- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.381
Bence doğacak hadi bekliyoruz haberleriniBencede yaaaa. 90da sancı gördüm doğurur muyum
Canım sen ciğer gelıstırıcı vuruldun mu ?Kiz ben civi caktim31 temmuz 11.59 dogurup kapanisi yapcam
Kendin başlatma olayını öğrenirseniz bana da haber edin. Başlatma yayımTeşekkür ederim hepimizin inşallah, ama merak ettiğim şu kendi kendime başlatabilir miyim? Burada hurma, meme uyarımı, perine mesajı vs okudum. Onlar etki eder mi?
Tamamdır sorayım, söylerim tabii. Kendimiz başlatabilir miyiz onu öğrenmek istedim aslında. Hayırlı olsun şimdiden sana da
Hiçbir şey demiyor. Bebeğin genetiği bu sanırım. Bu hafta çok kısıtlı da beslendim ama yine de kilo almış. Ben belki son haftalarda kilo alımı yavaşlar diye düşünüyordum ama öyle olmadı.Doktorun bebeginin haftada o kadar kilo almasına ne dedi canım benim bebekte biraz fazla kilo alıyor ama şekerim yükseliyor önceden gününden 3 hafta önde ilerliyordu şimdi bir hafta önde gidiyor ama haftada 120-150 gr alıyor
Benim de canım çok sıkıldı. 9 gün tatilin bı yerinde doğum olur bence. Kaçış yok bizeBayram sonrasi arada kalan 2 gün de tatil edilmiş. Benim tam da bayram bitimiydi. Doktorum var ama diğer personel? Nerden çıktı bu diye söylenerek iş yapmazlar inşallah ya da eksik bir şey Kalmaz.
Hadi yaaBayram sonrasi arada kalan 2 gün de tatil edilmiş. Benim tam da bayram bitimiydi. Doktorum var ama diğer personel? Nerden çıktı bu diye söylenerek iş yapmazlar inşallah ya da eksik bir şey Kalmaz.
Yoncam doğurdun da tek derdin kimlik oldu He@Astirid yaa bişi sorcam, kimlik çıkartmak için randevu alıp mı gittiniz siteden yoksa direk doğum belgesiylemi gittiniz nufus müdürlüğüne
Gelismeleri adim adim bekliyoruz bakSelam tatlımlar. Umuyorum güzel haberler veririm size
Vuruldum tek doz 31. HaftadaCanım sen ciğer gelıstırıcı vuruldun mu ?
Yok yok civilemisler benim rahim agziniArkadaşlar ben doğurdum desem şok olursunuz dimi, ama doğurmadım
İşlerim vardı ancak girebildim
Kim doğurdu bugün?
Melek doğurdu mu melek??
bi gün ben de böyle giriş yapıcam topiğeArkadaşlar ben doğurdum desem şok olursunuz dimi, ama doğurmadım
İşlerim vardı ancak girebildim
Kim doğurdu bugün?
Melek doğurdu mu melek??
Ciğer geliştiriciden dolayı olabilir. Geçen bir arkadaş erken doğum riskinin olduğunu, ciğer gelıstırıcı olduktan sonra 40.hafta anca doğurduğunu söylemiştiVuruldum tek doz 31. Haftada
En sona kalıcan dicem de çok günün de yokYok yok civilemisler benim rahim agzini
Heyecanlıbi gün ben de böyle giriş yapıcam topiğe
Doktor kimliği 1 hafta içinde çıksın dedi, cuma günü hallediyim bayramdan sonraya kalmasınYoncam doğurdun da tek derdin kimlik oldu He
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?