- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.341
Iste bekledigim atak29haziran , 01-02-03-04 dolu sonratemmuza hızlı giriş yapıyoruz
Saglik olsun eniste bey dogum hediyesi yapsin soyle elmali son model biseyBir ferahlık geldi çok gerilmişim sağol canım olan Telf oldu
Bence artik seninki dogsunSelam tatlımlar. Umuyorum güzel haberler veririm size
Söke Söke tarih aldım resmenOooo hayırlı olsun canım almışsın tarih
Ölçtüm canım. 15 gün boyunca %99 normal çıktı. Şeker yüklemesi de yaptırmıştım. O da normaldi.Canım şekerin mi yükseliyor ölçüyor musun
O zaman belki de o kadar kilolu değildir. Ben bunu doktora gelecek hafta kesin sormalıyım.Benimde kafa ölçüsü fazla o yüzden kilo hesabi yaparken kafayı eklemiyor. Kafa büyük olursa kilo fazla çıkarmış. Hesaplamada karın kafa uyluk ölçüsü vs eklenip ortalama bu kiloda olur hesabı yapılıyor.
Ahhhh inşallah bekler annesini üzmezSöke Söke tarih aldım resmen
Tek bizim kızın beklemesi kaldı
Hahha o ne zamandır diyordu ben gerek yok dedim hep elmalı olmaz belki birşey olcakSaglik olsun eniste bey dogum hediyesi yapsin soyle elmali son model bisey
Belki ama tabi doktor daha iyi bilir.O zaman belki de o kadar kilolu değildir. Ben bunu doktora gelecek hafta kesin sormalıyım.
Aynen ben de yavaş yavaş sezaryene ısınmalıyım. İşte sonraki süreçten korkuyorum. Ben tüplerimi laparoskopi ile aldırmıştım. İzleri o kadar kötüleşmiş ki sezaryende de aynısı olur diye korkuyorum.Hay maşallah 4 kg doğar bu tosuncuktaSezaryan olsun canım ya ne farkeder sağlıkla doğsunda...
Benim öbürleri de böyle. 2 gün evde duramazlarGezmek onemli tabi bebede gezenti oldu
Saka maka benimkilerde oyle kurtlular. Okuldan 1 saate anca eve giriyoruz yok markete gidelim yok dondurma yiyelim.Benim öbürleri de böyle. 2 gün evde duramazlar
Benim de bugün alttan muayene yapıldı. Hiç açılmam yok. Ama nst de sancı çıktı. İki kez nst takıldı. Doktor yatış verdi ama İmza atıp çıktık. Çünkü bebek çok hareketliydi. Ondan oldu muhtemelen. Hastane evimize yakın zaten. Bir şey olsa hemen gideriz diye.Benim 2. Kız 4 kg doğdu 38+5 te aldılar hiçte doğmaya niyeti yoktu
Olsun sıkıntı yapma biz seni anlıyoruzİlk hrf var ya o basmıyor
Yazmıyorum resmenkg 2720 olmuş boy 47 cıvarı
Ben mşlllh 2,5 kg lmışım
Amin çok teşekkür ederimBelki ama tabi doktor daha iyi bilir.normal olmazsa bile çok takilma herşeyin hayırlısı olsun.
Kızlar sayfaları okuyamadımdoğum yapan var mı ? Varsa hayırlı mutlu sağlıcakla olsunlar inşallah beni de tebrik edin hastane çantamı hazırladım bi de 3 kilo olmuşuz nst de küçük küçük sancılar çıktı ama bi şey demedi doktorumuz
Ben inat ettim hazirlamiyorum gitsin gelsin hastane ev arasi mekik dokutacagimKızlar sayfaları okuyamadımdoğum yapan var mı ? Varsa hayırlı mutlu sağlıcakla olsunlar inşallah beni de tebrik edin hastane çantamı hazırladım bi de 3 kilo olmuşuz nst de küçük küçük sancılar çıktı ama bi şey demedi doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?