- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.261
Aynen çevremde çok kişi, göğüs yaramdan acısından dikişimi anlamadım bile demişti inşallah olmazda bu kremler fln işe yararBende başlayayım bari yara olmasın yaa inşallah zor oluyormuş çok göğüs yarası diyolarinşallah yaşamayız.
Benim de 2 saat arayla tansiyon takibim var küçük 10 olursa her an doğuma gideceğimBenim 3 gün sonra cuma doğumum var kızzz gün aldım ya ben
Bunun için hava almıyo yaralara etki etmiyo diyolar, göğüs kalkanı daha iyi diyolar acık hava alıyo yaaaKizlar ben bunu kizimda almistim biraz gec kullanmaya başladım asla fayda etmemisti, bu sefer 38 haftadan sonra kullancam bakalim
Heeee her an herşey olabilir diyosunBenim de 2 saat arayla tansiyon takibim var küçük 10 olursa her an doğuma gideceğim
Kuzu doktorlar nazik bakma senAy ebeler için öyle diyolar ya ben hiç eveye baktırmadım. Bugün doktor baktı tabi hem çatına da bakıcam dedi hiç acıma fln gibi bir durum olmadı. Kızımda da acımamıştı zatençatıyla ilgili de yorum yapmadı normal herhalde herşey
Deme kız haftaya kadar dursun yavrum yoksa sıçan yavrusu gibi ufacık doğacakHeeee her an herşey olabilir diyosunolsun bişi olmaz bayrama kadar kendine gelmiş olursun
Banada oyle geldiydi o an , ama gec kaldigim icin belki ondan iyilesme olmadi dedim , fakat inanmiyorum yinede tam bi fayda saglayacginiBunun için hava almıyo yaralara etki etmiyo diyolar, göğüs kalkanı daha iyi diyolar acık hava alıyo yaaa
En hayırlı zamanda gelsin insallah canimAminnn Allah razı olsun canimmm
Yok canım evde de hep yüksek hastaney3 o yüzden gittim zaten hastanede değil ilk evde fark ettim amin inşallah
Cok tesekkur ederim canimmm
Amin inşallah canım bende bugün 24 saat ara ile yani 2. Doz iğneyi de oldum bakalım doktor 48 saatte etki eder bu iğne dedi 48 saat sonra randevu aldım o gün bakıp haftaya gün verecek inşallah hâlâ umudum var tansiyonum bu hafta düzene girerse belki bayram sonuna erteler doğumu
Ne almıştın canım?
Canım ben başından beri kullandım 35. Haftada kestik inanır mısın o haftadan sonra çıktı tansiyon bende , belki de coraspirin sayesinde bunca zaman kontrol altındaydı
Canım sen hurma adacayi merdiven çıkma sguat falan yapmıyor musun bunları denesene haftan da güzel doğumu hızlandırır
Haftan benden küçük ama beni sağlık ocağından ne arayan var ne soran ömrümü yedi bu ebe benim yaaa. Tetenozu bile ben hatırlattım hep
Ay ay ay masaallah masaallah kilosu çok güzel boyu çok güzel Allah nazarlardan saklasın emmesi de ayrı güzel darısı başıma darısı başıma
Süt getiren bir takviye kullandın mı???
Yok yok goguslerim cidden ufak canim tabi ama sütümle ilgisi olmayabilir nasip . Insallaj canım hiç beklemiyordum supriz oldu bayram öncesi
Yok mama vermeye karşı değilim zaten annem ve kv biraz söylendi ben böyle diyince , saçmalama bekle gelir süt dediler ama kendimi dinlicem bengöbek çevresi falan geride genel olarak ölçüleri geride ya minyon olacak ya da tansiyon kaynaklı iyi kan akışı yok ondan geride olabilir dedi dr bakalım sıçan yavrusu kadar bi sey olmasın da
Evet canim ilaca rağmen küçük hep 9.3 falan...
Dr tansiyonu 2 saate bi ölç eğer 10 görürsen bana mesaj atma bile cevabım belli direk doğuma gel dedi
Bayram sonu olacak diyordum biraz şok olduk günde 3 tansiyon günde 1 ritim ilacına başlattı belki de bu hafta tansiyon düzene girer dr doğumu bayram sonuna erteler hâlâ umudum var
Aminnnn inşallah cümlemizin canimmm
Haftaya bekler inşallah tansiyon 10 u görürse bu hafta alacağım dedi bakalım göreceğiz aslinda 10 gün önce muayene de 2700 çıkmıştı bugün yine aynı çıktı 50 gram bile almamış ona üzüldüm tansiyondan mi acaba
Haklisin canım Rabbım neyler , neylerse güzel eyler 10 günde 50 gram bile almamış ona üzüldüm tansiuondan belki de bakalım 2 saate bir ölçüyorum küçük hep 9 gidiyor 10 u görmezse inşallah haftaya zamanım var
Canım benim de 10 günde 0 kilo almış bence 90 gram gayet iyi .
