Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba cnm kan sulandırıcı iğneyi sezeryandan ne kadar süre önce bırakıcaksın acaba doktorun bişey söyledi mi acaba? Ben de kısmetse sezeryan olucam ama her doktor farklı bişey söylüyor sanki

Sana hiç bu şekilde giderse normal doğum olmaz denilmedi mi? Diğer yerleri de önde. 2-3 hafta. Ama kafası nerdeyse 4 hafta önde. Benim eşimin kafası da büyük. Genetik biraz sanırım. Su İçin ekstra bir şey demedi. Çünkü şeker takibi bayağı yapıldı, bir sıkıntı çıkmadı.

gokkusaginadusenbukalemun ben kaç tane doktora sordum bebek iri diye önden gelir mi erken diye, kilosu erken geleceği anlamina gelmez önemli olan gelişimini tamamlaması ne zaman gelecekse yine öyle gelir dediler.
Evet benim eşim de öyle söylüyor ama bebek iri olunca bir itme kuvveti oluşuyormuş. O yüzden 40. Haftayı beklemeyebiliyormuş.

Bana da dediler kafası büyük olduğu için normal doğum zor olabilir ama buna son anda karar verilir kilosu ve catina göre şu an bişey demek için erken dediler hep.bizimde büyük bencede genetik bu olay

Bana da dediler kafası büyük olduğu için normal doğum zor olabilir ama buna son anda karar verilir kilosu ve catina göre şu an bişey demek için erken dediler hep.bizimde büyük bencede genetik bu olay
Valla ben de bekleme taraftarıyım ama işte korkuyorum bir şey olacak diye. Tüp bebekle hamile kaldım ben. Tüplerim alındı. Normal gebelik şansım yok. O yüzden riske atmak istemiyorum ama İçin için de üzülüyorum. Normal doğum olmasını çok istiyorum. Hayırlısı olsun artık

Gözün aydın maşallah bebişe kilosu boyu harika, ağrısız sızısız bol sütlü günler geçirin inşallah

Evet benim eşim de öyle söylüyor ama bebek iri olunca bir itme kuvveti oluşuyormuş. O yüzden 40. Haftayı beklemeyebiliyormuş.
Aynen canım ben hissediyorum bazen onu baskı olmaya başladı bende de ama 38 deyim mesela şu an bir sorunda yok şimdilik, Allah'ın izniyle gelirsin sende kafana takma gelecekleri zamanı biliyorlar hayırlısı olsun.
Canım artık 36.haftadasin sende hiç biseycik olmaz artık korkma tüp yada değil çok şükür seninle bebeğin bunları düşünme hiç inşallah istediğin gibi olur hiç belli olmuyor bu işler instagramda bir videoya denk geldim 4330 mu ne kadın normal doğurmuş olunca oluyor demekki.hemde ne kesi ne dikis

Merhaba cnm kan sulandırıcı iğneyi sezeryandan ne kadar süre önce bırakıcaksın acaba doktorun bişey söyledi mi acaba? Ben de kısmetse sezeryan olucam ama her doktor farklı bişey söylüyor sanki
Merhaba canım henüz o konuyu konuşmadık canım Cumartesi günü kontrolüm var o zman söyler diye düşünüyorum 14 temmuzda sezaryan tarihim

Ekim ortasi bitiyor saniyordum nasil kasım oldu senin ??

Merhaba canım henüz o konuyu konuşmadık canım Cumartesi günü kontrolüm var o zman söyler diye düşünüyorum 14 temmuzda sezaryan tarihim
Tamamdır canım haberleşiriz o zaman yine ben de yarın soracağım doktoruma bakalım ne diyecek. Benim de kısmetse 6 temmuzda sezeryan, sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah

Çok teşekkür ederim canım. İçim rahatladı biraz. İnsan ister istemez telaş yapıyor.

Canım benim seninkinin kilosu da haftası da benden önde ama yine de ben senden önce doğum yapacak gibiyim bakalım incia yi da çok övüyor millet %100 doğalmis onu da alabilirim
Ben aldım ondan. Geçen yara olur gibi oldu bir gün sürdüm acı yok simdi

gokkusaginadusenbukalemun ben kaç tane doktora sordum bebek iri diye önden gelir mi erken diye, kilosu erken geleceği anlamina gelmez önemli olan gelişimini tamamlaması ne zaman gelecekse yine öyle gelir dediler.
Katılıyorummm, zatennn iride olsa zaman ilerledikçe cidden kendi zamanındaki kiloya ulaşıyo bence benim bebek sezeryan olmasam gününü beklesem bekler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…