- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.281
Merhaba cnm kan sulandırıcı iğneyi sezeryandan ne kadar süre önce bırakıcaksın acaba doktorun bişey söyledi mi acaba? Ben de kısmetse sezeryan olucam ama her doktor farklı bişey söylüyor sankiBende normali beklesem sanırım 40 I geçer diye düşünüyorum ağrım sancım yok ama kan sulandırıcı kullandığım için ve bebek iri olduğu için riske atmak istemedim. Son zamanlar hiç geçmiyor sanki
Sana hiç bu şekilde giderse normal doğum olmaz denilmedi mi? Diğer yerleri de önde. 2-3 hafta. Ama kafası nerdeyse 4 hafta önde. Benim eşimin kafası da büyük. Genetik biraz sanırım. Su İçin ekstra bir şey demedi. Çünkü şeker takibi bayağı yapıldı, bir sıkıntı çıkmadı.37+1 de benimde 3750 kafası da 40+3 cikdi canım ama diğer ölçülerimde de önde sadece kafa değil. Diğer ölçümlerinde gününe göre önde mi.tabiki kafası büyük diye de fazla da çıkıyor etkisi var 4 ölçümün ortalamasına göre hesap yapıyor ultrason.cokda güvenme ölçümlere çoğu kişiye böyle diyolar ama abartildigi gibi çıkmıyor.suyla ilgili özel bir yorumu vardır onu bilemiyorum.
Evet benim eşim de öyle söylüyor ama bebek iri olunca bir itme kuvveti oluşuyormuş. O yüzden 40. Haftayı beklemeyebiliyormuş.gokkusaginadusenbukalemun ben kaç tane doktora sordum bebek iri diye önden gelir mi erken diye, kilosu erken geleceği anlamina gelmez önemli olan gelişimini tamamlaması ne zaman gelecekse yine öyle gelir dediler.
Bana da dediler kafası büyük olduğu için normal doğum zor olabilir ama buna son anda karar verilir kilosu ve catina göre şu an bişey demek için erken dediler hep.bizimde büyükSana hiç bu şekilde giderse normal doğum olmaz denilmedi mi? Diğer yerleri de önde. 2-3 hafta. Ama kafası nerdeyse 4 hafta önde. Benim eşimin kafası da büyük. Genetik biraz sanırım. Su İçin ekstra bir şey demedi. Çünkü şeker takibi bayağı yapıldı, bir sıkıntı çıkmadı.
Valla ben de bekleme taraftarıyım ama işte korkuyorum bir şey olacak diye. Tüp bebekle hamile kaldım ben. Tüplerim alındı. Normal gebelik şansım yok. O yüzden riske atmak istemiyorum ama İçin için de üzülüyorum. Normal doğum olmasını çok istiyorum. Hayırlısı olsun artıkBana da dediler kafası büyük olduğu için normal doğum zor olabilir ama buna son anda karar verilir kilosu ve catina göre şu an bişey demek için erken dediler hep.bizimde büyükbencede genetik bu olay
Gözün aydınSabah 8.55de doğdu bebişimiz 4180gram 54cm doğdu sezeryanda mide bulantım oldu biraz ilaçlarla geçirdiler emiyor bebiş çok şükür sütüm de geldi zor emdi biraz ama emiyor ağrılarım başladı şimdiağrı kesici vuruldum bakalım etkisi başlasın diye bekliyorum
Aynen canım ben hissediyorum bazen onu baskı olmaya başladı bende de ama 38 deyim mesela şu an bir sorunda yok şimdilik, Allah'ın izniyle gelirsin sende kafana takma gelecekleri zamanı biliyorlar hayırlısı olsun.Evet benim eşim de öyle söylüyor ama bebek iri olunca bir itme kuvveti oluşuyormuş. O yüzden 40. Haftayı beklemeyebiliyormuş.
