme ölçümlere çoğu kişiye böyle diyolar ama abartildigi gibi çıkmıyor.suyla ilgili özel bir yorumu vardır onu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…