Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tamamdır canım doktordan bilgi alınca yazarız. Anestezi için beni doğumdan 2 gün önce çağırdılar ayrıca tahlil vs de isteyeceklermiş

Kdı

Dr u hallettik pamuk gibiydi bu sefer benim 3 haftamı sinirle geçirdi tarih tmm telf ekran kırıldı Dr. odasında
İstediğin gibi sonuçlanmasına sevindim. O gün sıkıntılı günündeydi demekki. Ekranın kırılması talihsizlik olmuş ama nazar çıktı diyelim

Kızlar şuan koynumda emziriyorum coook guzel bi his agrim var biraz daha sonra detayli yazacagim hayırlısı ile darısı hepinizin basina insAllah
Oyyy kokusu buralara kadar geldi MaaşaAllah hayırlsa güzelikle büyüt yavrunu sanada çok geçmiş olsun

Evet benim eşim de öyle söylüyor ama bebek iri olunca bir itme kuvveti oluşuyormuş. O yüzden 40. Haftayı beklemeyebiliyormuş.
Bizde de durumlar aynı bebişin başı da çok aşağıda yarın kontrolüm var doktorum artık sen bavulunu arabada gezdir bebişin acelesi davranacak gibi dedi

İstediğin gibi sonuçlanmasına sevindim. O gün sıkıntılı günündeydi demekki. Ekranın kırılması talihsizlik olmuş ama nazar çıktı diyelim
Okadr stres oldum ki tlf çanta yerine yere attım resmen
Çok teşekkür ederim canım doğumu da güzel halledersek inş i

Ölçtüm canım. 15 gün boyunca %99 normal çıktı. Şeker yüklemesi de yaptırmıştım. O da normaldi.
Doktorun bebeginin haftada o kadar kilo almasına ne dedi canım benim bebekte biraz fazla kilo alıyor ama şekerim yükseliyor önceden gününden 3 hafta önde ilerliyordu şimdi bir hafta önde gidiyor ama haftada 120-150 gr alıyor

Öyle düşünme bence. Bu arada rezenin faydasız olduğuna dair yazılar gördüm. Ayrıca bir de çocuk doktoru söyledi faydası yok diye o sebeple aldığım moms tea yi bile içmedim. Galactago diye bir damla almıştım doğumdan 2 gün önce başladim içmeye. I mom lattediye bir Vitamin almıştım onu içiyorum. Kendi çocuk doktorumuzda başka bir ilaç önerdi onu almadim bunlar var diye şimdilik. Bir de bol su içmeye çalışıyorum.

Morkahve yaa bişi sorcam, kimlik çıkartmak için randevu alıp mı gittiniz siteden yoksa direk doğum belgesiylemi gittiniz nufus müdürlüğüne
Canım eşim direk doğum belgesini aldı gitti. Doğum sabah olmuştu öğleden sonra gitti başvurdu.

Canım eşim direk doğum belgesini aldı gitti. Doğum sabah olmuştu öğleden sonra gitti başvurdu.
Heh tamam baktımda bennn yeni doğum diye bölüm var, demekki gerek yok doğum kağıdıylada çıkartıyolar ozman direk gitsin öğleden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…