Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebeğin kilosu fazla ve gelişimi önde olduğu için. Ama acaba kafa ölçüsü falan önde diye mi kilosu böyle fazla çıkıyor diye aklıma takıldı. Bir haftada 380 gram almış gözüküyor.
Benimde kafa ölçüsü fazla o yüzden kilo hesabi yaparken kafayı eklemiyor. Kafa büyük olursa kilo fazla çıkarmış. Hesaplamada karın kafa uyluk ölçüsü vs eklenip ortalama bu kiloda olur hesabı yapılıyor.

Bu ebe özel mi tutuldu tövbe ilk defa görenler Allah desin
Delirme yok cidden seninle aynı bat tarihli bir yakınım yeni doğum yaptı, sıçan değilddi bildiğin bebekdi ben bu saatren sonra gelen bebişlerden kokmam
Kac kiloydu sordun mu kuzum ?
Kızlar şuan koynumda emziriyorum coook guzel bi his agrim var biraz daha sonra detayli yazacagim hayırlısı ile darısı hepinizin basina insAllah
Ayyyyy içim ısındı şu mesajı okuyunca
Sağlıklı hayat merkezi mi ne varmış emme konusunda destek veriyormuş beceremezsem oraya gidip bilgi almayı düşünüyorum bakalım bunlar hep muamma zaten herkesin her hamileliği bile farklı olurmuş rabbim nasıl bir yol çizdi göreceğiz çok az kaldı
Tamamdır canım haberleşiriz o zaman yine ben de yarın soracağım doktoruma bakalım ne diyecek. Benim de kısmetse 6 temmuzda sezeryan, sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah
G gocmenkizi_35 canim sizle haberleselim ben de kan sulandirici kullaniyorum haftaya once suni sanci ile normal doğum deneyip duruma göre ben de sezeryan olacağım bu yüzden kaç saat önce iğneyi kesme olayı benim içinde önemli haberleşelim dr lara sorunca
Bir şey soracağım. Benim 12 gün sonrası için doğum planlanıyor. Gerilik olduğu için. Normal doğum dedi doktorum ama nasıl olacak? Direkt suni sancı mu verecekler?
Canım benim dr da haftaya doğuma alacağım dedi tansiyon kaynaklı bebek geriden geliyor göbek kilosu herseyi . Ben direk sezeryan a girmek istemiyorum şart mı dedim o zaman önce suni sancı takar deneriz bekleriz baktık açılma olmuyor bebek kanala inmiyor akşama sezeryan a alırız dedi bizde bu şekilde konuşuldu dr una sor istersen herkesin tarzı farklı direk sezeryana almayacaksa doğumu başlatmak için suni sancı dan başka çaresi de pek yok galiba bu arada ricam dr una sorunca nasıl başlayacağını bana da yazar mısın suni sancı hariç bir yöntemi varsa bileyim ben de dr uma onu öneririm suni sancı pek istemiyorum çünkü

Tamamdır canım haberleşiriz o zaman yine ben de yarın soracağım doktoruma bakalım ne diyecek. Benim de kısmetse 6 temmuzda sezeryan, sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah
Sen bilgi alınca etiketler misin beni canım. Amin inşallah canım sağlıkla gelsin minnoşlar

Evet haberleşelim canım ben sorayım yarın bakalım yazarım Daha önce 1 hafta öncesinde bırakalım demişti öyle olursa yarın bırakmam gerekicek. Ama bazı doktorlar da 1 gün öncesi diyor bu kafamı karıştırdı açıkçası onu da sorucam

Tamam canım daha önceki konuşmalarımızda 12 saat demişti doktorum ama şimdi sezaryan saati belli olduğu için en son saat kaçta yapmam gerektiğini söyler

Suni verilir diye tahmin ettim güzel bir doğum olsun
Teşekkür ederim hepimizin inşallah, ama merak ettiğim şu kendi kendime başlatabilir miyim? Burada hurma, meme uyarımı, perine mesajı vs okudum. Onlar etki eder mi?
Tamamdır sorayım, söylerim tabii. Kendimiz başlatabilir miyiz onu öğrenmek istedim aslında. Hayırlı olsun şimdiden sana da

Bi hafta mi bana saçma geldi ben bi perinatoloji dr una sormuştum bunu denk gelince bana normal doğumda epidural takılacaksa 12 saat önce vurulmuş olması sezeryan olacaksa 48 saat önceden kesilmiş olması gerekir ancak ani su gelmesi veya bebeğin acil sezeryana alınması gibi durumlarda daha iğne vurulalı 1 saat bile geçmiş olsa yine de işleme alınır 04 luk oksapar ciddi bir sulandirici değildir sadece kanama bir tık fazla olabilir demişti ama kendi dr uma tabi hiç sormadım

Tamam canım daha önceki konuşmalarımızda 12 saat demişti doktorum ama şimdi sezaryan saati belli olduğu için en son saat kaçta yapmam gerektiğini söyler
Tamam kızlar ben de sorunca haber ederim benim de randevum bu perşembe bakalım sorarım, normal doğum olursa iğne üstünden 12 saat geçmişse epidural vurulabilir miyim onu da sorucam

Sagol canim . Vakti zamanı varsa bence işe yaramaz, analarımız karnı burnunda tarlada çalışmış ya da ne bileyim son hafta bile ekmek yapmış hep anlatırlar bizler iki sguat hurma ile öne çekebilir miyiz bilmiyorum

Ben sezeryan olursam belden aşağı uyuşturma istiyorum tansiyonum çıkmaz heyecan yapmazsam o ana tanık olmak odaya uyanık gelmek istiyorum dr henüz bi sey demedi ama normal doğumda 12 saat den kısa vurulmuşsa igne epidural yapılmıyormus onu biliyorum. Sezeryan için 48 saat diye duydum ama dr a perşembe soracağım yazarım buraya canim . Her dr un görüşü farklı galiba

Evet bana da 1 hafta fazla geldi açıkçası insan tedirgin oluyor. Yine 1 hafta derse onu da söylicem bakalım 1-2 gün önce bırakmam yeterli olmaz mı diye kafam iyice karıştı çünkü

Özel ebe kuzum. Ssvd yapanlar için zorunlu tutuluyor gibi bir şey

Evet tamamdır canım haberleşiriz o zamanaynen her doktor farklı yaklaşıyor gibi bu konuya sanki

Evet canım öyle. Bana direkt 2 gün öncesinden keseriz dedi. Her gittiğimde de tekrarlıyor bunu. Bakalım inşallah sorunsuz olur her şey

Hay maşallah 4 kg doğar bu tosuncukta Sezaryan olsun canım ya ne farkeder sağlıkla doğsunda...

Evet canım öyle. Bana direkt 2 gün öncesinden keseriz dedi. Her gittiğimde de tekrarlıyor bunu. Bakalım inşallah sorunsuz olur her şey
Benim henüz net bi tarihim yok tansiyon çıkarsa her an olabilir diye belki o yüzden hiç sulandırıcı kesme konusunu açmadı ama perşembe sorcam o demese bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…