Canım artık 36.haftadasin sende hiç biseycik olmaz artık korkma tüp yada değil çok şükür seninle bebeğin bunları düşünme hiçValla ben de bekleme taraftarıyım ama işte korkuyorum bir şey olacak diye. Tüp bebekle hamile kaldım ben. Tüplerim alındı. Normal gebelik şansım yok. O yüzden riske atmak istemiyorum ama İçin için de üzülüyorum. Normal doğum olmasını çok istiyorum. Hayırlısı olsun artık
Merhaba canım henüz o konuyu konuşmadık canım Cumartesi günü kontrolüm var o zman söyler diye düşünüyorum 14 temmuzda sezaryan tarihimMerhaba cnm kan sulandırıcı iğneyi sezeryandan ne kadar süre önce bırakıcaksın acaba doktorun bişey söyledi mi acaba? Ben de kısmetse sezeryan olucam ama her doktor farklı bişey söylüyor sanki
Gözün aydınKızlar şuan koynumda emziriyorumcoook guzel bi his agrim var biraz daha sonra detayli yazacagim hayırlısı ile darısı hepinizin basina insAllah
Ekim ortasi bitiyor saniyordum nasil kasım oldu senin ??Kizlar ben geçen pazartesi çalışamaz raporu aldım. Kuruma veremeden doğurdum.Doğum raporunda izninin ne zamana kadar olacağı yazıyor.8 hafta daha eklenmiş 16 haftadan 3 gün eksik Kasımın ortasına kadar iznim.
Tamamdır canım haberleşiriz o zaman yine ben de yarın soracağım doktoruma bakalım ne diyecek. Benim de kısmetse 6 temmuzda sezeryan, sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallahMerhaba canım henüz o konuyu konuşmadık canım Cumartesi günü kontrolüm var o zman söyler diye düşünüyorum 14 temmuzda sezaryan tarihim
Çok teşekkür ederim canım. İçim rahatladı biraz. İnsan ister istemez telaş yapıyor.Aynen canım ben hissediyorum bazen onu baskı olmaya başladı bende de ama 38 deyim mesela şu an bir sorunda yok şimdilik, Allah'ın izniyle gelirsin sende kafana takma gelecekleri zamanı biliyorlar hayırlısı olsun.
Canım artık 36.haftadasin sende hiç biseycik olmaz artık korkma tüp yada değil çok şükür seninle bebeğin bunları düşünme hiçinşallah istediğin gibi olur hiç belli olmuyor bu işler instagramda bir videoya denk geldim 4330 mu ne kadın normal doğurmuş olunca oluyor demekki.hemde ne kesi ne dikis
Suni verilir diye tahmin ettimBir şey soracağım. Benim 12 gün sonrası için doğum planlanıyor. Gerilik olduğu için. Normal doğum dedi doktorum ama nasıl olacak? Direkt suni sancı mu verecekler?
37+4 canimMerhaba gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünkaçıncı haftanızda doğum yapmıştınız
Canım şekerin mi yükseliyor ölçüyor musunBebeğin kilosu fazla ve gelişimi önde olduğu için. Ama acaba kafa ölçüsü falan önde diye mi kilosu böyle fazla çıkıyor diye aklıma takıldı. Bir haftada 380 gram almış gözüküyor.
Ben aldım ondan. Geçen yara olur gibi oldu bir gün sürdüm acı yok simdiCanım benim seninkinin kilosu da haftası da benden önde ama yine de ben senden önce doğum yapacak gibiyim bakalımincia yi da çok övüyor millet %100 doğalmis onu da alabilirim
Katılıyorummm, zatennn iride olsa zaman ilerledikçe cidden kendi zamanındaki kiloya ulaşıyo bence benim bebek sezeryan olmasam gününü beklesem bekler bencegokkusaginadusenbukalemun ben kaç tane doktora sordum bebek iri diye önden gelir mi erken diye, kilosu erken geleceği anlamina gelmez önemli olan gelişimini tamamlaması ne zaman gelecekse yine öyle gelir dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?