- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.321
2700 doğmuşKac kiloydu sordun mu kuzum ?
Benim 2. Kız 4 kg doğdu 38+5 te aldılar hiçte doğmaya niyeti yoktuEvet benim eşim de öyle söylüyor ama bebek iri olunca bir itme kuvveti oluşuyormuş. O yüzden 40. Haftayı beklemeyebiliyormuş.
Ayyyy ne güzel ne mutlu sanaKızlar şuan koynumda emziriyorumcoook guzel bi his agrim var biraz daha sonra detayli yazacagim hayırlısı ile darısı hepinizin basina insAllah
Bizim ebeler aşıları tahlilleri takip etseler şükrediyoruz nerdee eve gelip bakacakCanım nereden aldın ben de incia alacağım ama orijinal olduğuna emin olayım istiyorum
Belli belli özel olduğu
Tamam canım haberleşiriz. Normal doğumda iğneyi vurdurtan 12 saat içersinde doğum başlarsa epidural olmaz demişti. Benim doğum epidural olucak. Cumartesi detaylı öğrenirim canım@Orkide1221 G gocmenkizi_35 kızlar ben de iğne kullanıyorum, doktorum sezaryen tarihinden 2 gün önce keseriz dedi.
Siz de bilgi alınca beni de etiketleyin.
Bu arada anestezi işini de konuştunuz mu?
Benim kısmetse 20-23 Temmuz arası olacak, tarih kesin değil diye o konulara hiç girmedim
Büyük ihtimalle suni sancı ile doğumu başlatacak eğer istersen dayanamam dersen epidural al ilkinde ben öyle dogurmustumBir şey soracağım. Benim 12 gün sonrası için doğum planlanıyor. Gerilik olduğu için. Normal doğum dedi doktorum ama nasıl olacak? Direkt suni sancı mu verecekler?
Size söz doğurmaya giderken yazacağım
Az kaldi saka maka derkenSize söz doğurmaya giderken yazacağım
Evdeyim valla kırdım dizimi cumaya kadar
Yarın mola. Diğer gün varYarin kimler dogururuyor simdiBugun hic kendimde degilim sanki
Ya beklemem lazım doktor yok cuma çıkar gezerim doğsun zaten pazar geliyor doktorAz kaldi saka maka derken
Yarin mola veriyoruz eyy ahali dogurmayin suyunuz sanciniz neym gelmesinYarın mola. Diğer gün varbu hanımların sancıları nişanları suları gelmesse bizim bebişlerin sürpriz yapıcağı yok hepsi yerinden memnun
Oooo hayırlı olsun canım almışsın tarihDr.bu sefer pamuk gibiydi tarih de istediğimiz tarih oldu
Telefonum Dr odasında yere düştü ekran kırıldı bazı harf ve rakamlar basmıyor onbeş temmuz gece yatcam onltı sbahı 6 da olck doğum
Ya beklemem lazım doktor yok cuma çıkar gezerim doğsun zaten pazar geliyor doktor
Hadi gozun aydin canim saglikla gelsinDr.bu sefer pamuk gibiydi tarih de istediğimiz tarih oldu
Telefonum Dr odasında yere düştü ekran kırıldı bazı harf ve rakamlar basmıyor onbeş temmuz gece yatcam onltı sbahı 6 da olck doğum
Dr u hallettik pamuk gibiydi bu sefer benim 3 haftamı sinirle geçirdi tarih tmm telf ekran kırıldı Dr. odasında
29haziran , 01-02-03-04 dolu sonraYarin mola veriyoruz eyy ahali dogurmayin suyunuz sanciniz neym gelmesin
Bir ferahlık geldi çok gerilmişim sağol canım olan Telf olduHadi gozun aydin canim saglikla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?