Allah en güzelini en rahatını nasip etsin hepimize insallah kuzumgaliba tansiyon kaynaklı genel olarak gobegi falan hep geride kilosu da az ve 10 gün önce muayene oldum 50 gram bile almamış dr tansiyon kaynaklı kilo alımı durmuş olabilir dedi doğumda da ödem ile kilo gitse çok zayıf kalır diye üzülüyorum bi hafta zamanım var bu hafta tansiyon 10 u görmezse bir hafta içinde inşallah 3 ü bulur kilosu bakalım. Süt konusuna gelince Rabbım büyük rezene çayı aldım hastane çantasına ablam da çok işe yaramisti hummata ya da milk tie gibi ürünleri henüz almadım Süt gelmezse önce bestlak gibi damla deneyip son çare onları alayım diyorum bakalım ya bu Arada ben hala şoktayım bayram sonu diyordum bi anda doğum konuşulunca hazır olmadığımı fark ettim meğer hiç hazır değilmişim sezeryandan asiri korkuyorum dr çok istiyorsan gel haftaya suni sancı veririm beklerim akşama kadar kanala inmez açılma olmazsa sezeryana dönerim hazırla kendini bu duruma dedi ki kendi suyum sancim olmadan direk suni sancı ile de doğum olacağını pek sanmıyorum ben yine sezeryan a kalacam korktum başıma gelecek gibi
DelirmeDeme kız haftaya kadar dursun yavrum yoksa sıçan yavrusu gibi ufacık doğacak
Olsun sen yinede kullan, ne varsa kullanalımda yara olmasınBanada oyle geldiydi o an , ama gec kaldigim icin belki ondan iyilesme olmadi dedim , fakat inanmiyorum yinede tam bi fayda saglayacgini
Olsun maşallah ne güzel iştahlı işteHahahahha aynen öyle bi de hala emmeye çalışıyo böyle aç bebek görmedim sürekli eldivenini emiyor
Aman hiç ağzını açma o zamanİnşallah deymez ya bugün baya sezeryan oldu kimsenin bebesi emmiyomuş serviste her gelen söylüyo zaten
AynennOlsun sen yinede kullan, ne varsa kullanalımda yara olmasın
Annende öyle oldu diye sende de öyle olacak diye bişry yok canım kendine güven inşallah bol bol sütün gelecek çok yarayacak bebeğe de bi de bu ön süt son süt kavramı var belki emzirme yöntemini değiştirerek daha iyi bi sonuç alınabilir emzirme eğitimiyle ama inşallah hiç ihtiyacın olmazAnnem hiç birimizi emzirememis malesef sütü aşırı suluymus yaramamış giderek kilo vermişiz dr mama takviye etmesini önermiş bu sekilde de bi sure sonra sütü kesilmiş ona çekmem umarım bazı insanın sütü yağsız olur yaramazmis anneminki de ondan
Bebeğin kilosu fazla diyemi 38 e kadar dayanirsa ne ala dediBen de bugün doktora gittim. 36+0 dayım. Bebeğin kilosu 3.500 olmuş, kafası ise 40. Haftada gözüküyor. Sanırım normal doğum benim için artık hayal oldu. Suyum da fazlaymış. Doktor, benek Kendiliğinden 38. Haftaya kadar gelirse ne ala gelmezse sezaryene alınacağım dedi. Hayırlısı olsun artık.
Bebeğin kilosu fazla ve gelişimi önde olduğu için. Ama acaba kafa ölçüsü falan önde diye mi kilosu böyle fazla çıkıyor diye aklıma takıldı. Bir haftada 380 gram almış gözüküyor.Bebeğin kilosu fazla diyemi 38 e kadar dayanirsa ne ala dediyoksa suyu fazla diyemi ki
Güle güle büyütmek nasip olsun canm hayırlı olsunKızlar şuan koynumda emziriyorumcoook guzel bi his agrim var biraz daha sonra detayli yazacagim hayırlısı ile darısı hepinizin basina insAllah
37+1 de benimde 3750 kafası da 40+3 cikdi canım ama diğer ölçülerimde de önde sadece kafa değil. Diğer ölçümlerinde gününe göre önde mi.tabiki kafası büyük diye de fazla da çıkıyor etkisi var 4 ölçümün ortalamasına göre hesap yapıyor ultrason.cokda güvenme ölçümlere çoğu kişiye böyle diyolar ama abartildigi gibi çıkmıyor.suyla ilgili özel bir yorumu vardır onu bilemiyorum.Bebeğin kilosu fazla ve gelişimi önde olduğu için. Ama acaba kafa ölçüsü falan önde diye mi kilosu böyle fazla çıkıyor diye aklıma takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?